Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 470, 471, 472  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 09.08.2010 14:58:24 vasta tsitaadiga

rajo kirjutas:
Aga mis teema selle usb-pikendusjuhtmega on, et kahega olen juba proovinud ja kummagagi on sama jutt, et ei tunne seadet ära. Osadel see usb-pikendus variant vist töötab, et on räästa alla ja kuhu iganes oma netipulka venitanud?

See teema USB pikendusjuhtmetega USB leiutamisest peale, et kõik USB seadmed ja arvutid ei taha pikendusjuhtmetega alati ühtmoodi hästi läbi saada. Mõni tõrgub isegi juba poolemeetrise kaablijupi korral ja netipulgad pole siin mingi erand ei heas ega halvas mõttes. Üldiselt tasuks probleemide korral kasutada arvuti tagumisi pesasid ja kui see ei aita siis võib ka lisatoidet proovida kui annab seda kuhugi külge ühendada enne kui kohe mõne kallima lahenduse poole vaatama hakata. Endal pulk 3 meetrise köie otsas ja pole veel mingit jama olnud samas on asju, mis juba pooleteist meetrise kaabli otsas jonnima kipuvad.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 09.08.2010 15:46:52 vasta tsitaadiga

Pikkkõrv: Niipalju lisaks, et tihti on just USB-pikendusjuhtme enda varjestuskvaliteet see, mis määrab, kas seade suudab sellega töötada või mitte. Nii, et selles suhtes tasub proovida-katsetada ka erinevaid juhtmeid - paremad juhtemd on parema varjestusega, samuti tasuks eelistada juhtmeid, milledel on ferriit-rõngad peal häirete mahasurumiseks.

Nii, et head katsetamist. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 09.08.2010 17:11:59 vasta tsitaadiga

tahanteada, õige märkus ega kaablidki alati süüst puhtad pole. Tugev signaal pressib end ehk ka kehvast kaablist läbi aga kui saavad kokku juba kaks kehvakest näiteks pulk ja kaabel võib tulemus tõesti nii mõnigi kord lootusetu tunduda!
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 10.08.2010 10:52:36 vasta tsitaadiga

Tahaks küsida, kas keegi on Elisas kohapeal käinud ja asja otsast lõpuni läbi puurinud? Et lubavad mingeid ulmelisi kiiruseid, aga reaalsus on nagu halb unenägu. Ma ei ootagi, et ma saaks 21Mbit alla kätte, kuid paar 2-3 võiks ju ära tulla, samas mina üle 0.4Mbit kätte ei saa Tallinna kesklinnas. Plaan oleks minna kohale paari telefoniga (3.5G) ja tõestada, et asi pole mitte riistvaras, vaid nende masinavärgis ning jõuda mingi selguseni. Probleem on selles, et ma ei tea kuhu minna - ma olen käinud Roccas, Järvel ja Solarises ja igalpool vangutatakse pead ainult. Kas keegi omab kogemust mõne pädeva isikuga kuskil Tallinnas kellega saaks normaalselt vestelda andmeside teemal? Kõigil klienditeenindajatel on rämedalt tühi pilk silmis kogu aeg... Ja nad on võimelised seda teenust pakkuma, mul on töökaaslasel sama riistvara kuid Elisa pakett erineb ja ta saab aegajalt oma 3-4Mbit kätte ning kui ma samal kohal sama speedtesti teen, on mul ikka 0.4Mbit.

Ma vaatasin, et nn peakontoris on neil ainult äriklienditeenindus, seal mind vist jutule ei võeta.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 10.08.2010 11:38:16 vasta tsitaadiga

madfury: Mustamäel, Sipelga piirkonnas küll pole mitu aega enam kurta saanud kehva kiiruse üle. icon_smile.gif

Kiirus praegu: Internetiühenduse kiirus on tõenäoliselt vahemikus 4.7 kuni 5.6 Mbps.
-----------------------------------------
Aga selleks, et Elisa ennast tööle mobiliseeriks ja kiiruse-värgi korda teeks, sai suve alguses kõvast monitooritud kehva ühendust ja siis tulemusi Pretensioonidena neile läkitatud.

Kuni - mehed tööle pandi ja pärast seda on kiirused OK. thumbs_up.gif
tagasi üles
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.08.2010 11:51:00 vasta tsitaadiga

Täna on küll närv must elisa peale icon_evil.gif See kunagine arvete mitte tulemise probleem on vist hakanud ka värskeid kliente painama, paar kuud klient ja see kuu nüüd 15nes ehk tähtaeg läheneb, aga arvet ei paista kusagilt. Ka on täna see interneedus tlna kesklinnas totaalselt rõvedalt katkev, samas kui käima saab, on kiirus ok... Kuni jälle katkeb ja sisse logida ei lase mõnda aega thumbs_down.gif
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 10.08.2010 11:52:40 vasta tsitaadiga

mul tuli küll jummala õigelajal
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

sõnum 10.08.2010 12:00:09 vasta tsitaadiga

ärihai, mis kanalisse sul arve tellitud? Mul U-netti tellitud, aga arvest pole haisugi ei u-netis ega elisa iseteeninduses. Kui homme ka midagi ei koida, hakkan nende telefoni piinama.
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 10.08.2010 12:24:00 vasta tsitaadiga

mul tuleb mailile.
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 10.08.2010 12:37:37 vasta tsitaadiga

tahanteada, Kas sul on üks nendest Mint-idest? Või on vana M-Internet vms? Pretensiooni esitasid isikuliselt ja valjuhäälselt või paberlipakat kasti lastes/maili saates? Ma tahaks ka kiirelt jõuda mingi tulemuseni icon_smile.gif
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 10.08.2010 14:38:16 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Aga selleks, et Elisa ennast tööle mobiliseeriks ja kiiruse-värgi korda teeks, sai suve alguses kõvast monitooritud kehva ühendust ja siis tulemusi Pretensioonidena neile läkitatud.

Tegelikult pole see ikka sugugi normaalne lähenemine, kus selleks, et mingi teenus normaalselt toimiks kõik selle kasutajad kogu aeg midagi monitoorima ja pretensioone esitama peaksid. Raske on isegi ette kujutada, et näiteks leivatehases peaks rahvas kogu aeg midagi monitoorimas käima, samuti enamikus teiste ettevõtetes. See peaks olema ikka teenusepakkuja töö jälgida, et kõik tema seadmed töökorras oleksid ja nagu ette nähtud toimiksid. Kliendi asi aga vaid teenuse eest maksta ja saada, mis lubatud. Või oleme juba "Back in the U.S.S.R"?
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 10.08.2010 19:19:07 vasta tsitaadiga

MaXakas kirjutas:
Täna on küll närv must elisa peale icon_evil.gif See kunagine arvete mitte tulemise probleem on vist hakanud ka värskeid kliente painama, paar kuud klient ja see kuu nüüd 15nes ehk tähtaeg läheneb, aga arvet ei paista kusagilt. Ka on täna see interneedus tlna kesklinnas totaalselt rõvedalt katkev, samas kui käima saab, on kiirus ok... Kuni jälle katkeb ja sisse logida ei lase mõnda aega thumbs_down.gif

Probleemivabaks arvete maksmiseks on olemas otsekorraldus, miks seda ei kasuta...?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
miq1988
HV kasutaja
miq1988

sõnum 10.08.2010 19:24:13 vasta tsitaadiga

Ma ükspäev mõtlesin sama, et võiks otsekorraldused teha aga netipangast vaadates seal oli mingi 3 elisa valikut ja ma ei tea mida veel taheti icon_biggrin.gif Peab mõnikord uuesti süvenema, ehk siis saab pihta.
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

sõnum 10.08.2010 19:33:39 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
MaXakas kirjutas:

Probleemivabaks arvete maksmiseks on olemas otsekorraldus, miks seda ei kasuta...?

Paar kuud klient olnud, pole veel jõudnud ja vist ei olnud ka võimalik sobivat (loe: palgapäevajärgset) päeva maksepäevaks valida. Ning mis paneb sind arvama, et kui iseteeninduses pole arvet näha, siis otsekorraldus panka saadetakse? Ilmselt ikka tähtaeg üle ja siis 'ups, sry, vabandame, meie viga, et teil väljuvad maha keerasime'

ewur
HV veteran
ewur

sõnum 10.08.2010 19:41:37 vasta tsitaadiga

MaXakas kirjutas:
ewur kirjutas:
MaXakas kirjutas:

Paar kuud klient olnud, pole veel jõudnud ja vist ei olnud ka võimalik sobivat (loe: palgapäevajärgset) päeva maksepäevaks valida. Ning mis paneb sind arvama, et kui iseteeninduses pole arvet näha, siis otsekorraldus panka saadetakse? Ilmselt ikka tähtaeg üle ja siis 'ups, sry, vabandame, meie viga, et teil väljuvad maha keerasime'

Kui see elisapoolne viga, siis miks sina põed...? icon_smile.gif
ot:
lisaks ei saa aru inimestest, kes elavad palgapäevast-palgapäevani ja arvel "kriisisummat" pole, elus võib kõike juhtuda... icon_eek.gif . Aga ok, see juba minu "viga" icon_smile.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 10.08.2010 19:44:22 vasta tsitaadiga

madfury: Pakett ei oma masti kiiruseprobleemide / ülekoormatuse korral mingit tähtsust. icon_wink.gif
Sel ajal, kui tekkisid suured koormusprobleemid lähikonnas oleva masti piirkonnas, oli mul pakett juba nagunii Minti vastu välja vahetatud.

1. Monitoorimine käib käib alati ühtmoodi:
- kiirus, soovitavalt siis graafiline monitoorimine.
- kellaaeg
- piirkond

2. Küll on mõistlik teha monitoorimist:
- Prime-Time ajal
- väjaspool prime-Time aega.

3. Ja seda saad siis edastada, nagu meeldib:
- kodulehel oleva "tagasiside" kaudu
- e-maili teel
- kirja teel
- faksi teel

Nii lihtne see ongi. icon_wink.gif
----------------------------------------------
Kiiruse hetkeseis (Huawei E220),Elioni kiirusetest:
Internetiühenduse kiirus on tõenäoliselt vahemikus 4.2 kuni 5.0 Mbps.
Pole paha, eriti kui arvestada, et praegu on prime-Time aeg. icon_wink.gif
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 11.08.2010 09:43:07 vasta tsitaadiga

tahanteada, Pakett omab vägagi palju tähtsust. Nagu mainisin, sama riistvara, sama operaator, erinev pakett - kiiruse vahe täpselt samas punktis täpselt samal ajal 0.4vs3.x Mbs. Ei ole ka põhjust arvata, et mu telefon on vigane.

Speedtesti nimeline app hoiab väga ilusti meeles, kus, millal ja mis ühenduse läbi on testi tehtud. Seda datat võin vabalt Elisaga jagada. Eks ma siis kah kaeblen natuke ja vaatan, mis saab.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 11.08.2010 12:04:31 vasta tsitaadiga

[offtopic]
Arvete teemal:

Ma ei saa aru, miks küsijale arvete teemal vastatakse, et tee ise otsekorraldus vms - nagu klient oleks süüdi ja peaks lahendust otsima.

Kliendil on õigus saada kokkulepitud kujul operaatori poolt arveid. Elisa on piisavalt suur ja pika kogemusega tegija, et võiks eeldada sissetöötanud normaalset infosüsteemi, mis võimaldab probleemideta arvete väljastamist.

Ma saan aru lähenemisest "me ei ela ideaalses maailmas, üritame reaalses maailmas toime tulla, ise peab hakkama saama", kuid suhtumine, et klient on süüdi kui operaator elementaarsete asjadega hakkama ei saa ja peaks ennast ribadeks pingutama on thumbs_down.gif
[/offtopic]
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
nymmik
HV kasutaja

sõnum 12.08.2010 14:01:55 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
tahanteada, Pakett omab vägagi palju tähtsust. Nagu mainisin, sama riistvara, sama operaator, erinev pakett - kiiruse vahe täpselt samas punktis täpselt samal ajal 0.4vs3.x Mbs. Ei ole ka põhjust arvata, et mu telefon on vigane.

Speedtesti nimeline app hoiab väga ilusti meeles, kus, millal ja mis ühenduse läbi on testi tehtud. Seda datat võin vabalt Elisaga jagada. Eks ma siis kah kaeblen natuke ja vaatan, mis saab.

Oled sa kindel et sul kiirusepiiranguga pakett pole?
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
vana_urr
Kreisi kasutaja

sõnum 12.08.2010 14:03:16 vasta tsitaadiga

nymmik kirjutas:
madfury kirjutas:

Oled sa kindel et sul kiirusepiiranguga pakett pole?

Konkreetset juhtu ei tea,
väidetavalt on ju kõik mindid suvel kiirusepiiranguta... vanu ei tea...
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 12.08.2010 14:22:55 vasta tsitaadiga

nymmik, Kõik elisa paketid on väidetavalt piiranguteta suvel.
p2ep
HV veteran

sõnum 12.08.2010 20:48:46 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:
... ikka 0.4Mbit.

Mis asjandusega netti püüad? Mobla või pulk?
Ma ei saa kah oma kumbagi telefoniga rohkem, sest kuigi K610i ja N73 on 3G telefonid, on nende maks. 3G andmeside kiirus 384 kbps.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 12.08.2010 21:49:08 vasta tsitaadiga

Vanasti ülikoolis õpetati et 3G on kuni 384kbps liikuva tarbija puhul. Üle selle on juba 3,5G.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 13.08.2010 09:12:52 vasta tsitaadiga

Mis asi selle Huiawei antenniga siis on? MIMO?
Hetkel Huawei E1752 - no maamajas üldse ei levi. Ainult aknast välja siis tuleb. Linna paneelikas OK.

Ehk kas sellest:
link

ja ümbermähitavast pistikuta antennist on mingit kasu? Hetkel tundub, et tulem on 0.
Ja see otsepistik - on mõtet raha hakata raiskama?. E1752 taga on pistik olemas küll.

Üldiselt kopp.gif

tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 13.08.2010 09:16:59 vasta tsitaadiga

p2ep kirjutas:
madfury kirjutas:
... ikka 0.4Mbit.

Mis asjandusega netti püüad? Mobla või pulk?
Ma ei saa kah oma kumbagi telefoniga rohkem, sest kuigi K610i ja N73 on 3G telefonid, on nende maks. 3G andmeside kiirus 384 kbps.

Püüan HTC Desirega. Tootja andmetel on seesoleva kivi piirang 7.2Mbs.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 470, 471, 472  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.