Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sirius4k
HV veteran

|
10.08.2010 08:48:23
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
sirius4k: Aga t6lkeartiklit ei saa nii kirjutada, et k6ige t2htsam tekstil6ik on hoopis v2lja j2etud.
Ja kui jutt on k6rgkvaliteedilisest lahendusest, siis selleks pole mitte sugugi Sata pesad oma kiirustega, vaid hoopis on kvaliteetsete kondensaatorite kasutus, keraamiline jahutus jms, mis m22ravad seadme pikaajalise to"o"kindluse. See, kas seal plaadil on 2, 4 v6i x arvul, kiirusega y sata-pesa on t2iesti tavaline, k6rvalinfo.
Postitatud mobile device |
Ma eelistan ise ka korrektsust jne, aga kaks lehekülge sama asja kallal vingumist Olge nüüd
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
activeone
HV kasutaja

|
10.08.2010 10:41:44
|
|
|
Noh vingujad saite oma tahtmise...
Muideks djpvx, tänud hea nõuande eest!
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaan
HV veteran
|
10.08.2010 10:54:15
|
|
|
Asjast kah:
Räägiks natuke mõnest omadustest, mis Asus-e sõnul peaks seda plaati eristama teistest:
TUF Caps. & MOSFETs- kasutatud kondensaatoreid ja väljatransistore, mis sobivad militaarkasutusse, ehk kannatavad suuremaid temperatuurivahemikke, omavad pikka eluiga ja nende põhiparameetrite kõikuvus on madal.
E.S.P- skeemlahendus, kus protsessori toiteahela kasutuselolevate faaside arv muutub vastavalt koormusele, minimaalselt on kasutusel sellel plaadil 4 faasi.
T.Probe- skeemlahendus, kus protsessori toiteahela igal faasil on oma kontroller, mis on suuteline dünaamiliselt muutma oma parameetreid vastavalt koormusele ja töötemperatuurile, seda ka tarkvaraliselt koos graafilise esitlusega.
Cera-Mix coating- plaadil olevad radiaatorid on kaetud keraamikat sisaldava ainega, mis takistab metalli oksüdeerimist ja parandab soojusülekannet.
Plaat on 6-kihiline, 2 kihti on paksemad (2oz)- neid kasutatkse suuremat voolu tarbivate ahelate ja juppide toitmiseks, lisaks annab selline lahendus ühtlasemat soojuseraldust.
ESD Guards - kõik USB pordid on kaitstud taastuvkaitsmetega, mis on mõeldud staatilise elektri mõjude kõrvaldamiseks.
Need peaks kaitsma kuni 4KV/8KV (kontakt/staatiline pinge)
Kommentaar: (marketing off )
TUF- esimesena võttis militaarstandardi juppide kasutust vist MSI oma tippvideokaartides.
Reaalselt on enamusel kesk ja tipp emaplaatidel ja videokaartidel kasutusel kondekad, mille eluiga on 50000+ tundi, väljatranside kohta üldistust tuua on raksem, aga ülekiirendamist võimaldavatel toodetel on reeglina väga suur võimsusvaru toiteahelatel.
ESP- Seda võimaldavad PWM kontrolleri kivid, mitte Asus, lisaks sellele on see laialdaselt kasutusel ka teistel tootjatel.
T-Probe- kui tavaliselt on skeemis üks PWM kontroller 1-8faasi juhtimiseks, siis Asus paneb igale faasile oma, kasu? Kui nende lõppasmete jahutus või koormus oleks erinev, siis oleks imo asjal jumet, kuna aga koormus on üks (cpu) ja jahutus on ühine, siis eraldi neid faase juhtida on mõttetu.
Cera-Mix- takistab oksüdeerimist? Tavaliselt piisab aluminiumi puhul anodeerimisest, vase puhul nikeldamisest, ju siis oli vaja kasutada midagi muud, et eristuda.
Lisakihid paksemast vasest- seda kohtab ka teistel plaatidel.
Taastuvkaitsmed I/O portidel on tavaline nähtus.
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
God-1
HV kasutaja
|
10.08.2010 11:55:56
|
|
|
Aitäh sulle Jaan.
Pärast 30 postitust jõuti ka asja tuumani.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
sanchos
Kreisi kasutaja

|
10.08.2010 11:59:12
|
|
|
Jaan,
et siis pole midagi erilist selle plaadil, ainult on kindlasti kallim kui tavaline plaat
|
|
Kommentaarid: 165 loe/lisa |
   |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
ominous
HV vaatleja

|
10.08.2010 11:59:31
|
|
|
Kahju on vaadata inimesi, kellel ple mitte sit**gi teha. Issand jumal inimene kirjutas paar asja valesti, seega on ta värdjas ja võhik. Pool teemat on mingi kas peaks kirjutama, SATA 3.0 6Gb/s või Sata 2 (3Gb/s) ja Sata 3 (6Gb/s). MIS KRTI vahet sellel on oluline on ju point. Siin ju enamus teab, et ple olemas mingit SATA 6.0-i. See, kes ei tea uurib nikuinii (http://en.wikipedia.org/wiki/Sata) ja näeb kohe, et seal on kirjas # 3.3 SATA Revision 3.0 (SATA 6 Gb/s).
Asjast kaaaaa -> See ASUS-e plaat(oi, ma ütlesin plaat mitte emaplaat, appi ma olen loll) paistab täitsa naksi loodame, et hind ülemõistuse kõrge ei ole. Olen ise eelistand rohkem Gigabyte-i, aga hea hinna ja kvaliteedi suhtega ASUS on alati teretulnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
activeone
HV kasutaja

|
10.08.2010 13:26:51
|
|
|
ominous, kusjuures kui sa loed ka mu teisi uudiseid siis on seal samamoodi vingujad. Küll ühele ei meeldi mõni kirjaviga ja küll teisele ei meeldi see, et originaalallikat pole pandud jne. Siiamaani pole lihtsalt viitsind seda vingumist kuulata ja olen ümber teinud need uudised. Las nad siis olla nii nagu rahvas tahab.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaan
HV veteran
|
10.08.2010 14:43:52
|
|
|
sanchos kirjutas: |
Jaan,
et siis pole midagi erilist selle plaadil, ainult on kindlasti kallim kui tavaline plaat  |
Korralik üle keskmise plaat, arvatavasti ka pika elueaga. Kuna plaati pole veel väljas, võib ainult oletada.
Hind ei tohiks tal olla tava X58 plaadist palju kõrgem,- kui vaadata P55 samanimelise plaadi hinda (170$), siis see on tunduvalt odavam Asuse tipp plaatidest samal kiibil.
Arvan, et selle hind tuleb 250$ kanti, sinna Deluxe/ Gene II vahele umbes Asus-e S1156 valikus.
Ma ei näe otseselt põhjust suurema hinna küsimises- need lisa PWM kontrollerid maksavad mõni $ lisaks, muud erilist ma seal ei näe.
Arvatavasti ongi see plaat väga sarnane P55 baasil tehtuga, sellest saab lugeda-vaadata näiteks siin:
http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=4112732&postcount=1
Seal ka see militaar sertifikaadist pilt, kuigi see on siiski selgitav pilt, reaalset setrifikaati kaasa ei anta- see test tehakse ühe plaadiga ja loodetakse, et kogu sari on sama hea.
Kui peaks igat plaati nii testima, siis oleks ka militaarhind asjal
edit: eksisin, kogu plaadile ei tehtud ju "militaar" testi, kuigi serti pealkirjast nii tundub, tehti vaid kondedele ja väljatransidele, need testid aga on teinud ilmselt üldse nende tootja, mis pole kindlasti Asus.
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
10.08.2010 17:18:05
|
|
|
activeone kirjutas: |
ominous, kusjuures kui sa loed ka mu teisi uudiseid siis on seal samamoodi vingujad. Küll ühele ei meeldi mõni kirjaviga ja küll teisele ei meeldi see, et originaalallikat pole pandud jne. Siiamaani pole lihtsalt viitsind seda vingumist kuulata ja olen ümber teinud need uudised. Las nad siis olla nii nagu rahvas tahab. |
On ka põhjust olnud vingumiseks/kriitikaks.
Aga asi aina paraneb ja see on hea (Konstruktiivsest-)kriitikast tulebki õppida ja ennast täiendada. Lase aga edasi.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
10.08.2010 18:01:51
|
|
|
sirius4k kirjutas: |
Mitte üks post pole olnud emaplaadiga otseselt seotud (va. esimene) Kõik nokivad pigem artiklit ning selle kirjutajat |
ot: |
Ma arvan, et ta peaks tänulik olema, et üldse viitsitakse vinguda...Järelikult läheb asi rahvale/lugejaskonnale korda... |
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
activeone
HV kasutaja

|
10.08.2010 18:24:55
|
|
|
Eks ma pean siis ära kannatama
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
10.08.2010 18:53:23
|
|
|
activeone: OT: Küsimus pole mitte selles, et "pead ära kannatama", vaid tehnilise teksti tõlkimisel pead välja tooma olulise ja väheolulise võib kõrvale jätta, mitte vastupidi.
Ja kui selle õigesti teed, siis pole ka vaja "kannatada".
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
activeone
HV kasutaja

|
10.08.2010 18:59:36
|
|
|
Tegelt?
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
13.08.2010 14:56:20
|
|
|
enamus vidinaid juba teistel suht kaua kasutusel... lihtsalt vaja kisa teha, et näe nüüd oh mis uhke asja valmis tegime.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|