Mul vaja üks commission ära teha, vabandan et praegu ei saa pilte teha. Üks tüüp küsis et teeks 20 pildilise animatsiooni kus draakon paisub . _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Sry et muusikat ei pane, ma ei oska midagi panna + YT võib ära võtta selle kui on mingi tuntud muusika.
Edit: Oih krt, mul jäi see "abijunn" sinna lol... oh well, las olla. See oli tglt mõeldud selleks et video õigest kohast lõpetada ja jätkata, kuna vahepeal oli vaja teha kiireks.
See oli eksklusiivselt mõeldud Digi ajakirja, oh well, tundub et ei mahtunud ära _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Mu youtubes on veel videoid, sry sita subide pärast. Vb keegi teab kuidas saaks nendele taust taha panna siis oleks bueno.
http://www.youtube.com/user/FlackoWeasel _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Kas eelmisel lehel olev minu soov läks muidu arvesse?
Võin midagi lihtsamat ka välja mõelda _________________ Vajad midagi Würthist , küsi julgelt 😉 https://eshop.wuerth.ee/et/EE/EUR/ taavi.jahu@wuerth.ee +37258309618
Hea video , mina kui veel flashis väga võõras inimenegi tõmban vist täna ära ja hakkan aretama, mida olen juba ammu tahtnud teha. _________________ Programmeerimine ja kujundus vastavalt kliendi vajadustele: siim7 at icloud.com või PS.
Nii, hunnik IGASUGU pilte, mida teind olin. Tekkis vahepeal ilge joonistamistuhin :3 Püüan mõned AHVid ka teha, pean mõtlema kuidas neid huvitavalt teha xD
See on KÕIGE koledam Flacko mis iial teind lol. Vb järgm kord tuleb parem...
. loll olin et pea kohe külge ei teind ja mingi saast savi on ka.. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ma ei saa pilte teha, sest Wacomil on mingi kala selle overlay asjaga ning see pidevalt rikub mu pildid ära . Kuigi võtan hiire ära juba, teeb ta ikka jooni ja tõmbab valesti. Pikal kasutusel tekkinud sinna kriimud ja Eestist kah pole leidnud kohta kust saaks uue overlay osta _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ma ei saa pilte teha, sest Wacomil on mingi kala selle overlay asjaga ning see pidevalt rikub mu pildid ära . Kuigi võtan hiire ära juba, teeb ta ikka jooni ja tõmbab valesti. Pikal kasutusel tekkinud sinna kriimud ja Eestist kah pole leidnud kohta kust saaks uue overlay osta
Ma ei saagi aru milles kamm olla võib. Kas Flashis, Wacomis või arvutis. Internetis scrollides haakub vahest pliiats scrollbar külge kui netis surfan ja äravõtmisel tõmbab kaasa. Flashis joonistab mõttetuid jooni juurde mida vaja pole. Siin videos näitan mida ta teeb. Kõik need imelikud jooned, sellised konksulikud jne pole vaja, kuid tulevad siiski . Aga võibolla on flashis kala, vahest joont tõmmates jätab ta selle aktiivseks 1 sek ja siis tulevad ka need jooned aga miks neti kasutamisel ka need "kinni" jäävad st alla scrollides ja uuesti üles minnes tõmbab ta scrollbari üles hoopis.
Rohkem pliiatsi jama jah. Uuemad driverid on peal aga ikka jamab. Mingi sensor vist läbi :/. Kui sutsuke koputan selle tipi otsa, siis töötab limiteeritud aeg, aga hiljem hakkab jälle igalepoole kleepuma _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Igalpool selline, mitte ainult Flashis. Igalpool haakub kinni nn kleebib ja siis draggib v selekteerib valesi asju pidevalt :/ _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Oeh, varsti juba 2 nädalat ja ikka pole pliiatsit . Vaja oleks seda asap. Tigmast tellisin, kuid koguaeg on seal "tellimisel" _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Hehe :3. Sõbrale tegin need loomakesed töö firma jaoks ja nüüd on siin peal ühte näha _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Igalpool selline, mitte ainult Flashis. Igalpool haakub kinni nn kleebib ja siis draggib v selekteerib valesi asju pidevalt :/
Proovi arvutit viirustest puhastada. Mul oli hiirega sarnane jama, tahtsid copy teha selektis teksti nii nagu ise tahtis ja kippus ühe kliki peale table-click tegema. SpyBot leidis mingi tableclick asjanduse ja peale seda läks arvuti korda. Kas ka Sul aitab ei tea, kuid proovi. _________________
Ma juba sain aru milles jama ja see oli Wacomi pliiatsis. Praegu ootan seda Tigmalt. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Jah tean et õigus hindasi muuta aga loll õigus et ei teavita. Nüüd ma ei teagi mida ma tegema pean. Ma seda summat küll maksta ei taha, odavamalt ei saa kusagilt? Kuigi kui ma tellisin ja maksin 600.- .
Küsin raha tagasi.. loodan et maksavad ikka tagasi.
Jah tean et õigus hindasi muuta aga loll õigus et ei teavita. Nüüd ma ei teagi mida ma tegema pean. Ma seda summat küll maksta ei taha, odavamalt ei saa kusagilt? Kuigi kui ma tellisin ja maksin 600.- .
Seaduse järgi peavad müüma hinnaga nagu see märgitud oli ostmishetkel.
Kui sul juba tellitud ja makstud, siis ei tohiks see ju enam tellimust mõjutada. Kas nad ütlesid sulle, et pead juurde maksma?
Nad pole midagi rääkinud. Mul on isegi pangaülekanne olemas et selle hinnaga maksin. Nad miskipärast ei saatnud e maili nagu Andricos on et peale tellimuse tegemist saadab arve e mailile vms. ma otsisin ise selle üles sealt kodukalt ja maksin ära selle. Siiamaani kirjas Tellimisel.
Pean neljap helistama sest neil ei olnud raamatupidajat tööl täna. nad ise ka ei saand aru miks mul arvet ei tulnud, rääkisin et kodukalt otsisin andmed ja tegin tellimuse ära jne.
Flacko, on sul alles kannatus - selle ajaga oleks pea suvalisest maailma otsast selle pliiatsi tavapostiga kätte saanud... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Ma juba tellisin välismaalt, ma siiski loodsin et äkki siit saab kiiremini ja ega ma teadnud et see hind niivisi muutub . Aga Ebayst võtsin £70 eest pliiatsi. Post ka otsa muidugi. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
jah sain küll. Karm, mingi 1 kuu paus, pean sutsuke harjutama siin paar asja, käsi pole harjunud . Aga eks varsti hakkab taas pilte tulema. Ma tundsin nii puudust sest. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.