Mul vaja üks commission ära teha, vabandan et praegu ei saa pilte teha. Üks tüüp küsis et teeks 20 pildilise animatsiooni kus draakon paisub . _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Sry et muusikat ei pane, ma ei oska midagi panna + YT võib ära võtta selle kui on mingi tuntud muusika.
Edit: Oih krt, mul jäi see "abijunn" sinna lol... oh well, las olla. See oli tglt mõeldud selleks et video õigest kohast lõpetada ja jätkata, kuna vahepeal oli vaja teha kiireks.
See oli eksklusiivselt mõeldud Digi ajakirja, oh well, tundub et ei mahtunud ära _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Mu youtubes on veel videoid, sry sita subide pärast. Vb keegi teab kuidas saaks nendele taust taha panna siis oleks bueno.
http://www.youtube.com/user/FlackoWeasel _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Hea video , mina kui veel flashis väga võõras inimenegi tõmban vist täna ära ja hakkan aretama, mida olen juba ammu tahtnud teha. _________________ Programmeerimine ja kujundus vastavalt kliendi vajadustele: siim7 at icloud.com või PS.
Nii, hunnik IGASUGU pilte, mida teind olin. Tekkis vahepeal ilge joonistamistuhin :3 Püüan mõned AHVid ka teha, pean mõtlema kuidas neid huvitavalt teha xD
See on KÕIGE koledam Flacko mis iial teind lol. Vb järgm kord tuleb parem...
. loll olin et pea kohe külge ei teind ja mingi saast savi on ka.. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.