Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ra*
HV Guru

|
03.08.2010 22:06:11
|
|
|
Ra* kirjutas: |
Selline realtime kajastus et vähe ei ole. |
Viasat: teenusepakkuja ei saa kõrgemat hinda küsida
http://www.e24.ee/?id=295378
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
03.08.2010 22:09:10
|
|
|
merku kirjutas: |
Aga kas uuemad telerid suudaksid õhu kaudu edastatavat HD pilti ikka vastu võtta? Starmanil vist on HD pildi jaoks hoopis oma süsteem, pole sellest conaxi moodulist ka kasu, peab ikka mingi karbi juurde muretsema... |
Jah, uuemad telerid saavad HD-ga ilusti hakkama, kuigi jah, need, kes kasutavad seda Neotion vms moodulit vanematel teleritel, mil MPEG4 tuuner puudub, siis too tõepoolest HD ei võimalda vaadata.
Kui enne 5 aastat keegi HD pilti läbi õhu ei luba (kaablis leviv ETV HD vms on ülesskaleeritud ehk mitte "päris" HD), võib täiesti reaalne olla see, et HD tuleb alles koos DVB-T2-ga, mis tähendab uute digibokside/telerite vajadust...
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
03.08.2010 22:11:26
|
|
|
wader kirjutas: |
murka_ kirjutas: |
Ausaltöeldes tundub, et väga paljud on seda üleminekut näinud kui põhjust, miks telekavaatamine üldse lõpetada. |
See on ju ainult hea. |
Just - juba 10a põle majas seda "leierkasti" ning jääb aega nii enda, pere, kui ka animaalsete pereliikmete tarvis(loe: koertega jalutamine a paar(kümmend) kilomeetrit päevas). Tervislikum kah, pääle kõige Ennemuiste sai kõik õhtud ja nädalavahetused selle kasti läheduses konutatud. Tänu sellele on muidugit soome keel suhu hakanud, kuid... mis sa sellega ikka teed, kui "mehe rind"(loe: õllekõht) üle rihma ripub
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.08.2010 22:33:35
|
|
|
no ma ei suuda lõpetada rääkimist, et kui ylejäänud maailm vaatab hologramm tv-d, siis me eestis läheme ikka yle HD formaadile
naeru palju, aga tulevik ei ole tume, see on süsimust
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
pkwild618
Lõuapoolik

|
03.08.2010 22:47:46
|
|
|
Maldur kirjutas: |
pkwild618 kirjutas: |
To Maldur:
Analoogiga oli täis <b>piix</b> ka see kvaliteet ju. Pidi olema kas a) leviala kõrgpunktis b) ei tea mis antenn. Võrreldes sellega, mida digi pakub oli see vana kvaliteet ikka täis saast. |
See ei ole eriti adekvaatne jutt. Antenn pidi ja peab olema korralik nii ehk naa. Normaalse signaali olemasolul oli kvaliteet ka tagatud, kusjuures ilma pakkimisvigateta. Et sina ei tea mis ja miks antenn ei muuda miskit veel saastaks.
Meil on täna paraku olukord nii et SAAKS näidata head digipilti kuid levitajad ei taha selle kvaliteedi eest maksta. Analoogis levitamise hind oli teiste alustel, digis levitamine maksab andmemahu alusel - mõni ime siis et kohati staatilisevõitu saated on vaid 0,6Mbits ruudukesed. See et seda ruudumerd saab üks lõuapoolik vähese vaeva ja 0 teadmistega vastu võtta ei tee digi veel automaagiliselt kvaliteetseks. |
Alguses ma tahtsin öelda lihtsalt, et ma tean küll mis ja milleks antenn on ning reguleeritud sai seda igatmoodi, normaalset pilti ei tulnud ei minul ega teistel inimestel siin kandis. Aga siis ma mõtlesin ümber ja ma saadan su lihtsalt perse ja pigem selle viimase lause pärast.
Ja eelarvamuste peale saatmine on igati õigustatud.
Sa võid ju mind lolliks pidada, ükskord ma võin sinust olla kasvõi sada korda kõvem mees, kui ma selleks piisavalt vaeva näen ja see tiitel seal nime all ei koti piixugi
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
14 :: |
5 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
03.08.2010 22:50:12
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
no ma ei suuda lõpetada rääkimist, et kui ylejäänud maailm vaatab hologramm tv-d |
Kuidas palun?
Jah Eesti maas, HD kanalid ei ole midagi uut, erinevad lisateenused ja võimalused kanalitel ja teleritel olemas juba ja Jaapanis võibolla tõesti võid end juba Matrixisse lükatata.
Aga kerge googledamine viitab,et isegi Jaapanis on oodata hologramm tv-d alles 2016 vms
Ajad 3D ga segamini?
Isegi 3D telerit tulid alles see aasta laiemalt müüki.
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
03.08.2010 23:12:19
|
|
|
Alguses ma tahtsin öelda lihtsalt, et ma tean küll mis ja milleks antenn on ning reguleeritud sai seda igatmoodi, normaalset pilti ei tulnud ei minul ega teistel inimestel siin kandis. Aga siis ma mõtlesin ümber ja ma saadan su lihtsalt <b>piix</b> ja pigem selle viimase lause pärast.
Ja eelarvamuste peale saatmine on igati õigustatud.
Sa võid ju mind lolliks pidada, ükskord ma võin sinust olla kasvõi sada korda kõvem mees, kui ma selleks piisavalt vaeva näen ja see tiitel seal nime all ei koti <b>piixugi</b>  |
Miks mitte. Kuid tegu pole mitte eelarvamuse vaid lihtsalt tõdemusega, nagu ise kirjutad et "normaalset pilti ei tulnud ei minul ega teistel inimestel siin kandis" ning enne märkasin juba et asukoht on 35km Tallinnast... Teades kuhu Teletorni levi tegelikult ulatus ei ole võimalik järeldada et teadsid mida või kuidas teha et pilt oleks olnud korralik. Peale selle ei saa sinu luhtaläinud kogemust üldistada terve Eesti ja analoogTV peale üldiselt. Positiivseid näiteid on juba siingi üles tähendatud sinu arvamuse peale.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
03.08.2010 23:37:10
|
|
|
Sa võid ju mind lolliks pidada, ükskord ma võin sinust olla kasvõi sada korda kõvem mees, kui ma selleks piisavalt vaeva näen ja see tiitel seal nime all ei koti <b>piixugi</b>  |
Eriti täiskasvanulik jutt
Nüüd ei ole meid enam üks, kes sind lolliks peavad
_________________ www.meybo.ee |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.08.2010 00:07:33
|
|
|
no ma ei suuda lõpetada rääkimist, et kui ylejäänud maailm vaatab hologramm tv-d |
Kuidas palun?
Jah Eesti maas, HD kanalid ei ole midagi uut, erinevad lisateenused ja võimalused kanalitel ja teleritel olemas juba ja Jaapanis võibolla tõesti võid end juba Matrixisse lükatata.
Aga kerge googledamine viitab,et isegi Jaapanis on oodata hologramm tv-d alles 2016 vms
Ajad 3D ga segamini?
Isegi 3D telerit tulid alles see aasta laiemalt müüki. |
sorry kui sa ei saand poindile pihta
kui muu maailm on IT riigist ESTONIA ees kasvõi 3D-s, siis millest jutt ydse onn. See hologramm oli lihtsalt näiteks toodud
EDIT:
No ei anna rahu mulle pildi kvali.... HD pilt, kuuks ajaks tasuta ja siis hakka maksma. aga ainuke kanal mille eest lisa raha annaks oleks discovry HD, mida kahjuks elionis pole
Ra*lootis saada tv3 HD ja kanal2HD see juthub siis kui mu koer laseb tuppa , aga kahjuks pole mul koera
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
04.08.2010 01:09:23
|
|
|
äss kirjutas: |
ETVs võiks ainult sport olla HD, ülejäänute kohapealt suht  |
ETV võiks spordi näitamise ära lõpetada ja midagi harivat näitama hakata. pohui kas hd-s või milleski muus
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
pkwild618
Lõuapoolik

|
04.08.2010 01:54:32
|
|
|
To Maldur: Samamoodi võiks öelda, et Tele2 -e levi on ideaalne. Mida nad seda enam üldse edasi teevad. Ja ma elan 35km Tallinnast ja siin pole mitte mingit nende levi. Tõesti, siit edasi minnes, vahest mingi 15km? on suurepärane levi nii, et see kaugus ei mängi alati suurt rolli, kui elad sellises pommiaugus, nagu mina.
To djstallion: Täpselt samasugune täiskasvanulik suhtumine teilt. Inimene, kes mõtleb peaga, saab aru, et see tiitel seal ei näita mitte midagi reaalselt. Võibolla tõesti mingil hetkel näitab, aga selle tiitli sain ma vähemalt... 2 aastat tagasi? Ehk siis mõtle loogiliselt - kumb on reaalselt lollim, kas inimene, kes suhtub eelarvamusega (nagu ka näiteks sina), või inimene, kes seisab enda teadmiste eest, mida tal tulevikus on tõenäoliselt rohkem, kui sinul arvestades, et sa tundud olevat pigem jutumees, kui et tegude mees. Isegi inimesse, kes paneb mingil hetkel oma jutuga puusse, ei tohiks suhtuda eelarvamusega. Teisel hetkel võid sa sellele inimesele alt ülesse vaadata teadmiste poolest. Ja siin ma ei räägi endast, see on nii olnud ajast aega. Ja tihti on alahinnatud just neid inimesi, kes on hiljem midagi saavutanud sellepärast, et nad ei käi kaasa selle massiga, kes tänaval parasjagu "valitseb". Ja siinkohal ma ei ülista ennast, vaid see on tõesti nii. Kuigi mina ei pruugi olla saja aasta pärast mingi suure nimega inimene (sest kunagi ei saa olla 100% oma tulevikus kindel.. tuleb lihtsalt pürgida sinnapoole, et see oleks nii) - sina sellise suhtumisega ei saa selleks võibolla ilma suure õnneta kunagi. Sama hästi võib tiim võtta endale jalgpalluri ja vaadata, et ta esimese proovimängu täiega põrub. Ja laseb ta minema, see oleks sinu stiil. Mina võtaksin ta katseajale ja muide võib välja tulla, et tegu ei ole lihtsalt hea jalgpalluriga, vaid suisa väga andeka jalgpalluriga, kes esialgu paistis välja kehv.
Ja muide, kui sa tahad öelda, et sa oled tark.... Sa võid ju siin oma mula ajada, inimene sünnib lollina ja inimene sureb lollina ja niimoodi see ongi.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
14 :: |
5 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
T1000
HV kasutaja

|
04.08.2010 02:16:57
|
|
|
Viasati artiklil on võrreldes teistega ikka head kommentaarid, ala " sinul pole siin üldse õigust midagi öelda" " mida sa viasat siin üldse targutad" jne.
Aga teemasse siis paraku jah, omakanalite kvaliteet on solk mis solk.
viimati muutis T1000 04.08.2010 02:20:40, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
04.08.2010 02:20:28
|
|
|
sellele toredale tiitlile lisaks veel 14 negatiivset kommentaari
tegelikult oli analoogis pilt ikkagi parem, kui vähegi normaalne signaal oli....mulle tundub, et kõige parem pilt on hetkel üldse Elioni DTV'l
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xloaded
külaline
|
04.08.2010 09:05:06
|
|
|
Äkki keegi selgitaks minule targale miks meil seda Digi TV üleminekut üldse vaja oli? Selgitati, et HD ja WOOOW milline areng kuid pilt on ju sama. Ja Tasuta levialast kanaleid ainult kaob, Samuti sai ka juba Kanal 2 koos oma kanal 11 loa lahkuda tasuta levialast, sama jutt liigub juba ka TV3 ümber. Seega jääks vaid ETV ja ETV 2 ja kas selel jaoks oli tõesti vaja seda "digiboksi" inimestele peale suruda kui nad reaalselt sealt nigunii enam midagi varsti ei NÄE! Selleks, et midagi näha pead liituma igast erinevate pakkujatega nagu ELion/viasat/starman jne jne... Inimesed nagu mina kes ei vaata tihti TV-d ei näe ka vajadust miks nad peaks selle jama endale eraldi tellima. Eriti kohtades kus Elion ja Starman midagi ei paku on odavaim ja kiireim lahendus EMT internet plus Viasat kuid miks peaks soovima iga kuu maksta kui vaevalt korra või 2 nädalas üldse TV nuppult tolmu pühitakse? Leian, et kui inmestele anti KOHUSTUS kahe aasta jooksul osta omale digiboks ja suruti peale HD televiisoreid siis müüjad plaksutasid käsi aga mida ma hakkan oma HD tv-ga peale kui Eesti Tasuta Digilevist mida kasutab rohkem inimesi kokku kui Tasulisi ei näe me nigunii ei mingit HD-d ega ka üldse mitte ühtegi kanalit varsti peale ETV! Tundub, et ee on nagu TEHTUD! kott pähe tõmmatud ja rahad käes rohkem pole vaja midagi teha....
Keegi targem äkki avaldaks ka arvamust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
04.08.2010 09:22:58
|
|
|
Digilevile üleminek oli muidu tore...aga Kanal 2, TV3 jne tasuliseks minemine pole riigi otsustada
nende käsutuses on ainult ERR kanalid...ehk siis ETV ja ETV2
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
04.08.2010 09:28:12
|
|
|
K2 ja TV3 vaevalt tasuliseks lähevad (mõtlen õhu kaudu levivas DVB-T-s, see, et kaablis on vaid etv vaba, on teine teema), praegu võib veel vaid Kanal 11 tasuliseks minna...Ei usu, et nö põhikanalid tasuliseks lähevad...
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
04.08.2010 09:31:26
|
|
|
Xloaded, aga ära vaeva oma peakest selliste asjadega. Kui ongi mingi tahtmine telekat vaadata, siis peale ETV ju enivei midagi tarbida ei kannata.
Ise ei vaata ka juba mitu aastat üldse telekat. Vahest küll on tunne, et vaataks AK-d või lülitaks aju asemel Discovery sisse, aga puudust siiski erilist ei tunne.
Kui mõne sõbra juures mingit telekat näen mängimas, siis läheb närv päris katki vahest. Televisioon on üks hullemaid asju alkoholi, suitsu ja narkootikumide kõrval. Ja see ei ole ainult sõnakõlks.
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xloaded
külaline
|
04.08.2010 09:34:29
|
|
|
Mis antud ülemikeku mõte oli peale seadmete ostu? Kui jääb lõpuks vaid ERR kanalid ja ei mingit HD-d! Samas kui tahad saada tasulisi kanaleid siis pead nigunii kas uue seadme uuesti ostma või määrib sinule oma seadme pähe Elion! Starmaniga on olnud siiani ainus positiivne kogemus kus seade antakse kleindile rendile ja selle mis iganes rikke tagajärjel saab klient kohe uue. Elion seda enam ei pakku ammu ja ütles, et saa saad ju seadme pärast endale, küsisn, et mida ma teie seadmega siis peale hakka, seda teenindaja ei teadnud anna tonnine seade kasvõi 2 aastasele mängida las see peksab seda vastu maad! Tõsiselt mis mõte sellel Digi teemal on kui tulemus on sama mis ennem või isegi kohati kehvem ja sinna investeeritud tuhanded ennast ära ei tasu kuna kanalid kaovad nii või naa. Kui oleks kohe teavitatud, et suure tõenäosusega ei ole mõtet osta Digiboksi kuna kvalikteet ei parane ja kanalid kaovad nigunii ja kui lõpuks ikka ka kanaleid näha soovid siis pead ikka liituma mõne teenuspakkujaga ning siis ei ole sul oma SUNNIVIISILISELT ostetud digiboksiga midagi enam peale hakata. TEHTUD nagu ütles K-kohuke ja nokkis tatti edasi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
04.08.2010 09:51:17
|
|
|
sa võid "SUNNIVIISILISELT" kaardipesaga tüüneri osta siis
enamus telekad ka toetavad Comaxi moodulit
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xloaded
külaline
|
04.08.2010 09:57:55
|
|
|
HA kirjutas: |
sa võid "SUNNIVIISILISELT" kaardipesaga tüüneri osta siis
enamus telekad ka toetavad Comaxi moodulit |
Ega mida muud vist üle jää, antud digiboks läheb siis väikelapse mänguasja kasti kuna sellega ei ole tõesti mitte midagi muud peale hakata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Erno
HV vaatleja

|
04.08.2010 11:21:25
|
|
|
Eelistaksin paar tanki või mõningad sõdurirõivad HD kanali ostmise eest.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
04.08.2010 12:12:30
|
|
|
Erno kirjutas: |
Eelistaksin paar tanki või mõningad sõdurirõivad HD kanali ostmise eest.  |
mõistlik, mina annaks sulas savipätsile selle raha. see oleks umbes sama mõistlik kui tank
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
04.08.2010 16:59:19
|
|
|
Forgotten kirjutas: |
Progress oleks see juba kui suudetaks kanali logod kõikides saadetes ikka 16:9 pilti panna. Momendil vahest sellised saated kus saade ise on 16:9 ja siis logo on topitud sinna musta ala peale... |
Eh? kui logo on musta riba peal siis on pilt 4:3, kui logo on pildil ja 16:9 telekaga üle ekraani siis on pilt 16:9.
Kuidas palun?
Ajad 3D ga segamini?
Isegi 3D telerit tulid alles see aasta laiemalt müüki. |
No ma kardan et japsid jõuavad enne hologrammini siiki kui meie HDni, enne jõuab uus masu tulla ja siis nutetakse jälle et pappi vähe ja lükatakse 5 aastat otsa.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.08.2010 21:37:21
|
|
|
aikaramba, mida ma siis rääkisin?!
tsitaat: |
No ma kardan et japsid jõuavad enne hologrammini siiki kui meie HDni |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
04.08.2010 21:49:17
|
|
|
Naeraks vist puruks ennast, kui nt TV3 otsustaks minna tasuliseks. Sealt pole praegugi tattigi vaadata, ainukesed maksjad oleksid vist penskarid, kes oma Vapratest ja ilusatest ilma jääks. Ja see oleks juba nutune värk...
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|