04.08.2010 16:55:48
LG monitori inverter läbi - ideid?
Sõber hoidis viimase äikese ajal oma arvutit sees ja tulemus oli, et nii masinal kui ka monitoril kadus pilt. Masina sain korda, aga lcd monitoriga (LG 17'') on endiselt probleem. Võtsin lahti, sees on inverter AIP0122, ver:D. On keegi sarnasega kokku puutunud, on mingeid ideid? Skeemi ma internetist leidnud kahjuks pole
Mida olen juba teinud:
- kontrollinud kaitset (F1), korras
- kontrollinud kõige suuremat elektrolüüti (EL4), tundus ka korras olema
- vaadanud hoolikalt plaadi üle, ühelgi jupil kõrbemisjälgi ei paista
Kas ma võin teha sellise oletuse, et kui kaitse läbi ei põlenud, peaks dioodid (D201 ja D202) korras olema?
Kas peaks kahtlustama ka sekundaarahela elektrolüütkondensaatoreid?
Mina näen pildilt ,et kaks või 1 kondet õhtal. Mis mustad vidikaga kriipsud on seal nendel kondedel peal. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Vabandust, see pilt on internetist, samasuguse inverteriplaadi müügikuulutuse juurest. Lisasin lihtsalt infoks. Seega selle pildi järgi järeldusi teha ei saa.
vahetasin ära veel peotäie konte, nii et nüüd on peagut kõik uued. kasu ei miskit. Hakkab tunduma, et ikka diood või mõlemad on õhtal.
Ühenda paneel inverteri külge. Kontroller jäta ühendamata. Seal all nurgas pesas ühenda kokku pinnid, mis lülitavad inverteri sisse. Äkki töötab?
Kui töötab, siis arvatavasti viga kuskil kontrolleris. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Ühenda paneel inverteri külge. Kontroller jäta ühendamata. Seal all nurgas pesas ühenda kokku pinnid, mis lülitavad inverteri sisse. Äkki töötab?
Kui töötab, siis arvatavasti viga kuskil kontrolleris.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.