Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallen Earth märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
yxtom
HV kasutaja
yxtom

sõnum 04.08.2010 12:47:40 vasta tsitaadiga

on on... värvid on head asjad icon_smile.gif +nad on parandanud oluliselt graafikat võrreldes PTSga (pole neid erivärvi servasi värvil enam)
Icarus pätsib nüüd nii hoogsalt et ei teagi mis number.. a ühes viimastest korjati enamus armori alt värvid ära (e. pole vaja enam värvi craftiks) Selle liigutuse järgi just nüüd võiks arvata, et ka armori/riiete värivimisvõimalus pole enam mägede taga.

Ons teada kesse krt pillab neid Chemicale??? (Vibrant Dye komponent) No mitte ühtegi pole leidnud veel.. icon_confused.gif kuid AHs neid juba omajagu müügil.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rixk
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.08.2010 15:42:45 vasta tsitaadiga

Ma panin hetkel oma subscriptioni kinni. Pole praegu eriti mahti toksida, nii ei jõudnudki 1.6 ära proovida enne kui sub 2-l augustil lõppes.
Lugesin siin miskit teadet, et Monkeytown on kadunud, miks see ära võeti?
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
yxtom
HV kasutaja
yxtom

sõnum 04.08.2010 15:50:27 vasta tsitaadiga

rixk kirjutas:
Ma panin hetkel oma subscriptioni kinni. Pole praegu eriti mahti toksida, nii ei jõudnudki 1.6 ära proovida enne kui sub 2-l augustil lõppes.
Lugesin siin miskit teadet, et Monkeytown on kadunud, miks see ära võeti?

Ei mitte päris niisama kadunud, asukoht on olemas ikka... ja seal see mis tast järgi icon_smile.gif Icarus ilmselt testib graafika võimalusi... ütleks et tulemus on võimas. Ühesõnaga Monkeytown... pöles maha. Muuseas... kui vanast linnast ei saanud AFAIK midagi.. siis nüüd seal 1AP ootamas.

Vaatan, et paljud teevad väikse "puhkuse"... endal kinnisidee ühe värviga icon_rolleyes.gif kui selle kõik kätte saan ja globaalselt midagi ei lisandu siis teeb ka pausi.
tagasi üles
scarface
Kreisi kasutaja
scarface

sõnum 05.08.2010 16:03:43 vasta tsitaadiga

Mainiks siis ära, et asi näeb ikka jah kõvasti ilusam välja sellega mida ma kunagi proovisin. Eriti päevane aeg.
yxtom
HV kasutaja
yxtom

sõnum 18.08.2010 16:16:02 vasta tsitaadiga

eilse (siis 9 august) pätsiga lisandus rida pisikesi kasulikke asju.
Olulisem ehk AH tax (fee) on nüüd oluliselt madalam ning kokku saab asju pakkuda 5 päeva. Ehk aitab seda üsna segast ökonoomiat sutsu tasakaalustada. Kemikalide osas tundub, et töötab (veidi kahju isegi icon_rolleyes.gif ).. teadmatuses raffas ikka pani täiesti lambist hindasi. (10sinist kuni 40punast... mitte eriti norm.)

Ehk mugavuse poolelt seda, et saab nüüd kõiki retsepte (ka koos komponentide listiga), queste jne. linkida otse chatti - kummaline, et seda seni polnud... a noo... nüüd on icon_biggrin.gif

E:
17-18 aug. Icarus tegi uued subi hinnad. Ehh.. miks seda küll varem polnud icon_neutral.gif

Subscription Options:
Players who wish to use a credit card or PayPal will be able to choose from the following recurring billing options:

* $14.99 per month
* 3 months - $39.99
(Save $5.00 over the monthly fee)
* 6 months - $71.99
(Save $18.00 over the monthly fee)
* 12 months - $124.99
(Save $55.00 over the monthly fee)"
tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 17.09.2010 09:07:13 vasta tsitaadiga

Kerget ajuragistamist icon_smile.gif

http://forums.fallenearth.com/fallenearth/showthread.php?t=42650

-------------------------------------------------
If you were looking for TETRAX, where might you find it?

Which mutation makes its bearer a walking plague carrier with the ability to attack others with infections?

In which town are you asked to obtain honeycomb from a bear?

Who is credited with founding the Lightbearers?

Which town is home to the “Cave of Beasts” where you can find giant mutated insects?

Which town was the former home of a university?

Which breakfast establishment might you see ads for scattered throughout the Province?

Which town is a remnant of an old petrol station?

If you’re in Midway and want to find a trainer in Cooking, who would you visit?

This town was a toxic waste dumping area back in the day, but now you might be asked to gather a tissue sample from a Digger if you go there.

Which major trading settlement might you visit if you were on your way to Junk Fortress?

Which faction is opposed to the pursuit of technology at the expense of the environment?

Which town was originally a train depot stop pre-Fall?

What is a character’s base Social Skill?
....

Üks asi mida kindlasti ei mäleta praegu on see, mis 'breakfast establishment' igal pool on.. Mäletan küll seda 'reklaami' ennast, a mis seal kirjas oli, see on hägune hetkel icon_biggrin.gif
tagasi üles
yxtom
HV kasutaja
yxtom

sõnum 18.09.2010 15:14:09 vasta tsitaadiga

päts Version 1.7 nüüd PTSis testitav.
Ilmselt kõiki mõjutavad muudatused saavad olema seoses combatiga (lahing.. võitlus... you name it) seda nii PVP kui PVE poolelt. + lõpuks pärast pikka ootust paistab, et rifleman on muutumas arvestatavaks vastaseks (eelkõige siis pvp kuid kindlasti omad mõjud ka pve-ga). Armor (DMG mitigation), armoruse skill, dodge, crit hitid... kõik on pisut ümber tehtud ning vähemalt "paberil" tundub, et paremaks.
No ja nüüd saavad kõik soovijad endale roosad püksid teha icon_rolleyes.gif e siis võimalus värvida tavariideid (just riided "Social clothing", mitte armor).

Kahjuks lubatud PVE content raidivate mobidega ning linnade kaitsmisega on praegu välja jäänud... kuid pidi tulema kohe oktoobri algul. Vbla ongi parem kui buge vähendavad... neid kipub Icarusel ikka omajagu sisse tulema.

Link selle pika loetelu juurde kah:
http://forums.fallenearth.com/fallenearth/showthread.php?t=42648
PS! avaneb ilmselt vaid reganud foorumikasutajatele

niih... pool ööd PTSis mässanud. Assa krt! icon_lol.gif pmst võib vist suures plaanis unustada "solo gameplay" kui 1.7 live jõuab. Mobid (vähemalt uutes lisandunud kohtades) on lingitud oluliselt rohkem kui seda varem FE näha oli ja nad teevad DMG ikka mõnuga, "aggro range" tundub suurem olevat, AI pisut nupukam. Samas... "i like that"! Nüd vaja enne mõelda kuda tegutseda... pole enam et jookse sisse ja peksa kõik laiali. Skillid töötavad suurepärastelt... mutad on järjekordselt ikka rohkem tahaplaanile lükatud - põhiline mida kasutada on ilmselt "heal", DMG mutaga enam suurt ei tee... ei jõua lihtsalt.. enne on asi läbi juba. icon_rolleyes.gif Rifleman tunneb end tunduvalt olulisema tegelasena kui varem... käsikad on ikka nii nagu nad olid (hea DMG) kuid meelel muutub raskeks... kuidgi kui ta ligi saab siis enamus hitte on critid ükspuha kuhu virutab. Üldplaanis ainult tervitatav päts.

Värvidest. Saad värvida kõiki "riideid" ja nö. "riidest/vildist" mütse. Armor jääb selline nagu ta on. Värvitavatel asjadel on kas 2 või 3 ala mida siis eraldi saad toonida (käib pmst samamoodi nagu masinatega). Probleem tundub esialgu olevat selles, et ka värvid (värvikarbid) on samad mis masinatega ja komponendid nende tegemiseks ikka sama haruldased kui varem. Ehk kui mütsile valget triipu tahad tiri chipid kotiga kohale icon_wink.gif Seni pole kahjuks leid ühtegi saabast millele värv külge hakkaks (isegi kummarid mitte).

Facion Control Point featuure PVPna on hullult bugine... guardid lasevad igaüht kes nähtavale ilmub.. seejuures ka sama faci icon_lol.gif a noh... selleks ju PTS ongi.
tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 19.09.2010 22:21:09 vasta tsitaadiga

Paistab, et minu melee crafter saab siis näguripäevi näha. Peab esmaspäeval ka ikka ennast PTS-i orgunnima.
-----------------------
Nii.. sai siis kah seal PTS-is natuke ringi tuterdatud. Ja minu jaoks igatahes on FE 'karjäär' läbi. Kuna healing mutad on nüüd 'must-have', on minu melee crafter täiesti kasutu väljaspool linnasid. Kaks level 46 rotti lõi mu mättasse nii et mul polnud midagi öelda. Läbi hexweave lõid 55-seid lakse. Proovisin ka mingit mutanti peksta, see pani sajaseid lakse mulle läbi hexweave(õnneks oli see üksi vastas ja lõi natuke aeglasemalt). Samas veteran techid, mida factioni jaoks grindida, lasid 'ainult' 20 dami kaupa.. kuid nagu automaat ikka, tikkis see nagu õmblusmasin.
Nii et kokkuvõttes on minu build totaalselt kasutu ning ma pean peale iga killi passima ja regenima oma HP-d. Ning kui ma juhtun 2 täiesti tavalist NPC-d aggroma(mis ei juhtu just väga harva), olen ma lihtsalt surnud. Mis on täielikult vastand sellele mis taotleti. "More exciting and fast-paced combat" my a**.
tagasi üles
h3rr
HV kasutaja

sõnum 28.09.2010 11:50:20 vasta tsitaadiga

Panin kodukal tähele, et mõnedes poodides müüakse juba seda mängu, et kas Eestis ka kuskil on müügil või on tulemas?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 28.09.2010 12:16:58 vasta tsitaadiga

eestis vist ei müüda karbitoodet.
peab laskma neil tellida või siis ostad välismaalt karbi või steamist.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 07.10.2010 18:56:32 vasta tsitaadiga

Mis värk sellega on?
tagasi üles
FD
HV kasutaja
FD

sõnum 07.10.2010 22:04:52 vasta tsitaadiga

said kicki vist?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 07.10.2010 22:17:53 vasta tsitaadiga

Kirjas ju, et "clan has been disbanded".. lihtsalt tahaks teada miks..
tagasi üles
Lucifer
HV vaatleja
Lucifer

sõnum 08.10.2010 11:51:46 vasta tsitaadiga

Suur Sorry icon_smile.gif
minu bad, hakkasin neid yle 110 päewa surt hingi koristama, ja "väsinud" peaga vajutasin all nuppu disband ja trygisin enne selle sisse kui see idee pärale jõudis.
Sai Leegion kiirelt uuesti loodud, ja saatke online olles tell, taastame kõik tagasi, et asi kiiremalt, ja clan kindel, siis kes sees olid keda tabasin sai altidega 10 täis.
Ja Teeta ja Pervo saavad ka tagasi kutsuda.

Ja ega loll pea jalgadele valu kehtis ka mulle.
te ei kujuta ette kuidas kolm clani panka oma sisu mulle maili walasid icon_razz.gif
Ja kuidas ma neid postist taas välja toksisin ja siis eri pankade vahet sibasin ja kola tagasi jagasin.
Aga tehtud ta sai icon_razz.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
yxtom
HV kasutaja
yxtom

sõnum 08.10.2010 15:07:21 vasta tsitaadiga

Lucifer kirjutas:
Suur Sorry icon_smile.gif
minu bad, hakkasin neid yle 110 päewa surt hingi koristama, ja "väsinud" peaga vajutasin all nuppu disband ja trygisin enne selle sisse kui see idee pärale jõudis.
Sai Leegion kiirelt uuesti loodud, ja saatke online olles tell, taastame kõik tagasi, et asi kiiremalt, ja clan kindel, siis kes sees olid keda tabasin sai altidega 10 täis.
Ja Teeta ja Pervo saavad ka tagasi kutsuda.
Ja ega loll pea jalgadele valu kehtis ka mulle.
te ei kujuta ette kuidas kolm clani panka oma sisu mulle maili walasid icon_razz.gif
Ja kuidas ma neid postist taas välja toksisin ja siis eri pankade vahet sibasin ja kola tagasi jagasin.
Aga tehtud ta sai icon_razz.gif

ooh! tore kuulda, et näpukas! Juhtub ka paremates peredes, pole ullu icon_smile.gif a kui Juss seda rääkis eile oli üllatus päris äge.
Kobin õhtul sinna ja annan omapoolse panuse rahvaloendusse
tagasi üles
Lucifer
HV vaatleja
Lucifer

sõnum 28.11.2010 00:49:50 vasta tsitaadiga

heheheeee Juss - nüüd said löödud, mul sai 10K achievment täis, täpsemalt 10385 ja kohe lisa.
Wayfinder ja urban lõpuni, S1-s waja miskid PvP aread käia 3 tk. siis absull kik kolamise achid olemas
kuna high-lvl affe enam ju pole, siis pidin soolos kaewama.
See recruit center, kus me kahekesi saime ike otsa, sain ka, aga murdsin yksi põhja
Ja El Cadejo punker - samuti soolos kordagi suremata cadejo juurde ja ach kirja.
Pyydsin tolgust maha ka saada, aga robleem - kuna ta ei ole insta, siis on repop ysna jube.
Ja ma lihtsalt ei suuda nii palju padruneid kaasa wedada.
Mõtlen, et kui saaks meie 20-ndates nääbid forsseerida relvakandjateks - laadin nad padruneid täis ja siis põhja teele.
icon_smile.gif
tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 29.11.2010 10:32:02 vasta tsitaadiga

Lucifer kirjutas:
heheheeee Juss - nüüd said löödud, mul sai 10K achievment täis, täpsemalt 10385 ja kohe lisa.
Wayfinder ja urban lõpuni, S1-s waja miskid PvP aread käia 3 tk. siis absull kik kolamise achid olemas
kuna high-lvl affe enam ju pole, siis pidin soolos kaewama.
See recruit center, kus me kahekesi saime ike otsa, sain ka, aga murdsin yksi põhja
Ja El Cadejo punker - samuti soolos kordagi suremata cadejo juurde ja ach kirja.
Pyydsin tolgust maha ka saada, aga robleem - kuna ta ei ole insta, siis on repop ysna jube.
Ja ma lihtsalt ei suuda nii palju padruneid kaasa wedada.
Mõtlen, et kui saaks meie 20-ndates nääbid forsseerida relvakandjateks - laadin nad padruneid täis ja siis põhja teele.
icon_smile.gif

OOoo.. õnne icon_biggrin.gif
Kas wastelander achievementid on nüüd korda tehtud? Ma siin paar nädalat tagasi sain ühelt dev-ilt kirja, et minu raporteeritud bugi on nüüd korda tehtud(mitu kuud hiljem icon_biggrin.gif ), tookord ma just teatasin sellest, et wastelander-is on palju poolikuid achievemente, kuigi missioonid juba ammu tehtud.
Muidu jah, kolamise achievementid mul ka kõik tehtud, el Cadejo punkri ja need kohad sibasin ka üksi läbi(ma sain ikka päris mitu korda kloonerist tagasi joosta). Proovisin tookord ka Cadejot üksi maha saada, ta suutis ennast kuidagi ukse juurde ummikusse joosta, nii et ta ei resettinud ega midagi, siis sai teda ülevalt "rõdu" pealt kõmmutatud, kuigi jah, lvl 90 püstolite/automaadiga ei suutnud ma isegi kriipsu tal maha saada tervist. icon_smile.gif

Praegu mingit motivatsiooni tagasi veel tulla küll ei ole. Natuke oleks küll factionit grindida ja medi/kokkamise raamatuid teha, kuid kui see tehtud, siis on pmst kõik tehtud/nähtud. Enne kui sub läbi sai, siis sain ka viimase sõidukite raamatu tehtud(sub sai enne läbi, kui jõudsin listist välja võtta). State of game-s ka ikka selline ümmargune jutt nagu alati, et varsti tuleb see ja teine, kuid mitte midagi kindlat. Nii et ma Darkfallis edasi, seal pole siiamaani igav veel hakanud.
tagasi üles
yxtom
HV kasutaja
yxtom

sõnum 29.11.2010 13:25:06 vasta tsitaadiga

graz Lucz! icon_smile.gif
Kuidas FE muidu läheb? Pean foorumil silma peal aga suur väga mingeid uuendusi pole ega? Mõtlen siin et ca. augusti SotG lubati housingut jne... see on vist unustatud. Aga jah.. kuidas läheb? ametlikud uudised on üks asi.. seestpoolt paistab teine. Kas uut raffast liigub? või enamus vanad (altohoolikud jne icon_razz.gif)
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 09.12.2010 19:53:54 vasta tsitaadiga

FREE STUFF, 30 DAY TRIAL ja muud värki:

tsitaat:
This holiday season we’ve partnered with hardware providers AMD, Patriot Memory and Tt eSPORTS and Thermaltake to host a Fallen Earth Holiday Apocalypse Challenge. Starting today, enter to win a fully loaded, custom Fallen Earth PC, iPhone 4 and other prizes!

To enter, visit www.fallenearthcontest.com and be sure to jump in game between December 9, 2010 and January 7, 2011 for your chance to win! Each day you log in between these dates you’ll earn an additional entry. Remember to use the active email address associated with your Fallen Earth game account when entering.

Check out the full line-up of prizes at www.fallenearthcontest.com.

Read the full rules and regulations here.

Don’t currently have an active account?

1. Pick up a copy of Fallen Earth (with 30 days of free gameplay included) from the Fallen Earth store.
2. Reactivate your existing account.
3. Or, download a FREE 30-day trial now!*

Good luck!

-The Fallen Earth Team

*We've temporarily extended the free trial to 30 days, valid through January 7, 2011.

ehk siis, kes pole veel proovinud, NÜÜD on parim aeg proovida mängu tasuta, kuni 7nda jaanuarini!

https://www.fallenearth.com/trial?utm_source=contactology&utm_medium=email&utm_campaign=Holiday_Apocalypse%20Reminder_12_9_110
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 10.12.2010 01:36:40 vasta tsitaadiga

[quote="DeTHiCa."]FREE STUFF, 30 DAY TRIAL ja muud värki:

tsitaat:
This holiday season we’ve partnered with hardware providers AMD, Patriot Memory and Tt eSPORTS and Thermaltake to host a Fallen Earth Holiday Apocalypse Challenge. Starting today, enter to win a fully loaded, custom Fallen Earth PC, iPhone 4 and other prizes!

To enter, visit www.fallenearthcontest.com and be sure to jump in game between December 9, 2010 and January 7, 2011 for your chance to win! Each day you log in between these dates you’ll earn an additional entry. Remember to use the active email address associated with your Fallen Earth game account when entering.

Check out the full line-up of prizes at www.fallenearthcontest.com.

Read the full rules and regulations here.

Don’t currently have an active account?

1. Pick up a copy of Fallen Earth (with 30 days of free gameplay included) from the Fallen Earth store.
2. Reactivate your existing account.
3. Or, download a FREE 30-day trial now!*

Good luck!

-The Fallen Earth Team

*We've temporarily extended the free trial to 30 days, valid through January 7, 2011.

ehk siis, kes pole veel proovinud, NÜÜD on parim aeg proovida mängu tasuta, kuni 7nda jaanuarini!

See sitt tahab mu käest saada mingit promtional , or buddy või veel miskit muud keyd.

Meilile ka pole keegi miskit saatnud, kuda ma seda triali mängin?
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 10.12.2010 02:01:55 vasta tsitaadiga

kõigepealt kontrolli kas pole mitte tihendi viga ja alles siis postita.

https://www.fallenearth.com/trial

whats that?
ma täna tegin uue konto ja panin triali tõmbama igatahes.

EDIT: tegin praegu ühe libakonto veel ja täiesti töötab ilma igasuguste referralite ja key'deta. "subscription ends on 8 jan 2011"
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 10.12.2010 09:12:21 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:
kõigepealt kontrolli kas pole mitte tihendi viga ja alles siis postita.

https://www.fallenearth.com/trial

whats that?
ma täna tegin uue konto ja panin triali tõmbama igatahes.

EDIT: tegin praegu ühe libakonto veel ja täiesti töötab ilma igasuguste referralite ja key'deta. "subscription ends on 8 jan 2011"

Sain asja korda, sul oli õigus, viga oli varretihendis.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 16.12.2010 03:00:08 vasta tsitaadiga

jõulu patch, event nänni ja sitaks muid muudatusi, mahus 99mb:

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Lucifer
HV vaatleja
Lucifer

sõnum 03.01.2011 12:37:11 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. & Jeanman - mis nimega FE-s?
Lööge Leegioni kampa, saatke tell Luczifer, Erikuraditossike, Tont, Sipsik või Raisatihane.
Aga ka Teeta, Arha ja Affen saavad clani kutse saata.

Rääkisin eile yhe deviga, keerutas a mainis, et varsti ike miskit uut.
Hetkel saab uute pangalaienduste ja nende kompodega majanduslikku pela panna.
Kordi kallimad kui ceptor, aga 2,5-4,5h tootmine ainult.
Tänasega venitan omad sector- ja barterpangad mõlemad 112 sloti peale.
tagasi üles
yxtom
HV kasutaja
yxtom

sõnum 03.01.2011 15:27:37 vasta tsitaadiga

Heh.. tegin paar kuud pausi ja nüüd... kes mäletavad FE kasvõi nii 2-3 kuud tagasi... siis forrrget! icon_lol.gif Ei jookse ja laamenda enam nii nagu enne... ka 3-4 tavaelukat võib sind suht lihtsalt LifeNeti saata rääkimata vetsidest jms. Icarus tegi asja keerulisemaks (kehtib ni PVE kui PVP)... ja tegelt väga hea.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallen Earth mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.