Timberg, küll ikka uhkustab oma mängudega, tattikas hakkab tasuta saadud mänge müüma? eriti ülbe kuju, sc2 sugulase kaudu tasuta blizzardist saada - päris hea variant _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Keegi Prophecy missioonidele kah ligi saanud on? Lõpu video nähtud, aga miskit vahele jäänud nigu.
Olen kuulnud, et sarnaselt esimesele osale on kohati paraleelselt mitu story haru. Kui teed ühes missioonis valiku X saad järgmiseks missiooni A, teed valiku Y ja tuleb missioon B. Arvatavasti seetõttu sul jäigi miskit vahele. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Võib-olla ma olen liiga julm, aga ma tegin ühe practice league mängu, kus vastaseks oli tõenäoliselt esimest korda starcrafti mängiv inimene. Võtsin zergiga kohe 3 baasi ja kogusin 200/200 Mutaliski väe ja lendasin vastase baasi kohale ja kirjutasin ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US.
Sõber sai mängu kätte lisas oma cd-key battle accountiga ära ja kõik oli lill. Andis siis mulle selle sõbra kutse mis kehtib 14 päeva või 7 tundi ning läksin siis koju...lasin sõbra plaadilt mängu peale ja sama moodi lisasin oma accountile selle cd-key ära. Näitas et kehtib ja trial jne.
Mängu minnes karjub siis sisse logides, et selle kontoga pole seda mängu "seotud". Mis värk on?
Kuram, saaks juba tööpäev läbi, suurest silitamisest hakkab värv juba maha kooruma. Ei taha joutuubis ka kolada, et mis üles topitud, jääksin nagu avastamise rõõmust veidi ilma ja see uue karbi puhul nagu ikka oluline on! _________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285
language bneti accounti communication settingutes peab olema sama regiooni oma, mille oma on mäng. lisaks siis shipping address jms.
soovitused on e-maili aadressi muuta, nii et tõenäoliselt on seal ka mõni kurjajuur.
ei tule siin mingit lahendust ma arvan.
võib-olla a la nädala lõpus. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Mis bnetil viga on? Saan lisaks veel wowis oleva rahvaga mängimise ajal jutustada _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.