kellelgi mingit suvalist PCI-E kaarti ei vedele?
Oleks vaja proovida kas viga videokaardis. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Kellelgi pole Tallinnas vedelema jäänud mõnda rullikuga hiirt ja toiteploki toitejuhet?
Kui Tartus mõni tuttav siis toitejuhtme saaks minult. Kuigi neid juba omajagu ära jaotatud siis leidub veel. _________________ Vajad midagi Würthist , küsi julgelt 😉 https://eshop.wuerth.ee/et/EE/EUR/ taavi.jahu@wuerth.ee +37258309618
Oleks kiirelt vaja mingit ps/2 otsiguga klaviatuuri. Peaasi, et nupud t55taksid.
Kui v2ga vaja v6in tagasi ka anda _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Miki Hiir 1996/10. Walt Disney. 1996a
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Mälu järgi oli kasutajal Maailm müügis terve kollektsioon (loodan et mälu ei peta). Ehk loovutab, kui tal need on. _________________ Vajad midagi Würthist , küsi julgelt 😉 https://eshop.wuerth.ee/et/EE/EUR/ taavi.jahu@wuerth.ee +37258309618
Sellised osad olemas (Ma tean et mõnele on taha pandud puudu, mul PEAKS olemas olema need aga välja laenuatud ja praegu pole kindel. Aga need mis siia panin on kohe kindlalt MITTE olemas.
Ka neist tunnen huvi:
maal ja merel (Oli selline pilt kus nad sõidavad laevaga)
Ja elekter vms (Sõidavad autoga ringi, elektri mingi värk on neil autos, sihuke lillakat tooni kaanepilt
Ma oleks väga tänulik kui oleks võimalik ka need koomiksid kätte saama ja raamatud.
Ka tunnen huvi kõigist 6st ONU ROBERTi koomiksist! (või oli neid 8...)
1. Oli pildiga kus Donald viib lilli Daysile, naeratab (kollane)
2. Mingi autoõnnetus on juhtunud ja tänav on segamini (sinist värvi)
3. Robert hüppab rahasalves raha sisse (oranz värvi oli kaaned)
4. Hans kõnnib ja ütleb et nii meeldiv lõhn tuleb Daisy majast (kollane)
5. Pea suu kinni ütleb Kõuts Karlo Minnile (roosa)
6. Rangpuu ütleb halloo? (tumeroheline värv)
Flacko, oleksid pidanud minu kollektsiooni üle lappama, kui siin olid. Seal kindlasti neid leiduks, iseasi kas ma loovutan _________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk
Vohh, neid soovingi ma, Toas ja õues on endal olemas _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Kellelgi pole Tallinnas vedelema jäänud mõnda rullikuga hiirt ja toiteploki toitejuhet?
Tegelikult mõtlesin hoopis monitori toitejuhet
Küsin kohe ära, et kas toiteploki toitejuhet võib kasutada monitori toitejuhtmena ja vastupidi?
kui endiselt vaja on, siis anna PS märku. mul neid juhtmeid kodus päris mitu tk
äkki leian ka hiire aga nats kahtlen. kas peab just rullikuga olema? mul üks tutikas optiline
Spoiler
selle eest muidugi tahaks miskit väikest meelehead kah
enam klaverit pole vaja ! _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Kas kellelgi ei vedele Tartus üleliiga seda pisikest Enlight MicroATX korpust, milles Microlink, Astrodata ja ML oma arvuteid müüsid? Selline millel oli üks DVD/CD seadme koht ja käis pisike SFX toiteplokk.
Sooviksin sellist korpust saada. Toiteplokki ei ole vaja, kuid korpus võiks olla terve ja kõvaketaste kinnitusraam olemas.
Võibolla on veidi imelik, aga küsin siiski. Kuna varsti on igasuguste keediste sissetegemise aeg, aga endal on on purgivarud otsakorral, siis sooviks saada erinevaid klaaspurke ja nende kaasi. Mõtlen siin siis ca 700ml purke, kus sees on tavaliselt mingisugused supid, moosid jne asjad. Ei ütle ära ka 3l purkidest, millel käib kaanetatav kaas peale või siis 1.5L keeratava kaanega purkidest. Pakkumised palun teha PS-i kaudu.
Tänud
Kas kellelgi ei vedele Tartus üleliiga seda pisikest Enlight MicroATX korpust, milles Microlink, Astrodata ja ML oma arvuteid müüsid? Selline millel oli üks DVD/CD seadme koht ja käis pisike SFX toiteplokk.
Sooviksin sellist korpust saada. Toiteplokki ei ole vaja, kuid korpus võiks olla terve ja kõvaketaste kinnitusraam olemas.
phms olemas _________________ Ei aktsepteeri: Ei saa, lihtsalt motiiv puudub!
On kellelgi Disney Tarkuseraamatuid? Puudu on mul "Taevas" "Teeme Trikke" ja "Matkale" Mul endal on 2x Toas ja Õues raamatut, vahetaks ühe neist Teeme trikke vastu _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
vaja siimensi laadijat mudelile ax 75, kuna laadija pinnid on ära murdunud _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
Soov on endiselt aktuaalne.
Kuuris veel siiamaani vedeleb selline korpus aastast 1999 (christmas classic). Kahjuks Keila kandis, kui kellelgi tuttaval/sõbral sul siia asja, siis võiks isegi loovutada..
Pilt ka siis isendist: siin. Kuna pikalt seisnud (ei leidnud kunagi sobivat toitekat sellele), siis on pealt lihtsalt tolmune, aga korpus ise korras.
kaspar00, pean oma "elektrihunnikut" lappama, aga põhimõtteliselt peaks (Tallinnas) olemas olema... _________________ O: vana (loe: antiikset) arvutustehnikat!
kellelgi paari sellist lülitit pole üle jäänd? sobib ainult hästi korralik või kasutamata.
mine kruti palun mu ühikast 1 seina pealt ära ja pane korralik euro asemele _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
kellelgi paari sellist lülitit pole üle jäänd? sobib ainult hästi korralik või kasutamata.
Mul siin maal peaks neid "reservis" vedelema rohkem kui üks. Õhtupoole püüan otsida ja paari päeva jooksul annan teada. Kui tõesti vaja, siis selliseid asju saadan lihtsalt postikulu eest.
EDIT: Vabandust, ei märganud, Sa oled Tartu kodanik. Linna satun kah mingi aeg korraks, nii et postikulu siiski maksma ei pea.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.