On kellelgi Disney Tarkuseraamatuid? Puudu on mul "Taevas" "Teeme Trikke" ja "Matkale" Mul endal on 2x Toas ja Õues raamatut, vahetaks ühe neist Teeme trikke vastu _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
vaja siimensi laadijat mudelile ax 75, kuna laadija pinnid on ära murdunud _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
Kas kellelgi ei vedele Tartus üleliiga seda pisikest Enlight MicroATX korpust, milles Microlink, Astrodata ja ML oma arvuteid müüsid? Selline millel oli üks DVD/CD seadme koht ja käis pisike SFX toiteplokk.
Sooviksin sellist korpust saada. Toiteplokki ei ole vaja, kuid korpus võiks olla terve ja kõvaketaste kinnitusraam olemas.
Kas kellelgi ei vedele Tartus üleliiga seda pisikest Enlight MicroATX korpust, milles Microlink, Astrodata ja ML oma arvuteid müüsid? Selline millel oli üks DVD/CD seadme koht ja käis pisike SFX toiteplokk.
Sooviksin sellist korpust saada. Toiteplokki ei ole vaja, kuid korpus võiks olla terve ja kõvaketaste kinnitusraam olemas.
Soov on endiselt aktuaalne.
Kuuris veel siiamaani vedeleb selline korpus aastast 1999 (christmas classic). Kahjuks Keila kandis, kui kellelgi tuttaval/sõbral sul siia asja, siis võiks isegi loovutada..
Pilt ka siis isendist: siin. Kuna pikalt seisnud (ei leidnud kunagi sobivat toitekat sellele), siis on pealt lihtsalt tolmune, aga korpus ise korras.
kaspar00, pean oma "elektrihunnikut" lappama, aga põhimõtteliselt peaks (Tallinnas) olemas olema... _________________ O: vana (loe: antiikset) arvutustehnikat!
kellelgi paari sellist lülitit pole üle jäänd? sobib ainult hästi korralik või kasutamata.
mine kruti palun mu ühikast 1 seina pealt ära ja pane korralik euro asemele _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843
kellelgi paari sellist lülitit pole üle jäänd? sobib ainult hästi korralik või kasutamata.
Mul siin maal peaks neid "reservis" vedelema rohkem kui üks. Õhtupoole püüan otsida ja paari päeva jooksul annan teada. Kui tõesti vaja, siis selliseid asju saadan lihtsalt postikulu eest.
EDIT: Vabandust, ei märganud, Sa oled Tartu kodanik. Linna satun kah mingi aeg korraks, nii et postikulu siiski maksma ei pea.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.