Olen ka otsustanud lõpuks oma 500 kroonise telefoni asemele midagi asjalikku osta ja olen veetnud tunde foorumites seda õiget otsides. Mulle tundub, et ideaalne valik oleks IPhone 3GS, inglismaalt 300 naelaga saaks juba kätte. Ainult ma ei leia kusagilt kas sellel gps on sees või siis saab tõmmata selle sinna? Veel on selline küsimus, et ei tahaks eriti mingit erimaksu maksma hakata, kas on võimalik läbi wifi kasutada või siis seda gps-i nii, et tasu ei tiksu? Või on iga liigutus üle neti tasuline? _________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi!
Mulle tundub, et ideaalne valik oleks IPhone 3GS, inglismaalt 300 naelaga saaks juba kätte. Ainult ma ei leia kusagilt kas sellel gps on sees või siis saab tõmmata selle sinna? Veel on selline küsimus, et ei tahaks eriti mingit erimaksu maksma hakata, kas on võimalik läbi wifi kasutada või siis seda gps-i nii, et tasu ei tiksu? Või on iga liigutus üle neti tasuline?
GPS = Global Positioning System = ülemaailmne asukoha määramise süsteem. See sisaldab endas 31 geostatsionaarsel orbiidil olevat satelliiti, mis ühegi telefoni sisse ära ei mahu. Küll aga võib telefonis olla riistvaraline GPS-vastuvõtja, mis nende satelliitide signaale püüab ja analüüsib (sisuliselt mõõdab vähemalt 3 satelliidi timestamp'iga välja saadetud signaali vastuvõtjani jõudmise aega) ja erinevaid programme, mis saadud andmeid inimesele arusaadavaks teha oskavad. GPS ei tähenda seda, et sulle näidataks sinu asukohta kaardil. Ka vaid koordinaatide kuvamisest piisab. Kõik muu on juba lisa.
Aga jah, alates 3G-st on iPhone'idel GPS-vastuvõtja sees. Alates OS 3.0-st on olemas ka tugi juhendavate programmide (TomTom, Navigon, Sygic, iGO jne) jaoks. Need programmid ei tule iPhone'i ostes kaasa. Igaüks neist maksab kuskil seal $50-$100. Kaasa tuleb Maps-nimeline rakendus, mis suudab ka sinu asukohta kaardil näidata, kuid kaardi allatõmbamiseks vajab andmesideühendust. Kodus saad WiFi-ga hakkama, kohtades, kus seda võimalust pole, on vaja mobiilinternetti. Selle hind on vastavalt megabaidipõhine või valitud kuumaksulise paketi järgi ja sel pole enam otsest seost ei GPS'i ega iPhone'iga. On olemas ka tasuta või mõne $ eest saadavaid programmikesi, mis suudavad internetist allalaetava kaardi telefoni mälusse tõmmata. Kuna kaardi kogumaht on väga suur, siis pead eelnevalt teadma, kuhu minna plaanid ja vastava osa alla laadima. Kasutatav, aga võrreldes spetsiaalsete naviprogrammidega, millel juba omad kaardid sees, tüütu.
No muidugi iPhone puhul on see suur probleem. Inimene kes on kõva raha selle ostmise peale pannud tahab ikka ideaalset aparaati mitte mingite vigadega masinat. Kes tahaks selliste vigadega pilli võtab pigem mingi odava nokia lutsu.
A vaata asi ongi selles, et see viga on pmst olematu. Kasutaja Miga ütles ju ka, et ükski kõne ega muu tegevus ei jää tegemata.
A noh Applelil lihtsalt ei vea, iga asi puhutakse kohe nii suureks. Kusjuures huvitav oli see, et vana mudelit 3GS toodi palju rohkem poodi tagasi kui 4´ja. Järelikult 4´jaga saab teha asju küll.
Ma olen ise oma iphone peal proovinud ja et sellest kohast üldse mingil hetkel kinni võtta, mis levi ära rikub, peab telefoni ikka väga kummaliselt peos hoidma. Ma üldse imestan, et keegi selle probleemi avastas.
Tuttavaga rääkides ütles ta, et pole olnud mingeid viperusi ja ka teised 4´ja kasutajad Eestis pole nagu kurtnud.
Ei ta kas põhjus ei või olla äkki selles, et meie pisikeses konnatiigis on hea levi pakkumine oluliselt lihtsam, kui usa sarnasel kõnnumaal? Hetkel endal ei meenugi millal viimati levi alla poole võimsuse on kukkunud ning seda ka kusagil keset soid ja rabasid _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
viimati muutis Ho Ho 17.07.2010 13:59:07, muudetud 1 kord
Ma olen ise oma iphone peal proovinud ja et sellest kohast üldse mingil hetkel kinni võtta, mis levi ära rikub, peab telefoni ikka väga kummaliselt peos hoidma. Ma üldse imestan, et keegi selle probleemi avastas.
Ma olen nõus, vasakukäelised on kummalised inimesed.
Üks-ühele Apple't süüdistada levi kadumises on natukene ülekohtune. AT&T levi on USA-s nagunii paras õnnetus ning kui vastav operaator on nõrgavõitu, siis ei saa ju telefonilt ulmet oodata. Pole ka ime, et Apple testib Verizon'i võrku
Leian, et klipp, kus näidati teiste tootjate telefonide levi kadumist - see oli hea kuigi paljud peavad seda Apple poolseks meeleheitlikuks katseks "neil on ka leviprobleem". Lollidele tulebki selgeks teha puust ja punasest, et "viga" ei ole ainult Apple poolne ja telefonid ei ole perfektsed. Eriti "asjalikud" on need netikommentaatorid, kes ruigavad nii, et maa on must, teadmata, mis tegelikult toimub. Lasteaed
Keda kotib kas see teistel firmadel ka esineb!? Apple mure on see probleem kõrvaldada. Eilsel pressikal ka süüdistati teisi ja käituti nagu väiksed lapsed, kui öeldi, et "aga teised ju ka...". JA teistel mobladel see probleem ei ole nii hull (loe: ei sega helistamist).
M@rten, Apple ei süüdistanud eile kedagi, vaid näitas, vähemalt üritas selgeks teha ka kõige madalamalaubalistele, et "teistel on ka sama probleem", et tegu ei ole AINULT Apple poolse "veaga", vaid see on laialtlevinud paljudel telefonidel. Nüüd, kus see viga avastati iPhone-l, siis võeti teema nii räigelt üles, mis siis, et levipulkade langemine on telefonidel juba aastaid. Iseenesest huvitav fenomen, et kui Apple väheke mööda pani, siis terve maailm on kohe ärev. See näitab ainult seda, et väga ei huvita, mida teevad traditsioonilised telefonidetootjad, vaid kõigi pilgud on Apple-l - toimib Ma ei jõua enam ära lugeda neid antenniartikleid iPhone'i kohta. Hakkab juba ülemõistuse see asi minema, minu jaoks pseudo, sest minu iPhone 4 töötab kenasti - ka mul langevad pulgad, kuid selle 3 nädala jooksul mingit kõne katkemist ei ole olnud. Toonitan veelkord, et üks-ühele Apple't süüdistada on ülekohtune, sest omapoolse korraliku levi peab tagama ka AT&T, kuid nagu me teame, siis selle operaatori tase on USA-s nutune. Seega on asi kahepoolne. PSEUDO
Keda kotib kas see teistel firmadel ka esineb!? Apple mure on see probleem kõrvaldada. Eilsel pressikal ka süüdistati teisi ja käituti nagu väiksed lapsed, kui öeldi, et "aga teised ju ka...". JA teistel mobladel see probleem ei ole nii hull (loe: ei sega helistamist).
Vabandust, aga mitu kõnet sinul on katkenud selle vea pärast?
Kahjuks on levi probleem jah paljudel nutitelefonidel kuid mitte ühelgi pole see probleem nii hull, kui Iphone 4. See on FAKT.
Õnneks ei ole ma kunagi suur asi õuna fänn olnud (kuigi oman üle 2 aasta iphone 3G ). Niisiis proovin parem midagi minu jaoks uut ja huvitavat. Androidi (Valikuks osutus Samsung i9000. ) _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
viimati muutis Kristoferr 18.07.2010 01:22:25, muudetud 1 kord
Tuttavaga rääkides ütles ta, et pole olnud mingeid viperusi ja ka teised 4´ja kasutajad Eestis pole nagu kurtnud.
Ei ta kas põhjus ei või olla äkki selles, et meie pisikeses konnatiigis on hea levi pakkumine oluliselt lihtsam, kui usa sarnasel kõnnumaal? Hetkel endal ei meenugi millal viimati levi alla poole võimsuse on kukkunud ning seda ka kusagil keset soid ja rabasid
Jah see on täiesti tõenäoline. ATT on näidanud, et neil pole eriti hea levi. Minuteada tahab Apple ka vaikselt minna üle Verizoni kliendiks, sest neil pidi olema parem levi. Eks näis!Vb neil kellel on probleeme on hiiglaslik käsi
See on juba ammendanud teema. Näha on, et probleem on kõvasti ülepaisutatud.
iPhone 4 leviprobleem on ikka eelkõige pseudoprobleem ja sellist asja esineb kõikide targemate telefonidega.
tõsi, sain oma galaxy'l pulgad eest ära kui surusin tagakaanega vastu kõhtu ja katsin kätega küljed.
niisama kätega hoides ei õnnestunud ühte kriipsu ka alla võtta. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
niih, ostetud 3gs. Paar päeva peaks minema kui kätte saan Kas kaitsekile on soovitav - võtab kergesti kriimud peale? Ja kust seda kilet või hoopis mingi kott normi hinnaga saaks siit eestist? _________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi!
niih, ostetud 3gs. Paar päeva peaks minema kui kätte saan Kas kaitsekile on soovitav - võtab kergesti kriimud peale? Ja kust seda kilet või hoopis mingi kott normi hinnaga saaks siit eestist?
Mina soovitan küll kohe peale lükata Invisible shieldi. Kõige parem kaitsekile. Nende koduleheküljelt peaks saama tellida.
Kriime võtab ikka jah peale, kui palju, oleneb juba kuidas hoida.
Koti kohta ei oska soovitada - Kellele meeldib hoida kotis kellele ei meeldi. Aga ilma kaitsekileta tulevad kriimud ka kotis hoides (rohkem vb mikrokriimud).
Aga palun mine antenniinseneriks ja disaini telefon, mis oleks perfektne. See pole nii lihtne. Kust otsast Apple teisi süüdistas ja mille pärast? Et Nokia on süüdi selles, et iPhone 4-l on leviprobleemid? Apple ei süüdistanud teisi vaid näitas tavainimestele, et selline asi on normaalne ja esineb kõikidel telefonidel. Mitte nagu meedias kajastub, et iPhone 4 on kasutuskõlbmatu. Süüdistada tuleb siinkohal füüsika reegleid.
Usu mind, neid mobiile on väga palju, kus on helistamise probleem palju hullem. Odavamate LG-de ja Samsungitega on tihti võimatu lihtsalt tavalist kõnet teha.(Omad kogemused)
Samas kui eestlastest iPhone 4 omanikud pole veel ühegi kõne katkemise pärast või halva kõnekvaliteedi pärast kurtnud. Kas tõesti saab siis öelda, et "probleem on nii hull"?
Kristoferr kirjutas:
Kahjuks on levi probleem jah paljudel nutitelefonidel kuid mitte ühelgi pole see probleem nii hull, kui Iphone 4. See on FAKT.
Ja kes selle fakti vormistas, Sina? Või on see fakt Sinu jaoks selle pärast, et meedias kajastub iPhone 4 probleemi rohkem, kui Nokia probleemi? Sellise fakti jaoks tuleks kõiki telefone ühes laboris katsetada. Ning kuidas võrrelda cdma ja gsm telefone?
Mihkel^^ kirjutas:
kaitsekilega liigub sõrm juba ekraani peal tunduvalt paremini, ning kordi mugavam on sellega
Tavalise kaitsekilega minu arust vahet pole, aga mattkilega liigub tõesti sõrm palju paremini ja näpujälgi ei jää ka (eriti) peale.
Ja kes selle fakti vormistas, Sina? Või on see fakt Sinu jaoks selle pärast, et meedias kajastub iPhone 4 probleemi rohkem, kui Nokia probleemi? Sellise fakti jaoks tuleks kõiki telefone ühes laboris katsetada. Ning kuidas võrrelda cdma ja gsm telefone?
Kui need vahed lakiga (või isegi kleeplindiga) katta, mida osad ka tegid, probleem kadus. Seega on see tõesti SITT töö Apple tiimi poolt.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.