Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  iPhone märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 220, 221, 222 ... 848, 849, 850  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Marek Säde
HV veteran

sõnum 17.07.2010 09:38:36 vasta tsitaadiga

Olen ka otsustanud lõpuks oma 500 kroonise telefoni asemele midagi asjalikku osta ja olen veetnud tunde foorumites seda õiget otsides. Mulle tundub, et ideaalne valik oleks IPhone 3GS, inglismaalt 300 naelaga saaks juba kätte. Ainult ma ei leia kusagilt kas sellel gps on sees või siis saab tõmmata selle sinna? Veel on selline küsimus, et ei tahaks eriti mingit erimaksu maksma hakata, kas on võimalik läbi wifi kasutada või siis seda gps-i nii, et tasu ei tiksu? Või on iga liigutus üle neti tasuline?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 17.07.2010 10:14:36 vasta tsitaadiga

Andmesisde sõltub teenusepakkujast. WiFi eest miskit erimaksu maksma ei pea. GPS on riistvaraline ning tasuta, 3GS omab GPS-.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Goldec
Kreisi kasutaja
Goldec

sõnum 17.07.2010 11:13:03 vasta tsitaadiga

Kui mõtlesid GPS tarkvara, siis seda sees ei ole, aga palju erinevaid võimalusi on selle (tasuta) tõmbamiseks app storest.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.07.2010 12:47:58 vasta tsitaadiga

Linnapea kirjutas:
Mulle tundub, et ideaalne valik oleks IPhone 3GS, inglismaalt 300 naelaga saaks juba kätte. Ainult ma ei leia kusagilt kas sellel gps on sees või siis saab tõmmata selle sinna? Veel on selline küsimus, et ei tahaks eriti mingit erimaksu maksma hakata, kas on võimalik läbi wifi kasutada või siis seda gps-i nii, et tasu ei tiksu? Või on iga liigutus üle neti tasuline?

GPS = Global Positioning System = ülemaailmne asukoha määramise süsteem. See sisaldab endas 31 geostatsionaarsel orbiidil olevat satelliiti, mis ühegi telefoni sisse ära ei mahu. Küll aga võib telefonis olla riistvaraline GPS-vastuvõtja, mis nende satelliitide signaale püüab ja analüüsib (sisuliselt mõõdab vähemalt 3 satelliidi timestamp'iga välja saadetud signaali vastuvõtjani jõudmise aega) ja erinevaid programme, mis saadud andmeid inimesele arusaadavaks teha oskavad. GPS ei tähenda seda, et sulle näidataks sinu asukohta kaardil. Ka vaid koordinaatide kuvamisest piisab. Kõik muu on juba lisa.

Aga jah, alates 3G-st on iPhone'idel GPS-vastuvõtja sees. Alates OS 3.0-st on olemas ka tugi juhendavate programmide (TomTom, Navigon, Sygic, iGO jne) jaoks. Need programmid ei tule iPhone'i ostes kaasa. Igaüks neist maksab kuskil seal $50-$100. Kaasa tuleb Maps-nimeline rakendus, mis suudab ka sinu asukohta kaardil näidata, kuid kaardi allatõmbamiseks vajab andmesideühendust. Kodus saad WiFi-ga hakkama, kohtades, kus seda võimalust pole, on vaja mobiilinternetti. Selle hind on vastavalt megabaidipõhine või valitud kuumaksulise paketi järgi ja sel pole enam otsest seost ei GPS'i ega iPhone'iga. On olemas ka tasuta või mõne $ eest saadavaid programmikesi, mis suudavad internetist allalaetava kaardi telefoni mälusse tõmmata. Kuna kaardi kogumaht on väga suur, siis pead eelnevalt teadma, kuhu minna plaanid ja vastava osa alla laadima. Kasutatav, aga võrreldes spetsiaalsete naviprogrammidega, millel juba omad kaardid sees, tüütu.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 17.07.2010 12:49:08 vasta tsitaadiga

nisu_unn kirjutas:
No muidugi iPhone puhul on see suur probleem. Inimene kes on kõva raha selle ostmise peale pannud tahab ikka ideaalset aparaati mitte mingite vigadega masinat. Kes tahaks selliste vigadega pilli võtab pigem mingi odava nokia lutsu.

A vaata asi ongi selles, et see viga on pmst olematu. Kasutaja Miga ütles ju ka, et ükski kõne ega muu tegevus ei jää tegemata.
A noh Applelil lihtsalt ei vea, iga asi puhutakse kohe nii suureks. Kusjuures huvitav oli see, et vana mudelit 3GS toodi palju rohkem poodi tagasi kui 4´ja. Järelikult 4´jaga saab teha asju küll.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Goldec
Kreisi kasutaja
Goldec

sõnum 17.07.2010 13:09:11 vasta tsitaadiga

Ma olen ise oma iphone peal proovinud ja et sellest kohast üldse mingil hetkel kinni võtta, mis levi ära rikub, peab telefoni ikka väga kummaliselt peos hoidma. Ma üldse imestan, et keegi selle probleemi avastas.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 17.07.2010 13:58:36 vasta tsitaadiga

Väikemees kirjutas:
Tuttavaga rääkides ütles ta, et pole olnud mingeid viperusi ja ka teised 4´ja kasutajad Eestis pole nagu kurtnud.
Ei ta kas põhjus ei või olla äkki selles, et meie pisikeses konnatiigis on hea levi pakkumine oluliselt lihtsam, kui usa sarnasel kõnnumaal? Hetkel endal ei meenugi millal viimati levi alla poole võimsuse on kukkunud ning seda ka kusagil keset soid ja rabasid

viimati muutis Ho Ho 17.07.2010 13:59:07, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 17.07.2010 13:58:41 vasta tsitaadiga

Goldec kirjutas:
Ma olen ise oma iphone peal proovinud ja et sellest kohast üldse mingil hetkel kinni võtta, mis levi ära rikub, peab telefoni ikka väga kummaliselt peos hoidma. Ma üldse imestan, et keegi selle probleemi avastas.

Ma olen nõus, vasakukäelised on kummalised inimesed.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 17.07.2010 15:02:09 vasta tsitaadiga

Üks-ühele Apple't süüdistada levi kadumises on natukene ülekohtune. AT&T levi on USA-s nagunii paras õnnetus ning kui vastav operaator on nõrgavõitu, siis ei saa ju telefonilt ulmet oodata. Pole ka ime, et Apple testib Verizon'i võrku thumbs_up.gif

Leian, et klipp, kus näidati teiste tootjate telefonide levi kadumist - see oli hea kuigi paljud peavad seda Apple poolseks meeleheitlikuks katseks "neil on ka leviprobleem". Lollidele tulebki selgeks teha puust ja punasest, et "viga" ei ole ainult Apple poolne ja telefonid ei ole perfektsed. Eriti "asjalikud" on need netikommentaatorid, kes ruigavad nii, et maa on must, teadmata, mis tegelikult toimub. Lasteaed icon_biggrin.gif

Õuu, ma olen vasakukäeline, ärge nüüd tõmmelge icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 17.07.2010 15:05:59 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
...Eriti "asjalikud" on need netikommentaatorid, kes ruigavad nii, et maa on must, teadmata, mis tegelikult toimub. Lasteaed icon_biggrin.gif...

Näiteks terve sealne uudis ja teemaarendus: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=461435&highlight= icon_lol.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eduard28
HV kasutaja
eduard28

sõnum 17.07.2010 16:40:16 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab kust Eestist saab osta iPhone Applecare Protection Plan'i?
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 17.07.2010 16:56:29 vasta tsitaadiga

Kena näide, kuidas iphone 4 käega kinnihoidmisele reageerib

http://www.youtube.com/watch?v=DmDtOao36Mc&hd=1

tagasi üles
raciocinio
HV vaatleja

sõnum 17.07.2010 18:51:28 Nutifonide leviprobleemid vasta tsitaadiga

iPhone 4 leviprobleem on ikka eelkõige pseudoprobleem ja sellist asja esineb kõikide targemate telefonidega.
Paar näidet kah:

Link

Link

Link

Link
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
M@rten
HV kasutaja

sõnum 17.07.2010 18:57:28 vasta tsitaadiga

Keda kotib kas see teistel firmadel ka esineb!? Apple mure on see probleem kõrvaldada. Eilsel pressikal ka süüdistati teisi ja käituti nagu väiksed lapsed, kui öeldi, et "aga teised ju ka...". JA teistel mobladel see probleem ei ole nii hull (loe: ei sega helistamist).
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 17.07.2010 19:14:08 vasta tsitaadiga

M@rten, Apple ei süüdistanud eile kedagi, vaid näitas, vähemalt üritas selgeks teha ka kõige madalamalaubalistele, et "teistel on ka sama probleem", et tegu ei ole AINULT Apple poolse "veaga", vaid see on laialtlevinud paljudel telefonidel. Nüüd, kus see viga avastati iPhone-l, siis võeti teema nii räigelt üles, mis siis, et levipulkade langemine on telefonidel juba aastaid. Iseenesest huvitav fenomen, et kui Apple väheke mööda pani, siis terve maailm on kohe ärev. See näitab ainult seda, et väga ei huvita, mida teevad traditsioonilised telefonidetootjad, vaid kõigi pilgud on Apple-l - toimib icon_biggrin.gif Ma ei jõua enam ära lugeda neid antenniartikleid iPhone'i kohta. Hakkab juba ülemõistuse see asi minema, minu jaoks pseudo, sest minu iPhone 4 töötab kenasti - ka mul langevad pulgad, kuid selle 3 nädala jooksul mingit kõne katkemist ei ole olnud. Toonitan veelkord, et üks-ühele Apple't süüdistada on ülekohtune, sest omapoolse korraliku levi peab tagama ka AT&T, kuid nagu me teame, siis selle operaatori tase on USA-s nutune. Seega on asi kahepoolne. PSEUDO icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
Goldec
Kreisi kasutaja
Goldec

sõnum 17.07.2010 19:37:53 vasta tsitaadiga

M@rten kirjutas:
Keda kotib kas see teistel firmadel ka esineb!? Apple mure on see probleem kõrvaldada. Eilsel pressikal ka süüdistati teisi ja käituti nagu väiksed lapsed, kui öeldi, et "aga teised ju ka...". JA teistel mobladel see probleem ei ole nii hull (loe: ei sega helistamist).
Vabandust, aga mitu kõnet sinul on katkenud selle vea pärast?
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 17.07.2010 19:41:41 vasta tsitaadiga

Kahjuks on levi probleem jah paljudel nutitelefonidel kuid mitte ühelgi pole see probleem nii hull, kui Iphone 4. See on FAKT.

Õnneks ei ole ma kunagi suur asi õuna fänn olnud (kuigi oman üle 2 aasta iphone 3G icon_biggrin.gif ). Niisiis proovin parem midagi minu jaoks uut ja huvitavat. Androidi icon_smile.gif (Valikuks osutus Samsung i9000. icon_razz1.gif )

viimati muutis Kristoferr 18.07.2010 01:22:25, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 258 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 209
tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 17.07.2010 19:43:02 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Väikemees kirjutas:
Tuttavaga rääkides ütles ta, et pole olnud mingeid viperusi ja ka teised 4´ja kasutajad Eestis pole nagu kurtnud.
Ei ta kas põhjus ei või olla äkki selles, et meie pisikeses konnatiigis on hea levi pakkumine oluliselt lihtsam, kui usa sarnasel kõnnumaal? Hetkel endal ei meenugi millal viimati levi alla poole võimsuse on kukkunud ning seda ka kusagil keset soid ja rabasid

Jah see on täiesti tõenäoline. ATT on näidanud, et neil pole eriti hea levi. Minuteada tahab Apple ka vaikselt minna üle Verizoni kliendiks, sest neil pidi olema parem levi. Eks näis!Vb neil kellel on probleeme on hiiglaslik käsi icon_question.gif
See on juba ammendanud teema. Näha on, et probleem on kõvasti ülepaisutatud.
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 17.07.2010 20:23:18 Re: Nutifonide leviprobleemid vasta tsitaadiga

raciocinio kirjutas:
iPhone 4 leviprobleem on ikka eelkõige pseudoprobleem ja sellist asja esineb kõikide targemate telefonidega.

tõsi, sain oma galaxy'l pulgad eest ära kui surusin tagakaanega vastu kõhtu ja katsin kätega küljed.
niisama kätega hoides ei õnnestunud ühte kriipsu ka alla võtta.

tagasi üles
Marek Säde
HV veteran

sõnum 17.07.2010 21:57:27 vasta tsitaadiga

niih, ostetud 3gs. Paar päeva peaks minema kui kätte saan icon_razz.gif Kas kaitsekile on soovitav - võtab kergesti kriimud peale? Ja kust seda kilet või hoopis mingi kott normi hinnaga saaks siit eestist?
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 17.07.2010 22:56:32 vasta tsitaadiga

Linnapea kirjutas:
niih, ostetud 3gs. Paar päeva peaks minema kui kätte saan icon_razz.gif Kas kaitsekile on soovitav - võtab kergesti kriimud peale? Ja kust seda kilet või hoopis mingi kott normi hinnaga saaks siit eestist?

Mina soovitan küll kohe peale lükata Invisible shieldi. Kõige parem kaitsekile. Nende koduleheküljelt peaks saama tellida.
Kriime võtab ikka jah peale, kui palju, oleneb juba kuidas hoida.
Koti kohta ei oska soovitada - Kellele meeldib hoida kotis kellele ei meeldi. Aga ilma kaitsekileta tulevad kriimud ka kotis hoides (rohkem vb mikrokriimud).
tagasi üles
Mihkel^^
HV kasutaja
Mihkel^^

sõnum 17.07.2010 23:08:01 vasta tsitaadiga

kaitsekilega liigub sõrm juba ekraani peal tunduvalt paremini, ning kordi mugavam on sellega
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 35
tagasi üles
raciocinio
HV vaatleja

sõnum 17.07.2010 23:19:44 vasta tsitaadiga

M@rten kirjutas:

Aga palun mine antenniinseneriks ja disaini telefon, mis oleks perfektne. See pole nii lihtne. Kust otsast Apple teisi süüdistas ja mille pärast? Et Nokia on süüdi selles, et iPhone 4-l on leviprobleemid? Apple ei süüdistanud teisi vaid näitas tavainimestele, et selline asi on normaalne ja esineb kõikidel telefonidel. Mitte nagu meedias kajastub, et iPhone 4 on kasutuskõlbmatu. Süüdistada tuleb siinkohal füüsika reegleid.

Usu mind, neid mobiile on väga palju, kus on helistamise probleem palju hullem. Odavamate LG-de ja Samsungitega on tihti võimatu lihtsalt tavalist kõnet teha.(Omad kogemused)
Samas kui eestlastest iPhone 4 omanikud pole veel ühegi kõne katkemise pärast või halva kõnekvaliteedi pärast kurtnud. Kas tõesti saab siis öelda, et "probleem on nii hull"?

Kristoferr kirjutas:
Kahjuks on levi probleem jah paljudel nutitelefonidel kuid mitte ühelgi pole see probleem nii hull, kui Iphone 4. See on FAKT.

Ja kes selle fakti vormistas, Sina? Või on see fakt Sinu jaoks selle pärast, et meedias kajastub iPhone 4 probleemi rohkem, kui Nokia probleemi? Sellise fakti jaoks tuleks kõiki telefone ühes laboris katsetada. Ning kuidas võrrelda cdma ja gsm telefone?

Mihkel^^ kirjutas:
kaitsekilega liigub sõrm juba ekraani peal tunduvalt paremini, ning kordi mugavam on sellega

Tavalise kaitsekilega minu arust vahet pole, aga mattkilega liigub tõesti sõrm palju paremini ja näpujälgi ei jää ka (eriti) peale.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 18.07.2010 00:05:34 vasta tsitaadiga

Linnapea kirjutas:
Mulle tundub, et ideaalne valik oleks IPhone 3GS, inglismaalt 300 naelaga saaks juba kätte.

Linnapea kirjutas:
niih, ostetud 3gs. Paar päeva peaks minema kui kätte saan icon_razz.gif

Kust sa selle 300 naelaga ostsid? Ma pole alla 400 mitte kuskilt leidnud.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 18.07.2010 00:43:44 vasta tsitaadiga

raciocinio kirjutas:
Ja kes selle fakti vormistas, Sina? Või on see fakt Sinu jaoks selle pärast, et meedias kajastub iPhone 4 probleemi rohkem, kui Nokia probleemi? Sellise fakti jaoks tuleks kõiki telefone ühes laboris katsetada. Ning kuidas võrrelda cdma ja gsm telefone?

Kui need vahed lakiga (või isegi kleeplindiga) katta, mida osad ka tegid, probleem kadus. Seega on see tõesti SITT töö Apple tiimi poolt.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  iPhone mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 220, 221, 222 ... 848, 849, 850  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.