Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
28.06.2010 18:19:24
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
tomorrow kirjutas: |
tomorrow, mul pole isegi xul.dll tõttu crashinud, ei mäletagi vähemalt aasta aja jooksul ühtegi brauseri crashi, ainult aeglaseks muutub aegajalt, mispeale saab restart tollele tehtud.
Sellegipoolest ei asu ma ettemääratud väärtusi usinalt ümber tegema (rääkimata nii ulatuslikest muutustest nagu sa oma menüüdega teed). |
Määratakse ette väärtus 1000
Kasutad õnnelikult edasi?
Devid pole jumalad .Menüüelementide peitmine on puhtalt visuaalne efekt ja userChrome.css on kõige ühilduvam ja probleemivabam viis selle tegemiseks  |
Arendajatel puudub terve mõistus ja senised viis ja pool aastat on Firefox täiesti müstilistel põhjustel populaarsust kogunud. |
Rebid lauseid kontekstist välja.Ma pole öelnud, et kogu arendus vales suunas liiguks .Minu jaoks on FF ikka parim brauser.Mis sest, et Opera ja Chrome võivad kiiremad olla ja IE rohkem levinum.
Ja tegelikult ega FF popuplaarsus enam teab mis ei suurenegi.See on nüüd juba umbes poolteist aastat jäänud pidama kuhugi 45% kanti nende andmete põhjal: http://www.w3schools.com/browsers/browsers_firefox.asp .Teistel andmetel 25%(sõltub kust mätta otsast vaadata).
Lihtsalt ma ütlen, et iga asja mis ette kirjutatakse ei maksa kullana võtta.Kui FF devid oleks eksimatud, siis oleks FF näol tegu kõige bugivabama brauseriga maailmas
Endal peab kah natuke mõtlemisvõimet olema ja nagu ma ütlesin:one size does not fit all
Draqula kirjutas: |
Draqula kirjutas: |
Loll Delfi muutis jälle juba kümnendat korda oma kujundust see aasta jah
Üleeile või kuna ma sättisin enda käe järgi väljanägemise jälle paika.
Hulka vanu filtreid lendas ka prügikasti muudatuse tõttu.
Enne:
Spoiler 
Nüüd:
Spoiler 
|
Kas Sa äkki viitsid eksportida ja jagada oma kätetööd? |
http://cid-fc5590aa5aba6dcb.office.live.com/self.aspx/Releases/Delfi%5E_22.06.2010%20Filter.rar
Täpsemalt on peale pealehe puhastatud veel Majandus ja Forte.Forte vast isegi liiga julmalt aga alati saab ajutiselt kinni keerata need reeglid mida ei vaja
Installimiseks siis:
*Laadige alla
*Pakkige lahti
*Avage ABP seadetest Filters-Import Filters
*Importige lahtipakitud tekstifail
*Tehke Delfis CTRL+F5 lehe uuestilaadimiseks
Jagage muljeid kah  |
Kas oleks võimalik neid filtreid täiendada nii, et need töötaks ka uudise avamisel - praegusel juhul toimivad need ainult esilehel? |
Oleks ikka
Ma pole lihtsalt viitsinud veel seda teha, kuna igal sektsioonil on oma lehekujundused.Reeglid on küll kergelt sarnased aga nt Eesti uudiste ja ütleme Spordiuudiste kujundus on erinev.
Lisaks peab korralikult testima, sest näiteks alamsektsioonis miski asja ära peidad, siis võib see avalehe katki teha ja vastupidi
Jah see on kena küll aga see pole ju tegelikult arvutile optimeeritud
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
28.06.2010 19:11:34
|
|
|
Jah see on kena küll aga see pole ju tegelikult arvutile optimeeritud  |
Aga kõik töötab ju
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
vull
HV veteran
|
28.06.2010 21:38:52
|
|
|
Isiklikult endal on rangelt ühe akna süsteem.Mul on TabMixPlus-ga keelatud üldse uusi aknaid avada.Kõik popupid jms kraam avatakse uues tabis ja samas aknas.Lihtsalt erinevate akende vahel navigeerimine on tõsine põnts produktiivsusele .Ühe tabiga on nö idle mälukasutus kuskil 100MB või veidi alla selle +/- 10MB
Samas mida rohkem tabe avan, seda vähem mälukasutus tõuseb.50 tabi on kuskil 400MB kanti
Uimaseks muutub mul kuskil 600MB kandis kuigi ma pole tükk aega enam suutnud nii kõrgele viia mälukasutust  |
virtual memory või siis memory working set on ka selle sisse arvestatud?
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.06.2010 22:59:42
|
|
|
vull kirjutas: |
Isiklikult endal on rangelt ühe akna süsteem.Mul on TabMixPlus-ga keelatud üldse uusi aknaid avada.Kõik popupid jms kraam avatakse uues tabis ja samas aknas.Lihtsalt erinevate akende vahel navigeerimine on tõsine põnts produktiivsusele .Ühe tabiga on nö idle mälukasutus kuskil 100MB või veidi alla selle +/- 10MB
Samas mida rohkem tabe avan, seda vähem mälukasutus tõuseb.50 tabi on kuskil 400MB kanti
Uimaseks muutub mul kuskil 600MB kandis kuigi ma pole tükk aega enam suutnud nii kõrgele viia mälukasutust  |
virtual memory või siis memory working set on ka selle sisse arvestatud? |
Private working set :
Spoiler 
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
01.07.2010 10:27:54
|
|
|
miks fasterfox teeb FFi põhimõtteliselt kasutuskõlbmatuks ja 10 megane nett tundub nagu 33k modem??
faster maha võtta siis kõik tiptop
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
01.07.2010 12:17:52
|
|
|
Miks seda üldse kasutada? Blue moonil on näiteks juba kõik asjad kiiremaks optimeeritud ja muidu nagu firefox ikka.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
01.07.2010 14:57:26
|
|
|
on tekkinud FFiga järgmine jama
(radio uuno LIVEs kuulamine: http://striiming.trio.ee:8008/uuno.mp3.m3u )
ta ei suda streeminguid avada (näiteks uuno.ee LIVEs kuulamine) toob siukese akna :
Spoiler 
PILD JÄI PÄRIS SUUR MILLEGI PÄRAST, VABANDAN
IE pani kohe winampi tööle
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.07.2010 15:49:12
|
|
|
InterFace kirjutas: |
miks fasterfox teeb FFi põhimõtteliselt kasutuskõlbmatuks ja 10 megane nett tundub nagu 33k modem??
faster maha võtta siis kõik tiptop  |
Kunagi proovisin kah aga tulemused olid negatiivsed seega lasin maha
mhei kirjutas: |
on tekkinud FFiga järgmine jama
(radio uuno LIVEs kuulamine: http://striiming.trio.ee:8008/uuno.mp3.m3u )
ta ei suda streeminguid avada (näiteks uuno.ee LIVEs kuulamine) toob siukese akna :
Spoiler 
PILD JÄI PÄRIS SUUR MILLEGI PÄRAST, VABANDAN
IE pani kohe winampi tööle |
Tools - Options - Applications - M3U file - Use Other - Vali WinAmp(kui juba pole nimekirjas) - Ok
Praegu on sul määratud VLC-ga avama seda
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
01.07.2010 21:33:26
|
|
|
tomorrow,
tehtud, aga mure ei kadunud....
kõik sama
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.07.2010 21:35:39
|
|
|
mhei kirjutas: |
tomorrow,
tehtud, aga mure ei kadunud....
kõik sama  |
Keela VLC plugin.Kui samaks jäi olukord, siis üritab ikka sellega avada järelikult.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
redstar
Kreisi kasutaja

|
01.07.2010 22:02:39
|
|
|
Selline jama,et firefox jookseb järjekordselt peale igat klicki kokku mingi sekundiks. Ennem oli sama probleem ja lasin firefox maha siis uuesti peale, sain mingi paar päeva kasutada ja tuli sama jama jälle. Mida teha?
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
02.07.2010 12:31:46
|
|
|
Kas Safe modes või teise profiiliga on sama jama?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
02.07.2010 13:49:31
|
|
|
ka minul on on pidevalt (EI VASTA) kiri...
seda ka safe modes, pole veel sellele rohtu leidnud aga jäktan otsimis
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
02.07.2010 14:52:50
|
|
|
Keegi teab mis on selle tulirebase lisakomponendi nimi, mis lubas korraga nii tavalist veebisurfi kui ka ka privaatset lehitsemist?
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
redstar
Kreisi kasutaja

|
02.07.2010 15:18:01
|
|
|
Kas Safe modes või teise profiiliga on sama jama? |
Kuidas ma safe modi minna saan?
teise profiiliga on nagunii ainult alguses natuke aega korras ja siis jälle lagg jne.
Lasin firefox 3.0 peale, alguses korras ja siis jälle sama jama. Krdi närvi ajab see firefox
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
02.07.2010 16:05:58
|
|
|
Start menüü kaudu on sul Mozilla Firefox menüüs 2 valikut, üks tavaline ja teine Safe Mode tarvis.
Võimalik et ka miski antiviirus vms tekitab sul seda jama.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
02.07.2010 16:08:18
|
|
|
Antiviirused tasub üle vaadata jah.Need võivad igast jama korraldada brauseritega
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
redstar
Kreisi kasutaja

|
02.07.2010 17:20:03
|
|
|
eks ma proovin antiviirust vahetada. Praegult delli poolt mcafee mingi aga see aegunud. Nod32 vast kõige parem peale panna
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.07.2010 07:42:03
|
|
|
IBM adopts Firefox
http://www.fudzilla.com/home/news/latest/ibm-adopts-firefox
tsitaat: |
IBM has changed its internal IT policy to make Firefox the company's default Web browser. It is seen as a major endorsement of the browser. Biggish Blue have more than 400,000 staff . |
Ei juhtu just iga päev kui nii suure töötajate arvuga firma uue brauseri kasuks otsustab
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
radok
Kreisi kasutaja
|
03.07.2010 22:23:45
|
|
|
Tere!
Installisin endale arvutisse Foxit Reader'i. Enne oli Adobe Reader.
Kuna see aga ei sobinud mulle, siis vahetasin tagasi ja peale seda ei saa ma enam firefoxis .pdf faile avada.
Tuleb error FoxitReaderOCX.ocx failed to load, ja brauser ütleb Navigation to the webpage was canceled
Lahendusi?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
03.07.2010 22:34:19
|
|
|
Vaata Firefoxi pluginad üle - kui Foxit on alles, siis ava Program Files\Mozilla Firefox\plugins ja kustuta npFoxitReaderPlugin.dll
Mis Foxiti puhul sulle ei sobinud, kui küsida tohib? (Ja miski ei takista süsteemis kaht erinevat pdf readerit kasutamast vastavalt vajadusele - mul on hetkel näiteks Foxit ja Nitro)
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.07.2010 22:46:33
|
|
|
No Foxit iga kell enne kui see Adobe monstrum
Ainuke mis algselt häiris Foxiti puhul olid need tööriista jms ribad aga need sai conf faili mudides ära kaotada .Vähemalt FF-ga .pdf avades.
Lihtsalt arvutis pdt avades näitab menüüriba ikka aga selle saab kiirelt F9 vajutades ära koristada
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
radok
Kreisi kasutaja
|
03.07.2010 23:06:07
|
|
|
Vau, tänud Dogbert, töötaski.
Ma ei tea, Adobe Reader on kuidagi lähedaseks saanud juba.
Seal polnud valikut ka, et saad ise mingi vajaliku numbrisuuruse sisse toksida, mis siis muudaks lehe suurust.
Offtopic küll aga, miks on siis Foxit Reader parem kui Adobe Reader ?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.07.2010 23:31:40
|
|
|
radok kirjutas: |
Seal polnud valikut ka, et saad ise mingi vajaliku numbrisuuruse sisse toksida, mis siis muudaks lehe suurust. |
Foxitil on palju võimalusi muuta kuvamisviise - originaalsuurus,akna laiusega võrdne + veel erinevad kuvaviisid nagu kõik lehed teineteise kõrval(nagu raamat või ajaleht) või siis ülevalt alla(nagu veebileht) jms.
radok kirjutas: |
Offtopic küll aga, miks on siis Foxit Reader parem kui Adobe Reader ? |
*Väiksem - 6.7MB vs 26MB(kes teab veel palju AR lisakomponendid ruumi võtavad või kui suur ta lahtipakitult on.Vabalt miski paarsada MB vist )
*Kiirem - avab kiiremini ja ka navigeerimine on kiirem.Lisaks võtab vähem mälu töötamise ajal.
*Ilma bloatita - lisandmoodulid on olemas aga ei pea neid alla laadima kui ei taha.Põhipakett tuleb ikka põhilise vajalikuga ja ise ei vajagi muud sinna juurde.Erinevalt AR-st millel veel juba allalaadides lugeda on mitu ebavajalikku asja sees.
*Kohaldatav - nagu ütlesin, siis võib konfida funktsionaalsuse ja enamuselt ka välimuse selliseks nagu tahad.AR-ga seda luksust pole.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
05.07.2010 22:43:41
|
|
|
+
*Foxit lubab täidetavaid pdf-vorme täidetud kujul salvestada, Adobe lubab neid vaid välja trükkida.
Ja Nitro pdf reader võimaldab suvalisse pdf-i oma teksti lisada (kommentaaridena), Adobe ja Foxit tahavad selle võimaluse eest raha. Näiteks ARKi pakutav arvutis mittetäidetav sõiduki kasutamise volitus muutub Nitroga täiesti täidetavaks.
Muidugi saaks sama teha ka näiteks Inkscape-is, aga see võimaldab lehekülgi avada vaid ühekaupa ja mitmeleheküljeliste dokumentide puhul on see tülikas.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|