Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
j2nx
Kreisi kasutaja

|
06.06.2010 19:34:57
|
|
|
tsitaat: |
Nüüd on lisandunud veel traadita interneti- ja digi-TV-lained, mille summaarne mõju koos mobiililainetega võib olla märkimisväärne. |
Ha-Ha.
Digi-TV lained ongi tunduvalt ohtlikumad, kuid analoogtelevisiooni lained (milliseid on meil juba aastakümneid nähtud)
Inimestele tekivad probleemid pigem mõtlemisest - kui päevad läbi endale sisendada, et ma jään nüüd nii haigeks tänu kiirgusele, siis jäädki.
Kuigi pean tunnistama, et ega see liigne võnkumine Bluetoothi näol kõrvas või telefoni antenni õla ja kõrva vahele surutuna pole just päris minu teema.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
06.06.2010 20:10:49
|
|
|
j2nx kirjutas: |
Digi-TV lained ongi tunduvalt ohtlikumad, kuid analoogtelevisiooni lained |
Duh, sa siis ka ei tea. Analoog teleka signaal on ilus laineline ja sujuv. Digisignaal on nullid-ühed ja üsnagi kandiline. Nood kandilised nurgad ongi need, mis läbi inimese minnes ta seest katki teevad
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
12.06.2010 02:27:32
|
|
|
Countour Crafting: maja 24 tunniga
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
12.06.2010 15:25:09
|
|
|
Printer noh. Seda olen ma ammu mõelnud.
Ma ootan kuni RepRap saab omale korraliku plastipurustaja ning siis lasen ka kellelgi endale osad printida
Edit: Lõpetasin raamatu lugemise ja soovitan teistelegi. Vaevalt küll keegi seda ristiretke ju ette võtab, kuna tegu on ikkkagi raamatuga , aga olen mina teinud kõik, et anda teile võimalus
http://www.mindyourelephant.org/elephant.pdf
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
12.06.2010 17:05:56
|
|
|
ilma karkassita betoon, laepaneelid on mõnusad, vajuvad sulle lihtsalt pähe
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
12.06.2010 21:40:42
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
Edit: Lõpetasin raamatu lugemise ja soovitan teistelegi. Vaevalt küll keegi seda ristiretke ju ette võtab, kuna tegu on ikkkagi raamatuga , aga olen mina teinud kõik, et anda teile võimalus
http://www.mindyourelephant.org/elephant.pdf  |
Esimese asjana meenus seda sirvides Tim Ferrisse "Neljatunnine töönädal". Ka seal oli autor kokku kogunud üle 50% kogu materjalist teiste briljantsete inimeste mõtteid, ja need enda teksti, loo, taustsüsteemiga üheks teoseks enda vaatenurka toetavalt kokku sidunud.
Igal juhul hea ülevaatlik lugemine antud teemast, ja head filmisoovitused.
_________________ Allkiri |
|
Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
13.06.2010 02:58:30
|
|
|
Autor on öelnud, et paratamatult ei saa ta ennast lugeda teoses toodud ideede ja mõtete ainuautoriks, vaid kui vaadelda laiemalt, siis need on pigem kollektiivsed probleemid.
Ja neljatunnisele töönädalale on ka sellels viidatud:
tsitaat: |
In recent years an increasing number of people realized that it is possible to leave the rat race, to stop be‐
ing a slave to the psychological time that we create for ourselves by dwelling solely in the past and the fu‐
ture. In Timothy Ferriss’ book, “The 4‐hour work week”, he notes that once you have defined what keeps
you busy, eliminated the unimportant chores, and automated the remaining tasks, you might feel a bit an‐
xious about your newly found liberty. You might end up asking: What shall I do with all this free time? “In
the absence of psychological time, your sense of self is derived from Being, not from your personal past.
Therefore, the psychological need to become anything other than who you are already is no longer
there.”
10
Thus it can be argued that it’s not enough to liberate yourself from chores, but also from your
mind. Maybe we could finally do less and be more; think less and let the universe appear before us as it is. |
Kuna varem pole ma selliseid läägeid ja imalaid teoseid lugenud ning suhtusin üsna eelarvamusega neisse, siis selle kohta ma ei oska midagi halba öelda. Võibolla ma ei mõista kõike, kuid vähemalt puudub otsene seos TeleShopiga.
Edit:
Spoiler 
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
16.06.2010 23:07:57
|
|
|
Aitäh. Oli täitsa huvitav
Kreekas.
Spoiler 
Kes ei tea, siis praegu on maailmatuur.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
21.06.2010 15:18:51
|
|
|
Inimesed ei sure, hullemal juhul lihtsalt sureb ports muid liike ning inimesed kolivad tagasi koopasse elama.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
21.06.2010 21:52:58
|
|
|
tulingi spetsiaalselt vaatama kas keegi selle lolluse üles korjas ja ennäe
teil läheb kõik loosi mis vähegi tänapäevasest erineb
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
21.06.2010 21:55:40
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Inimesed ei sure, hullemal juhul lihtsalt sureb ports muid liike ning inimesed kolivad tagasi koopasse elama. |
Koopasse, aga mitte koopainimesteks.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
21.06.2010 22:35:19
|
|
|
Inimesed ei sure, hullemal juhul lihtsalt sureb ports muid liike ning inimesed kolivad tagasi koopasse elama. |
Koopasse, aga mitte koopainimesteks. |
Sõltub kui hulluks asi läheb
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
21.06.2010 22:40:01
|
|
|
Koopasse, aga mitte koopainimesteks. |
Sõltub kui hulluks asi läheb |
Kui mingigi grupp haritumaid lääne inimesi ellu jääb, siis see annab võimaluse ka vähemalt osa tänapäevaste teadmiste säilitamiseks, pärandamiseks ja rakendamiseks. Meil on parem loogika ning ratsionaliseerimisoskus - pigem võimalus seda õppida, harjutada - kuigi koopainimene 40 000 a tagasi ei olnud meist anatoomiliselt kuidagi erinev, peale selle, et oleme veidi pikemad. Neil lihtsalt ei olnud teadmisi ega võimalusi omandada, nagu meil.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
21.06.2010 22:42:32
|
|
|
Ja miks ida inimesed sama asja teha ei või
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
21.06.2010 22:44:30
|
|
|
Parandan - lääne kultuur. Ehk nüüd mõistad, mida ma öelda tahan.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
22.06.2010 00:21:55
|
|
|
miks inimesed ära peaks üldse surema ja mis selle lääne kultuuris nii erilist on? oskus ehitada asju pole seotud läänega mitte kuidagi.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
22.06.2010 00:26:19
|
|
|
vipu kirjutas: |
miks inimesed ära peaks üldse surema ja mis selle lääne kultuuris nii erilist on? oskus ehitada asju pole seotud läänega mitte kuidagi. |
Ega ei peagi.. küll aga enamus võivad.
Väljendasin veidi ebaausalt. Pean siis silmas ikkagi keskmiselt haritud inimesi.. ja kipub see parim olema just Euroopas/Ameerikas ja muudes arenenud riikides. Tähendab.. heaolu ühiskonnas elanud inimesel on palju eeliseid võrreldes pärismaalastega, et korraldada enda koopaelu ja -lahendused võimalikult mugavaks.. kuigi eks see tulene ka mugavusvajadusest, millele hõimud muidu tähelepanu ei pööra. Eks meil raskem võibolla ole, kuid oleme tehniliselt arenenumad.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
22.06.2010 00:52:45
|
|
|
vipu kirjutas: |
miks inimesed ära peaks üldse surema ja mis selle lääne kultuuris nii erilist on? oskus ehitada asju pole seotud läänega mitte kuidagi. |
Ega ei peagi.. küll aga enamus võivad.
Väljendasin veidi ebaausalt. Pean siis silmas ikkagi keskmiselt haritud inimesi.. ja kipub see parim olema just Euroopas/Ameerikas ja muudes arenenud riikides. Tähendab.. heaolu ühiskonnas elanud inimesel on palju eeliseid võrreldes pärismaalastega, et korraldada enda koopaelu ja -lahendused võimalikult mugavaks.. kuigi eks see tulene ka mugavusvajadusest, millele hõimud muidu tähelepanu ei pööra. Eks meil raskem võibolla ole, kuid oleme tehniliselt arenenumad. |
millised inimesed need pärismaalased veel on. sa vist oled liiga palju filme vaadanud
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
22.06.2010 01:05:14
|
|
|
Pärismaalased on need, kes on mingil maa-alal kauem elanud kui keegi teine e. täna need, kes istuvad hea meelega metsas enda hõimu hulgas ning on rahul oma hüttidega.
Jah.. ka dokumentaalides kajastatakse neid. Soovitan sinulgi vaadata. Irvitamine jätab vaid lolli mulje.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
22.06.2010 01:14:11
|
|
|
Pärismaalased on need, kes on mingil maa-alal kauem elanud kui keegi teine e. täna need, kes istuvad hea meelega metsas enda hõimu hulgas ning on rahul oma hüttidega.
Jah.. ka dokumentaalides kajastatakse neid. Soovitan sinulgi vaadata. Irvitamine jätab vaid lolli mulje. |
ja mis see hüti elu siis hea on? elad kuni sured ja ei loo mitte midagi...
miks irvitada ei või?
inimese mõte on siit planeedilt kunagi edasi hargneda, mitte koos planeediga ära küpseda mis kunagi nagunii juhtub.
üldiselt ei lähe teist keegi sinna hütti elama, elu teil igav siis ootate katastroofe vms.
kui tulebki, olete esimesed nännid kes halama kukuvad ja ära surevad suurest hirmust.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
22.06.2010 07:59:05
|
|
|
Parandan - lääne kultuur. Ehk nüüd mõistad, mida ma öelda tahan. |
Miks mitte "ida" kultuur?
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
22.06.2010 08:42:53
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Parandan - lääne kultuur. Ehk nüüd mõistad, mida ma öelda tahan. |
Miks mitte "ida" kultuur? |
ilmselt on seal ainult kahtlased kilid või midagi. Krdi pärismaalased.
Ega ju Jaapan et al. ei olegi ju enamikes valdkondades Euroopast teaduse ja tehnoloogia arenduses peajagu üle. Ei, kus sa sellega.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |