This is the Mortal Kombat fans have been craving. No complicated 3D camera. No toned-down violence to cater to the teen crowd. Just 1-on-1 fighting with the sort of brutal violence that drew fans to the series in the first place.
Ei ole Tekkenit mänginud. Aga minu jaoks olid üsnagi mugavad (MD2 turbo nuppudega puldile muidugi ligi ei pääse, aga parim siiani). Ja ära on kadunud ju see lollakas 3D areen, kus saad kõrvale astuda ja mis teeb minu arvates võitluse aeglaseks.
Huvitav ma seda tagasi jalutamist ei pannudki tähele
Mudiugi üks asi natsa häiris ka - nimelt enne iga võitlust on tegelase "sisenemine" ja siis ta viskab seal mingi imala repliigi ala "this will be your last fight". Aga sellest pääseb õnneks mööda
For PS Plus users, you should be able to autodownload this since March 8, 2011. For the non PS Plus users, expect to get it by March 15, 2011: one week after the subscribers get it.
Nahhui bljät miks ma ei näe PSNis seda tasuta nüüd juba
Kui nüüd rääkida mortal kombati seeria austaja vaatenurgast, siis minu meelest jääb kratos ikka kohutavalt oma "ägeduselt" ja brutaalsuselt alla teistele MK tegelastele.
Olen uue mk demo pooleks mänginud ja kui võrdlen nähtud gameplay videot skorpioni, subzero, millena või johnny(ga*) cage löökide, brtuaalsuse ja stiiliga... siis kratos on kergelt selle helesinise teletupsu maiguline.
Loomulikult on kratos omal kohal god of war seerias, kus X õigel ajal vajutades ta mõne hiiglase silma pääst välja kisub vms... aga mortal kombatis. Nõrk lihtsalt.
Tõenäoliselt ei näe ma seda päeva kunagi, aga oleksin parema meelega kohanud uues mortal kombatis näiteks... mm.. darth vaderit. Soul Calibur 4 omas nii darth vader kui yodat mängitavate tegelastena. Vader oli kahjuks natuke... mõttetu tegelasena, aga stiili oli mehel ikka küllaga. Samas yodal oli nii stiili, kui ka reaalset kasutust.
Miks oh miks peab kratos uues mortal kombatis nii lahja olema. Mängul on ju 18+ rating
Kust neiud/noormehed endale MK ostavad on juba ära tellinud? Hetkel kuulan maad ja pole veel päris kindel, kust tellida. Tahaks võimalikult ruttu mängu kätte saada Hammas verel.
Kust neiud/noormehed endale MK ostavad on juba ära tellinud? Hetkel kuulan maad ja pole veel päris kindel, kust tellida. Tahaks võimalikult ruttu mängu kätte saada Hammas verel.
Sama küsimus. Sõbraga sai juba tükk aega tagasi "aeg" kinni pandud aprilli teise poolde, kus lill ka ei liigu... _________________ All there is to do - recon...
Game annab 3 classic kostüümi kaasa. Teistel pole vist pre order bonuseid. Gameseek ka ei taha miskipärast Eestit oma listi lisada, muidu sealt tuleks kõige soodsam. Peab vist Game juurde jääma siis.
Mortal Kombat games will include a one-time-use token to access online content, while buyers of used games will get a free two-day online trial, but then will have to pay $10 (800 MS Points) to continue access. Information about the token or $10 fee will not be displayed on the game’s packaging at all, as WBIE is trying to add the charge as quietly as possible, according to an email obtained by Joystiq
köhh köhh. ma ei saa aru miks see mäng nii palju punkte saab.
demo põhjal küll ostma ei torma. peale jõhkra vägivalla polnud seal mdiagi.
combat tundus kuidagi tuim ja igav. _________________
Sarin, vägivald ongi see, mis sellest mängust teeb mängu. Eelmine osa näitas ilmekalt, et ilma vägivallata MK on titepuss!
Oled eelmisi osasid mängind? Nii palju kui tundub, siis "uued näod" tõesti ei saa selle mängu fenomenist aru. Endal vist seda seeriat mängitud juba 15 aastat
ma olin esimese mk fänn pääris kaua(teisi pole proovinud). võibolla sellepärast, see uus külmaks jätabki, et suht analoogne.
aga jah, vägivald müüb päris rämedalt _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.