iDemon thanx see on küll hea uudis. Loodan et tuleb ka siis kui nad ainult ümber ei mõtle Kunagi sai PS1 peal seda esimest metal geari ikka kõvasti mängitud raskelt meeldis... neid vahepealseid pole mängind... selle viimase peale mis PS3 on, vesistasin ainult niisama suud aga jah see Rising meeldis küll endale....
tänud Riddim! aga vaatasin ubisofti pressikat youtubest siis kuidagi ära... Brotherhood meeldis küll.... ei jõuagi ära oodata rohkem nagu polnudki midagi mis oleks meeldinud..
Kuidaskuidas? Philipsi prillideta 3D ekraanid olid virukeskuseski vaatamiseks juba kaks aastat tagasi vist.
see on philipsi endagi poolt minumeelest hüljatud juba, sellel konkreetsel variandil tulevikku pole. (eriti head 3d'd ka ei saanud)
Riddim kirjutas:
Labukana kirjutas:
pea hakkab kellel valutama? mu vanaemal hakkaks nähtavasti tavalise blu-ray peale pea valutama juba, endal aga kinos probleeme olnud pole ja sony poes sain 3d telekat ka testida.
Teleka testimine ja teleka pikajalisem vaatamine on kaks eri asja. Samuti on kaks eri asja noore ja vana inimese silmanägemine.
kus see uurimus on, mis kino ja teleka 3d peavalu astmeid võrdles, olen maha maganud midagi? avatari istusin kinos ära ilma, et oleks midagi peavalu sarnast tekkinud, pikkust sellel mingi 3h? pikemaid perioode järjest teleka ees istuda niiehknaa mõistlik pole, keegi ei keela sul ka 3d'd maha võtta ja 2d's edasi vaadata kui lahja oled :)
ja noore ja vana inimese silmanägemisega sa mind ei üllata, pigem oli see vastuseks kiire(?) väitele nagu on peavalu möödapääsmatu ja kohustuslik kõigile vaatajaile, veidi individuaalsem on see pigem.
Kunagi sai PS1 peal seda esimest metal geari ikka kõvasti mängitud raskelt meeldis... neid vahepealseid pole mängind... selle viimase peale mis PS3 on, vesistasin ainult niisama suud aga jah see Rising meeldis küll endale....
MGS4 siiski õige Metal Gear, samas Rising on ja jääb ainult spinoffiks.
Kui 3D telekad ja mängimine tahaksid tulevikumuusika olla, siis peaksid tegijad ikka selle peale mõtlema, et paljud inimesed ei lepi sellega et mängivad/vaatavad tunnikese kaks ja siis lähevad raamatut lugema. Kuna aga paljudele ei meeldi asjaolu, et kogu selle aja jooksul peavad peas olema prillid, mis võivad ka silmadele kurnavalt mõjuda, siis on tegemist suht matiseisuga ju.
Sellest vanema näitest ei saa ma ikka aru, kui su vanaema juba bluray peale peavalu kurdab, siis mida ta veel 3D puhul räägiks?
Sinule oli Avatar nohu, mõnele teisele veel, paljud kurtsid aga sillmade väsimust ja isegi peavalu. 3D ei ole seega päris selline asi millega kõikidele meele järgi olla ja mille pealt jõhkrat tulu teenida, kui kõrvalmõjud füüsiliselt kurnavad on nii umbes poolte inimeste puhul. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Kui 3D telekad ja mängimine tahaksid tulevikumuusika olla, siis peaksid tegijad ikka selle peale mõtlema, et paljud inimesed ei lepi sellega et mängivad/vaatavad tunnikese kaks ja siis lähevad raamatut lugema. Kuna aga paljudele ei meeldi asjaolu, et kogu selle aja jooksul peavad peas olema prillid, mis võivad ka silmadele kurnavalt mõjuda, siis on tegemist suht matiseisuga ju.
enamusel ma pakun ei ole probleemi ka pikema vaatamisega(mõningal juhul vajab ehk paar korda harjumist, samamoodi nagu kinos) ja kui tihti vaadatakse telekat pikemalt kui 3h? mitte just vägatihti ma pakun, kui ära väsid vahetad 2d peale ja vaatad edasi/teed midagi muud(on elu väljaspool teleka vaatamist, uskumatu aga tõsi).
Riddim kirjutas:
Sellest vanema näitest ei saa ma ikka aru, kui su vanaema juba bluray peale peavalu kurdab, siis mida ta veel 3D puhul räägiks?
Labukana>Kiire=MinuVanaema (puust ette ja punaseks).
ma räägin sellest, et kuna kiirel kohe peavalu ja päevad hakkavad ei tähenda et see elamus kõigil samasugune on.
Riddim kirjutas:
Sinule oli Avatar nohu, mõnele teisele veel, paljud kurtsid aga sillmade väsimust ja isegi peavalu. 3D ei ole seega päris selline asi millega kõikidele meele järgi olla ja mille pealt jõhkrat tulu teenida, kui kõrvalmõjud füüsiliselt kurnavad on nii umbes poolte inimeste puhul.
ja mida sa nüüd jahud, mis tulud ja mis kõigile meelejärgi olemine? ega ma ei pakkunud kõigile 3d telekaid välja teha, igaüks peab ikka ise otsustama, kas tal 3d telekat vaja läheb. sul ja kiirel ilmselgelt ei lähe. see aga ei tähenda, et te oma arvamust mulle kurgust alla suruma peaksite, räägin ikka enda mätta otsast ja minul on näiteks ostuplaan sügisepoole/2011 alguses. igaüks võib ise vaadata kasvõi kinos peale paari seanssi kuidas 3d talle mõjub ja sealt edasi otsustada.
Labukana>Kiire=MinuVanaema (puust ette ja punaseks).
ma räägin sellest, et kuna kiirel kohe peavalu ja päevad hakkavad ei tähenda et see elamus kõigil samasugune on.
Riddim kirjutas:
Sinule oli Avatar nohu, mõnele teisele veel, paljud kurtsid aga sillmade väsimust ja isegi peavalu. 3D ei ole seega päris selline asi millega kõikidele meele järgi olla ja mille pealt jõhkrat tulu teenida, kui kõrvalmõjud füüsiliselt kurnavad on nii umbes poolte inimeste puhul.
ja mida sa nüüd jahud, mis tulud ja mis kõigile meelejärgi olemine? ega ma ei pakkunud kõigile 3d telekaid välja teha, igaüks peab ikka ise otsustama, kas tal 3d telekat vaja läheb. sul ja kiirel ilmselgelt ei lähe. see aga ei tähenda, et te oma arvamust mulle kurgust alla suruma peaksite, räägin ikka enda mätta otsast ja minul on näiteks ostuplaan sügisepoole/2011 alguses. igaüks võib ise vaadata kasvõi kinos peale paari seanssi kuidas 3d talle mõjub ja sealt edasi otsustada.
Labukana kirjutas:
ja see, et 2015 prillidega 3d aegunud on ei ole nüüd mingi uudis, 2020 on ilma prillideta 3d kah juba aegunud kindlasti, 5 aastat näppu imeda selle pärast küll nüüd ei tasu
sa pead maha rahunema nüüd. sel pole tähtsust, et peale 2015 aastat tuleb kas 5D või 18D jne.... fu*k that. asi on ju selles, et kõigi oma suurte miinustega, ei tasu see 3DTV (prillide variant) sellise hinna eest ära.
http://www.penny-arcade.com/ esilehel on Jerry oma muljeid kirja pannud ja huvitav lugemine. Also, toob välja ühe mõtte, mida arvatavasti paljud mõlgutasid, kui kuulsid, et 3DSiga 3D pilte saab teha. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
sa pead maha rahunema nüüd. sel pole tähtsust, et peale 2015 aastat tuleb kas 5D või 18D jne.... fu*k that. asi on ju selles, et kõigi oma suurte miinustega, ei tasu see 3DTV (prillide variant) sellise hinna eest ära.
ja sa võid ka rahulikult õhtul tuttu jääda, ma ei tule sulle vägisi 3d telerit koju tooma, see mis on sinu jaoks prillidega 3d miinuseks ei huvita paljusi teisi karvavõrdki.
tubli oled, et järgmised 5 aastat oma prillideta 3d'd ootad, kõik nii kannatlikud pole. ja see "selline hind" on ka vägagi suhteline, minu üle 2 aasta vana sony fullhd teler maksis siis samapalju kui see onoffi 3d teleri pakkumine praegu. esimene plasmateler mida oma silmaga nägin maksis kaubamajas 249k ja võttis ikka tublid aastad aega, enne kui see hind nii mõistlikuks sai kui ta praegu on.
Well.. Paljudes 3D filmides ka minimaalselt seda välja tulemist ja väga palju seda ruumilisust. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
3D on see kui filmi/mängu pilt välja tuleb aga 3DS on see ,et mäng on ruumiline aga mitte 3D
Huvitav definitsioon. Aga jätkuvalt, 3D ei jää videole, seega see Youtube klipp mida sa nägid, ei anna sulle täit pilti. Mõistad? _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
3D on see kui filmi/mängu pilt välja tuleb aga 3DS on see ,et mäng on ruumiline aga mitte 3D
Mis te nüüd nokite Sõna "ruumiline" all mõeldakse vist stereopilti. Minu meelest on see osaliselt täiesti pädev tõlgendus. Igatahes palju selgemalt kirjutatud, kui nii mõnigi post siin foorumis. _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
Ou megacrazy, mind huvitab ka, et mis see Sony megaton oli? Portal 2? See ju muidugi tore, aga mitte mingi eriline megaton. Niiet millest sa räägid? _________________
Ou megacrazy, mind huvitab ka, et mis see Sony megaton oli? Portal 2? See ju muidugi tore, aga mitte mingi eriline megaton. Niiet millest sa räägid?
Twisted Metal oli see.
Isegi küsitlus näitas ,et 90% inimesi arvas ,et Sony võitis E3 just tänu sellele mängule.
2D ja 3D mängud ning FULL 3D on erinevad.
2D mängud on nagu Mario Bors 3,Sonic 2 jne
3D mängud on need mis on nagu GTA Vice City storie PSP peal jne
FULL 3D on see kui pilt tuleb ekraanist välja ning on näha seda.
3DSi puhul on tegemist 3Dga.
2D mängu saab teha 3Dks aga ei midagi uut. _________________
viimati muutis MegaCrazy 16.06.2010 23:31:37, muudetud 1 kord
steam ps3 peal oli vast üks suurimaid asju sellelt e3'lt, eriti kui see muudab mängude ps3 peale saamise indie developeritele lihtsamaks _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Isegi küsitlus näitas ,et 90% inimesi arvas ,et Sony võitis E3 just tänu sellele mängule.
3DSi puhul on tegemist 3Dga.
1.) Mis küsitlus? Näita allikat. Hetkel kõlab nagu oleks see kuskil PS3 foorumis läbi viidud.
2.) OOTA ASI ÄRA!! Ma ei saa aru kuskohast sa oma infot võtad? _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
The Nintendo 3DS has two screens; the top screen is a 3.53-inch 3D screen with a resolution of 800x240 pixels (400x240 pixels per eye) that is able to produce a stereoscopic three-dimensional effect without 3D glasses, while the bottom screen is a 3.02-inch non-3D touch panel with a resolution of 320x240 pixels.
See mida sa nimetad "FULL 3D'ks" ongi tegelikult stereoskoopiline 3D (kummagi silma jaoks oma pilt). Ehk siis see sama asi, mida Nintendo 3DS näidata suudab.
Seal oli kah veel kirjas gamefagis ,et Nintendo E3 oli parim 2008 kuigi oli halvim.
Aga mis teha kui fan boy on fan boy kuna fanboy ikka arvab ,et hardware >>> games.
Ohohh kirjutas:
MegaCrazy kirjutas:
The Nintendo 3DS has two screens; the top screen is a 3.53-inch 3D screen with a resolution of 800x240 pixels (400x240 pixels per eye) that is able to produce a stereoscopic three-dimensional effect without 3D glasses, while the bottom screen is a 3.02-inch non-3D touch panel with a resolution of 320x240 pixels.
See mida sa nimetad "FULL 3D'ks" ongi tegelikult stereoskoopiline 3D (kummagi silma jaoks oma pilt). Ehk siis see sama asi, mida Nintendo 3DS näidata suudab.
FULL 3D = tuleb ekraanist välja
Mitte 3D = mäng on ruumiline nagu mängud ikka.
Mine ja vaata ise kui sa ei use god damn it. _________________
Tolle 3DSi puhul peaks olema nii, nagu lavaga ikka.. ruumiline efekt tagatakse erinevatel tasanditel asuvate objektidega ning nende suhete muutumisega. Vaade tekitatakse vastavalt sinu pea asukohale kaamera suhtes?
Tolle 3DSi puhul peaks olema nii, nagu lavaga ikka.. ruumiline efekt tagatakse erinevatel tasanditel asuvate objektidega ning nende suhete muutumisega. Vaade tekitatakse vastavalt sinu pea asukohale kaamera suhtes?
Las MegaCrazy loeb seda, 3D ei tähenda, et BOING mingi värk lendab ekraanist sinu poole ainult. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Mu sõber oli seal ja ta nägi seda. Kui sa ei usu siis oota seda 3DS ja siis sa näed ,et see pole nii ruumiline.
Ah. Sa ei saa nagu nii aru ju
3D kui on täiesti ruumiline ja pilt tuleb välja.(3D kino filmid ja 3D telekas)
3DS = pilt on nagu pilt ise aga mängud on ruumilisemad aga ikkagi tavaline. _________________
Aa, ma mõtlesin et midagi positiivset. Aga siis küll, isegi MSi ajal oli rahval rohkem eluvaimu sees. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Mu sõber oli seal ja ta nägi seda. Kui sa ei usu siis oota seda 3DS ja siis sa näed ,et see pole nii ruumiline.
3DS = pilt on nagu pilt ise aga mängud on ruumilisemad aga ikkagi tavaline.
Ma eksisin.
MegaHull mõtleb vist seda, et Nintendo puhul on ruumilisus ekraani piires ja virtuaalselt erkaani taga sügavuses, vastupidiselt kinolinale, kus me näeme objekte enda ette tekkimas.
3DS = pilt on nagu pilt ise aga mängud on ruumilisemad aga ikkagi tavaline.
Ma eksisin.
MegaHull mõtleb vist seda, et Nintendo puhul on ruumilisus ekraani piires ja virtuaalselt erkaani taga sügavuses, vastupidiselt kinolinale, kus me näeme objekte enda ette tekkimas.
Tegemist on ikkagi reaalse stereoskoopilise 3D'ga. Kui MegaCrazy antud youtube linki vaatad, siis on lausa näha, et teatud nurga all on kaamerasse jäänud topeltpilt (ehk, siis mõlema silma pilt korraga).
See kas esemed tulevad pildist välja või sisse sõltub juba sellest, kuidas kummagi silma pildid ekraani tasapinnal on kuvatud. Kui parema silma pilt on kujutatud vasaku omast vasakule poole, siis paistab objekt ekraanist eespool, muidu on ekraanipinnast taga pool.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.