Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  MSI GX623(x) koondteema - ajurid / probleemid / arutlus märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
illuminaat
HV vaatleja

sõnum 11.06.2010 17:57:22 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, kas olen saanud halva "partii" või milles on viga, aga kõik mängud peale Just Cause 2 "crashivad" jälle. Üritasin küll oma jõududega asja parandada, aga hakkab arvuti vist garantii poole liikuma...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Jan--
HV vaatleja

sõnum 11.06.2010 23:37:51 vasta tsitaadiga

Vii garanatiisse, pannake arvatavasti uus kaart sisse (black screen+korduv hääl?)
Minul käis garantiis ära ja asi vinks-vonks icon_razz.gif
tagasi üles
scream
HV kasutaja
scream

sõnum 11.06.2010 23:47:13 vasta tsitaadiga

Proovi panna 2-5 kahepoolset teipi kokku ,et tekiks selline sama kõrge jublakas ja siis lõika kääridega umbkaudu sobiv tükk välja,teisest kleepuvast poolest saad lahti kui paned mingi teise teibi vastu(paber teib ei sobi eriti).Ise kasutanud mitmel läpakal samat meetodit.Ilmselt neid jullasid siis eraldi ei müüda.
tagasi üles
illuminaat
HV vaatleja

sõnum 19.06.2010 17:37:29 vasta tsitaadiga

Mul selgus üks huvitav fakt "crashimisega", alguses arvasin, et see juhtub kõikide mängudega (N: GTA, Borderlands, Batman jne....), aga tuli välja et ei. Just Cause 2, Bad Company 2 ja mõned mängud veel jooksevad ilusti välja. Kas see on graafikakaardi viga, või tuleb viga otsida kuskilt mujalt?
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.06.2010 22:42:01 vasta tsitaadiga

Ei tea, mul pole millegagi crashinud... tee nimistu nendest, kus sul ALATI crashib ja siis võib ju proovida...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tanel889
HV kasutaja
Tanel889

sõnum 24.06.2010 14:00:32 vasta tsitaadiga

Liitun ka nüüd selle läppari klubiga, aga üks mure ka jagada.
Nimelt on tulnud alt ära üks see kummist väike jalake läppari all, et superattack seda uuesti kinni ei pannud et millega võiks veel proovida silikooniga?
tagasi üles
Jan--
HV vaatleja

sõnum 24.06.2010 14:10:00 vasta tsitaadiga

illuminaat kirjutas:
Mul selgus üks huvitav fakt "crashimisega", alguses arvasin, et see juhtub kõikide mängudega (N: GTA, Borderlands, Batman jne....), aga tuli välja et ei. Just Cause 2, Bad Company 2 ja mõned mängud veel jooksevad ilusti välja. Kas see on graafikakaardi viga, või tuleb viga otsida kuskilt mujalt?

Mul oli samamooodi, GRID ja DIRT2 ja asjad jooksid, gta4, crysis ja asjad ei jooksnud.. kõikide peladega ei kräshind.
Ju sul ka vigane videokaaart. Kohalikust poest mul aeti täiega vastu, et see on softi viga ja blabla ja, et see arvuti võib garantiist sama targalt tagasi tulla.. a ma olin endas kindel, et see softi viga pole, kusjuures mul õde käis läpparit garantiist ära toomas, siis talle öeldi, et see on normaalne, kui osade mängudega jookseb arvuti kokku icon_biggrin.gif
tagasi üles
M2luauk
HV vaatleja

sõnum 25.06.2010 01:22:02 vasta tsitaadiga

Tanel889 kirjutas:
Liitun ka nüüd selle läppari klubiga, aga üks mure ka jagada.
Nimelt on tulnud alt ära üks see kummist väike jalake läppari all, et superattack seda uuesti kinni ei pannud et millega võiks veel proovida silikooniga?

Ise panin küll superattackiga ja püsivad väga koralikkult:D
Isegi natuke jõudu peab kasutama et ära saada neid nüüd.
proovi uuesti ja pane liimi mõlemale poolele
tagasi üles
Pixelz.
HV vaatleja

sõnum 27.06.2010 14:27:12 vasta tsitaadiga

Millegi pärast on läpakas viimasel ajal väga kuum , Vahet pole kas mängides või niisama netis olles .

Panin mõned pildid speedfani ,GpuZ ja CpuZ andmetest.

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Närvidele käib juba ,et netis olles iga 5 min tagant hakkab vent undama ja laseb niimoodi mingi 10 min.
Mängides ei saa väga arugi kui vent vähe kõvemini uriseb kuna kõlarid siis suht kõvasti.

Gpu load 1% ja temperatuur 56c on minuarust natuke palju .
tagasi üles
sykrot
HV kasutaja
sykrot

sõnum 27.06.2010 17:32:33 vasta tsitaadiga

56 pole üldse kõrge ...
tagasi üles
Pixelz.
HV vaatleja

sõnum 27.06.2010 18:52:55 vasta tsitaadiga

Aga kuidas teha nii et iga youtube video peale vent urisema ei hakkaks ?
tagasi üles
ninzor
HV veteran

sõnum 28.06.2010 23:52:41 vasta tsitaadiga

Uuem "säästugeimingraal" saab kõvasti kriitikat.HV andmebaasi pole veel jõudnud.

http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GE600-i5447W7P-Notebook.32560.0.html

Pixelz. kirjutas:
Aga kuidas teha nii et iga youtube video peale vent urisema ei hakkaks ?

Mis meelde tulevad..

1.Undervolt.Ei tea kui tehtav see on antud isendil, kuid peale netti surfamist sain teada, et päris edukalt on Intel'i kiipidel teostatud.

2.Speedfan.Kahtlen, et oskab vente juhtida antud loomal, kuid kes teab... Siis saad "ehitada" oma profiili jahtutuseks.Ilma SpeedFan'ita muutuks mu kompuuter tolmuimejaks.
tagasi üles
melmanmel
HV vaatleja

sõnum 29.06.2010 01:42:19 vasta tsitaadiga

Kas ma saan selle läpakaga mängida täiesti vabalt DIRT 2? Ostan täiesti tühja arvuti, kas pean videokaardi driverid tõmbama MSI kodukalt, et muud ei sobi siis? Kas mängides tekib jahutusega probleeme? Mida tähendab arvuti miinusena see, et resolutsioon on liiga suur mängude jaoks, kas siis on kehvem pilt või? Kui hull või pehme see klaver siis tegelikult ka on? Miks põhja alt mingid kummijunnid kukuvad ära? Olen kahe läpaka vahel mida osta, ei suuda nüüd otsustada. Endal meeldib välimuse järgi MSI rohkem. Ei teagi millist soetada... Kas üldiselt plussid kaaluvad miinused üle?
tagasi üles
shrop
HV vaatleja

sõnum 29.06.2010 01:47:50 vasta tsitaadiga

Mul on selline küsimus, et kas keegi on infrapuna ka tööle saand sellel? Endal jookseb win7 64bit peal.
tagasi üles
m6mmikiisu
HV kasutaja
m6mmikiisu

sõnum 29.06.2010 18:16:55 vasta tsitaadiga

infra puna on tal ainult vastuvõtja põhimõttega et pulti vms kasutada.
ja minu msi oli tähisega gx623x.. vähemalt läpaka peal oli kirjas kleepsul klaveri juures. (halilde äärtega oli)
ja punane on lihtsalt gx623 vist ja sellest pakun, et on äkki sellest mingi vahe tekkinud probleemidega. (ärge puuga pähe lööge kui eksin:P )
tagasi üles
shrop
HV vaatleja

sõnum 29.06.2010 18:26:50 vasta tsitaadiga

Mul on ka just gx623x protsessori järgi vaadates. Tirisin kodukalt driverid ära(need ene-cir) kõik justkui peaks töötama aga ei pult ega ka polari kell(pulsomeeter mis infrapuna kaudu asju arvutisse saadab) ei tööta.
tagasi üles
Pixelz.
HV vaatleja

sõnum 30.06.2010 12:02:59 vasta tsitaadiga

Kas selle läpaka helikaardiga on võimalik Roccat Kave 5.1 tööle saada ?
tagasi üles
sykrot
HV kasutaja
sykrot

sõnum 30.06.2010 13:13:31 vasta tsitaadiga

Pixelz. kirjutas:
Kas selle läpaka helikaardiga on võimalik Roccat Kave 5.1 tööle saada ?

Jah saab küll.
tagasi üles
njahh
HV kasutaja

sõnum 30.06.2010 17:24:59 vasta tsitaadiga

melmanmel kirjutas:
Kas ma saan selle läpakaga mängida täiesti vabalt DIRT 2? Ostan täiesti tühja arvuti, kas pean videokaardi driverid tõmbama MSI kodukalt, et muud ei sobi siis? Kas mängides tekib jahutusega probleeme? Mida tähendab arvuti miinusena see, et resolutsioon on liiga suur mängude jaoks, kas siis on kehvem pilt või? Kui hull või pehme see klaver siis tegelikult ka on? Miks põhja alt mingid kummijunnid kukuvad ära? Olen kahe läpaka vahel mida osta, ei suuda nüüd otsustada. Endal meeldib välimuse järgi MSI rohkem. Ei teagi millist soetada... Kas üldiselt plussid kaaluvad miinused üle?

Driverid võid mõjalt ka tõmmata, aga ikka selle video jaoks.
Minul ei teki jahutusega probleeme. Enne oli tolmu täis ja siis hakkas väha tihti tegema kurja häält, aga enam tihti ei tee.
Mängus saad reso ära vahetada.
Minule klavi meeldib. Ainult enam ei oska tavalise klaviga kirjutada.
Need kummid pole mingi probleem. Tagumised kaks on puudu ja midagi hullu küll ei ole.
Ütle, mis on teine läpakas ja äkki oskame siin aidata sind icon_smile.gif

melmanmel
HV vaatleja

sõnum 30.06.2010 22:04:36 vasta tsitaadiga

Teine läpakas on DELL Inspiron 1564 Intel® Core™ i3-330M Processor 2.13
GHz/15.6_LED/3GB_DDR3/500/HD5450_1GB_DDR3/HDMI Selle mänguga lihtsalt niipalju, et on üks lemmikmänge mida mängin ja tahaks ikka mõnikord rallida ka arvutis. Enamuse ajast oleks arvuti filmide vaatamiseks, netis surfamiseks ja exxel ning word veel.
tagasi üles
sykrot
HV kasutaja
sykrot

sõnum 30.06.2010 22:54:12 vasta tsitaadiga

Ati 5450 on nõrgem, kui 4670 aga ta tarbib voolu jällegi vähe ja toetab dx11.
Kui soov mängida siis võta MSI. Resolutsioon on sellel MSI'l väga hea - mida kõrgem seda parem.
tagasi üles
melmanmel
HV vaatleja

sõnum 01.07.2010 00:03:08 vasta tsitaadiga

Veel paar päeva aega ostu otsustamiseks, aga kas tahad öelda, et selle DELLiga ei saa ma DIRT2 tööle? Paraku ei jaga ise nii täpselt neid arvuti igasuguseid numbreid ja võimsusi. MSI meeldib mulle välimuse pärast palju rohkem kui DELL ja meeldib veel see, et on tugeva korpusega. Siin mõningad kasutajad tegid klaviatuuri maha ja jahutust, eks seepärast olen veidi ehmunud nüüd selle MSI suhtes... Krt. ei teagi nüüd kumba jätta:-(
tagasi üles
sykrot
HV kasutaja
sykrot

sõnum 01.07.2010 14:22:59 vasta tsitaadiga

Veab ikka Dirt2 välja aga seal low/medium graafika peal ja resolutsioon ka kõige väiksem. Kui ei "väntsuta" laptopi, siis ei ole sellel korpusel midagi viga. Alati on võimalus uus termopasta ja mingi korralik notebook cooler osta. Kui erilist jamamist ei soovi, siis võta DELL.
tagasi üles
Timpz
HV vaatleja

sõnum 05.07.2010 11:21:18 vasta tsitaadiga

Tahaks teada kas need temperatuurid on normaalsed.

Everest Ultimate Edition

Arvutis olid sel hetkel lahti msn , Chrome ja everest.

Samas speedfan näitab core temp 47 koguaeg.
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 05.07.2010 12:09:40 vasta tsitaadiga

Ei tea kumb oleks asjalikum ost, kas MSI GX623 v siis Samsung R580. Ise hetkel istun selle samsungi taga ja enmvähem tean juba tema võimsust aga tahaks teada ennem mida MSI suudab, näit kuidas Bad company 2 jookseb?

Samsungi suur pluss on see et ta on väääääga jahe ja täiesti hääletu ka isegi siis kui seda näiteks voodi peal hoida thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  MSI GX623(x) koondteema - ajurid / probleemid / arutlus mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.