Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
18.10.2003 11:07:00
|
|
|
gloom kirjutas: |
Hinnad suht kallid...K-arvutis oli 6 pordine switch ~500 eek | Ordis 4 pordine 800 eek vahet neil plnd erilist.. |
Järelikult ikka oli, ka firmanimi vms.. annab kõva laksu juurde
_________________ www.osomesites.com - Kodulehe teenus madala kuutasuga. |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
mxxx15
HV vaatleja

|
18.10.2003 11:34:57
|
|
|
ordist olen 2 arvutit ostnud, olid enam vähem. Vahest tekkis probleeme, aga kui nüüd viimase arvuti microlinkist ostsin ei saanud võrreldagi ordiga. Siiamaani ei ole sittagi juhtund arvutiga. Ordi omad ikka poole aasta vältel jooksutasid arvutiga garantiisalongi, aga microlinki omadega probleemi ei ole.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
18.10.2003 17:25:43
|
|
|
mxxx15 kirjutas: |
ordist olen 2 arvutit ostnud olid enam vähem vahest tekkis probreeme aga kui nüüd viimase arvuti microlinkist ostsin ei saand võrreldagi ordiga siiamaani ple sittagi juhtund arwutiga ordi omadel ikka poole aasta jooksul jooksutasid arvutit garantii salongi aga microlinki omadega ple probleemi  |
Mees, kas sa mõnd kirjavahemärki ka tunned??
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
cavefish
HV kasutaja
|
19.10.2003 15:14:24
|
|
|
mnjah...ordist 4 arvutit ostetud...ainuke probleem üks otsad andnud quantumi ketas... mis muidugi asendati ...
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
19.10.2003 15:18:20
|
|
|
mnjah hiljuti ostsin omale kribaja, liteon 52x....ordis oli 705, k saluunis 650, see 55 on minu jaoks ka raha nii et ostsin sealt...mõtetult kallid asjad on ordis tglt...nt optiline 4d hiir oli seal eelmine aasta 450, asumist ( e siis 400 meetri kaugusel) sain sellesama 290 eekuga. kogu krempel siis pärnus toimund.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Menthor
HV kasutaja
|
19.10.2003 15:22:11
|
|
|
see teema siin poolenisti nalja tegemine täielikult ma vaatan... eriti lõpu poole. Miks te firmat pärast vingute kui tema pole asjade tootja ah ? Igas poes võib olla praak tooteid ja need ka asendatakse lõpetage ära see, et ühest poest ostsin oli vigane teisest ostsin polnud vigane... see väga haiglane ma ütleks!
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
dynamic
HV kasutaja

|
19.10.2003 15:27:08
|
|
|
Tartu Ordis olen küll vahest üsna kehva personali peale sattunud. Üks vend rääkis ca 20 min mingite sõpsidega juttu & naeris kõva häälega, aga ma vaatan, et kus kurat poes müüja on - kui sõbrad minema hakkasid, jäi tüüp mulle otsa vahtima ja siis sain aru - aaa, ongi müüja. Siis on seal mingi tädi, kellel peab paluma 3x öeldut korrata, sest ta lihtsalt ei oska rääkida - mitte aktsent vms, aga inimene lihtsalt räägib, ütleme siis 'pudikeeles'. Positiivsest küljest: juhataja on küll väga tasemel teenindaja, temaga on rõõm asju ajada - saab aru kliendi rollist poes, on abivalmis, jne. Hinnad jah kallimad kui nt. K-s, aga ma pigem maksan 100 eeq juurde, kui hakkan pärast K garantiiga endale halle juukseid kasvatama.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
ludri
HV vaatleja
|
01.11.2003 15:53:43
|
|
|
mul täna väga negatiivne kogemus ordist, lehel kirjas, et laos
muidugi kui sai mindud tondi ordisse, siis seal oli inventuur, soovitati minna jõe tänava omasse aga neil seal ei olnud soovitud asja, muidugi sai selle pärast autopaak tühjkaks sõidetud ja laupäevane päev ära rikutud. kuna ise ei ela päris tallinnas.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
anpe
HV kasutaja

|
01.11.2003 16:01:49
|
|
|
minu kogemused ordiga on suht positiivsed. Klientidesse suhtutakse väga hästi. Ostsin seal 2 nädalat tagasi arvuti, õigemini lasin juppidest kokku panna. Emaplaat (Chaintech) juhtus olema vigane (int heliga oli midagi viga). Vahetati välja EPoXi vastu, mingeid kõhklusi. Garantiiteenundus võttis aega 2 päeva. Sain arvutile veel alet 50 EEKu transpordikuludeks
Nind selles osas, et juhatajaga on rõõm asju ajada, olen dynamicuga nõus
_________________ iga elatud päev on samm lähemale iseenda surmale |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
03.11.2003 22:22:47
|
|
|
Ma hakkasin alles see suvi Ordi klient olema ning nii head teenindust nagu seal pole veel üheski arvutisalongis näinud nagu seal(toon näiteks Tartu esinduse kesklinnas).Võrreldes k-ga on seal siiski väga kliendisõbralikud teenindajad!
See suvi näiteks ostsin sealt emaplaadi epox 8rda+(soovisin saada 8rda+ rev 2.0 vähemalt kuid kodus alles avastasin et oli vale revision pandud , mingi 1.0), niisiis helistasin ja küsisin kas saaks välja vahetada emme, kuna mulle nagu vale versioon trehvanud, telefonis öeldi et ei ole probleemi vahetame välja!Kui ma kohale läksin selgus et neil siiski ikke ei olnud seda plaati ei kohapeal ega ka laos ning öeldi veel isegi et neile ei pruugi neid emmesid enam kuu aja jooksul tulla, kuid vaatamata sellele lubas teenindaja mulle seda emaplaati kasutada(klokkimisest ei olnud minu üllatuseks sõnagi)kuni neile rev 2.0-id tulevad,! Niisiis nädalad läxid ja läxid olin juba mitu korda helistanud, kuid ikka veel, ka peale kuu möödumist, ei olnud mammisid tulnud,sel hetkel ma kaotasin lootuse ja leppisin juba ka rev 1.0-ga, kuid peale 2-te kuud saabus rev 2.1 ja ilma probleemideta ma sain ka selle kätte Ordist!
Väga hea ja kvaliteetne teenindus minu arust!
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
04.11.2003 16:54:29
|
|
|
eeeh... sain ka hea teeninduse osaliseks
helistasin päeval, võttis vastu magusa häälega neiukene, kartsin alguses, et äkki sekretär on smth ja ei saa päris aru, mida ma osta soovin (abit nf7-sl). Siiski oli teisel pool väga pädev isik, pani viimase eksempläri ilusti mulle kinni.
astusin läbi ja see "isik" oli see sarmikas naismüüja, nimeks Evelyn Raig (arve pealt sain teada) seal (praegu vist juba müügijuht või veidi kõrgem, kuna enam puki tagant ei müü, vaid omab oma lauda ja värgid) . oskas kõikidele küsimustele kiiresti ja objektiivselt vastust anda. tahtsin osta ddr333 (tahtsin CL2,5 mälu ja hinnakirjas oli 400-ne CL3), ütles, et leiab minu jaosk DDR400 CL 2,5 mälu sama hinnaga (hinnavahe 5 krooni).
kübeke päikest hallile sügispäevale
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
04.11.2003 20:22:45
|
|
|
women n' computers getting along?w8 this is the first sign of the end of the world
kiddin' , väga hea , tavaliselt need neiukesed kellega mina olen suhelnud on küll dumbassid olnud.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
anpe
HV kasutaja

|
04.11.2003 22:16:01
|
|
|
painkillah kirjutas: |
dumbassid |
nuh, kas tasub kohe nii öelda? antuke viisakam väljen oleks näiteks dumbuser aga, ega siin midagi imestada, et naised ja arvutid sina peal on. juhtub ka seda. ja mul poleks midagi selle vastu kui neid rohkem oleks (mudugi siis kui nad asjast midagi rabavad). kujuta ette, lähed arvutipoodi. oled harjunud, et sulle vaatab sealt vastu rasvaste poolpikkade juustega keegi itimees. selle asemel avasatad letist neiu, kes lisaks sellele et on kena, jagab veel arvutivärgindust ma käiks juba ainuüksi seepärast pigem selles poes
_________________ iga elatud päev on samm lähemale iseenda surmale |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vananematu
HV veteran

|
06.11.2003 23:57:47
|
|
|
women n' computers getting along?w8 this is the first sign of the end of the world
kiddin' , väga hea , tavaliselt need neiukesed kellega mina olen suhelnud on küll dumbassid olnud. |
Tjah, a ega neile seda ette ka ei saa heita,ilusaid sekretäre on ka ju vaja salongidesse!
Peale selle, ega ma oma emaplaadi asja ei hakanudki nende sekretäridega ajama! Kvaliteetne teenindus vähemalt meesmüüjate poolt Tartu esinduses,naisteenindajate osas pole veel kogemusi olnud Ordis nende paari kuu jooksul mil ma otsustasiń valdava osa arvutist just sealt kokku osta!
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
07.11.2003 00:28:09
|
|
|
Mehed,ordi point on nagu selles,et kui tekib probleem riistvaraga,siis ordi lahendab probleemid-mitte et ordi garanteerib,et riistvara mis klient ostab töötab probleemide vabalt.
N:ma ostsin ordist epox rda3+ plate ja 2*256 mbt noname ddr333mhz.Panin systemi kodus kokku-plate viskas suitsu ülesse.Kontrollisin muud jupid hiljem sõbra juures järgi-plate keeras mõlemad mälud ka tuksi .Viisin träni tagasi ordisse ja pärast nädalast sagimist garantii vahet,otsutasin minna abit nf7 s peale üle.Kõik mis soovisin,vahetati ringi kõige selle vastu, mis tahtsin.Ma ei pidand nõudma ega sõimama-kogu suhtlemine käis viisakalt.Asjad vahetati koha peal ringi,garantii vormistati ümber,vaheraha maksin juurde.Läksin koju-kõik töötab,happy end 8) .Ordi on selle koha pealt 5+ firma ,aga garantii on küll krdi uimane,bürokraatlik värk.Ega kõike head ka ühest kohast saa 8)
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
07.11.2003 09:08:54
|
|
|
kiddin' , väga hea , tavaliselt need neiukesed kellega mina olen suhelnud on küll dumbassid olnud. |
Positiivsele kommentarile osatakse kah ikka negatiivne värving lisada...
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
13.11.2003 18:53:17
|
|
|
btw.. garantii tüdruk oli ordi tallinna pärnu mnt osakonnas kah kobe kiisu
Ordi, krt, kavalad, panevad eesrindlikele positsioonidele preilnad..
ei julge lausa vastu hakatagi, tuled vihasena, mitu päeva arvutita, mõtled juba kõikidel näo täis sõimata, siis aga kõige kiuste näed sellist armsat kiisukest eest kogu viha sulab.
viisin oma katkise toite, kuulas jutu ära ja ei hakanud pärima, andis dokumendi, et saan kohe hulgimüügiosakonnast uue toite kätte
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomek
HV kasutaja
|
14.11.2003 13:56:46
|
|
|
Ordi on muidu tubli ettevõte aga...
Nimesid ja esinduse asukohti ei nimeta, aga mõned seigad vajaksid äramärkimist.
Tegin Ordi müüjale nimekirja riistvarast, millest tuleks komplekt kokku panna. Tehti hinnapakkumine ja olin sellega nõus. Lubati nädala jooksul komplekteerida. Samsung 959NF monitori saadaval ei olnud ja olin nõus 757NF-ga. Siis jamad hakkasid. Tundsin huvi, kuidas arvutiehitamine edeneb ja tuli välja, et kokkulepitud 128MB Radeon 9600 Pro kaarti ei ole. Kuna 256 MB kaart ei ole minu arvates nii hea, siis pidin leppima kehvemaga. Jäin siis nõusse, et pannakse 256MB Radeon 9600 Pro. Läksin siis kokkulepitud ajaks komplektile järele ja oh õnnetust - keegi oli minule ettenähtud monitori maha müünud. Selleks ajaks oli aga saabunud partii 959NF monitore ja seda ka minule pakuti. Loobusin, sest mõõtmisel kodus selgus, et 959 ei mahuks sektsiooni ära. Hea, et taipasin mainida, et ehk on seda mõnes teises Ordi salongis. Selle peale helistati ja läks õnneks - monitor 757NF täitsa olemas. Ostsin siis arvutikomplekti ära ja panin üles. Panen masina käima ja ei saa aru, miks muidu sigavaikne Seagate nii suurt lärmi teeb. Tuli välja, et Seagate kõvaketta asemel hoopis Maxtor pandud. Mina ei saa aru, kuidas nii saab? Sisaks sellele ei ole DVD-ROM-il digital out otsa emaplaadi helisisendiga üldse ühendatud. Kustkohast see digitaalne signaal siis tulla saab, kui IDE kaabli kaudu inf jookseb?
Odavam tulnuks siiski ise jupid osta ja komplekt kokku panna. Siis vähemalt teaks, et mingit saasta ei ole tehtud.
Loodan, et minu juhtum on Ordis erand, mitte reegel.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
MadMan
Kreisi kasutaja

|
14.11.2003 14:28:58
|
|
|
Minu arust pumpab DVD kogu infi mööda IDE-t.
Ordi jah vahetab juppe teinekord, aga enamasti neil lihtsalt pole antud juppi ja aja kokkuhoiu mõttes panevad midagi samaväärset. Samas 3 a. tagasi pidin ise ka seaks vihastama kui pakuti MSI asemel Chaintechi (siis loeti seda juustuks) emaplaati...
_________________ Ikka Saab
~~NetMusique~~ |
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mr.Cool
HV vaatleja
|
20.11.2003 18:54:31
|
|
|
Ise ostsin Tartu Ordist umbes kuu aega ühe arvuti.
Oli laupäev pood oli juba suletud, müüa luges juba raha ja hakkas lahkuma.
Min olin enne umbes tunnike sealt läbi käinud ja nägin soodustusega normaalset arvutit.
Siis hiljem läksime tagasi aga nagu enne öeldud oli pood juba suletud, koputasime uksele ja müüa lasi meid veel sisse ja saimegi arvuti ostetud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
20.11.2003 18:59:06
|
|
|
Mr.Cool kirjutas: |
Ise ostsin Tartu Ordist umbes kuu aega ühe arvuti.
Oli laupäev pood oli juba suletud, müüa luges juba raha ja hakkas lahkuma.
Min olin enne umbes tunnike sealt läbi käinud ja nägin soodustusega normaalset arvutit.
Siis hiljem läksime tagasi aga nagu enne öeldud oli pood juba suletud, koputasime uksele ja müüa lasi meid veel sisse ja saimegi arvuti ostetud. |
klient tuleb raha näpuvahel kuidas sa teda ikka tagasi saadad
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
plugger
Kreisi kasutaja

|
20.11.2003 18:59:10
|
|
|
Tomek kirjutas: |
Ordi on muidu tubli ettevõte aga...
Nimesid ja esinduse asukohti ei nimeta, aga mõned seigad vajaksid äramärkimist.
Tegin Ordi müüjale nimekirja riistvarast, millest tuleks komplekt kokku panna. Tehti hinnapakkumine ja olin sellega nõus. Lubati nädala jooksul komplekteerida. Samsung 959NF monitori saadaval ei olnud ja olin nõus 757NF-ga. Siis jamad hakkasid. ........ |
Sorry, aga sinu jutt paistab natuke niisama vingumisega, ki sul on ikka vaja tööd teha ja arvuteid müüa, siis ei saa sa tegeleda kogu aeg mingi 1 inimese soovidega...et enamvähem ma tahan täpselt seda juppi ja mitte midagi muud.... arvuti on arvuti....kui tahad mingit eriti oma soovide kohaselt tehtud masinat siis võid alati minna ja ise osta need jupid endala ja masina kokku panna.
_________________ ------------
IMHO |
|
   |
2 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
20.11.2003 21:36:18
|
|
|
plugger, minu arust ei tundu see vingumisena, kuna ikkagi kui on kokku räägitud siis on.customer is always right. oleks saand aru et see monitori jant. aga kui inimesele valetatakse sulaselgelt näkku (seagate-->maxtor) siis on ju see väga suur viga. kuigu ordi on minu vaates ei meeldi mulle selliseid keisid ikkagi.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
gansta
HV veteran

|
20.11.2003 22:33:37
|
|
|
nujahh mul pole piaaegu midagi ordi vastu öelda aga jahh .... piaaegu - ostsin arvuti ja arvuti on aga kui dvd rom katki läks LITE ON nimelt vahetati odavama LG vastu - ja asi ants aga mina küll nii ei arva se sitt ei loe midagi u välja rsk ...........
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
3 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
21.11.2003 10:52:32
|
|
|
mine tagasi ja nõua samaväärset, neil pole õigust vahetada sitema vastu.
|
   |
86 |
|