Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
janekman
HV kasutaja

|
28.07.2003 11:00:11
|
|
|
mina igatahes olen Ordi garantiiosakonna vendade peale kergelt öeldes NATUKE PAHANE, sai sinna viidud 2x emaplaat - https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=49779&highlight=
kondekad punnis jne, lepingus on kirjas, et tööd tuleb teostada 3 ööpäeva jooksul, viisin emmed sinna 21.07.03 - talongil kirjas ka ilusti et tööde lõpu aeg 24.07.03, täna siis on 28.07.03 ja kui sinna helistasin, vastati mulle, et oi neil on palju tööd, et nad ehk tänase päeva jooksul vaatavad, nende garantiiweebil on ilusti näha, et ooteaeg on ammu läbi, aga tööd ikka ootel, kahju et lepingukoopiat pole käepärast, läheks vehiks sellega natuke nende nina all....
aga mul masinad seisavad, ootavad emaplaate ja kasutajad on minu peale pahased, et nad ei saa tööd teha, kuna arvutid puuduvad
Edit: ei tea, kas nad loevad seda foorumit või milles point, aga pool tundi peale selle postituse panemist, helisati ja üledi - valmis on, tulge järgi, anti 2x ct 7aja2 pihku 8)
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
30.07.2003 15:10:44
|
|
|
nonii, nüüd siis ka natuke ORDIST minu poolt.
Arvuti sai ostetud oktoober 2002, 3x on käinud garantiis, alati videokaart läinud p****e. viimane kord käis ta seal sellel nädalal. Tagasi saades oli kogu arvuti topitud nn turvakleepse "ORDI" täis. Mul aga sinna sisse vaja panna ju suur kõvaketas, no panen siis taha ja vaatan et WINXP all pilt sakib koledal kombel, arvuti üldse jube aeglane jne.. (vahemärkusena: videokaart vahetati välja MX 440 => FX 5200 vastu). ja siis vaatan et systeemi temperatuur ja CPU temp ka kahtlaselt kõrge.. kohe arvuti käivitumisel on siis CPU 41 kraadi ja systeem 45... enne garantiid oli mäletatavasti CPU 37 ja systeem 38.. Uurisin vaatasin, downclokkisin oma 2GHZ P4 prose 1.8 GHz peale, puhastasin igasugu ventikaid ja jahutusradiaatoreid jne.. aga nüüd lihtsalt annab arvuti mingit krdi piiksuvat heli niikui ma mingit nõudlikumat rakendust üritan jooksutada ja pilt jääb sesma.. mõne aja möödudes küll pilt jookseb edasi nii et päris kokku asi ei hjookse..
krt. olgu see viimane kord kui ordi sitta ostan. peab ikke kas midagi välismaist otsima või äärmisel juhul MicroLinki...
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
30.07.2003 21:53:42
|
|
|
Jägermeister kirjutas: |
ja vaatan et WINXP all pilt sakib koledal kombel, arvuti üldse jube aeglane jne.. (vahemärkusena: videokaart vahetati välja MX 440 => FX 5200 vastu)
|
driverid ikka õiged?
tsitaat: |
ja siis vaatan et systeemi temperatuur ja CPU temp ka kahtlaselt kõrge..
|
äkki tingitud kuumadest ilmadest?
tsitaat: |
krt. olgu see viimane kord kui ordi sitta ostan. peab ikke kas midagi välismaist otsima või äärmisel juhul MicroLinki... |
miks sa arvad, et viga ordis, mitte sinus või juppides on
viimati muutis DoS 30.07.2003 23:54:33, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
ludri
HV vaatleja
|
30.07.2003 22:24:26
|
|
|
DoS kirjutas: |
Jägermeister kirjutas: |
ja vaatan et WINXP all pilt sakib koledal kombel, arvuti üldse jube aeglane jne.. (vahemärkusena: videokaart vahetati välja MX 440 => FX 5200 vastu)
|
ati driverid ikka maha võetud ja nvidia omad peal?
|
Minu mäletamist mööda oli MX 440 ikka nvidia kaart
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
30.07.2003 22:38:23
|
|
|
Tuletan meelde, et praegusel ajal ei tasuks nendele asadele erilist tähelepanu pöörata, kuna paljud on puhkusel ja võtnud endale mingid "logardid" asendajateks.
Endal küll ordiga probleeme ei ole olnud, pigem vastupidi, kaup on suhteliselt hea ja kvaliteetne. Kindlasti on viga rohkem kasutajates kui teenindajates, olen näinud paljusid vendi, kes käivad oma riistvaraga suhteliselt ükskõikselt ringi...
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyromaan
HV kasutaja

|
30.07.2003 22:42:45
|
|
|
HGtafka kirjutas: |
tead, minu arvuti käis mitu korda garantiis, alguses kirjutajaga(sitt oli see et vahepeal töötas - enamasti aga mitte) lõpus siis sai see välja vahetatud parema vastu, siis monitor, toiteplokk särises kui arvuti ei töötanud - halb magada, vahetati ka see uue vastu, vahepeal oli soundiga ilge kala, aga see lahenes, LIHTSALT EI TOHTINUD EMAPLAADI DRIVEREID PEALE LASTA. Kusjuures garantiis oli ta päris kaua, nädal aega isegi ja kujuta ette mul veel püsiühendus mis nädal aega runnas niisama?
Arvuti off koors ORDIst ostetud. |
mul oli ka ühel sõbra masinal sama juhus. viga oli videokaardis ja emaplaadis mis kuidagi kokku ei taha sobida. mina järeldan siit vaid üht - KUI KOOSTATE ISE KOMPLEKTI, SIIS ÄRGE VINGUGE SELLE TÖÖKINDLUSE SUHTES ! ükski arvutifirma ei suuda kõikide komponentida omavahelisi sobivusi ette näha. sina tead et varasemate gigabyte kt333 chipsetiga emaplaatidega ei sobi GF4 kokku ?
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
30.07.2003 23:55:28
|
|
|
ludri kirjutas: |
Minu mäletamist mööda oli MX 440 ikka nvidia kaart  |
kuumus mõjub , muidugi nvidia
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Drakan
HV vaatleja

|
27.08.2003 16:59:50
|
|
|
Alles sai tüdruku masin garantiise viidud. Mingi 1 aasta vanune. Videokaart ei näita WinXP installi lõpus pilti. ORDI kontrollis ja tagastas masina. "Korras". Nad võtid minu äsja installitud win maha ja panid oma peale. See neil töötas. Enne tagastamist kustutasid tollegi . Kala oli ikkagi. Installisin WinXP SP1-ga peale. Nüüd sain pildi ette, kuid punased täpikesed tekkisid ekraanile. Tavaliselt hiire vasakut klahvi klõbistades. Tegin mõne screenshoti, panin need netti üles ja küllasin (Tartu) ORDI garantiisse. Hetkekt tunnistasid nad et midagi on korrast ära. Palusid kasti tagasi tuua. WEB-i garantii lehelt nägin, et nad asendasid "GeForce 2 MX 400 32MB" kaardi "ATI Xpert2000"-ga. See küll suurim lollus mida näinud olin . Helistasin, ning mulle seletas ekspert et minu südamerahuks sai see kaart vahetatud, kuna nendel polnud mingeid täppe ekraanil. Ma siis seletasin et hiire liigutamisel... Seepeale sain ma sõimata, et seda varem neile ei öelnud. No t**a küll. Nende sekretärid on seal need, kes kliendi jutust teevad kokkuvõtteid. Ime ka kui veakirjeldust kuhugi üles märgitakse. Peale seda oli meil pikk jutuajamine selle koha pealt, et mis kaart siis sisse panna. Nemad keeldusid panemast FX seeria kaarte. Et mina pidavat siis peale maksma. Ega ma ka miljonär ole. Ütlesin et pangu sama kaart. Nemad seletavad et neil pole sellist. See ajas juba vihale. 2 nädalat juba arvuti vahelduva eduga neil, ning nemad ei saa seda korda tehtud. Soovitasin tüübil siva midagi kusagilt välja hankida. Tunni jooksul helistati ja öeldi, et valmis. WEB-ist kontrollisin - ja nad panid seekord "GeForce 2 MX 400 64MB" masinasse.
ORDI kohta võiks nii palju öelda, et GARANTII ( Betooni kandis ) sakib täiega. Nendega on pidevalt jamamist. Kesklinna keskus on aga täitsa tasemel. Tallinna esindu ( Pärnu maanteel, Tondi keskuses ) on kah kena kohake. Abivalmis kohe. Nii et üldiselt ORDI kasuks.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Drakan
HV vaatleja

|
27.08.2003 17:04:33
|
|
|
Muidugi oli mul oma masinaga ka probleem. Chaintec 7AJA0 on omadega juba mõnda aega p**s. Kõvakettad ei käivitu õieti. Ketta lisamisel/äravõtmisel tavaliselt. Ma ei mõista, milles probleem. Masina saatsin kunagi ordisse ka. Vennad testisid ja saatsid selle tagasi. Mida siis tehti?
Helistasin sinna kokku mingi tund aega, üritades vanale seletada, milles probleem on.
Mina seletasin: ketas ei käivitu. võibolla on probleem kettas. võibolla on toiteplokis. (viga avaldub arvuti käivitamisel)
Vea kirjeldus: Win ei tule sleep-modest üles
1. installiti win98 all win update
2. testiti, kõik toimis
Kes on sellist nalja veel kuulnud, et operatsioonisüsteem on süüdi selles, et arvuti sisselülitamisel ketas ei käivitu. See oli minu jaoks küll midagi uut.
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Satan
HV vaatleja
|
07.09.2003 19:16:12
|
|
|
Minu kogemused seoses Ordiga:
Kolm kuud tagasi sai siis endale arvuti ostetud ning kõik töötab probleemi vabalt peale kõvaketta, milleks on Seagate Barracuda 7200.7 40GB. Sellel tekivad vahel imelikud "sahinad" ja mille tagajärjel tavaliselt mul raal pildi tasku viskab. Siiani on vint kolm kuud nagu vastupidanud, kuid see viimane, mis paar päeva tagasi oli keeras ,mul osad proged ja osaliselt ka wini perse, niiet peaks ordit külastama ja vaata ehk saab siis vindi välja vahetatud.
Käisin ka Ordis selle probleemi üle kurtmas, kuid mulle öeldi, et see hääl on seotud vindi seek-imisega. NUMAEITIA!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Satan
HV vaatleja
|
07.09.2003 23:19:21
|
|
|
troll kirjutas: |
HÄH! Üsna hiljuti oli ZORG-il samasugune kogemus Abit SR7-8X emaplaadiga (SiS648 chipsetiga), ta läks ORDI-sse ostma sellele PC-3200 mälu, aga seal tehti suured silmad, et see ei tööta selle emaplaadiga ja moosisid kutti niikaua, kuni ta ostiski DDR333 mälu!
|
OT: On Olemas mitteametlik otoetus PC3200 mäludele ja tglt on raskusi küll PC3200 mäludega tööle saamisel! Kõik mälud lihtsalt ei taha tööle minna, kuid osad ka lähevad!
REVIEW1
REVIEW2
|
|
tagasi üles |
|
 |
DT
HV vaatleja

|
15.09.2003 12:40:44
|
|
|
Suht ok OK pood tegelt
|
|
tagasi üles |
|
 |
g-nome
Kreisi kasutaja

|
15.09.2003 21:25:09
|
|
|
normull...tartu punkt on kenas kohas ja välimuselt ilus...ükskord oli üks müüja maru ebaviisakas...ei tea kas ta just müüja oli..aga suht ülbitses...välimus juba oli tõukav...kuldketiga pisike kiilaks jõmm... system failure ütleks sellepeale
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taiko
Kreisi kasutaja

|
16.09.2003 10:06:39
|
|
|
g-nome kirjutas: |
normull...tartu punkt on kenas kohas ja välimuselt ilus...ükskord oli üks müüja maru ebaviisakas...ei tea kas ta just müüja oli..aga suht ülbitses...välimus juba oli tõukav...kuldketiga pisike kiilaks jõmm... system failure ütleks sellepeale |
ordi nn peakorter asub tartus, äkki sattusid mõne vihase juhatuse liikme oca
_________________ #hinnavaatlus.ee - HV Unofficial Chat
- JAVA - CGI - IRC -
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
g-nome
Kreisi kasutaja

|
16.09.2003 12:32:12
|
|
|
kle see on suht tõenäoline tegelt... aga mnjah...kui tuleb mingi suuremate summadega diil, siis kut arvatavasit lakub kut kliendil varbaid...tõeline ärikas
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
UUS
HV kasutaja
|
20.09.2003 10:57:00
|
|
|
Ärge ostke avatud karpides detaile Siis ei saa Ordit ju süüdistada.
Mul on tunne, et uudsed arvuti jubinad on kuidagi nõrgad ja tundlikud
Ja kui keegi teab poodi kus kogu hinnakirjas olev kaup on ka riiulist saada siis andke teada
Ainult tellimise peale poodi teha... siis võib ju iga mees hinnakirja üles panna.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
mys
HV kasutaja

|
21.09.2003 22:30:06
|
|
|
Satan kirjutas: |
Minu kogemused seoses Ordiga:
Kolm kuud tagasi sai siis endale arvuti ostetud ning kõik töötab probleemi vabalt peale kõvaketta, milleks on Seagate Barracuda 7200.7 40GB. Sellel tekivad vahel imelikud "sahinad" ja mille tagajärjel tavaliselt mul raal pildi tasku viskab. Siiani on vint kolm kuud nagu vastupidanud, kuid see viimane, mis paar päeva tagasi oli keeras ,mul osad proged ja osaliselt ka wini <b>piix</b>, niiet peaks ordit külastama ja vaata ehk saab siis vindi välja vahetatud.
Käisin ka Ordis selle probleemi üle kurtmas, kuid mulle öeldi, et see hääl on seotud vindi seek-imisega. NUMAEITIA! |
Muide sai ka endale ostetud 7200.7 ketas..küll SATA liidesega ning nüüd kui arvuti sai vaikseks ehitatud äratab mind hommikul kohutav vindi seekimise moodi krõbisev hääl ja nii teeb ta ca iga 10-15min tagant umbes 25-30sek.. ei tea küll miks...
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
mys
HV kasutaja

|
21.09.2003 22:53:23
|
|
|
kuid lisaks siis Ordist ka paar sõna, yldiselt on head kogemused...
kord oli vaja omale vinget videokaarti, nagu tavaliselt uurin põhjalikult kõiki reviewisid ja gruppe, et välja selgitada mis on minu vajadustele ja rahalistele võimalustele parim, tookord aastal 2000 oli selleks siis uus ATI Radeon VIVO 64ddr kaart, kui olin läbi uurinud kõik tallinnas asuvad arvutipoed leidsin vaid yhe kellel see laos sees oli, nimelt ORDI siis, suundusin rõõmsalt Tallinna poole teele ja surfasin ajaviiteks autoga ikka linna arvutipoed ristirästi läbi, et ega mujal ikka seda kaarti pole, selleks, et hinnakirjades oli see kaart paljudel kuid ordi hind kõige krõbedam.. 4200,- vist..oli.
Ok, mujalt ei saanud, läksin ordisse ja oma kurvastuseks avastasin, et kaart ei olnud retail variant, ärge pange tähele mu kitsarinnalisust kuid ma tahan alati parimat, teatavasti on retail kaartidel kvaliteetsem ja kiirem mälu, kuid noormees kes seal letitaga oli väitis suure suuga, et ei ole, ei ole, kuna mul oli aga suur kihk uue kaardiga koju minna siis leppisin tema sõnaga ja sain sealt kaardiga minema...
Koju j6udes ning teste tehes selgus siiski, et kaart on totaalne OEM ning võtsin yhendust ordi myygimeestega maili teel, polnud vaja pikalt rääkida, et mehed mõistsid oma viga ning lubasid paari nädala jooksul muretseda Retaili ning selle ilma rahata välja vahetada. (aega selleks kulus niipalju sellepärast, et see oli hetkel t6esti kuum kaart ning laod olid tyhjad)...
Nii saingi kaardi vahetatud ning olin selle otsas päris mitu aastat rahul, siis hakkas alles ventikas otsa saama ning samal ajal tuli ka õnneks aeg masinale uuenduskuur teha ning läks see myyki kogu täiega..
Teine juhtum räägib nimelt ka mäluprobleemist mis Ordiga ette tuli.
Ostsin 2x256MB PQI SDRAM mälu mis kuulus enamasti noname gruppi koos teiste omasugustega, no panin oma VIA chipiga emmele peale, ja ei tee puhast w98se installi ära.. sinine ekraan ja kõik. (muide kes veel ei tea siis w98se install on parim tester arvuti riistvara checkiks)
Kommenteerisin seda jällegi ordi myygimeestele ning öeldi, et tooge siia anname uued PQId asemele, tegin selle ära, proovisin uutega, däem, sama jama, siis sai hing täis ning otsustasin pappi juurde kraapida ning anda mälud tagasi ning juurdemaksuga nõuda omale Hyundai mälud..selline keskklassi firma (nüüd vist Hynix), ning masin töötas ideaalselt.
Tegelikult ei olnud see ilmselt ordi syy sest teatud via kividega plaatidel ei pidanud odavad mälupulgad jällegi töötama samas oli sel ajal ka praak PQI partii liikumas, kuid vihaseks ajas sellepärast, et pidin 70km linnast eemal iga nädalavahetus selleks linna uhama, millegipärast jäi meelde, et 1kuu möödus enne kui masina korralikult tööle sain...
küll aga muutsin oma lemmik müügikohta kuna Beesting teeb mulle kenasid alesid kui seda soovin, samas ärge t6take, ma olen seal ka kõva klient, kulutan sinna ikka suuri summasid, ning tellitav kaup paistab neil kiiremini kohale kui kellelgi teisel...
-----------------------------------------------
http://www.hot.ee/mycasemod <<<esialgu ilma piltideta.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
tinasõdur
HV kasutaja

|
22.09.2003 20:24:54
|
|
|
*Normullim* arvuti- jms... pood Eestis!
Nagu tuttav on selle poe juhataja või omanik or smthng....igatahes täitsa OK
_________________ Minu moto: "Mis ei tapa, teeb tugevaks..."
Kui ei aita, siis..."...Jalg näkku, jutt muutub..."
Solvamine mõjub kui hoop kõhtu |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taiko
Kreisi kasutaja

|
26.09.2003 11:25:09
|
|
|
tinasõdur kirjutas: |
*Normullim* arvuti- jms... pood Eestis!
Nagu tuttav on selle poe juhataja või omanik or smthng....igatahes täitsa OK  |
eino kui juhataja tuttav, siis loomulikult probleeme ei esine ning saab kogu kraami ostuhinnaga, aga kui sind ikka aastate viisi nöögitakse, siis sa vist nii õnnelik poleks
ise sain ka ordist tuttavate kaudu kraami odavamalt ja vägagi viisakalt.....kui aga tuttavaid ei olnud, ei kippunud sealt eriti midagi ostma.
_________________ #hinnavaatlus.ee - HV Unofficial Chat
- JAVA - CGI - IRC -
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
marvex
HV kasutaja

|
10.10.2003 10:40:02
|
|
|
isa kirjutas: |
aga algne küsimus oli ju vist 'mida arvate Ordi arvutitest'
arvuti saab suht viisaka, kui ise tead mida tahta ja mis detailid hinnakirjas olevas masinas ära vahetada
Pole ostnud Ordist ühtegi masinat, kuid sõpru oman, kes vaid kuldseid sõnu ordist räägivad
ise oman sellist kogemust:
1.ostsin HP kirjutaja (omal ajal maksis kena kopika) - sattus masin, mis mul hunniku plaate p...sse keeras
jooksutati pisut garantii vahet ja anti uus masin (NEC) vastu
2. sõber ostis äsja masina, tööd teeb ilusti, aga kui CDlugeja käivitada pole endal vilet vaja lasta |
jagan arvamiust kui ikka ise teada mis tahta.. siis saad ikka korraliku asja küll veidi juppe vahetada ja asi on uhkemast uhkem. olen Ordist ~20 komlekti ligi võtnud ja siiani ei ole probleeme olnud .. ja kui midagi ei sobi siis ikka saab kergelt ja kiiresti ümber küll vahetatud.. jah kui mingit ime asja tahad siis ..
kokkuvõtlikult eks tegijal juhtub ikka loomulikult kui sa müüd kuus 10 komplekti või 5 000 komplekti .. selles on kah ikka suur vahe.. ja paljudel juhtudel ega ordi selles süüdi ei ole kui tootja mingi saastaga on hakkama saanud
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
deusexum
HV kasutaja
|
10.10.2003 11:01:56
|
|
|
UUS kirjutas: |
Ärge ostke avatud karpides detaile Siis ei saa Ordit ju süüdistada.
Mul on tunne, et uudsed arvuti jubinad on kuidagi nõrgad ja tundlikud
Ja kui keegi teab poodi kus kogu hinnakirjas olev kaup on ka riiulist saada siis andke teada
Ainult tellimise peale poodi teha... siis võib ju iga mees hinnakirja üles panna. |
Kui on normaalne koht, siis vahetatakse ilma pikema jututa ümber, kui selgub et toode ei vasta mingitel põhjustel nõudmistele, on see siis avatud või suletud karbis ostetud. See peaks siililegi selge olema, doh
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
TechZone
HV kasutaja

|
12.10.2003 22:22:32
|
|
|
kui mina sealt veel arvuti ostsin.. 3aastat tagasi.. siis oli kõik ok.. ysna tore pood .. pole enam sealt midagi ostnud. arvan ikkagi et üks korralikkumatest poodidest eestis..
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
martty
HV kasutaja

|
14.10.2003 13:04:27
|
|
|
minu poolt ka suured plussid ordile kirja.
Nimelt suri kaks aastat tagasi ostetud masinal kõvaketas ära. Algul mõtlesin et nagunii hakkavad rääkima et nüüd kõvaketaste garantii 1 aasta...(siis kui ostsin oli veel 3 aastat). Lisaks pole mu arvutil ühtegi garantii kleebist(lihtsalt pole pandud). Aga võta näpust viisin masina reedel garantiisse ja täna(teisipäeva) hommikul sain juba uue kettaga tagasi. Teenindus oli ka igati korralik.
Umbes aasta tagasi andis samal masinal toiteplokk otsad. Läksin siis garantiisse ja rääkisin et toiteplokk ilmselt surnud. Seepeale läks vend taha ruumi ja ütles et vaatab. Mingi 10 mintsa pärast oli vana tagasi masinal uus toiteplokk sees ja ütles et toiteplokk oli kutu mis kutu.
Ühesõnaga teenindus.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
18.10.2003 10:53:39
|
|
|
Hinnad suht kallid...K-arvutis oli 6 pordine switch ~500 eek | Ordis 4 pordine 800 eek vahet neil plnd erilist..
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
2 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|