Fanboy käib foorumites materdamas ja/või kiitmas asju, mida tal pole.
Fixed _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Nagu ma aru saan, siis iPadi kui ka muude Apple toodete Wi-Fi probleemid ei ole mitte halbade progejate süü, vaid on meie kallite Wi-Fi ruuterite ja iPadi ekraaniereduse süü. Hästi paned Apple ikka
Umm, kui toda viga annab parandada softiuuendusega ipadis ning teised mitte-mac seadmed ei oma sarnaseid probleeme siis pigem ikka kahtlustaks, et midagi on neil seal mäda _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
ei ole eriline fanboy või mac'i kummardaja, aga see ipad on kuradi mugav kasutada küll ja ekraan on superhea võrreldes odavate läpparitega. Üllatas mindki selle kõlari kvaliteet, tõesti üle prahi.
õnneks sai meie oma tutvuse kaudu usa hinnaga veel siis sebitud kui euro vähe kõrgemal oli. Miinus ongi asja hind, oleks pool sellest siis ei viriseks vist eriti keegi kes ka reaalselt asja katsunud/kasutanud.
Sellest videost tundub, et justkui oleks ipad'il vägagi suuri probleeme vähe keerukamate asjade kuvamisega. Ei oskagi öelda, kas probleem on raua toe puudumises või raua viletsuses.
Pulli pärast tegin proovi mõningate videos näidatud html5 demodega, enamus töötasid mu n900 peal üsna kenasti ja enam-vähem sarnase jõudlusega, esimeses demos töötas ka too viimane vidin mis ipadil ei funksinud _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Kui kellelgi see aparaat olemas on siis kas ehk oskate öelda kui hästi see ebook'ide lugemiseks kõlbab? Kas kannatab tundide kaupa ekraani vahtida, kaua aku kestab ning kuidas on pilt nähtav suvisel ajal õues päikse käes? _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Tean väga hästi, et on. Lihtsalt mulle meeldib, kui seadmed on mitmekülgsemad ning iga asja jaoks pole oma aparaati. LCD pole kindlalt parim asi tundide kaupa vahtimiseks kuid olen valmis sellega leppima, kui ei pea hakkama mitut suht-koht sarnaste featuritega aparaati kaasa vedama. Umbes samas stiilis nagu pole mõtet eraldi mp3 mängijal ja mälupulgal kui mobla neid rolle väga edukalt asendab _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Tean väga hästi, et on. Lihtsalt mulle meeldib, kui seadmed on mitmekülgsemad ning iga asja jaoks pole oma aparaati. LCD pole kindlalt parim asi tundide kaupa vahtimiseks kuid olen valmis sellega leppima, kui ei pea hakkama mitut suht-koht sarnaste featuritega aparaati kaasa vedama. Umbes samas stiilis nagu pole mõtet eraldi mp3 mängijal ja mälupulgal kui mobla neid rolle väga edukalt asendab
Probleem pole Apple brändis, vaid toodete piiratuses. Kui iToodetega annaks reaalselt midagi peale hakata - oleks ilus ja funktsionaalne - mulle meeldiks.
Samas soovitasin ülikooli suunduvale tuttavale justnimelt MacBook Pro'd, kuna temale mängis välimus suuremat rolli, kui sisu ja MacBook Pro on üsna kasutatav juba.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.