Fanboy käib foorumites materdamas ja/või kiitmas asju, mida tal pole.
Fixed _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Nagu ma aru saan, siis iPadi kui ka muude Apple toodete Wi-Fi probleemid ei ole mitte halbade progejate süü, vaid on meie kallite Wi-Fi ruuterite ja iPadi ekraaniereduse süü. Hästi paned Apple ikka
Umm, kui toda viga annab parandada softiuuendusega ipadis ning teised mitte-mac seadmed ei oma sarnaseid probleeme siis pigem ikka kahtlustaks, et midagi on neil seal mäda _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
ei ole eriline fanboy või mac'i kummardaja, aga see ipad on kuradi mugav kasutada küll ja ekraan on superhea võrreldes odavate läpparitega. Üllatas mindki selle kõlari kvaliteet, tõesti üle prahi.
õnneks sai meie oma tutvuse kaudu usa hinnaga veel siis sebitud kui euro vähe kõrgemal oli. Miinus ongi asja hind, oleks pool sellest siis ei viriseks vist eriti keegi kes ka reaalselt asja katsunud/kasutanud.
Sellest videost tundub, et justkui oleks ipad'il vägagi suuri probleeme vähe keerukamate asjade kuvamisega. Ei oskagi öelda, kas probleem on raua toe puudumises või raua viletsuses.
Pulli pärast tegin proovi mõningate videos näidatud html5 demodega, enamus töötasid mu n900 peal üsna kenasti ja enam-vähem sarnase jõudlusega, esimeses demos töötas ka too viimane vidin mis ipadil ei funksinud _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Kui kellelgi see aparaat olemas on siis kas ehk oskate öelda kui hästi see ebook'ide lugemiseks kõlbab? Kas kannatab tundide kaupa ekraani vahtida, kaua aku kestab ning kuidas on pilt nähtav suvisel ajal õues päikse käes? _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Tean väga hästi, et on. Lihtsalt mulle meeldib, kui seadmed on mitmekülgsemad ning iga asja jaoks pole oma aparaati. LCD pole kindlalt parim asi tundide kaupa vahtimiseks kuid olen valmis sellega leppima, kui ei pea hakkama mitut suht-koht sarnaste featuritega aparaati kaasa vedama. Umbes samas stiilis nagu pole mõtet eraldi mp3 mängijal ja mälupulgal kui mobla neid rolle väga edukalt asendab _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Tean väga hästi, et on. Lihtsalt mulle meeldib, kui seadmed on mitmekülgsemad ning iga asja jaoks pole oma aparaati. LCD pole kindlalt parim asi tundide kaupa vahtimiseks kuid olen valmis sellega leppima, kui ei pea hakkama mitut suht-koht sarnaste featuritega aparaati kaasa vedama. Umbes samas stiilis nagu pole mõtet eraldi mp3 mängijal ja mälupulgal kui mobla neid rolle väga edukalt asendab
Probleem pole Apple brändis, vaid toodete piiratuses. Kui iToodetega annaks reaalselt midagi peale hakata - oleks ilus ja funktsionaalne - mulle meeldiks.
Samas soovitasin ülikooli suunduvale tuttavale justnimelt MacBook Pro'd, kuna temale mängis välimus suuremat rolli, kui sisu ja MacBook Pro on üsna kasutatav juba.
Probleem pole Apple brändis, vaid toodete piiratuses. Kui iToodetega annaks reaalselt midagi peale hakata - oleks ilus ja funktsionaalne - mulle meeldiks.
No jutt oli Toodetest. Minu küsimus oli, et milles see piiratud funktsionaalsus seisneb?
Appid ainult läbi marketplace'i. Totaalne kontroll Apple poolt, teevad appile remote remove kui tahavad.
Muusika transport ainult läbi iTunesi. Selline asi nagu üle USB failide transport jääb ära. iPadil on USB üldse puudu.
Raamatud, muusika ja muu meedia ainult läbi Apple'i.
Sisseehitatud aku. Iga 2 aasta järel vutt-vutt Apple esindusse.
Need on vaid mõned piirangud mis kummitavad nii iPodi, iPadi kui iPhone'i.
Appid ainult läbi marketplace'i. Totaalne kontroll Apple poolt, teevad appile remote remove kui tahavad.
Muusika transport ainult läbi iTunesi. Selline asi nagu üle USB failide transport jääb ära. iPadil on USB üldse puudu.
mitte päris.
See et app'e saab ainult läbi App Store on mugav ja läbimõeldud kasutaja jaoks. Pole ühtegi removetud telefonist, see on lihtsalt sul mingi ettekääne.
Muusika sa võid kasvõi Limewirest tõmmata kui meeldib
Aku saab ebayst ka osta, kas siis teistel nt mp3 mängijatel müüakse ja vedeleb akusid igal pool?
kas räägid enda kasutajakogemustest või tegid kuuldud põhja negatiivse üldistuse?
Muusika sa võid kasvõi Limewirest tõmmata kui meeldib
Nonoh? Rääkisin meedia legaalsest omandamisest läbi seadme.
lu1de kirjutas:
Aku saab ebayst ka osta, kas siis teistel nt mp3 mängijatel müüakse ja vedeleb akusid igal pool?
iPodil - olgu.
iPhone on aga telefon ja iPad võtab arvuti mõõte. Ülejäänud maailmas müüakse nendele sihtgruppidele eraldi akusid. Ja nende vahetamine on lihtne.
kuunar kirjutas:
kas räägid enda kasutajakogemustest või tegid kuuldud põhja negatiivse üldistuse?
Võibolla konkreetselt ipadi ei ostaks kuid midagi analoogset võiks olla küll mis ei oleks nii suuresti piiratud ning millele saaks lihtsa vaevaga oma softi peale ajada. Eriti tore oleks, kui sellel funksiks ka tulevane KDE mobile variant. Lihtsalt ipad on hetkel kõige enam levinud säärane aparaat ning üldised parameetrid ei tohiks olla väga oluliselt erinevad alternatiividest, lihtsalt OS on teine peal _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Ei ole endal juhtunud ja pole ka kuulnud , et kellelgi oleks.
Traf kirjutas:
iTunes ei ole legaalne?
Traf kirjutas:
iPodil - olgu.
iPhone on aga telefon ja iPad võtab arvuti mõõte. Ülejäänud maailmas müüakse nendele sihtgruppidele eraldi akusid. Ja nende vahetamine on lihtne.
Kui tihti sa ikka neil seadmetel akusid vahetad- enne läheb müüki, katki või kaob ära ja kui ongi vaja, siis
tehakse vahetus ja kõik.
Tegelikult on kõikidel nendel nn. piirangutel alternatiivsed lahendused olemas.
Lisaks lubamisele, milliseid programme sa võid ja ei või installida, saavad nad neid välja lülitada (sama käib muuseas ka iPhone enda kohta). Kelle oma see telefon peale ostu õigupoolest on? Minu või Apple? Tundub küll, et iPhone ostuga saan ma litsentsi Apple seadet kasutada, mitte seadme enda.
kuunar kirjutas:
Traf kirjutas:
iTunes ei ole legaalne?
iTunes ei ole Apple?
kuunar kirjutas:
Kui tihti sa ikka neil seadmetel akusid vahetad- enne läheb müüki, katki või kaob ära ja kui ongi vaja, siis
tehakse vahetus ja kõik.
Point ei ole selles. Kui mina pean normaalseks, et vajadusel ostan seadmele uue aku ja korras, ja seda mulle ei võimaldata, siis on see minu jaoks piirav.
Kui lihtne on ise midagi valmis kirjutada ja teistele levitada?
kuunar kirjutas:
Ma pole elu sees kuulnud et keegi mu tuttavaist oleks allveelaevas käinud, järelikult neid ei eksisteeri?
kuunar kirjutas:
iTunes ei ole legaalne?
Mul puudub windows ja mac, kuidas ma saan muusikat itunesi peale läbi linuxi? Näiteks ühed mu lemmiklood on saadaval siit. Kas saab ka otse kuidagi USB juhtme arvuti külge torgata ja kopeerida nagu mälupulgale?
kuunar kirjutas:
tehakse vahetus ja kõik.
Läpakate lisaakudest oled kuulnud? Umbes sama eesmärgiga võiks ju olla võimalik ka ipadi akude vahetus. Mingit lisakolakat sinna külge ei sooviks eriti milles lisaaku istub, pigem tariks neid seljakotiga kaasa ja vahetaks vastavalt vajadusele. Vana pihuarvutiga sai sedasi samuti tehtud kui oli veidi pikem väljasõit tsivilisatsioonist eemale. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Oot oot, te ajate midagi sassi. Muusika ja Apple ei käi käsikäes, kui me sülearvutitest kui andmekandjatest ei räägi. Siin ei ole mõtet argumenteerida.
lugesin läbi ja ei leidnud sõnagi selle kohta et seda oleks kunagi tehtud ja ma olen seda artiklit juba kunagi ammu ka lugenud. aga su algne point on kehtetu ju
lugesin läbi ja ei leidnud sõnagi selle kohta et seda oleks kunagi tehtud ja ma olen seda artiklit juba kunagi ammu ka lugenud. aga su algne point on kehtetu ju
Eesmärk ei ole ilmselt siis kellegi näpatud või halvasti kirjutatud "trips-traps-trull" tüüpi app. Võibolla esineb ka teistsuguseid appe mis teistsugust huvi äratavad ja püütakse kasutada muudel eesmärkidel kui tilulilutamine.
Põhimõtteliselt on ju ka windowsis võimalik et suur bill tuleb pika ilu peale ja keerab asja kinni, selles pole midagi uut nagu.
Ho Ho, täitsa normaalne on lugeda mõned tunnid selle ekraaniga. Muidugi ma keeran seda eredust vähe maha, sest kipub muidu toas liiga peale sättima ennast. Päikese käes umbes sama nagu iphone, võibolla natuke parem kui on kontrastsem pilt mida vaatad. Igaljuhul 100korda etem kui AMOLED ekraan päikese käes.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.