Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
27.05.2010 22:43:01
|
|
|
ma sain just oma bounty makstud kui suure hooga missiooni tegema tõttasin ja sealsed militaar üksused alla ajasin ja läks trall jälle lahti Üks hää asi mängus on aga rätik mis lõusta ette käib... siis on suht "free 4 all" tundub. Aga jah... kuramuse duellid raisad ei tule mul ainult välja. Mitut õpetust juba lugenud aga ikka ja jälle läheb asi nihu ja antakse tina. Võiks mingi "treening" värk mängus olla kus erineva raskus astmega saaks asja siluda.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
27.05.2010 23:39:05
|
|
|
angel, See video peaks abiks olema:
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.05.2010 03:13:15
|
|
|
ma igasuguseid vaadanud ja uurinud... eks peab proovima. Sain aru et savi see mida vastane teeb... ootad viimase hetkeni ja paned sihtmärgi ära kui kursor valgeks läheb ja vsio? S.t ka ühe lasuga saab asi tehtud? Ise igatpidi proovisin ja ei midagist... minul see "mõõduk" poole peal vastasel aga laksti täis ja saangi tina
-edit-
tappa on jah suht kerge neid vante eriti kui pähe lasta aga tüüpidelt relva ja mütsi eemaldus on suht võimatu kohati... vahepeal nagu õnnestus aga siis kogemata lasin tüübi pool külge ja kätt vist minema
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
28.05.2010 20:46:14
|
|
|
Veider on see et kui ma läksin thief towni hakati täiesti lambist mind tulistama ja kui lasin enda kaitseks mingi jobu maha siis kohe honour kukkus.
Seal lasti mul Stallion (hobune) ka maha
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
28.05.2010 20:47:58
|
|
|
Goon kirjutas: |
Veider on see et kui ma läksin thief towni hakati täiesti lambist mind tulistama ja kui lasin enda kaitseks mingi piix maha siis kohe honour kukkus.
Seal lasti mul Stallion (hobune) ka maha  |
Endalgi tuli selliseid kohtasid ette kus enesekaitset osutades honor läks. Suht tigedaks tegi.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.05.2010 22:02:15
|
|
|
oletan et sama linn seal mapi otsas... seal sain minagi lampi tina. Aga kuna mind see "honor" vms ei koti siis andsin täiega tina... samas ühes kohas hakati mind lampi baar'is tulistama ning kuna ei saanud muffugi aru mis toimub siis sain ka surma...
Enne kui kõmmutama hakkate tõmmake endale rätik nina ette
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
28.05.2010 22:59:59
|
|
|
angel, duell on mingi kahtlase süsteemiga, ma ise rebin revolvri kohe kui asi dead eyeks läheb ja siis triggerin vastase peal seni kuni laseb.
Seak kõrval on mingi bar mis hakkab täituma iga märgiga aga kui näiteks relva käest ära lased siis saab ühe laksuga hakkama.
Üldiselt oleks paremat duelli süsteemi oodanud ja mingit turnamendi moodi asja kah.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
28.05.2010 23:03:26
|
|
|
no duell oleks võinud mingi reageerimis süsteemiga v millegagi olla. Suht jama nati jah see variant.
Aga mõnikord on lahe vastane spote täis laduda ja siis parakas ära panna
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
asdasd
HV kasutaja

|
28.05.2010 23:16:30
|
|
|
Ühe venna pea oli nagu roosikimp peale duelli:
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.05.2010 00:09:40
|
|
|
piimaPAKK kirjutas: |
angel, duell on mingi kahtlase süsteemiga, ma ise rebin revolvri kohe kui asi dead eyeks läheb ja siis triggerin vastase peal seni kuni laseb.
Seak kõrval on mingi bar mis hakkab täituma iga märgiga aga kui näiteks relva käest ära lased siis saab ühe laksuga hakkama.
Üldiselt oleks paremat duelli süsteemi oodanud ja mingit turnamendi moodi asja kah. |
nu ma saan poindile nüüd väga hästi omateada pihta... pms sul ei ole vaja vastast seebiks plätserdada vaid tabada ära see "moment" millal kursor kõige väiksem valge on ja siis vajutada R2/RT nuppu. Kui sinu "mõõduk" on rohkem täis ehk siis sa reageerisid kiiremini ja täpsemini siis sa võidad (kiiremini = sa suutsid õigel momendil tabada millal sihtmärki "plätserdada"). Aga kuramuse raske on selle kangi nikerdisega esiteks sihtida ning eriti raske on siis kui on vaja vastasel vaid kaabu ja relv eemaldada. Endal ei tule asi üldse välja samas alguses oli asi väga kerge. Ehk siis kui G man'id juba tulid siis läks mul see duelli asi peeti. Ei saa relva käest lastud. Selle "pähe ja valmis" värgiga saan väga kenasti hakkama.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Godhand
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
30.05.2010 22:24:26
|
|
|
mu duel'i probleemid vist olid tingitud sellest, et kõikidel tegelastel ei lubata relva käest lasta ehk siis peab maha laskma... vähemalt paremat seletust asjale ei leidnud kuna kui niisama keegi random tegelane tahab mind maha kõmmutada siis on see relva eemaldus suht koht "kerge"
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kiire
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kiire
HV kasutaja

|
31.05.2010 22:33:18
|
|
|
muideks mujalt foorumist lugesin,et soovitati RGB full offi panna, võtab säbrulist vähemaks.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
annu333
HV kasutaja

|
01.06.2010 16:20:39
|
|
|
Väga müstika küll. Mul sellist asja ei ole. Muidu mul hakkab ka kergelt selline asi silmadele käima.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
01.06.2010 17:38:22
|
|
|
pead silmas konsooli enda rgb värki või mingi mängu settingut? Konsoolil on alati RGB Limited peal kuna enamasti ei toeta seadmed läbi hdmi full rgb color range'i. Ja tulemuseks on "pime" ning varjude/värvide vaene pilt.
Alguses nagu ei olnud midagi aga mingi hetk hakkas üks silm "kibelema" vms kipitama. Ja vsio.. enam mängida ei saanud korralikult. Samas mingit Uncharted 2'te olen otseses mõttes vahest võrgus nüüd päev otsa jutti pannud ja ei tundu hädä olevat. Unistada võib et R* laseb mingi pätsi välja et asja parandada.
Googeldasin korraks ning leidsin koheselt ka ühe posti ühes foorumis, et kellelgi hakkas silmadele see metsas ringi ratsutamine ja asjade otsimine...
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kiire
HV kasutaja

|
01.06.2010 19:27:37
|
|
|
angel kirjutas: |
pead silmas konsooli enda rgb värki või mingi mängu settingut? Konsoolil on alati RGB Limited peal kuna enamasti ei toeta seadmed läbi hdmi full rgb color range'i. Ja tulemuseks on "pime" ning varjude/värvide vaene pilt.
Alguses nagu ei olnud midagi aga mingi hetk hakkas üks silm "kibelema" vms kipitama. Ja vsio.. enam mängida ei saanud korralikult. Samas mingit Uncharted 2'te olen otseses mõttes vahest võrgus nüüd päev otsa jutti pannud ja ei tundu hädä olevat. Unistada võib et R* laseb mingi pätsi välja et asja parandada.
Googeldasin korraks ning leidsin koheselt ka ühe posti ühes foorumis, et kellelgi hakkas silmadele see metsas ringi ratsutamine ja asjade otsimine...  |
just see RGB konsoolil. teistel, graafiliselt kõvasti parematel mängudel (nt U2el, KZ2, GOW3 jne), teeb RGB full pildi paremaks, mustad kohad mustemaks, eriti näeb varjudes seda, RDRi peal teeb sama aga tal pilt läheb säbrulisemaks (vist seotud sellega, et tegu pole päris HD mänguga) . asi ongi selles, et kas su TV toetab RGB fulli või mitte, minul toetab. välja on pakutud ka siuke test pilt selle lingi kohaselt: http://www.avforums.com/forums/ps3-media-streaming/779041-ps3-rgb-limited-full-test-theme.html
kui on RGB fulli peale siis peaks nägema pildil olevaid kirju. igaljuhul selle mängu puhul jäta RGB full limited.
kliki seal kus on kirjas: "Or download Just the image here.." ja vii pilt PS3e.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
01.06.2010 20:10:13
|
|
|
kiire kirjutas: |
Googeldasin korraks ning leidsin koheselt ka ühe posti ühes foorumis, et kellelgi hakkas silmadele see metsas ringi ratsutamine ja asjade otsimine...  |
just see RGB konsoolil. teistel, graafiliselt kõvasti parematel mängudel (nt U2el, KZ2, GOW3 jne), teeb RGB full pildi paremaks, mustad kohad mustemaks, eriti näeb varjudes seda, RDRi peal teeb sama aga tal pilt läheb säbrulisemaks (vist seotud sellega, et tegu pole päris HD mänguga) . asi ongi selles, et kas su TV toetab RGB fulli või mitte, minul toetab. välja on pakutud ka siuke test pilt selle lingi kohaselt: http://www.avforums.com/forums/ps3-media-streaming/779041-ps3-rgb-limited-full-test-theme.html
kui on RGB fulli peale siis peaks nägema pildil olevaid kirju. igaljuhul selle mängu puhul jäta RGB full limited.
kliki seal kus on kirjas: "Or download Just the image here.." ja vii pilt PS3e. |
RGB on alati mul limited peal olnud kuna ekraan ei toeta sellist värgendust läbi HDMI. Kui kasutan HDMI to DVI üleminekut arvuti monitoriga siis on sellise asja tugi olemas. Silmnähtavalt suurt vahet kah ei ole neil märganud. Ühel on natu värvid nagu kirkamad vms ja vsio. Mingit OMFG erinevust ei leidnud. Kui panen selle "fulli" peale siis enamus lcd test mustrites failib asi rämedalt kui tegemist on mitme tasemelise tumeduse kastide vms pildiga. Ehk siis osa kaste kaob lampi ära mis on nähtavalt kui ekraan korras on. Nendest test piltidest oli ka kenasti näha, et nii kui fulli panen kaob kiri ära.
Muideks millised TV'd üldse seda "full"'i toetavad? Kunagi sai asja uuritud ning ei leidnud imo ühtegi kus oleks otseselt mainitud asja. Olen ka TV'ga asja testinud ning isegi 4000 seeria sony purgid ei mõiganud sellist asja. Tea kas olen siis viletsate asjade külge sattunud või siis see mingi "uuem" värgendus mida vanemad ekraanid ei toetanud. Arvuti moll vähemalt mul toetab kui kasutan DVI'd.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kiire
HV kasutaja

|
01.06.2010 21:01:51
|
|
|
One of the best things about Rockstar’s games is the amount of detail they put into things that you may never notice: http://www.veterangamers.co.uk/blog/?p=506
"He stepped onto the track to see if the train was coming, it was”
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
01.06.2010 22:05:11
|
|
|
“Second fastest draw in New Austin”
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
annu333
HV kasutaja

|
01.06.2010 23:13:00
|
|
|
Jah ise pole selliseid asju tähelepand
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
02.06.2010 13:45:09
|
|
|
Muideks, kuidas rahvast elusalt kinni püüda kui veel nööri ei ole? Sain alguses aru et tuleb jalad maha lasta ja siis juurde minna... aga mõhkugi. Tüüp aeleb seal põlvini vms ja ei tule mingit "Käsku" vms ette mida teha või siis pressi nuppe palju tahad ja ei toimu midagi. |
mul tegelt sama mure. lasso saab ilmselt peamissioonide käigus?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
02.06.2010 13:52:49
|
|
|
Paganarh kirjutas: |
Muideks, kuidas rahvast elusalt kinni püüda kui veel nööri ei ole? Sain alguses aru et tuleb jalad maha lasta ja siis juurde minna... aga mõhkugi. Tüüp aeleb seal põlvini vms ja ei tule mingit "Käsku" vms ette mida teha või siis pressi nuppe palju tahad ja ei toimu midagi. |
mul tegelt sama mure. lasso saab ilmselt peamissioonide käigus? |
.
Teheke võimalikult palju seal esimeses farmis ära, ühelhetkel lähete hobuseid püüdma ja siis saategi lasso.
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|