Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/PS3] Red Dead Redemption märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 20, 21, 22  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.05.2010 22:43:01 vasta tsitaadiga

ma sain just oma bounty makstud kui suure hooga missiooni tegema tõttasin ja sealsed militaar üksused alla ajasin ja läks trall jälle lahti icon_lol.gif Üks hää asi mängus on aga rätik mis lõusta ette käib... siis on suht "free 4 all" tundub. Aga jah... kuramuse duellid raisad ei tule mul ainult välja. Mitut õpetust juba lugenud aga ikka ja jälle läheb asi nihu ja antakse tina. Võiks mingi "treening" värk mängus olla kus erineva raskus astmega saaks asja siluda. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kriist
HV veteran
kriist

sõnum 27.05.2010 23:39:05 vasta tsitaadiga

angel, See video peaks abiks olema:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 28.05.2010 03:13:15 vasta tsitaadiga

ma igasuguseid vaadanud ja uurinud... eks peab proovima. Sain aru et savi see mida vastane teeb... ootad viimase hetkeni ja paned sihtmärgi ära kui kursor valgeks läheb ja vsio? S.t ka ühe lasuga saab asi tehtud? Ise igatpidi proovisin ja ei midagist... minul see "mõõduk" poole peal vastasel aga laksti täis ja saangi tina icon_mad.gif

-edit-

tappa on jah suht kerge neid vante eriti kui pähe lasta aga tüüpidelt relva ja mütsi eemaldus on suht võimatu kohati... vahepeal nagu õnnestus aga siis kogemata lasin tüübi pool külge ja kätt vist minema

tagasi üles
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 28.05.2010 20:46:14 vasta tsitaadiga

Veider on see et kui ma läksin thief towni hakati täiesti lambist mind tulistama ja kui lasin enda kaitseks mingi jobu maha siis kohe honour kukkus.
Seal lasti mul Stallion (hobune) ka maha icon_evil.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 28.05.2010 20:47:58 vasta tsitaadiga

Goon kirjutas:
Veider on see et kui ma läksin thief towni hakati täiesti lambist mind tulistama ja kui lasin enda kaitseks mingi piix maha siis kohe honour kukkus.
Seal lasti mul Stallion (hobune) ka maha icon_evil.gif

Endalgi tuli selliseid kohtasid ette kus enesekaitset osutades honor läks. Suht tigedaks tegi.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 28.05.2010 22:02:15 vasta tsitaadiga

oletan et sama linn seal mapi otsas... seal sain minagi lampi tina. Aga kuna mind see "honor" vms ei koti siis andsin täiega tina... samas ühes kohas hakati mind lampi baar'is tulistama ning kuna ei saanud muffugi aru mis toimub siis sain ka surma...

Enne kui kõmmutama hakkate tõmmake endale rätik nina ette icon_wink.gif

tagasi üles
piimaPAKK
HV kasutaja
piimaPAKK

sõnum 28.05.2010 22:59:59 vasta tsitaadiga

angel, duell on mingi kahtlase süsteemiga, ma ise rebin revolvri kohe kui asi dead eyeks läheb ja siis triggerin vastase peal seni kuni laseb.
Seak kõrval on mingi bar mis hakkab täituma iga märgiga aga kui näiteks relva käest ära lased siis saab ühe laksuga hakkama.
Üldiselt oleks paremat duelli süsteemi oodanud ja mingit turnamendi moodi asja kah.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 28.05.2010 23:03:26 vasta tsitaadiga

no duell oleks võinud mingi reageerimis süsteemiga v millegagi olla. Suht jama nati jah see variant.
Aga mõnikord on lahe vastane spote täis laduda ja siis parakas ära panna icon_razz.gif
tagasi üles
asdasd
HV kasutaja
asdasd

sõnum 28.05.2010 23:16:30 vasta tsitaadiga

Ühe venna pea oli nagu roosikimp peale duelli:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 29.05.2010 00:09:40 vasta tsitaadiga

piimaPAKK kirjutas:
angel, duell on mingi kahtlase süsteemiga, ma ise rebin revolvri kohe kui asi dead eyeks läheb ja siis triggerin vastase peal seni kuni laseb.
Seak kõrval on mingi bar mis hakkab täituma iga märgiga aga kui näiteks relva käest ära lased siis saab ühe laksuga hakkama.
Üldiselt oleks paremat duelli süsteemi oodanud ja mingit turnamendi moodi asja kah.

nu ma saan poindile nüüd väga hästi omateada pihta... pms sul ei ole vaja vastast seebiks plätserdada vaid tabada ära see "moment" millal kursor kõige väiksem valge on ja siis vajutada R2/RT nuppu. Kui sinu "mõõduk" on rohkem täis ehk siis sa reageerisid kiiremini ja täpsemini siis sa võidad (kiiremini = sa suutsid õigel momendil tabada millal sihtmärki "plätserdada"). Aga kuramuse raske on selle kangi nikerdisega esiteks sihtida ning eriti raske on siis kui on vaja vastasel vaid kaabu ja relv eemaldada. Endal ei tule asi üldse välja samas alguses oli asi väga kerge. Ehk siis kui G man'id juba tulid siis läks mul see duelli asi peeti. Ei saa relva käest lastud. Selle "pähe ja valmis" värgiga saan väga kenasti hakkama.

tagasi üles
Godhand
Kreisi kasutaja
Godhand

sõnum 30.05.2010 20:21:25 vasta tsitaadiga

DLC nalja kah icon_smile.gif

http://www.e-diots.net/2010/05/the-ballad-of-dlc/
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 30.05.2010 22:24:26 vasta tsitaadiga

mu duel'i probleemid vist olid tingitud sellest, et kõikidel tegelastel ei lubata relva käest lasta ehk siis peab maha laskma... vähemalt paremat seletust asjale ei leidnud kuna kui niisama keegi random tegelane tahab mind maha kõmmutada siis on see relva eemaldus suht koht "kerge"
tagasi üles
kiire
HV kasutaja
kiire

sõnum 31.05.2010 18:45:45 vasta tsitaadiga

need, kes mängu läbi teinud, kas seda missiooni tegite?:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
piimaPAKK
HV kasutaja
piimaPAKK

sõnum 31.05.2010 19:52:07 vasta tsitaadiga

kiire kirjutas:
need, kes mängu läbi teinud, kas seda missiooni tegite?:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 31.05.2010 21:25:50 vasta tsitaadiga

Nõndaks, mäng läbi tehtud ja natukene võrguski taotud. Täitsa normul mäng... story, gameplay etc. Kuramuse karud jms seenelised ainult tulevad metsas sageli kallale ja paar korda ka lambist maha löönud icon_sad.gif . Eriti pro on see "random" tegelaste värk või siis need abivajajad kes aegajalt vastu tulevad. Mingi hetk hakkab asi muidugist korduma aga vähemalt alguses on üllatusmoment olemas.

Tea kuidas teistega on aga mul vist ajas see kuramuse textuuride virvenduse vms värisemise efekt mis mängus esineb sageli silmad valutama. GTA4'jaga ei olnud sellist jama. Kurb et sedasi asi välja PS3'ele tuli. Low res ja ruudu/udu kogu kannatab veel ära (kannatas gta4'jaski) aga see et pilt väreleb vms vibeleb pidevalt linnades jms kohtades (varjud eriti) käib suht pinda. Tea kas selline asi on neil pätsitav või mitte... eks näis.

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
kiire
HV kasutaja
kiire

sõnum 31.05.2010 22:33:18 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Nõndaks, mäng läbi tehtud ja natukene võrguski taotud. Täitsa normul mäng... story, gameplay etc. Kuramuse karud jms seenelised ainult tulevad metsas sageli kallale ja paar korda ka lambist maha löönud icon_sad.gif . Eriti pro on see "random" tegelaste värk või siis need abivajajad kes aegajalt vastu tulevad. Mingi hetk hakkab asi muidugist korduma aga vähemalt alguses on üllatusmoment olemas.

Tea kuidas teistega on aga mul vist ajas see kuramuse textuuride virvenduse vms värisemise efekt mis mängus esineb sageli silmad valutama. GTA4'jaga ei olnud sellist jama. Kurb et sedasi asi välja PS3'ele tuli. Low res ja ruudu/udu kogu kannatab veel ära (kannatas gta4'jaski) aga see et pilt väreleb vms vibeleb pidevalt linnades jms kohtades (varjud eriti) käib suht pinda. Tea kas selline asi on neil pätsitav või mitte... eks näis.

Spoiler Spoiler Spoiler

muideks mujalt foorumist lugesin,et soovitati RGB full offi panna, võtab säbrulist vähemaks.
tagasi üles
annu333
HV kasutaja
annu333

sõnum 01.06.2010 16:20:39 vasta tsitaadiga

Väga müstika küll. Mul sellist asja ei ole. Muidu mul hakkab ka kergelt selline asi silmadele käima.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 01.06.2010 17:38:22 vasta tsitaadiga

pead silmas konsooli enda rgb värki või mingi mängu settingut? Konsoolil on alati RGB Limited peal kuna enamasti ei toeta seadmed läbi hdmi full rgb color range'i. Ja tulemuseks on "pime" ning varjude/värvide vaene pilt.

Alguses nagu ei olnud midagi aga mingi hetk hakkas üks silm "kibelema" vms kipitama. Ja vsio.. enam mängida ei saanud korralikult. Samas mingit Uncharted 2'te olen otseses mõttes vahest võrgus nüüd päev otsa jutti pannud ja ei tundu hädä olevat. Unistada võib et R* laseb mingi pätsi välja et asja parandada.

Googeldasin korraks ning leidsin koheselt ka ühe posti ühes foorumis, et kellelgi hakkas silmadele see metsas ringi ratsutamine ja asjade otsimine... icon_neutral.gif

tagasi üles
kiire
HV kasutaja
kiire

sõnum 01.06.2010 19:27:37 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
pead silmas konsooli enda rgb värki või mingi mängu settingut? Konsoolil on alati RGB Limited peal kuna enamasti ei toeta seadmed läbi hdmi full rgb color range'i. Ja tulemuseks on "pime" ning varjude/värvide vaene pilt.

Alguses nagu ei olnud midagi aga mingi hetk hakkas üks silm "kibelema" vms kipitama. Ja vsio.. enam mängida ei saanud korralikult. Samas mingit Uncharted 2'te olen otseses mõttes vahest võrgus nüüd päev otsa jutti pannud ja ei tundu hädä olevat. Unistada võib et R* laseb mingi pätsi välja et asja parandada.

Googeldasin korraks ning leidsin koheselt ka ühe posti ühes foorumis, et kellelgi hakkas silmadele see metsas ringi ratsutamine ja asjade otsimine... icon_neutral.gif

just see RGB konsoolil. teistel, graafiliselt kõvasti parematel mängudel (nt U2el, KZ2, GOW3 jne), teeb RGB full pildi paremaks, mustad kohad mustemaks, eriti näeb varjudes seda, RDRi peal teeb sama aga tal pilt läheb säbrulisemaks (vist seotud sellega, et tegu pole päris HD mänguga) . asi ongi selles, et kas su TV toetab RGB fulli või mitte, minul toetab. välja on pakutud ka siuke test pilt selle lingi kohaselt: http://www.avforums.com/forums/ps3-media-streaming/779041-ps3-rgb-limited-full-test-theme.html

kui on RGB fulli peale siis peaks nägema pildil olevaid kirju. igaljuhul selle mängu puhul jäta RGB full limited.

kliki seal kus on kirjas: "Or download Just the image here.." ja vii pilt PS3e.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 01.06.2010 20:10:13 vasta tsitaadiga

kiire kirjutas:
angel kirjutas:

just see RGB konsoolil. teistel, graafiliselt kõvasti parematel mängudel (nt U2el, KZ2, GOW3 jne), teeb RGB full pildi paremaks, mustad kohad mustemaks, eriti näeb varjudes seda, RDRi peal teeb sama aga tal pilt läheb säbrulisemaks (vist seotud sellega, et tegu pole päris HD mänguga) . asi ongi selles, et kas su TV toetab RGB fulli või mitte, minul toetab. välja on pakutud ka siuke test pilt selle lingi kohaselt: http://www.avforums.com/forums/ps3-media-streaming/779041-ps3-rgb-limited-full-test-theme.html

kui on RGB fulli peale siis peaks nägema pildil olevaid kirju. igaljuhul selle mängu puhul jäta RGB full limited.

kliki seal kus on kirjas: "Or download Just the image here.." ja vii pilt PS3e.

RGB on alati mul limited peal olnud kuna ekraan ei toeta sellist värgendust läbi HDMI. Kui kasutan HDMI to DVI üleminekut arvuti monitoriga siis on sellise asja tugi olemas. Silmnähtavalt suurt vahet kah ei ole neil märganud. Ühel on natu värvid nagu kirkamad vms ja vsio. Mingit OMFG erinevust ei leidnud. Kui panen selle "fulli" peale siis enamus lcd test mustrites failib asi rämedalt kui tegemist on mitme tasemelise tumeduse kastide vms pildiga. Ehk siis osa kaste kaob lampi ära mis on nähtavalt kui ekraan korras on. Nendest test piltidest oli ka kenasti näha, et nii kui fulli panen kaob kiri ära.

Muideks millised TV'd üldse seda "full"'i toetavad? Kunagi sai asja uuritud ning ei leidnud imo ühtegi kus oleks otseselt mainitud asja. Olen ka TV'ga asja testinud ning isegi 4000 seeria sony purgid ei mõiganud sellist asja. Tea kas olen siis viletsate asjade külge sattunud või siis see mingi "uuem" värgendus mida vanemad ekraanid ei toetanud. Arvuti moll vähemalt mul toetab kui kasutan DVI'd.

tagasi üles
kiire
HV kasutaja
kiire

sõnum 01.06.2010 21:01:51 vasta tsitaadiga

One of the best things about Rockstar’s games is the amount of detail they put into things that you may never notice: http://www.veterangamers.co.uk/blog/?p=506

"He stepped onto the track to see if the train was coming, it was” thumbs_up.gif
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 01.06.2010 22:05:11 vasta tsitaadiga

“Second fastest draw in New Austin” icon_lol.gif
tagasi üles
annu333
HV kasutaja
annu333

sõnum 01.06.2010 23:13:00 vasta tsitaadiga

Jah ise pole selliseid asju tähelepand icon_lol.gif
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 02.06.2010 13:45:09 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Muideks, kuidas rahvast elusalt kinni püüda kui veel nööri ei ole? Sain alguses aru et tuleb jalad maha lasta ja siis juurde minna... aga mõhkugi. Tüüp aeleb seal põlvini vms ja ei tule mingit "Käsku" vms ette mida teha või siis pressi nuppe palju tahad ja ei toimu midagi.

mul tegelt sama mure. lasso saab ilmselt peamissioonide käigus?
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 02.06.2010 13:52:49 vasta tsitaadiga

Paganarh kirjutas:
angel kirjutas:
Muideks, kuidas rahvast elusalt kinni püüda kui veel nööri ei ole? Sain alguses aru et tuleb jalad maha lasta ja siis juurde minna... aga mõhkugi. Tüüp aeleb seal põlvini vms ja ei tule mingit "Käsku" vms ette mida teha või siis pressi nuppe palju tahad ja ei toimu midagi.

mul tegelt sama mure. lasso saab ilmselt peamissioonide käigus?
.
Teheke võimalikult palju seal esimeses farmis ära, ühelhetkel lähete hobuseid püüdma ja siis saategi lasso.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/PS3] Red Dead Redemption mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 20, 21, 22  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.