Disclipes3 tuli õnneks välja millega saab hommi nälga kustutada. Hetkel ainult räigelt bugine ,aga graafika on täpselt selline nagu Hommil võiks olla. _________________ Tere.
Disclipes3 tuli õnneks välja millega saab hommi nälga kustutada. Hetkel ainult räigelt bugine ,aga graafika on täpselt selline nagu Hommil võiks olla.
On ka hea mäng muidu? Ma pole kuulnudki. KOduleht laeb neil 5minutit juba
E: Vaatasin videosid. Graafika on kena. Tundub ikka väga palju etem, kui HoMM5, mis sest, et kloon. Aga kirutakse jah, et buge täis. Panin vene versiooni vedama, katsetan järgi. EU ametlikku launchi polegi vist olnud _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Selle mängimiseks on hädasti vaja näpu asemel mingit ekraanipliiatsit kasutada.
Idee iseenesest super lahe. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Kes veel ei tea siis LÕPUKS on olemas Heroes IPhone ja IPod Touchile Firggggggin yeaaaaah!!!!!!!
I came..
Kristoferr - keegi ei keela stylus'i muretseda. Ise arvan kah, et sellega oleks hulga mõnusam mängida.
Sellegi poolest loodan, et kunagi tuleb midagi sarnaselt minu disainile ka DS'ile..
Spoiler
Originaal:
Minu töödeldud versioon DS'ile (nupp vasakul ja üleval vahetaks ekraane, et saaksid nuppe vajutada - kuigi nüüd kui ma vaatan, siis ei ole ruumi sama nupu jaoks, et hiljem tagasi vahetada )
Vähemalt uusimat versiooni (1.3) on võimalik väga edukalt näpuga mängida. Ja see mäng maksab ka vaid 0,79€.
HOMM3'ga võrreldes on siiski päris mitmeid erinevusi, ehk peab jälle hakkama elukate tugevusi meelde jätma. Aga sellegipoolest meeldiv mäng.
Väike vahepala. Kas teistel on kah probleeme HOMM3 Complete + unofficial patch in the wake of godsiga 32bit win 7 all?
Sõbral sama probleem, mis mul. Crashib keset mängu mingite random erroritega. _________________ Slow is smooth and smooth is fast
Väike vahepala. Kas teistel on kah probleeme HOMM3 Complete + unofficial patch in the wake of godsiga 32bit win 7 all?
Sõbral sama probleem, mis mul. Crashib keset mängu mingite random erroritega.
Hmm, tundub, et küsimus on ilmselt selles patchis. Mul on Windows7 peal HOMM3 Complete, ilma patchita ja probleeme pole esinenud.
Edit: Palm Herose demo 1.03 sai mingi aasta tagasi proovitud, siis ei läinud see Touch HD peal käima. Proovisin nüüd 1.04 ka ära installib ära aga kävitamisel crashib. Nuuks Muidu jah mäng tundub aus olema
Edit2: Ahaa, 800x480 pole toetatud aga WVGAFix-iga läks asi käima kui VGA-mode lülitada ekraan. Äge
Eile pelades pidin lõpetama siis kui aku tühjaks sai, ja mängima hakkasin täis akuga Haigelt mängitav on see Palm Heroes Möllasin oma 9 titaaniga ringi ja siis vaatan, et ohooo, vaenlasel neid 26tk
edit: Sain kontakti mängu loojaga, ja OMFG mida kõike tulekul on August 2010 on tulemas v2.0 mis sisaldab haigelt uuendusi Järgmine update on kohe kohe väljas, mis lisab heli battelitesse.
Enivei:
tsitaat:
we will make one more update to the 1.x version soon, and then v.2.0 is scheduled for August! With lots of new stuff.
The upcoming minor update will feature combat sounds.
tsitaat:
We have AS MUCH to add in v.2.0 (as much as there is now in the game - upgrades, seafaring, new castle...)
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kes veel ei tea siis LÕPUKS on olemas Heroes IPhone ja IPod Touchile Firggggggin yeaaaaah!!!!!!!
I came..
Kristoferr - keegi ei keela stylus'i muretseda. Ise arvan kah, et sellega oleks hulga mõnusam mängida.
Sellegi poolest loodan, et kunagi tuleb midagi sarnaselt minu disainile ka DS'ile..
Spoiler
Originaal:
iPhone ei tööta kahjuks pliiatsiga, see rasvaste näppude jaoks tehtud
Minu töödeldud versioon DS'ile (nupp vasakul ja üleval vahetaks ekraane, et saaksid nuppe vajutada - kuigi nüüd kui ma vaatan, siis ei ole ruumi sama nupu jaoks, et hiljem tagasi vahetada )
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.