Dude ., ise olen suht sama mõelnud, et PSP-le või iPhone-le võiks tulla eriti kõva oleks pelada ja töötaks ideaalselt ju, mingit hullu graafikat ei vaja ning klaviatuuri pole ka vaja. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
See oleks samalahe, kui mängida mõnda RTS mängu FPS vaatest. Selle jaoks on olemas tavaline Might and Magic seeria. Aga muidu kas üldse tuleb HOMM VI ?! Minu mälu järgi hakkas MM seeria kuuendaga ja siis HOMM tehti sinna algusesse?
might and magic esimene osa ilmus 1986.
heroes of might and magic eellane "king's bounty" ilmus 1990, siis läks veel 5 aastat aega enne kui esimene HoMM ilmus, aastal 1995.
peale seda toodeti MM'i ja HoMM'i paralleelselt.
Nüüd panin tähele jah, kuigi ennem polnud neist midagi kuulnud - minu esimene MM oli VII, aga poes oli müüa ka VI - ning ainult neid mõlemaid reklaamiti HOMM3'es, seega mõtlesin, et kas oli üldse varasemaid versioone. _________________ TALUSILDID
Tahaks ise kah teada, kas kuskil midagi tegemisel. Varasemate Heroes-ite põhjal oleks materjali väga palju, millest hea mäng kokku panna _________________ Slow is smooth and smooth is fast
Tahaks ise kah teada, kas kuskil midagi tegemisel. Varasemate Heroes-ite põhjal oleks materjali väga palju, millest hea mäng kokku panna (y)
No homm4-5st alates mindi ju art-directioniga rämedalt rappa, mul ei ole eriti lootust, et mõni uuem HOMM tiitel järgiks klassikalist stiili. Pigem raiutakse nii visuaali kui sisu poolest HOMM5 ainetel edasi!
* Tänapäeval on suhteliselt populaarne teha DS'ile remake mõnest vanast RPG'st vms. Neid tuleb koguaeg.
* HoMM on suht mõnus mäng, mida on-the-go mängida..
* Alumisel ekraanil saaks lihtsasti stylus'iga lükates ringi vaadata ja näiteks Heroe peale vajutades temaga liikuda. Saaks ka uurida kõikide asjade kohta nende peale vajutades jne. Info oleks kõik ülemisel ekraanil ja "Switch" nuppu vajutades saaksid vahatada, et kiiremini minimap'i peal liikuda ja igast muid asju teha...
Viskasin ka Ubi foorumisse ülesse, aga vaevalt Ubisoft midagi ette võtab. _________________ TALUSILDID
SELLE MÄNGU NIMI ON HEROES OF MIGHT AND MAGIC 3. SEE ON JUBA OLEMAS PC'LE! SA EI PEAGI ENNAST INVALIIDIKS TEGEMA DS'I PORTI MÄNGIDES (MIDA POLE OLEMAS)!
Homm 3 on ka vist parim läbi aegade
Ma ilmselt lasen ka peale ja pelan ajaviiteks. Enne pean paar campaigni läbi tegema, kui jälle julgeks kellegi vastu võrgus taguda.
Mäletan, et kunagi proofisin ühe pro vastu. Nii haledalt tõmbas mulle koti pähe, et pikaks ajaks läks isu ära A nu too vend oli sassis ka. Teadis mapi iga nurgatagust peast ja kõik käigud olid ka pikalt ette läbi mõeldud. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Viimasel ajal siin HoMMV:TOE'd mänginud 3-4kesi. Kerged 16h mängud on olnud ikka
Päris fun, samas tüütab kiirelt ära. Peale 6-7 mängu tead juba manuali peast(sest see on mängimise kõrvale hädavajalik asi ) ning pole enam eriti midagi uut mida avastada.
Ootan juba huviga uut versiooni, kui see üldse tulemas on.
Võiks tulla mitte nii multikas _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Ma arvan, et kahjuks enam ei tule või kui tuleb, siis samasugune pettumus nagu kaks viimast.
Ma V versiooni vist mängisin vaid nädalakese ja oligi mäng minu jaoks ammendunud. Lihtsalt nii igav ja silme eest võttis kirjuks kogu see halvasti tehtud multifilm.
IIIs oleks ilmselt siiamaani huvitav oma kõikide expansionitega.
Selle mängu puhul töötaski see põhimõte, et "lihtsuses peitub võlu". _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Ma arvan, et kahjuks enam ei tule või kui tuleb, siis samasugune pettumus nagu kaks viimast.
Ma V versiooni vist mängisin vaid nädalakese ja oligi mäng minu jaoks ammendunud. Lihtsalt nii igav ja silme eest võttis kirjuks kogu see halvasti tehtud multifilm.
IIIs oleks ilmselt siiamaani huvitav oma kõikide expansionitega.
Selle mängu puhul töötaski see põhimõte, et "lihtsuses peitub võlu".
100% nõus. Suveti teen tööd kus mul on kasutuses üks vanem masin (p4) sellega sai see aasta ikka väga palju III mängitud. Neli jookseb ka edukalt, kuid ei ole nii huvitav.
V ootasin, kuid pettumus oli seda suurem _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Njah kahjuks on paljude mängudega nii läinud, et järjed on viletsamad kui esimene osa. Mu enda kogemustest saan öelda nii üsna mitme kohta.
HommIV ja V
Ufo3
Orion2
Caesar4
Diablo2
Kõikide eelkäiad olid mega head mängud. Ilmselt neid on veel mul olnud, aga need on esimesed, mis kõige kohe pähe tulid.
Ma olen mõelnud, et kui näiteks Diablo esimesele versioonile teha võimas graafika ja üsna veidikene muuta spelle ja dungeone, siis tuleks sellest uus müügihitt. II versiooni puhul aga pingutati kõigega üle, launchiga viivitati nii kaua, et mängu väljatuleku ajaks oli see juba riistvara jaokski pensionär. Täpselt sama juhtus siis HoMM seeriaga.
Vaadates DII müüginumbreid, siis mäng ei müünud halvasti, kuid selles oli siiski suur panus mängu esimese versiooni fenomenil.
Kahjuks mulle tundub, et 3s versioon jääb jällegi liiga hiljaks, et head üllatust valmistada. Riistvara on selleks ammuilma valmis ja launch ehk alles aasta-pooleteist pärast. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Disclipes3 tuli õnneks välja millega saab hommi nälga kustutada. Hetkel ainult räigelt bugine ,aga graafika on täpselt selline nagu Hommil võiks olla. _________________ Tere.
Disclipes3 tuli õnneks välja millega saab hommi nälga kustutada. Hetkel ainult räigelt bugine ,aga graafika on täpselt selline nagu Hommil võiks olla.
On ka hea mäng muidu? Ma pole kuulnudki. KOduleht laeb neil 5minutit juba
E: Vaatasin videosid. Graafika on kena. Tundub ikka väga palju etem, kui HoMM5, mis sest, et kloon. Aga kirutakse jah, et buge täis. Panin vene versiooni vedama, katsetan järgi. EU ametlikku launchi polegi vist olnud _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Kes veel ei tea siis LÕPUKS on olemas Heroes IPhone ja IPod Touchile Firggggggin yeaaaaah!!!!!!!
I came..
Kristoferr - keegi ei keela stylus'i muretseda. Ise arvan kah, et sellega oleks hulga mõnusam mängida.
Sellegi poolest loodan, et kunagi tuleb midagi sarnaselt minu disainile ka DS'ile..
Spoiler
Originaal:
Minu töödeldud versioon DS'ile (nupp vasakul ja üleval vahetaks ekraane, et saaksid nuppe vajutada - kuigi nüüd kui ma vaatan, siis ei ole ruumi sama nupu jaoks, et hiljem tagasi vahetada )
Vähemalt uusimat versiooni (1.3) on võimalik väga edukalt näpuga mängida. Ja see mäng maksab ka vaid 0,79€.
HOMM3'ga võrreldes on siiski päris mitmeid erinevusi, ehk peab jälle hakkama elukate tugevusi meelde jätma. Aga sellegipoolest meeldiv mäng.
Väike vahepala. Kas teistel on kah probleeme HOMM3 Complete + unofficial patch in the wake of godsiga 32bit win 7 all?
Sõbral sama probleem, mis mul. Crashib keset mängu mingite random erroritega. _________________ Slow is smooth and smooth is fast
Väike vahepala. Kas teistel on kah probleeme HOMM3 Complete + unofficial patch in the wake of godsiga 32bit win 7 all?
Sõbral sama probleem, mis mul. Crashib keset mängu mingite random erroritega.
Hmm, tundub, et küsimus on ilmselt selles patchis. Mul on Windows7 peal HOMM3 Complete, ilma patchita ja probleeme pole esinenud.
Edit: Palm Herose demo 1.03 sai mingi aasta tagasi proovitud, siis ei läinud see Touch HD peal käima. Proovisin nüüd 1.04 ka ära installib ära aga kävitamisel crashib. Nuuks Muidu jah mäng tundub aus olema
Edit2: Ahaa, 800x480 pole toetatud aga WVGAFix-iga läks asi käima kui VGA-mode lülitada ekraan. Äge
Eile pelades pidin lõpetama siis kui aku tühjaks sai, ja mängima hakkasin täis akuga Haigelt mängitav on see Palm Heroes Möllasin oma 9 titaaniga ringi ja siis vaatan, et ohooo, vaenlasel neid 26tk
edit: Sain kontakti mängu loojaga, ja OMFG mida kõike tulekul on August 2010 on tulemas v2.0 mis sisaldab haigelt uuendusi Järgmine update on kohe kohe väljas, mis lisab heli battelitesse.
Enivei:
tsitaat:
we will make one more update to the 1.x version soon, and then v.2.0 is scheduled for August! With lots of new stuff.
The upcoming minor update will feature combat sounds.
tsitaat:
We have AS MUCH to add in v.2.0 (as much as there is now in the game - upgrades, seafaring, new castle...)
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kes veel ei tea siis LÕPUKS on olemas Heroes IPhone ja IPod Touchile Firggggggin yeaaaaah!!!!!!!
I came..
Kristoferr - keegi ei keela stylus'i muretseda. Ise arvan kah, et sellega oleks hulga mõnusam mängida.
Sellegi poolest loodan, et kunagi tuleb midagi sarnaselt minu disainile ka DS'ile..
Spoiler
Originaal:
iPhone ei tööta kahjuks pliiatsiga, see rasvaste näppude jaoks tehtud
Minu töödeldud versioon DS'ile (nupp vasakul ja üleval vahetaks ekraane, et saaksid nuppe vajutada - kuigi nüüd kui ma vaatan, siis ei ole ruumi sama nupu jaoks, et hiljem tagasi vahetada )
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.