Endal hakkab ka kohe läbi saama. Bossi kõik maha notitud ja nüüd farmeri elu elama.
Arvatavasti lasen natuke aega seedida ja siis teen mängu vähe teise pilguga läbi püüdes rohkem ringi vaadata kuna teha on seal meeletult tegelt. Praegu läksin ainult storyga kaasa ja kogu mängitu pikuseks on tulnud 17h 11min 58 sec (aga story pole veel läbi) ja siis veel kõik lisadesse kuuluv.
Ise arvan et mängu pikkuseks koos kõikide lisa missioonide ja muuga võib tulla nii 30 + tundi
Aga arvamus: Mäng on väga epic, kõik GTAd on kiirelt ära tüüdanud ja pole suutnud ühtegi nende igava üksluise story pärast lõpuni mängida aga see jahmatas mind korralikult.
Nagu Mafia, eespool mainis tekkis vahepeal küll selline GTA tunne aga see oli vb alguses.
Mida aga ootan on kindlasti veel mingit uuendust kuna mida lõpu poole seda rohkem hakkas bug-e ette tulema (veider on see et SP läägib aga MP jookseb jumala puhtalt )
Kaks häirivat asja mängus 1. Need krdi vagun kärud 2. Hea küll et westerni aég aga seda tühjust oli natuke liiga palju tegelt , kaardi keskel olevad linna suht olematud, paar maja ja kõik
Alustasin ühest chekpointist mängu kus pidin hobusega väravaaugust läbi sõitma (vankriga ja AI juhtis siis) aga värav oli kinni ja setukas jäigi "peaga lükkama" seda väravat.
Lasin setuka maha, ütles "you wreked your horse" ( ) ja uuesti chekpointist alustades oli värav lahti
"While it should be assumed that these are just a rather large number of bugs, it’s worth noting that the Donkey Lady (more on this beautiful creature, later) actually has a horse’s face on a woman’s body. I have a hard time accepting the notion that this is a bug, but rather an intentional design by a rebellious character designer."
cougar man on ka päris äge.
ise pole SP veel proovinudki, reedest saati ainult MP.
Reedest saati terve nädalavahetuse mängitud. Mina alustasin kohe mängu koos kõrval missioonidega, kuidagi tundus selline normaalne asjade käik. (vihjeks: tresure challengid on enamus missioonide juures) Võrreldes GTA-ga on need challenges'id kaasa kiskuvamad. Ja minu puhul oli ka see, et ootasin midagi GTA copy paste Wild west, aga minu rõõmuks on ikka tehtud korralik vesterni mäng. GTA storyt läbi ei viitsind teha.. mäng tüütas ennem ära. RDR selle eest on palju põnevam ja kaasa haaravam ja siiani tüdinenud pole. Ma olen ka juba seal lõpu poole. Dutch kutu ja nüüd veel lõpusirge
Bugse on aga pakun, et update parandab selle ära.
Siin räägitud Dropidest ei oska midagi öelda. Vaatasin kohe algul kriitilise pilguga. Äkki tegu rohkem masinaga kui mänguga (minul küll mingeid GTA taolisi seisakuid ei ole esinenud).
Kärude kohta nii palju, et pole probleeme olnud. Sihtimise ajal nii kui nii hobused ise sõidavad mõõda teed (hobused geeniused ei ole ja sõidavad kõige lihtsamat teed, mitte sinna kuhu missioonis minema peab. mis ka reaalne.)
Annaks 9 punkti. 10 annan arvatavasti järgmisele osale
Ei märganud kohe vaadata seda aarde kaarti.. või oli mingi sidequest mis tähelepanu võttis ja driftisin ära sealt kohast kust kaardi sain. Nüüd tagantjärele täitsa müstika kuhu kohta see suunab. Keegi mäletab kuskohast esimese kaardi sai? Netist ei taha otsida, kohe hüppab lahendus ette raudselt.
E: damn, i spoiled it.. täitsa obvious tglt..
viimati muutis asdasd 24.05.2010 14:48:44, muudetud 1 kord
sain kah lõpuks asja kätte... täitsa hää tundub olevat. Olen alles alguses kus "ära lapitakse" sind ja hakkad asja uurima seega eriti palju kosta ei oskaks. Siiani need cut seened mis on olnud ei omanud minuteada läägi. Mäng installis ise end ära seega valida eriti midagi ei olnud. ainult kohati tundub asi "ruuduline" vms madala resoga nagu GTA 4 seda oli. Sutsu parem ehk aga siiski (PC peale võiks tulla ja saaks ehk puhta 1920x1200 resoga mängida ). Ehk siis nagu ikka konsooli mängude puhul enamasti harjunud et tuleb pilti näitavast asjandusest kaugemale minna ja siis ei märka neid "vigu" ja "ruute" nii teravalt või siis tuleb mõõduka kauguse taga istuda ja ignoreerida seda jama. Midagi rõvedat vms "vastu võetamatut" näinud ei ole pildis et peaks nüüd kohe karjuma hakkama (bayonetta demo oli selline näiteks minuarust, full'is fixiti asi ära imo). Tea kas ma lihtsalt märkan seda ruutu ja "soga" kuna harjunud enamasti 1920x1200 ja vanasti 1280x960 reso + 2xAA 'ga mängima või siis mul ekraanil seaded paigast ära. Igatpidi uurinud ja puurinud ja ei ole leidnud et pilt kuidagi paremaks läheks. Mängud mis on kenad ja siledad juba tehtud on juba sellised ning mängud mis on low res 'iga tehtud on "ruudulised". Pole Xbox'i oma näinud seega ei oska võrrelda. Tellimust küll selle "erinevuse" pärast praeguse kogemuse põhjal tühistada ei tasuks... _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Keegi mõne aarde ka leidnud on? Aitasin ühte strangerit ja sain aarde kaardi aga no see eriti ei ütle midagi kuna tegemist on ainult pildiga.
Ma olen leidnud siiani 10 aaret. Esimesed on lihtsad. Seal veel midagi kaardile kirjutatud aga lõpus on aint pilt ja kõik. Siis proovisin pildi mällu söövitada ja siis kui äkki tuttav kivi, puu või maja tuli siis hakkasin jälle kaardi pealt täpsemalt otsima.
Palju kellelgi survival, hunting ja sharpshooteri challenge tehtud on?
sain siis täna lvl 50 MP-s, seda prestigi (legend) värki küll ei tee. igastahes päris äge,revolutsioonilise asjaga tegu vast ei ole (nagu reklaamiti). kahjuks ei saa lassot kasutada, võiks üldse rohkem asju saada teha seal free roamis, nagu looma nahkade eemaldus ja müük, üldine ost/müük puudub, ei mingit joomist, kaarte oleks kah lahe mängida kambaga jne (mitmed SP elemendid puuduvad). Oma karakteri kujundus võiks olla asjalikum, piiratud lihtsalt uue karakteri valikuga.
Kas ma siinsest seltskonnast ainuke õnnelik kes pole mängu mitte minutitki mängida saanud? Proovisin plaadilt. Ei midagi. Installisin ära,sama teema. Jõuab selle valiku menüüni kus valida SP või MP ja kõik. Lihtsalt jookseb Xkast kokku. Aitab ainult voolu väljavõtmine. Korra nägin mingit auruleava ka paar sekundit. Greit suksess.
Muideks, kuidas rahvast elusalt kinni püüda kui veel nööri ei ole? Sain alguses aru et tuleb jalad maha lasta ja siis juurde minna... aga mõhkugi. Tüüp aeleb seal põlvini vms ja ei tule mingit "Käsku" vms ette mida teha või siis pressi nuppe palju tahad ja ei toimu midagi. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
... tea kas tõsi aga tundub et mängus ujuda ei saagi... see on küll 1000% bullshit crap ja suur samm tagasi 2x juba ära "uppunud" vette minekuga. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
... tea kas tõsi aga tundub et mängus ujuda ei saagi... see on küll 1000% bullshit crap ja suur samm tagasi 2x juba ära "uppunud" vette minekuga.
Seda räägiti kohe, et peategelane ei oska ujuda. Sellepärast upubki üle munade vees ära.
'Muide tegin ka story täna lõpuni 81% 23:59:40 läks aega (sain alla päeva tehtud ) . Ainult üks survival challenge jäi tegemata ja siis strangerid on osa tegemata ja muidugi hideout'sid tegin ka paar tükki aint.
kus keegi lvl upi teeb?, mina soovitan Solomons follys, kõige parem koht üldse terves MPs, saab kõige rohkem Xp. algul olin Pikes Basin, aga seal sai mingi 2000xp ja võttis hulga aega.
aga solomons follys sain tihti üle 2200. Eile isegi kord üle 2600xp ja seda sipa üle 1 minuti. seda on päris raske järgi teha .
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.