|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
angel
HV Guru

|
21.05.2010 17:34:28
|
|
|
nagu arvata oli ei saanud game.co.uk'st asja tänaseks kätte... tea kas siis muneb et alati saan asjad suht 5 päeva jooksul kätte + laup ja pühapäev
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
21.05.2010 18:24:40
|
|
|
| Mafia kirjutas: |
| xxlmaster kirjutas: |
Pole ise veel ühtegi lendavat hobust näinud 3 tunni jooksul aga läggib küll kohati ikka häirivalt  |
Mai tea, mul küll midagi ei laagi  |
Tahad öelda et mitte ühtegi laggi ei esine v sa ei tea mis lagg on? Kahtlane lihtsalt et igal pool ära mainitud et kohutav port ja räiged fpsi dropid ja sul jookseb kui siid.
Sellest Limited editionist ei ole aru saanud. Kullast on ainult need relvad mis mul selle aja peale olemas olid kui koodi activeerisin, kostüüm on olemas aga seda War setukat ka ei ole kuskil
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.05.2010 18:40:38
|
|
|
kas samasugne lääg sees nagu PS3 GTA4'jas kohati sees oli? Või hullem?
osad inimesed ei jaga läägi matsu ära või kui ütled et pilt udune ja ruuduline... enamasti põhjus et ei ole paremat näinudki. Näinud kuidas 10fps'iga gta'd taotud ja siis kui küsinud kuidas üldse mängida suudad ja kas grafat maha ei taha võtta vaadatud lihtsalt lolli näoga otsa.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
21.05.2010 19:23:47
|
|
|
| Mafia kirjutas: |
Pole ise veel ühtegi lendavat hobust näinud 3 tunni jooksul aga läggib küll kohati ikka häirivalt  |
Mai tea, mul küll midagi ei laagi  |
Tahad öelda et mitte ühtegi laggi ei esine v sa ei tea mis lagg on? Kahtlane lihtsalt et igal pool ära mainitud et kohutav port ja räiged fpsi dropid ja sul jookseb kui siid.  |
Ei ma tean küll aga minu arust jookseb paremini kui GTA4 näiteks (,seal küll vahepeal võttis natuke kinni) ja mingit segavat laagi ei ole... võib-olla cutscenedes natuke tõmbab fpsi all mõne kohapeal aga gameplay on küll suht kena ja puhas. Võibolla peaksid proovima mängu kettale installida?
_________________ Bawse |
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
21.05.2010 20:28:54
|
|
|
| tsitaat: |
Võibolla peaksid proovima mängu kettale installida?
|
ega ma täna ei sündinud aga nagu angel, mõne jaoks vb nii ongi normaalne selge on see et stabiilset 30fpsi selles mängus kohe kindlalt ei ole.
Aga siiski, mis krdi teema selle golden weapon packiga on? Mis ta ongi mõeldud et kasutad selle koodi alles siis ära kui kõik relvad olemas ja siis muudad nad kuldseks kahtlane vähe aga nii jääb mulje hetkel kuna kuldsed on ainult need relvad mis mule enne koodi sisestamist olemas olid
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
21.05.2010 22:18:56
|
|
|
Võibolla peaksid proovima mängu kettale installida?
|
ega ma täna ei sündinud aga nagu angel, mõne jaoks vb nii ongi normaalne selge on see et stabiilset 30fpsi selles mängus kohe kindlalt ei ole. |
Mis mõttes mõne jaoks? Kui mängus on frame rate drope siis ma saan sellest ka aru aga mul gameplays ei ole neid või nad on tõesti nii väikesed et minu silm neid ei taju. Igastahes vahe videodes on küll näha vahest et FPS on madalam aga gameplay aeg praktiliselt seda tunda ei ole. Ei ole ühtegi Frame Rate Drop-i kohanud, mis mängimist häiriks. GTA4 puhul seda öelda ei saaks, GTA4 oli ikka vahest asi päris koos.
Võib-olla tood mõne konkreetsema näite, kus kohas sul see mäng siis koomas on?
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
21.05.2010 22:52:27
|
|
|
Võib-olla tood mõne konkreetsema näite, kus kohas sul see mäng siis koomas on?
|
päevavalguses jalgsi joostes aga jah nüüd mingi 25% läbinud ja harjub ära sellise hetkelist kõikumistega.
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
21.05.2010 23:38:45
|
|
|
xxlmaster, ostad limited packi ja ei ole uurinudki mida see endast kujutab?
rohkem fame per kill, laskmis- ja ratsutamiskiirus
THE GOLDEN GUNS WEAPON PACK
The player who wields the exclusive Golden Guns receives more Fame for each kill. The more Fame you get, the more in-game side missions become available. So there will be more opportunities to duel, more kidnapped townsfolk to rescue and you can bribe lawmen for less.
THE DEADLY ASSASSIN OUTFIT
John Marston's "Deadly Assassin" outfit causes your Dead Eye meter to regenerate at twice the speed. With more Dead Eye, you have more time to place each shot with total accuracy, making you the deadliest gunslinger in any fight.
THE WAR HORSE
There are countless horses to be found in the massive world of Red Dead Redemption, but none is stronger, faster or tougher than the exclusive War Horse. Whether storming gang hideouts, exploring the wilderness for hidden treasure, or outrunning the law, the War Horse gives gunslingers an advantage in nearly every situation.
igatahes mulle tundub, et see mäng lööb GOTY jahil päris aktiivselt kaasa
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
22.05.2010 00:00:51
|
|
|
Anisse, oled äkki hea ja tsiteerid kus ma kirjutasin "ei tea mida see endast kujutab"!
Kirjutasin "miks see ei tööta"? Golden weapon pack ei toimi mul peale kahe relva
Ja üleüldse miks sa seda mulle siia tsiteerid kui mul see karbi taga kirjas kõik
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
22.05.2010 08:24:04
|
|
|
| kohutav port |
mis sa selle all mõtled nüüd?
sul on 36 versioon ja see on kohutav port, ps3 aga ka ei kõlband, sest oli räme ülelaskmine.
|
|
| Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
22.05.2010 09:18:19
|
|
|
| helga, Mis asi sind häirib räägi?
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
22.05.2010 09:23:43
|
|
|
miski ei häiri, lihtsalt arusaamatuks jääb mida sa mõtlesid seal.
|
|
| Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
22.05.2010 15:05:19
|
|
|
Loe teemat siis rohkem ja püüa vähem närida. Saa aru ükskord et minul isiklikult kelle olemas mõlemad konsoolid ei tohiks ju tegelikult üldse ärritunud olla aga siiski kuna mängin rohkem PS3me peal häirib mind lihtsalt kuidas M$ igati alati ära keerab.
Lõpetaks äkki selle närimise ära.
E: Kui keegi peaks olema huvitatud Limited Edition koodiga avatavast RDR soundtrack packist siis
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
22.05.2010 18:14:01
|
|
|
| Kel mäng käes, võib huvi korral proovida ka Rockstari enda vastu mängida - mingid sessioonid käisid juba läbi, kuid lingi otselülitusele leiad siit.
|
|
| Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.05.2010 18:27:28
|
|
|
PS3 kah mingi sitaclub külge poogitud ehk siis peab sisse logima? .. .või niisama seal lehel see välja toodud.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
22.05.2010 18:36:30
|
|
|
angel, ei see rohkem niisama seal
Igatahes mida rohkem mängin seda rohkem see mäng mind kaasa haarab
MP on väga kõva
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
22.05.2010 20:12:37
|
|
|
Läbi siis...
Ma pole mingi eriline westerni fan kunagi olnud. Mängu haipiga kaasa ei läinud, olid omad eelarvamused mängu suhtes, et see tuleb tavaline GTA in Wild West, ehk mingi mõttetu shoot-em up metsikus läänes...
Kõik hakkas vaikselt pihta, pakkudes erinevat tüüpi misioone. Mängu keskne osa tundus, et lähebki tüüpilist GTA teed pidi see story aga ma olin üllatunud millise pöörde see võttis lõpuks. Võiks öelda, et "Rockstar did it again!". Hea näha, et Rockstar ei ole püüdnud minna tüüpilist fun radapidi vaid teeb endiselt Kunsti. Oli üksjagu väga genjaalseid tegelasi ja funne dialooge. Mängu mehaanika töötas laitmatult (ainult nende "kärudega" on tüütu sõita ), enviroment tabas naela pihta (Tea kas ma nõustuks et parim open world game enviroment mida kunagi nähtud, nagu GT väitis aga see on väga kena, ajastu kohane ja võiks öelda ka et elav).
... Ajades hobusega lehmi taga, oli mulle kohe selge, et see mäng ei meeldi tüüpilisele COD fännile, mis mind üllatas muidugi positiivselt. Ja nii ongi! Gamespotis jms tuntud kohtades on väga palju vingumist ,et mäng ei ole selline tüüpiline GTA, nagu osad ilmselt ootasid. Siis vastupidiselt, mulle just meeldib selline "täiskasvanlik" lähenemine. Meenutas mule kohati Mafiat. Pole jõudnud seda side poolt nii väga uurida aga minu arust on see mäng rohkem suunatud storyle kui nii sama ringi ajamisele. Nii sama pahanduste külvamine, nagu GTA-s kombeks ei paku absoluutselt pinget seal. Tõsi, seal on "random encountereid", kes mõningaid lisa ülesandeid annavad ja "mingi game" nagu pokker, blackjack jms.
Pärast Alan Wake-i läbi tegemist olin ma kindel, et AW on Xbox GOTY siiani, kuna sellel oli lihtsalt nii võrd unikaalne story ja kõik muu (millest paljud küll kahjuks aru ei saanud...) aga nüüd ei oska ma enam öelda nii kindlalt. RDR üllatas meeldival moel, mis muidugi ei tähenda veel et ma AW-i GOTYs kahtleksin. Kindel on see, et RDR saab auhindu see aasta, GOTY osas tuleb tal muidugi rinda pista Mafia2-ga. Aga seniks head mängimist, nüüd peaks side queste ka tegema hakkama
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
22.05.2010 20:30:21
|
|
|
(ainult nende "kärudega" on tüütu sõita ),
|
+1, täis saast juhitavus on, mitu korda kuskilt kuristikult alla keeranud.
Mafia, palju muidu mäng sulle nüüd näitab protsentuaalselt peale story läbi tegemist. Ise olen seal maal kus nende ametnike härradega seda viimast meest taga(Duch) ajame aga näitab 52,5% side queste eriti palju olla ei tohiks alles kuna olen kõik nii sujuvalt story käigus püüdnud ära teha .
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
22.05.2010 20:58:12
|
|
|
(ainult nende "kärudega" on tüütu sõita ),
|
+1, täis saast juhitavus on, mitu korda kuskilt kuristikult alla keeranud.
Mafia, palju muidu mäng sulle nüüd näitab protsentuaalselt peale story läbi tegemist. Ise olen seal maal kus nende ametnike härradega seda viimast meest taga(Duch) ajame aga näitab 52,5% side queste eriti palju olla ei tohiks alles kuna olen kõik nii sujuvalt story käigus püüdnud ära teha .  |
67,8%, mõni stranger ja challange on ka tehtud nii et... noh, ega väga palju sul enam pole jänud
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.05.2010 21:44:23
|
|
|
kui pikk üldse mäng on? sama pikk kui gta4 või lühem... ?
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
22.05.2010 22:13:41
|
|
|
angel, vaevalt nüüd kindel mängu aeg on. Kujutan ette, et mängjate main story pikkuste vahe kõigub mitme tunni võrra siia sinna ja maailmas on ju ikkagi nii kohtutavalt palju asju, mida teha.
_________________ TALUSILDID |
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.05.2010 22:24:57
|
|
|
nu selles mõttes küsisingi, et kas mäng on umbes sama pikk kui gta4 või lühem. Umbkaudselt peaks ju saama asja määrata...
Ise tagusin vist gta4'ja esimest korda otsast lõpuni läbi ~ 1 nädal jutti. Aga siin osadel vaatan et juba mõne hetkega asi läbi... või siis on need Xkasti vennad kes vist juba pool nädalat asja saanud käperdada kellel "special" konsool.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
22.05.2010 22:33:43
|
|
|
| angel kirjutas: |
nu selles mõttes küsisingi, et kas mäng on umbes sama pikk kui gta4 või lühem. Umbkaudselt peaks ju saama asja määrata...
Ise tagusin vist gta4'ja esimest korda otsast lõpuni läbi ~ 1 nädal jutti. Aga siin osadel vaatan et juba mõne hetkega asi läbi... või siis on need Xkasti vennad kes vist juba pool nädalat asja saanud käperdada kellel "special" konsool. |
Noh ega ta lühike just ei ole GTA4-ga võrrelda hmm... noh vast samapikk või lühem veidike. GTA4 venis mul kuidagi eriti miskipärast. Eks üks asi oli ka see, et seal polnud checkpoint-e. Ehk kui mingi pikk misioon metsa läks siis hakkasid uuesti. RDR on checkpoindid ja health regen, mis läbimisele kaasa aitab
Mul kohe sess tulemas, tahtsin mängu ennem läbi teha, muidu olekski see jäänud soiku
Aga ei, kiiret pole kuhugi. Kui võimalus siis uuri ümbruskonda, tee challange, mängi pokkerit jms
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.05.2010 22:50:54
|
|
|
kurb et R* kah selle "mine ulu nurgas ja las minna edasi" süsteemiga kaasa läheb... imo see näitab vaid seda et ei taheta asja läbi mõelda ja AI'd teha. Ehk siis ei ole vaja enam arvestada sellega kas mingi X koht mängust üldse läbitav on ja kuhu ja kuidas health pack'id manustada tuleks. Ehk siis imo on see üks "kerge väljapääsu tee" see elude regen.
|
   |
157 |
|