aga õnneks on nad ka kiired neid parandama _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Red Dead Redemption: Another reason not to trust review scores: "The image above is a horse whistling glitch where unlimited horses keep coming to the same spot. "
sellise mahuka mängu puhul pole ka ime et mingi bug sees... savi, peamine et ära fixivad.
mängu kätte saab siis on vist juba päts väljas... seega ei saagi võtta osa "bug" festist _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
endal tavaliselt kui esm-teisip uk posti paneb tuleb alles teisip või kolmapäevaks järgmine nädal kohale... ei usu et ka seekord erand tuleb. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Mina tahaks R* tänada - pikalt olin kahevahel, kas osta mäng või mitte (pooleli olevaid mänge päris palju + ilusad ilmad)...
Aga nüüd lahenes probleem "iseenesest" - oleks vaid selliseid arendajaid rohkem, oleks elu palju lihtsam _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Endal ka mäng käes, mängida olen jõudnud tunnike, kaks esimest missiooni tegin ära, tundus üsna tore.
MP-s ikka paar viga, aga pole hullu. Hetkel ei jaksa rohkem küll mängida, nii kehv on olla. Kõrge palavik
ning köha, nohu sellise jumaliku ilmaga. _________________ XBL: Mikuke
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.