Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Müstiline kala kastiga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.05.2010 13:09:13 Müstiline kala kastiga vasta tsitaadiga

Niih minu mõistus on otsas. Alustan algusest peale. Mingil hetkel tekkis arvutil siuke jama, et tööle pannes lahmas kõik vendid käima aga ei postind. Samas lastes mõni minut käia, lülitada välja ja uuesti sisse siis läks tööle. Üheltmaalt ei toimind aga ka see enam vaid vendid jäidki täiskiirusel uhama. Olen nüüdseks välja raalind, et jamavad mälud. Minigil põhjusel ei tunnista minu kast enam mälusid mis siiamaani 4+ aastat ilusti töötand. Proovinud igat pulka kõikides pesades. Samas sõbra arvutis töötavad minu mälud ilusti ja kui panna sõbra mälu mu platele (corsairi PC6500 XMS) siis käib ka minu kast igast vajutusest. Loomulikult on proovitud igast clear cmos'id, tehtud biossile viimane update, biossi patakas täiesti täis jne.

Ühesõnaga järsku keegi teab mida ise ei tea või millepeale ei tule ja soovitab.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
A.S.
HV Guru

sõnum 14.05.2010 13:25:26 vasta tsitaadiga

Emaplaadi/toiteploki kondensaatorid?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 14.05.2010 13:35:04 vasta tsitaadiga

Kolme toitega proovitud kaasaarvatud tutikas 1200W antec. Kui plate oleks õhtal siis ei toimiks ju ka teiste mäludega. Asja point ongi selles, et kõik jubinad on töökorras aga minigl põhjusel need mälud enam platele ei meeldi kuigi eelnevalt nad on mitu head aastat töötand.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.05.2010 14:26:26 vasta tsitaadiga

Seda teeb tühi patarei ja nüüd "kukkusid" selle tõttu need paikapandud mälu Settingud "maha".

Nii, et pane uus ja täis patarei, seejärel pane uuesti BIOS-is mälu settingud paika.

Edu thumbs_up.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 14.05.2010 14:40:11 vasta tsitaadiga

Patarei on uus ja täiesti täis. Pealegi teise mäluga töötab kõik laksust ilusti. Biossis ei saa ma midagi teha kuna niikagele asi ei jõua, et ma üldse mingit pilti näeks või biossi saaks.
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 17.05.2010 10:02:54 vasta tsitaadiga

Ega emaplaadi konded punnis pole?
Et mingi teist tüüpi mäluga su arvuti töötab ja sinu omadega enam mitte, võib tähendada lihtsalt seda, et sinu mälud tahavad saada stabiilsemat toidet, kui sinu emaplaadilt praegu tuleb. Sõbra arvutis on mälude toide stabiilsem ja ka sinu masina mälud töötavad seal, sõbra arvuti mälu aga on võimeline töötama ka veidi ebastabiilsema toitega ja seepärast töötab ka sinu masinas.

See on lihtsalt üks võimalik teooria, mis ei pruugi tegelikkusele vastata.

tagasi üles
matih22
HV veteran
matih22

sõnum 17.05.2010 10:22:46 vasta tsitaadiga

Kunagi oli mul sama jama. Arvasin, et emaplaat õhtal, kuid selgus, et oli helikaardi süü, millel olid kaks kondet punnis. Kaardi välja võtsin, kõik ilusti korras. Kisu kõik üleliigsed kaardid välja ja proovi siis.
Kommentaarid: 229 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 196
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 17.05.2010 13:17:11 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Ega emaplaadi konded punnis pole?
Ei ole.
Dogbert kirjutas:
Et mingi teist tüüpi mäluga su arvuti töötab ja sinu omadega enam mitte, võib tähendada lihtsalt seda, et sinu mälud tahavad saada stabiilsemat toidet, kui sinu emaplaadilt praegu tuleb. Sõbra arvutis on mälude toide stabiilsem ja ka sinu masina mälud töötavad seal, sõbra arvuti mälu aga on võimeline töötama ka veidi ebastabiilsema toitega ja seepärast töötab ka sinu masinas.

See on lihtsalt üks võimalik teooria, mis ei pruugi tegelikkusele vastata.

Hehee, aga kuidas nüüd 100% kindlaks teha? Sai nüüd vahepeal tehtud siuke nipp, et pandud sõbra mälu sisse, mälule 2,2V antud ja siis enda mälu sisse. 1 pulk läheb nii neljandas pesas tööle aga mitte igakord ja kui panna rohkem pulkasid siis ei toimi. Täna sai ordis 8GB sisse laotud ja käis igast vajutusest. Ehk siis mingi kala on mäludega. Kui plate ei anna minu 1x1GB pulgale matsu välja siis 4x2GB pulgale ei tohiks ju hoopiski anda? icon_rolleyes.gif Sams sõbra arvutis töötavad minu mälud ilusti. Tore oleks kui keegi viitsiks mu mälusid testida icon_neutral.gif

matih22 kirjutas:
Kunagi oli mul sama jama. Arvasin, et emaplaat õhtal, kuid selgus, et oli helikaardi süü, millel olid kaks kondet punnis. Kaardi välja võtsin, kõik ilusti korras. Kisu kõik üleliigsed kaardid välja ja proovi siis.
Tehtud esmaste asjadena, ei aitand.
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 17.05.2010 13:33:23 vasta tsitaadiga

Klemmid on puhtad? Näpujälgi ega oksüdeerumist pole märgata? Ja töötavad teises arvutis ikka laitmatult? (memtest86+ testitud?)
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 17.05.2010 14:57:49 vasta tsitaadiga

No memtestiga pole teises masinas lammutand - pole sellist võimalust icon_sad.gif Klemmid puhtad ikka ja näpujälgi ka pole.
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 18.05.2010 13:34:35 vasta tsitaadiga

Lihtsalt ei oska rohkem muud oletada, kui et need mälud on ikka mingil määral haiget saanud, kui see jutt on õige, et uute mäludega töötab masin korralikult. Arvutite remondiga tegelevates kohtades peaks spets mälutestimise seadmed olema. Kunagi sai Beestingus kiirkorras sedasi üks garantiiline pulk ära vahetatud.
Võta need pulgad kaasa ja lase ära testida.

tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 18.05.2010 14:48:39 vasta tsitaadiga

Pärnu ordis igastahes sellist seadet polnud, muidu oleks heameelega testida lasknud. Krt nendel mäludel pole vist ka erinevalt OCZ osadest seeriatest mingit edulisemat garantiid icon_sad.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Müstiline kala kastiga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.