15.05.2010 23:01:22
msi 8600gt näitab mängudel ruute
selline mure, et sai soetatud msi 8600gt 512mb gddr2 videokaart. kõik on muidu normaalne. videod ja niisama pildid. agga mängudes on pildid ruudulised. mulle on soovitatud vähendada reolutsiooni ja graafikat maha tõmmata, aga sellest pole nagu abi olnud, lülitasin isegi nvidea physicsi välja kuid seis sama. pole kaarti kellanud ega midagi. manusesse panin pildi ghost recon advanced warfighter 1 mängust. pilt on teiste mängudega ka samasugune (juiced2,näiteks) kas on kivi kunagi haiget saanud või kuidas (ostetud siitsamast foorumist)
selge. aga ma ei saa aru sellest, et miks ainult mängudes asi ruuduline. viska mõni film käima või siis surfa netis, ruute pole. nagu eri kummaline. kas tõesti peab nüüd hakkama kaarte kontrollima kohe mängima asudes või. siiani ainult kontrollinud niimoodi, et kaart sisse ja kui ilust winni pilt ees siis järelikult kaart korras.
Sa võid proovida teisi ajureid (DNA, OMEGA nt), aga jah, ega suurt lootust pole. Mul kunagi oli riva tnt2 ultraga pmt täpselt sama error, siis oli põhjuseks üks vigastada saanud siin (suurem kruvi oli keeratud vastavasse auku ning ta vigastas mööda jooksvdat siini) ja pärast ühe HV-lase tehtud mikrojootmist oli asi korras. Millegi pärat on mul tunne, et OMEGA ajur ka kind of parandas seda või äkki tegi lihtsalt valged ruudud roosadeks... ei mäleta...
g84/6 kaartidega on muidugi see asi, et need 100% vigased ka, nvidia viga - google + n84/6 broken - nimelt ei kaart üle soe-külm-soe tsüklit - vale materjal valiti tuumale vms, hakkab lagunema selle peale. Samas, kui ma õigesti mäletan, siis vähemlat osade laptopide puhul oli selle põlvkonna kaartidejle nvidia poolt 5 garantii kõnealuse vea ilmnemise korral... tasub uurida... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
selge. aga ma ei saa aru sellest, et miks ainult mängudes asi ruuduline. viska mõni film käima või siis surfa netis, ruute pole. nagu eri kummaline. kas tõesti peab nüüd hakkama kaarte kontrollima kohe mängima asudes või. siiani ainult kontrollinud niimoodi, et kaart sisse ja kui ilust winni pilt ees siis järelikult kaart korras.
Winiga ei teki kaardile piisavalt koormust, et nt. video mälud üle kuumeneksid.
Alati lase mingi 3dmark peal mis kaarti koormaks ja kuumaks ajaks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.