Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
14.05.2010 22:45:32
Comodo muudab arvuti aeglaseks |
|
|
Proovisin mõned päevad Comodo tulemüüri ja antiviirust. Miskipärast läks arvuti maru aeglaseks, eriti just netis surfamisel andis tunda. Samuti keeldus Comodo jonnakalt lubamast mõnda käivitust - näiteks Winampi pani ta kogu aeg liivakastis jooksma, kuigi ma talle korralduse andsin, et lubagu Winampil vabalt joosta.
Kas annaks kuidagi sättida?
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
taaniellin
HV Guru
|
14.05.2010 23:03:26
|
|
|
mul oli sama jama,lasin OP peale ja oli ilmselgelt parem,aga kasutus viisiga oli raskusi nats!
   |
3 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
15.05.2010 20:17:30
|
|
|
Liivakasti kasutamine ilmselt teebki aeglaseks. Samas ei ole selle kasutamine kohustuslik, CIS töötab ka ilma selleta kenasti. Liivakasti süsteem on CIS-is uus nähtus ja kindlasti on seal veel oma kotermannid sees.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
17.05.2010 20:32:05
|
|
|
Liivakast võib jah aeglasemaks muuta. Mina kasutan ilma liivakastita ja ei saa küll öelda, et Comodo kasti aeglasemaks muudaks.
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
ints0000
HV vaatleja
|
19.05.2010 23:41:37
|
|
|
Mul ajas comodo cpu 100% peale netis toimetades. liivakast on väljalülitatud. Otsisin siis lahendust ja midagi tarka ei leidnud, sai mingi dll injection vms väljalülitatud kuid ikka vahepeal tekitas jama edasi.
Leidsin ühe mitu aastat vana teema kus oli, et mingi comodo update oli programmi pahaks ajanud ja soovitati .cav faile eemaldada. Ma võtsin talt kõik cav failid ära antiviiruse osa ei käivitu enam, muud asjad jäid tööle ja enam cpu-d ei koorma. Sai nüüd kehva lahendus, aga kui kellelgi on mõni parem lahendus sellise probleemi jaoks andke teada. Antiviirus võiks ikkagi olla igaksjuhuks.
Veel on lootusetu comodo tulemüürile selgeks teha VLC media streami (IPTV), aitab ainult tulemüüri väljalülitamine
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
20.05.2010 00:06:46
|
|
|
ints0000 kirjutas: |
..... Sai nüüd kehva lahendus, aga kui kellelgi on mõni parem lahendus sellise probleemi jaoks andke teada. Antiviirus võiks ikkagi olla igaksjuhuks. .... |
Olen ka seda õiget, parimat viirusetõrjet pidevalt otsinud NOD32 tundus parim, kuid sellega pidevad probleemid, maksa , sai ka seda Comodo viiruse tõrjet mitmes arvutis proovitud aga tundub siiski jama, võtab ka minu meelest liialt ressursi, eile sai ühest masinast NOD32 maha lastud ja Microsoft Security Essentials asemele pandud, üllatus mis sugune, masin hakkas tunduvalt kiiremini enast liigutama, võta siis nüüd kinni mis see kõige vähem ressursi võtab, kas tõesti Security Essentials on kõige väiksema ressursi nõudev viiruse tõrje hetkel, aga eks iga üks või ise kõik tasuta viirusetõrjed ja tasulised järele proovida
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvutisõber
HV veteran

|
02.08.2010 06:53:02
|
|
|
ints0000 kirjutas: |
Veel on lootusetu comodo tulemüürile selgeks teha VLC media streami (IPTV), aitab ainult tulemüüri väljalülitamine  |
Kas tuli täiesti välja lülitada?
Ühe programmiga oli endal nõnda, et peale igat muudatust (näiteks checkboxi staatuse muutust) avas Comodo oma pop-up akna ja kui lülitasin Defence+-i Puhta arvuti režiimi, kadus see probleem ära ja pop-up avati ainult konkreetse programmi käivitamisel. Kui lülitasin Defence+-i Treeningrežiimi, kadus vist ka see probleem.
Huvitav on see, et asi lahenes millalgi päris ootamatult ja nüüd on see programm Comodole tuttav.
_________________ ... |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
1 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
ints0000
HV vaatleja
|
18.08.2010 22:19:12
|
|
|
Tulemüür tuleb jah täiesti välja lülitada, et IPTV-d arvutis vaadata saaks. Proovisin igatpidi seal sätteid muuta, aga ikka ei õnnestunud tööle saada.
To tulemüür arvab vist, et miski udp flood atack vms toimub ja keelab ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|