Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
04.05.2010 16:00:40
TerviseTrend.ee pakub võimalust hinnata perearste |
|
|
link :: Tervisetrend
Aadressil www.tervisetrend.ee alustas tegevust uus tervise- ja meditsiiniinfo keskkond. Uudsena pakub kodulehekülg võimalust hinnata erinevaid meditsiiniteenuseid ning jagada teiste patsientidega oma varasemaid kogemusi konkreetse teenusepakkuja osas. Esimeses etapis saavad TerviseTrend.ee külastajad lugeda teiste patsientide poolt antud hinnanguid ja arvamusi perearstide kohta. Samas on võimalik hinnata ja kommenteerida oma perearsti teenuseid. Lisaks saab lihtsalt ja kiirelt leida perearstide kontaktandmeid ning vaadata asukohta kaardil.
„See on üks võimalus, kuidas aidata kaasa arstiabi kvaliteetsemaks muutumisele,“ sõnas üks projekti eestvedajatest Janno Järv. „Me ei soovi, et tegemist oleks keskkonnaga, kus patsiendid saaksid väljendada ainult oma pahameelt. Meie eesmärk on pakkuda inimestele sõltumatut meditsiiniinfot, sealhulgas ka positiivset, mis aitaks neid oluliste otsuste tegemisel,“ ütles Järv.
Patsientidel on soovi korral võimalik avaldada oma arvamust anonüümselt. Hinnangu andmiseks on võimalik kasutada uudset liugskaalat, mis teeb hindamise lihtsaks ja kiireks. Patsientide poolt postitatud hinnangud ja arvamused on abiks ka meditsiiniteenuste pakkujatele, kes saavad sellepõhjal teha omad järeldused.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
04.05.2010 17:07:57
|
|
|
Kena asi.
Eraarstide osakond võiks ka nüüd tööle hakata.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
04.05.2010 19:34:08
|
|
|
Hindasin oma perearsti ka ära, viimasel ajal pole üldse rahul ta teenusega, ei süvene üldse muresse ja jooksutab mööda arste, kuigi tegelikult oleks lõppkokkuvõttes ikkagi abi temalt pidanud saama...
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
04.05.2010 19:36:02
|
|
|
Kui veel keegi teeks portaali, kus saab hinnata teisi portaale, mis hindavad kolmandaid portaale, mis hindavad teenuste pakkujaid...
_________________ Allkiri |
|
Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
04.05.2010 20:57:48
|
|
|
Meditsiini Rate.ee
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
04.05.2010 20:58:59
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Meditsiini Rate.ee  |
Maini seda reidi andrei'le, äkki veel annab rahhi kah selle mõtte eest
_________________ { Talu/suvila blogi } |
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.05.2010 21:45:15
|
|
|
Ma vaevu mäletan perearsti nime ja asukohta ja üldse ei mäleta millal ma viimati mingil põhjusel käisin arsti juures.Muidugi sots maks läheb iga kuu
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
04.05.2010 21:54:00
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Ma vaevu mäletan perearsti nime ja asukohta ja üldse ei mäleta millal ma viimati mingil põhjusel käisin arsti juures.Muidugi sots maks läheb iga kuu  |
Sama siin, kaugel ka teine, kilomeetrit 30, pole ära ka viitsinud vahetada, võib-olla sattun hullema otsa
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.05.2010 22:02:02
|
|
|
Marie kirjutas: |
Ma vaevu mäletan perearsti nime ja asukohta ja üldse ei mäleta millal ma viimati mingil põhjusel käisin arsti juures.Muidugi sots maks läheb iga kuu  |
Sama siin, kaugel ka teine, kilomeetrit 30, pole ära ka viitsinud vahetada, võib-olla sattun hullema otsa |
Mul õnneks lähedal.Võin jala minna ~150m või isegi vähem
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
05.05.2010 00:45:43
|
|
|
... selline anonüümne hindamine on küll üsna kahtlase väärtusega, sinna võib ju igaüks ja mida iganes kirjutada ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
05.05.2010 11:13:22
|
|
|
Sama siin, kaugel ka teine, kilomeetrit 30, pole ära ka viitsinud vahetada, võib-olla sattun hullema otsa |
Rohkem kui 10 aasta jooksul olen korra otsinud oma perearsti, see oli 4 aastat tagasi kui oli euroopa ravikindlustuskaarti vaja (mille pärast tegin netis ikkagi ära). Pole tlnas oldud 11 aasta jooksul arstil käinud. Nägin et miski mutike oli, riigikeelt ei mõikama, tal pidi keegi õde kõrval olema ja tõlkima mida ma saada tahan ja küsin Kui ma haigeks jään, siis ma küll ei julgeks minna ja lasta ennast ravida. Ta võibolla tõesti oskab ja jagab meditsiini värki, aga kui keelest aru ei saada, siis on probleem. Ma õnneks või kahjuks ei tea ta nime kah, seega... Eks näis mis muidugi tulevik toob.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
maniisama
HV kasutaja
|
09.05.2010 17:10:00
|
|
|
parim eesti nokia on sopaga loopimine- nii eestlaslik ning emapiimaga verre imetud. Mitte ainult konkreetselt selle avatud asjanduse kohta, vaid üldiselt. Kahju et internet on andnud võimaluse igasugu sorti inimestele oma arvamust avaldada, kuskil siiski on piir- mõningas mõttes hea et austraalia ja hiina midagi piiravad. Interneti lugemise võib küll teha põhiõiguseks aga sinna materjalide ülesriputamise ja kirja panemise jaoks oleks vaja siiski mingeid teste läbida, samuti nagu autojuhtimiseks.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
09.05.2010 21:34:12
|
|
|
maniisama kirjutas: |
...... Kahju et internet on andnud võimaluse igasugu sorti inimestele oma arvamust avaldada ....... |
Kui seda võimalust ei oleks, läheks ikka võimu kuritarvitamine üle igasuguse piiri, loomulikult võib kõikjal teha arvamuse avaldamiseks sama süsteemi nagu seda tegi http://www.epl.ee/
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
maniisama
HV kasutaja
|
10.05.2010 00:03:47
|
|
|
Kui seda võimalust ei oleks |
-huvitav, kuidas me siiamaani maailmas "demokraatiaga" oleme jõudnud? ei vaidle, et laiem kõlapind kasuks tuleb (netti mõtlesin lisaks raadiole, tv-le ja ajakirjandusele), jah, mõistan arengut ja vajadust sellega kaasa minna. Näiteks siiski on ka paljudes riikides piirang bike juhtimiseks ehk siis vanus +autosõidukogemus.
läheks ikka võimu kuritarvitamine üle igasuguse piiri |
- aga milleks me valimas käime? milleks me oleme rahvas, kellel riik on? rahvas>>riik>>valimised>>valitsejad, kes tulevad siiski rahva seast ja kui ei tule siis kust kohast??? kui ei olda rahul siis on võimalus 1. riiki vahetada, 2. uued valida
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
02.03.2011 12:08:54
|
|
|
Mul on selline küsimus - kas keegi kolmas isik võib üldse minu andmed niimoodi internetti hindamiseks üles riputada?
Miks patsiendid võivad anonüümselt hinnata?
_________________ PSN: weaselEST |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
02.03.2011 18:42:59
|
|
|
weasel kirjutas: |
Mul on selline küsimus - kas keegi kolmas isik võib üldse minu andmed niimoodi internetti hindamiseks üles riputada?
Miks patsiendid võivad anonüümselt hinnata? |
Arvan esimese küsimuse kohta, et tööalaselt võib arvamust teenusepakkuja kohta jagada. Ka tööga (perearstindusega) seotud andmeid võib jagada, nii kaua kui isiklikuks ei lähe. See on nagu avalikus kohas pildistamine - lubatud, aga viisakas oleks luba küsida.
Anonüümset hindamist ei poolda.
_________________ Allkiri |
|
Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |