Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  TerviseTrend.ee pakub võimalust hinnata perearste märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 04.05.2010 16:00:40 TerviseTrend.ee pakub võimalust hinnata perearste vasta tsitaadiga

link :: Tervisetrend

Aadressil www.tervisetrend.ee alustas tegevust uus tervise- ja meditsiiniinfo keskkond. Uudsena pakub kodulehekülg võimalust hinnata erinevaid meditsiiniteenuseid ning jagada teiste patsientidega oma varasemaid kogemusi konkreetse teenusepakkuja osas. Esimeses etapis saavad TerviseTrend.ee külastajad lugeda teiste patsientide poolt antud hinnanguid ja arvamusi perearstide kohta. Samas on võimalik hinnata ja kommenteerida oma perearsti teenuseid. Lisaks saab lihtsalt ja kiirelt leida perearstide kontaktandmeid ning vaadata asukohta kaardil.

„See on üks võimalus, kuidas aidata kaasa arstiabi kvaliteetsemaks muutumisele,“ sõnas üks projekti eestvedajatest Janno Järv. „Me ei soovi, et tegemist oleks keskkonnaga, kus patsiendid saaksid väljendada ainult oma pahameelt. Meie eesmärk on pakkuda inimestele sõltumatut meditsiiniinfot, sealhulgas ka positiivset, mis aitaks neid oluliste otsuste tegemisel,“ ütles Järv.

Patsientidel on soovi korral võimalik avaldada oma arvamust anonüümselt. Hinnangu andmiseks on võimalik kasutada uudset liugskaalat, mis teeb hindamise lihtsaks ja kiireks. Patsientide poolt postitatud hinnangud ja arvamused on abiks ka meditsiiniteenuste pakkujatele, kes saavad sellepõhjal teha omad järeldused.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
K3ndu
HV Guru
K3ndu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.05.2010 17:07:57 vasta tsitaadiga

Kena asi.icon_biggrin.gif
Eraarstide osakond võiks ka nüüd tööle hakata.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 116
tagasi üles
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 04.05.2010 19:34:08 vasta tsitaadiga

Hindasin oma perearsti ka ära, viimasel ajal pole üldse rahul ta teenusega, ei süvene üldse muresse ja jooksutab mööda arste, kuigi tegelikult oleks lõppkokkuvõttes ikkagi abi temalt pidanud saama...
MelesMeles
HV Guru

sõnum 04.05.2010 19:36:02 vasta tsitaadiga

Kui veel keegi teeks portaali, kus saab hinnata teisi portaale, mis hindavad kolmandaid portaale, mis hindavad teenuste pakkujaid... icon_rolleyes.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 04.05.2010 20:57:48 vasta tsitaadiga

Meditsiini Rate.ee thumbs_up.gif
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
woozy
HV Guru
woozy

sõnum 04.05.2010 20:58:59 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Meditsiini Rate.ee thumbs_up.gif

Maini seda reidi andrei'le, äkki veel annab rahhi kah selle mõtte eest icon_razz1.gif

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 04.05.2010 21:45:15 vasta tsitaadiga

Ma vaevu mäletan perearsti nime ja asukohta ja üldse ei mäleta millal ma viimati mingil põhjusel käisin arsti juures.Muidugi sots maks läheb iga kuu icon_rolleyes.gif icon_confused.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 04.05.2010 21:54:00 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Ma vaevu mäletan perearsti nime ja asukohta ja üldse ei mäleta millal ma viimati mingil põhjusel käisin arsti juures.Muidugi sots maks läheb iga kuu icon_rolleyes.gif icon_confused.gif

Sama siin, kaugel ka teine, kilomeetrit 30, pole ära ka viitsinud vahetada, võib-olla sattun hullema otsa

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 04.05.2010 22:02:02 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
tomorrow kirjutas:

Sama siin, kaugel ka teine, kilomeetrit 30, pole ära ka viitsinud vahetada, võib-olla sattun hullema otsa

Mul õnneks lähedal.Võin jala minna ~150m või isegi vähem thumbs_up.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 05.05.2010 00:45:43 vasta tsitaadiga

... selline anonüümne hindamine on küll üsna kahtlase väärtusega, sinna võib ju igaüks ja mida iganes kirjutada ...
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 05.05.2010 11:13:22 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
tomorrow kirjutas:

Rohkem kui 10 aasta jooksul olen korra otsinud oma perearsti, see oli 4 aastat tagasi kui oli euroopa ravikindlustuskaarti vaja (mille pärast tegin netis ikkagi ära). Pole tlnas oldud 11 aasta jooksul arstil käinud. Nägin et miski mutike oli, riigikeelt ei mõikama, tal pidi keegi õde kõrval olema ja tõlkima mida ma saada tahan ja küsin icon_sad.gif Kui ma haigeks jään, siis ma küll ei julgeks minna ja lasta ennast ravida. Ta võibolla tõesti oskab ja jagab meditsiini värki, aga kui keelest aru ei saada, siis on probleem. Ma õnneks või kahjuks ei tea ta nime kah, seega... icon_biggrin.gif Eks näis mis muidugi tulevik toob.
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
maniisama
HV kasutaja

sõnum 09.05.2010 17:10:00 vasta tsitaadiga

parim eesti nokia on sopaga loopimine- nii eestlaslik ning emapiimaga verre imetud. Mitte ainult konkreetselt selle avatud asjanduse kohta, vaid üldiselt. Kahju et internet on andnud võimaluse igasugu sorti inimestele oma arvamust avaldada, kuskil siiski on piir- mõningas mõttes hea et austraalia ja hiina midagi piiravad. Interneti lugemise võib küll teha põhiõiguseks aga sinna materjalide ülesriputamise ja kirja panemise jaoks oleks vaja siiski mingeid teste läbida, samuti nagu autojuhtimiseks.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 09.05.2010 21:34:12 vasta tsitaadiga

maniisama kirjutas:
...... Kahju et internet on andnud võimaluse igasugu sorti inimestele oma arvamust avaldada .......

Kui seda võimalust ei oleks, läheks ikka võimu kuritarvitamine üle igasuguse piiri, loomulikult võib kõikjal teha arvamuse avaldamiseks sama süsteemi nagu seda tegi http://www.epl.ee/

maniisama
HV kasutaja

sõnum 10.05.2010 00:03:47 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
Kui seda võimalust ei oleks
-huvitav, kuidas me siiamaani maailmas "demokraatiaga" oleme jõudnud? ei vaidle, et laiem kõlapind kasuks tuleb (netti mõtlesin lisaks raadiole, tv-le ja ajakirjandusele), jah, mõistan arengut ja vajadust sellega kaasa minna. Näiteks siiski on ka paljudes riikides piirang bike juhtimiseks ehk siis vanus +autosõidukogemus.
Marie kirjutas:
läheks ikka võimu kuritarvitamine üle igasuguse piiri
- aga milleks me valimas käime? milleks me oleme rahvas, kellel riik on? rahvas>>riik>>valimised>>valitsejad, kes tulevad siiski rahva seast ja kui ei tule siis kust kohast??? kui ei olda rahul siis on võimalus 1. riiki vahetada, 2. uued valida
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 02.03.2011 12:08:54 vasta tsitaadiga

Mul on selline küsimus - kas keegi kolmas isik võib üldse minu andmed niimoodi internetti hindamiseks üles riputada?

Miks patsiendid võivad anonüümselt hinnata?

MelesMeles
HV Guru

sõnum 02.03.2011 18:42:59 vasta tsitaadiga

weasel kirjutas:
Mul on selline küsimus - kas keegi kolmas isik võib üldse minu andmed niimoodi internetti hindamiseks üles riputada?

Miks patsiendid võivad anonüümselt hinnata?

Arvan esimese küsimuse kohta, et tööalaselt võib arvamust teenusepakkuja kohta jagada. Ka tööga (perearstindusega) seotud andmeid võib jagada, nii kaua kui isiklikuks ei lähe. See on nagu avalikus kohas pildistamine - lubatud, aga viisakas oleks luba küsida.

Anonüümset hindamist ei poolda. thumbs_down.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  TerviseTrend.ee pakub võimalust hinnata perearste
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.