Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  iPad märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 93, 94, 95  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
1dumbpcuser
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 04.05.2010 07:34:44 vasta tsitaadiga

Jailbreak Released for iPad, iPhone, iPod Touch
TomsGuide

tsitaat:
Just after the iPad 3G released to U.S. customers, hackers have released an untethered jailbreak method for any iPad, iPhone, or iPod touch on firmware 3.1.2, 3.1.3, or 3.2.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.05.2010 08:34:51 vasta tsitaadiga

kami kirjutas:
Põhjus, miks eelistatakse üht teisele, seisneb selles, et tarkvara X osutus operatsioonisüsteemil Y vigaseks ning selle tulemusena hävis kasutaja Z tehtud töö
bullshit
Võttes laest numbreid julgeks väita, et tugev pool kõigist neist i-toodetest on müüdud fanboy'dele kes jooksevad tormi kõigele, mille nimi algab I-tähega. Küll ja küll nähtud peale iga uue toote turule tulekut blogides-foorumites poste stiilis "saingi lõpuks oma imevidina kätte, eks näis kas seda vaja ka läheb". Apple on samasugune moevärk nagu paljud teised sarnased varem on olnud. Seda ei osteta seetõttu, et see oleks mingi koha pealt mäekõrguselt parem, seda ostetakse peamiselt sellepärast, et seda haibitakse nii palju ja "all cool kids have it".
kami kirjutas:
Sellised olukorrad on paratamatus juhul, kui jailbreakimist pakuks Apple oma iPhone OSis.
Räägi nüüd reaalselt miks peaks see probleemide hulka tõstma? On ju senised iphoned kõik jailbreakitud, kas on kuskilt mingit statistikat näha probleemide hulga kohta noil ja tavakasutaja käes olevate aparaatide vahel?
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 04.05.2010 09:01:59 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
kami kirjutas:
Põhjus, miks eelistatakse üht teisele, seisneb selles, et tarkvara X osutus operatsioonisüsteemil Y vigaseks ning selle tulemusena hävis kasutaja Z tehtud töö
bullshit
Võttes laest numbreid julgeks väita, et tugev pool kõigist neist i-toodetest on müüdud fanboy'dele kes jooksevad tormi kõigele, mille nimi algab I-tähega. Küll ja küll nähtud peale iga uue toote turule tulekut blogides-foorumites poste stiilis "saingi lõpuks oma imevidina kätte, eks näis kas seda vaja ka läheb". Apple on samasugune moevärk nagu paljud teised sarnased varem on olnud. Seda ei osteta seetõttu, et see oleks mingi koha pealt mäekõrguselt parem, seda ostetakse peamiselt sellepärast, et seda haibitakse nii palju ja "all cool kids have it".

aga see moevärk on juba ~10 aastat kestnud. Tavaliselt lähevad asjad ühe kahe aastaga moest ära icon_smile.gif + Apple tooteid on mugav kasutada (vähemalt minu jaoks).
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 60
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kami
HV kasutaja

sõnum 04.05.2010 09:24:55 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
kami kirjutas:
bullshit
kami kirjutas:
Sellised olukorrad on paratamatus juhul, kui jailbreakimist pakuks Apple oma iPhone OSis.
Räägi nüüd reaalselt miks peaks see probleemide hulka tõstma? On ju senised iphoned kõik jailbreakitud, kas on kuskilt mingit statistikat näha probleemide hulga kohta noil ja tavakasutaja käes olevate aparaatide vahel?

1. Näita allikaid, mis kinnitavad su väga huvitavaid väiteid. Ühtlasi, mis on fanboy ja average Joe erinevuseks? Teadmistepagas? Tekib küsimus, mis lehtedel sa küll kolad. Too palun kolm tsitaati erinevatest foorumitest stiilis "saingi lõpuks oma imevidina kätte, eks näis kas seda vaja ka läheb". Kuidas on Apple moevärk? Sinu hinnangu põhjal? Kui iPad oleks inetu nagu öö (kas ta mitte seda praegu juba pole? ilu on vaataja silmis) või mõni muu tahvelarvuti aastast 2005, oleks kõik parimas korras? Naljakas, ent emotsionaalne bullshit Niisugune võib tõesti olla sinu väärastunud mõttemaailm, kuid fakt on, et professionaal ei saa Logicut mõne muu OSi peal kasutada, kuna tarkvara lihtsalt puudub.

2. http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=iphone+slower+after+jailbreak&ie=UTF-8&oe=UTF-8 ja loe ise, mis teeb telefone aeglaseks. Alates vigaste theme'idega ning lõpetades geeniustega, kes teevad restardi unlockimise protsessi käigus.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 04.05.2010 09:38:06 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:

Ma võin käe südamele panna ja öelda, et ostsin oma iPhone'i pigem skeptiliselt, peamiselt seepärast, et sain väga odavalt kätte ja plaanisin kallimalt maha müüa. icon_smile.gif Ma pole omanud ega igapäevaselt kasutanud ei Apple lauaarvuteid ega läpakaid. Isegi iPod'e mitte. S. Jobs pole minu jaoks kunagi mingi jumal olnud. Siis aga näppisin pisut seda iPhone'i ja tundus pagana intuitiivne ja mõnus. Sõrmega sai tõesti kõik tehtud, mitte nagu mu kunagine Asus P535, mida tuli pidevalt pulgaga torkida ja mis minu arust telefoniks eriti ei kõlvanud. Koostekvaliteet on ka suurepärane. Sain käest-kätte tehinguga kummist ümbrise ka kaasa ja viskasin selle algul kohe sahtlisse. Kui aga telefon oli õhtu jooksul paar korda näppude vahelt märja ploomikivina minema lennanud, tõmbasin kummiümbrise jälle peale ja nii ta on seni jäänud. Nii et mingist ilusa välimusega edvistamisest ei saa minu puhul rääkida. Puhtalt funktsionaalsus. Minu käest on aegade jooksul sadu telefone läbi käinud. Ma olen kaevunud nende sügavaimatessegi menüüdesse ja paljusid ka füüsiliselt lammutanud. Ma usun, et ma oskan kasutusmugavust ja asja headust üsna objektiivselt hinnata.
Kommentaarid: 248 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 227
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.05.2010 10:40:52 vasta tsitaadiga

kami kirjutas:
Ühtlasi, mis on fanboy ja average Joe erinevuseks?
Fanboy: http://forums.leasticoulddo.com/index.php?showtopic=31332&view=&hl=ipad&fromsearch=1
"I’m writing this letter because I needed you to know that whatever you announce tomorrow, whether it be the Islate, the Itoothbrush or even the long awaited It-800 Terminatator Robot, I will purchase it."

Average joe lihtsalt ostab mida iganes tal vaja läheb ilma et brand nii väga oluline oleks.
kami kirjutas:
Kuidas on Apple moevärk? Sinu hinnangu põhjal?
Moevärgiks teebki selle taoliste fanboy'de rohkus kes seda üksteise jaoks haibivad.
kami kirjutas:
Kui iPad oleks inetu nagu öö (kas ta mitte seda praegu juba pole? ilu on vaataja silmis) või mõni muu tahvelarvuti aastast 2005, oleks kõik parimas korras?
Olen ma kusagil midagi säärast väitnud?
kami kirjutas:
loe ise, mis teeb telefone aeglaseks. Alates vigaste theme'idega ning lõpetades geeniustega, kes teevad restardi unlockimise protsessi käigus
Lugedes mõningaid linke jõudsin järeldusele, et kui on viletsalt loodud jailbreak siis on probleeme rohkem, kui korraliku puhul. Jailbreakimisi on vastavalt firmware uuendustele tehtud erinevaid võtteid kasutuades. Mõned on õnnestunud vägagi korralikult ja ei mõjuta mingil moel seadme tööd, mõningate puhul on asjad tehtud nii palju tülikamaks, et mõned asjad võivad muutuda suts ebaefektiivsemaks. Kui jailbreakimine oleks lubatud by-default ning ei oleks vaja selleks softi häkkida ei oleks ka noid jailbreakingust tingitud probleeme. Inimese oma vabal tahtel peale installitud tavaar mis olukorra viletsamaks teeb on nende omal vabal tahtel sinna lastud. Täpselt sama moodi suudab iga jorss ka oma macbooki/imac'i ära rikkuda kuid ennäe, nende jaoks pole siiani tuntud vajadust lockdowni tegemiseks.
rex kirjutas:
Sõrmega sai tõesti kõik tehtud, mitte nagu mu kunagine Asus P535, mida tuli pidevalt pulgaga torkida ja mis minu arust telefoniks eriti ei kõlvanud
Tunnistan, et minu eri telefonide kogemused on üsnagi väiksed. Võiks öelda, et uuematest olen kasutanud ainult xpress musicut ja n900't. Mõlemal saab kõik toimingud kenasti näpuga ära aetud.
rex kirjutas:
Kui aga telefon oli õhtu jooksul paar korda näppude vahelt märja ploomikivina minema lennanud, tõmbasin kummiümbrise jälle peale ja nii ta on seni jäänud
Kummaline probleem, siiani pole ühegi mobla puhul midagi sellist juhtunud. Kas tolle korpus on mingist erilisest materialist et nii libe on?
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 04.05.2010 11:30:49 vasta tsitaadiga

nonii, sain nüüd riistapuu ise ära näppida (ülemus lasi usast tuua). Üldmulje... väga positiivne. Käes tundub soliidne, miskit ei paindu. Ekraan ütleks et sama hea kui macbookidel (kui läikiv ei meeldi, pole midagi teha). Onscreen keyboard on hea asi. Tõsiselt hea, tundlik, saad aru mida sa vajutad, kuhu sa vajutad. Pikka teksti ei kirjutanud kuid lühifraasidega polnud mitte mingit probleemi.

Videoplayer väga viisakas, sai veidi Avatari vaadatud. Youtube ja muud asjad samad nagu iPod Touchil/iPhonel.

Lühikokkuvõte oleks, et 3G versioon on väga tegija. Eriti just situatsioonides kui on vaja kuskile sõita ja aega surnuks lüüa. (filmid, nett, muusika).Läpakas aitab ka muidugi aga näiteks mina pean end bussides mingi eriti totra nurga alla keerama kui ma tahan läpakat süles hoida ja midagi vaadata.

Seega apple müüginumbrid ei üllata mind enam sugugi.

47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 04.05.2010 11:43:26 vasta tsitaadiga

kas ühelgi i-asjal _toimivat_ käekirjatuvastust on?
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 04.05.2010 11:49:17 vasta tsitaadiga

47th ronin, ei ole kindel aga minuteada mitte. Ei kujuta ette, et näpuga peaks mingeid krõnkse joonistama hakkama icon_lol.gif

Samas miks seda vaja peaks olema? Kas selle käekirjatuvastuse katsetamisega eri tootjate poolt ei ole juba tõestatud, et see on ülimalt ebaefektiivne?

47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 04.05.2010 12:30:57 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:
47th ronin, ei ole kindel aga minuteada mitte. Ei kujuta ette, et näpuga peaks mingeid krõnkse joonistama hakkama icon_lol.gif

Samas miks seda vaja peaks olema? Kas selle käekirjatuvastuse katsetamisega eri tootjate poolt ei ole juba tõestatud, et see on ülimalt ebaefektiivne?
aa, no siis on minu viga ilmselt, et ma kiiremini kirjutan kui vajutan.. vabandust..
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 04.05.2010 12:36:20 vasta tsitaadiga

47th ronin, ei ole hullu. Vahest ikka juhtub.

Aga tõsisemalt rääkides siis ma ei usu, et sa näpuga kiiremini kirjutaksid kui vajutaks. Samas testi järgi: http://itunes.apple.com/us/app/writepad/id293033512?mt=8

earthbeat
HV kasutaja
earthbeat

sõnum 04.05.2010 12:39:49 vasta tsitaadiga

47th ronin kirjutas:
kas ühelgi i-asjal _toimivat_ käekirjatuvastust on?

iAsjadel ei ole icon_smile.gif Newton oli aga sellel ala kunn.
Steve ütles, et käekirjatuvastus on BS, peame seda uskuma icon_wink.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 04.05.2010 12:49:21 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Üldmulje... väga positiivne. Käes tundub soliidne, miskit ei paindu. Ekraan ütleks et sama hea kui macbookidel (kui läikiv ei meeldi, pole midagi teha). Onscreen keyboard on hea asi. Tõsiselt hea, tundlik, saad aru mida sa vajutad, kuhu sa vajutad.

Lisaks veel, et üllatas iPad'i kergus (arvasin miskipärast, et on raskem) ja ekraani lai vaatenurk thumbs_up.gif Isegi minu poolt vihatud Safari pidas end viisakalt üleval...

tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 04.05.2010 13:46:02 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
tsitaat:

Üldmulje... väga positiivne. Käes tundub soliidne, miskit ei paindu. Ekraan ütleks et sama hea kui macbookidel (kui läikiv ei meeldi, pole midagi teha). Onscreen keyboard on hea asi. Tõsiselt hea, tundlik, saad aru mida sa vajutad, kuhu sa vajutad.

Lisaks veel, et üllatas iPad'i kergus (arvasin miskipärast, et on raskem) ja ekraani lai vaatenurk thumbs_up.gif Isegi minu poolt vihatud Safari pidas end viisakalt üleval...

nii ta on. käes tundus see asjandus täitsa mugavana.
tagasi üles
earthbeat
HV kasutaja
earthbeat

sõnum 04.05.2010 17:04:47 vasta tsitaadiga

Käes tundub mugav kül kuid mina isiklikult ehmatasin just raskuse üle icon_smile.gif
Õhtul diivanil surfates toetab kuhugi kuid voodis selili olles on asi juba ebamugav icon_smile.gif
Infomaniakkk !!!! icon_lol.gif
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 04.05.2010 17:31:07 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Läpakas aitab ka muidugi aga näiteks mina pean end bussides mingi eriti totra nurga alla keerama kui ma tahan läpakat süles hoida ja midagi vaadata.

Mis siis häirib? Ekraani ei saa piisavalt taha kallutada või ekraani vaatenurk on liialt väike või mis?

Kas sel asjandusel sisseehitatud kõlarid ka on ja kui o, siis mis kvaliteediga need on?

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.05.2010 18:15:40 vasta tsitaadiga

Bussis on läpakal see hea asi, et ei pea seda oma jõul püsti hoidma, ipadi peab icon_razz.gif

Kõlar on tollel padil olemas, kvaliteeti ei oska kommenteerida.

tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 04.05.2010 18:18:19 vasta tsitaadiga

kõlar on normaalne aga mono.

1pcdumbuser, ma olen üle 190cm pikk ja lihtsalt ei mahu korralikult istuma ja läpakat süles hoida on suht piin ausalt öeldes. Sest ma pean end mingi iks nurga alla keerama et normaalselt klavitatuuril kirjutada/tööd teha/surfata. Ehk siis seljatugi tuleb tahakallutamiseks ette (pean läpakat kaldu süles hoidma jne.)
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 04.05.2010 18:22:42 vasta tsitaadiga

flake kirjutas:
kõlar on normaalne aga mono.

1pcdumbuser, ma olen üle 190cm pikk ja lihtsalt ei mahu korralikult istuma ja läpakat süles hoida on suht piin ausalt öeldes. Sest ma pean end mingi iks nurga alla keerama et normaalselt klavitatuuril kirjutada/tööd teha/surfata. Ehk siis seljatugi tuleb tahakallutamiseks ette (pean läpakat kaldu süles hoidma jne.)

1. 1dumbpcuser, mitte 1pcdumbuser icon_lol.gif
2. Ise olen 194 (ja mitte "kriipsujuku") ja korra olen (kaugliini-)bussis filmi vaadanud, sain ilusti hakkama. Võib-olla sattus lihtsalt sobiv buss icon_rolleyes.gif

earthbeat
HV kasutaja
earthbeat

sõnum 04.05.2010 18:44:29 vasta tsitaadiga

heli tuleb aparaadist rohkem kui rubla eest. Arvestades kabariite. Arvestades milline crap soud oli 1gen iPhonel siis seekord on vist õppust võetud. Samas on ka poistel ohtralt vaba ruumi masinas olnud. Sinna mahuks vabalt stereo ja woofer kaa icon_smile.gif
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 04.05.2010 18:55:01 vasta tsitaadiga

Eks ta ole ikka rohkem klappidega kasutamiseks. Või siis torkad autos aux-in'i.
Kommentaarid: 248 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 227
tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 04.05.2010 18:55:47 vasta tsitaadiga

ootaks juba eestisse seda asjandust icon_biggrin.gif
flake
HV veteran

sõnum 04.05.2010 19:20:56 vasta tsitaadiga

1dumbpcuser kirjutas:

2. Ise olen 194 (ja mitte "kriipsujuku") ja korra olen (kaugliini-)bussis filmi vaadanud, sain ilusti hakkama. Võib-olla sattus lihtsalt sobiv buss icon_rolleyes.gif

sorri minu viga, noh mul kogemus näitab et läpakaga on siiski ebamugav tegutseda, unless eraldi mingit asendit ei leia... Tallinn Tartu on veel mugav, a mul tihti mujalegi asja ja siis on ikaldus. Kuid point remains. iPad on sellises olukorras väga mugav kasutada. Lähen nädala pärast autotripile rumeeniasse (ise roolis pole) just taolises olukorras kujutan ette et oleks iPadi mugav kasutada... (autolaadija kombineerida ofc.)
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 05.05.2010 05:56:21 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Tallinn Tartu on veel mugav

Seep' ta oligi icon_redface.gif
EDIT:

VIDEO: iPad Gets Nuked Inside Microwave
TomsGuide

Link

47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 05.05.2010 08:08:36 vasta tsitaadiga

1dumbpcuser kirjutas:

oh, mis ilus, andke kaks!
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  iPad mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 93, 94, 95  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.