Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Dell XPS M1530 jahutus märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
gretchin
Kreisi kasutaja
gretchin

sõnum 02.05.2010 13:35:54 Dell XPS M1530 jahutus vasta tsitaadiga

Tuli mõte läpakat seest puhastada, sest veidralt kuumaks hakkas minema. Tegin kõik selle õpetuse järgi : http://www.insidemylaptop.com/clean-replace-cooling-fan-dell-xps-m1530-laptop/
Jõudsin teise punkti juurde : kõik kruvid tulevad lahti, aga see, mis on kahe kruviga kinni, see lihtsalt ei tule küljest. Nagu kinni oleks liimitud sinna. Keegi on alla kommentaari ka kirjutanud, aga õpetuse tegijalt pole tagasisidet saanud

"Thea heatsink panel that is connected to my graphic card sticks really bad and I can’t remove it.

All of the screws and the other heatsink came off easy except for this one.

Did you experience the same problem? What happened here? Did the thermal compound dried up and stick like a glue? Do you have any idea how to fix this?"

Teab äkki keegi, kuidas seda lahti saada? Kangutada nagu väga ei julge
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mrxx
Kreisi kasutaja
mrxx

sõnum 02.05.2010 13:43:41 vasta tsitaadiga

kui sul heatsink'i kruvid on lahti ja ventilatori juhe ka emaplaadilt, siis peav see lihtsalt ära tulema. prose juures on 4 kruvi mis hoiavad jahutust kinni ja videokaardi pool 2 kruvi. kui need lahti siis võta lihtsalt pealt maha, võib olla juhus kus termopasta on kivi külge kinni jäänud, siis kanguta ettevaatlikult see lahti sealt.
tagasi üles
gretchin
Kreisi kasutaja
gretchin

sõnum 02.05.2010 13:48:28 vasta tsitaadiga

jah, mul see videokaardi pool ei tulegi ära. ma üritasin seal natuke nokkida ja kangutada ka, aga no see on nii kinni seal lihtsalt, et mitte mingit muutust ei ole, oleks nagu kinni keevitatud sinna videokaardi külge
tagasi üles
mrxx
Kreisi kasutaja
mrxx

sõnum 02.05.2010 13:51:48 vasta tsitaadiga

mõlemad kruvid on ilusti lahti jahutusel? kas teine pool jahutusest liigub ja on lahti ( prose poolne osa ) kui jah, siis sa pead natukene jõudu kasutama, kuna kinni see originaalis kindlasti liimitud sinna ei ole.
tagasi üles
gretchin
Kreisi kasutaja
gretchin

sõnum 02.05.2010 14:24:54 vasta tsitaadiga

mõlemad kruvid on ilusti lahti, teine pool liigub täiesti vabalt, võib öelda, et kohe tahtis ära tulla, kui kruvid lahti keerasin icon_biggrin.gif. ma tean jah, et ta sinna liimitud ei ole, aga ma lihtsalt ei julge väga kangutada seda, äkki rebin sealt minema midagi. mingil määral ma jõudu kasutasin, aga seis seal väga ei muutunud
tagasi üles
raconteur
HV vaatleja
raconteur

sõnum 05.05.2010 20:06:52 vasta tsitaadiga

Termopasta on jäänud lihtsalt kuivades tugevamini kinni, võib ära tõmmata küll. Võib ka veidi pöörata.
tagasi üles
gretchin
Kreisi kasutaja
gretchin

sõnum 10.05.2010 15:01:28 vasta tsitaadiga

tänud, kangutasin lõpuks lahti ja päris kole tolmuvaip oli seal. tahtsin veel seda küsida, et kas ma peaks äkki termopastat ka seal uuendama või see ei ole nii oluline? arvuti on muidu jälle normaalses staadiumis, ei põleta käsi ega jalgu ära kui vastu paned
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.05.2010 16:05:53 vasta tsitaadiga

Kindlasti peaksid. Kui korra oled jahutuse maha kiskunud, siis vana termopastat alles pole soovitatav jätta.
tagasi üles
Allar999
HV vaatleja

sõnum 13.05.2010 18:25:51 vasta tsitaadiga

Ma vahetasin just paar päeva tagasi termopasta vahetuse - töökojas kui emaplaati vahetati pandi miski imelik vedelik sinna vahele hoopis icon_confused.gif Võtsin kõik lahti, puhastasin ja panin kokku... Enam ei saa temperatuuri üle 88 kraadi mitte mingi nipiga (nu õhuvoolu ei hakka takistama icon_biggrin.gif ) varem oli max temperatuur 109 kraadi videokaardil... Selleks hakkasingi asja vastu huvi tundma, et asi kiskul liiga kuumaks icon_biggrin.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 13.05.2010 18:36:45 vasta tsitaadiga

Allar999: Aga paljud pastatüübid ongi sellised, üsnagi "vedelad".

See polegi pasta juures peamine näitaja - näitaja on see, et korralik pasta ei kuumene / ei põle aja jooksul "kiviks".
tagasi üles
Allar999
HV vaatleja

sõnum 13.05.2010 23:01:04 vasta tsitaadiga

Seda jah, aga kui pastat oli kokku nii, et ei saanud arugi... ja tegemist oli Delli ametliku esindusega icon_biggrin.gif Nu natuke kahtlane oli asi, et peale remondist tulekut oli ventika juhe lahti ja tempid lendasid peale juhtme ühendamist ikka kohe sinna 109 kraadi kanti icon_biggrin.gificon_biggrin.gif Eks siis kui temp sinna 95 peale hakkab jooksma võtan uuesti lahti ja vaatan mingi kvaliteetsema pasta sinna... Viimane kord sai kiirkorras poest esimene ja ainuke pasta muretsetud...
tagasi üles
gretchin
Kreisi kasutaja
gretchin

sõnum 05.09.2010 01:50:32 vasta tsitaadiga

mul on nüüd selline teema, et videokaart lähebki mingi 109 kraadini ja arvuti lülitab ennast välja. prosele mõjus aga termopasta vahetus hästi ja siiani ei ole temperatuuriga mitte mingeid probleeme. ise mõtlesin, et äkki peaks seda thermal pad'i ka siis vahetama? kui jah, siis palju see padjake maksab ja kas ma peaks seda eraldi tellima?
tagasi üles
marco
Kreisi kasutaja
marco

sõnum 11.10.2010 20:44:19 vasta tsitaadiga

Viimasel ajal on arvuti hanguma hakanud kui ressurssi nõudvaid toiminguid teha. Põhjuseks peaks olema temperatuurid - CPU GPU ja AUX (ei teagi, mis see on) maksimum temperatuurid üle 100 kraadi.
Korra juba lahti võtnud ja pastat vahetanud, aga tundub, et sellest kauaks kasu ei olnud. Hea meelega prooviks uuesti, aga vajaks soovitust, millist pastat osta.
Samuti huvitab gretchin'i küsimus, kas thermal padi peaks ka pasta vastu välja vahetama?

Tekkis ka mõte garantiisse viia, aga ei tea kas temperatuuriprobleemid on nende jaoks piisavad.

gretchin
Kreisi kasutaja
gretchin

sõnum 24.10.2010 17:07:13 vasta tsitaadiga

ma tellisin eBayst sellise asja - http://cgi.ebay.com/Dell-XPS-M1330-M1530-Thermal-Copper-Pad-Shim-/260656411515
marco, pastaks soovitan ma arctic silver 5te

ma ei ole ise seda vaskplaati veel vahele pannud, aga kavatsen seda täna teha, kogun siin praegu notebookreview foorumist natuke juhtnööre
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Dell XPS M1530 jahutus
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.