Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
R A T
HV veteran

|
28.04.2010 10:48:30
|
|
|
Kriitiliste asjade puhul on võimalik kohe kindlasti ka SATA kaablid väga korralikult kinni panna, selle taha nüüd küll asi jääda ei tohiks...
Targa maja kommentaari kohta võin ma öelda seda, et 4 com pordi asemel ma parema meelega näeks USB auku käivat kontrollerit mis edasi juba ise maja seadmetele käske saadab...
Iganenud asjadesse ei saa kinni jääda...
(Jah, ok, kasutan ise ka LPT porti veel siiani - samas ma pean paremaks kasutada USB liidest näiteks arduinoga vms)
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran
|
28.04.2010 14:39:20
|
|
|
Kodukootud trükkplaadile on üsna tülikas USB kiipi integreerida ning sellele drivereid kirjutada. Tänasel päeval on COM port kasutusel üsna paljudel DIY seadmetel. Ja mina kujutan, ette et sellise arvuti sihtgrupp ongi selline.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
28.04.2010 15:27:19
|
|
|
See oleneb täitsa mida sa teed. Ma arvan, et arduinoga võid sa kordi rohkem asju juhtida, kui com pordiga. Seejuures ei pea sa mingeid imedraivereid tegema...
Com port on oma lihtsuses tore, aga kui sa natuke rohkem uurida viitsid, siis avastad, et arduinoga on DIY projekte miljoneid
Com on vanakool, USB on uus kool.
Hinnas säästab tõesti Comi puhul, aga selllist uut platvormi soetades ma arvan, et hind ei tohiks küsimus olla.
Arduino hind ~600 eek.
Ma ei ütle, et com paha on, aga samas ei näe ma mõtet UUELE platvormile laiatarbesse neid nii palju külge pookida...
See konkreetne näide on arvatavasti ikka nende arcade tootjate pärusmaa.
Mõtle nüüd järgi, mitut com porti sa üldse kasutad?
btw, juhtida saad sa ka 1 com pordi kaudu niipalju asju kui tahad, see on edasise külgeliidetava hardware küsimus ainult...
p.s. arduino on vaid üks toode paljudest, mis võimaldab lihtsalt läbi USB liidese suhtlust...
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
28.04.2010 15:42:51
|
|
|
Palju võib selline maksta ?
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
anim
HV kasutaja

|
28.04.2010 15:48:21
|
|
|
degreal kirjutas: |
Kodukootud trükkplaadile on üsna tülikas USB kiipi integreerida ning sellele drivereid kirjutada. Tänasel päeval on COM port kasutusel üsna paljudel DIY seadmetel. Ja mina kujutan, ette et sellise arvuti sihtgrupp ongi selline. |
OT: pole see asi tänapäeval nii hull enam midagi http://www.ftdichip.com/FTProducts.htm
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
kellu
HV kasutaja

|
29.04.2010 19:27:27
|
|
|
link :: http://www.quixant.com/p_qxi100.htm
Lugege ometi originaalpostituses olevate linkide artikleid ka. Siis ehk koidab et tagumisel küljel ei ole tegemist PATA jms lüürilise kodutehnika portidega. Sinna käib mänguautomaadi perifeeria juthimiseks vajalik spetsiifiline konrollerkaart. Samuti on selleks vajalikud ilma tarkvaralise puhverdamise/draiverdamiseta COM pordid. Oeh, info käik lingitud ja puha ja mehed sin unistavad märgasid spetsiaalunenägusid kokku...
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.04.2010 21:05:44
|
|
|
kellu: ja miks Sa arvad, et AMD nii loll tootja on, et kõikvõimalikud muud - ja palju olulisemad elualad - ära unustab.
Mingi mängumaa rahad on "köömes" võrreldes nende rahadega, mis kõikvõimalikes profi-erialadel liigub - tööstus, meditsiin jms.
Ning kui AMD selle seiga kahe silma vahele jätab, siis paneb mõni konkurent sellele "käpa peale" ja liikuva raha enda taskusse.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|