Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
m1co
Piiratud kasutaja

|
26.04.2010 19:56:27
|
|
|
Truth, multishot pushib lane'i rohkem kui vaja. Ainus mille puhul see kasulik on, on manapottide jms. asjade canceldamine, kuna range ainult 300 siis ise nina-alla ei trügi ka nagu.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
hinrek
HV kasutaja
|
27.04.2010 10:30:26
|
|
|
MQ ise kasutasin skille nii, et 1,3,ulti siis multishot. itemid panin kokku järjekorras - boots, staff, demonic. 2 mängu võitsin, 3mandas oli minu tiimikaaslasel MQ, minul DW ja saime räigelt üle, sest ühel vastasel oli see Jereziah (Protective Charm pomos MQ ulti ära). Ma ei suutnud DW-iga ära tankida ja saimegi üle, see vist oligi põhiline äpardus.
Olen alles suht algaja!
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
27.04.2010 14:20:30
|
|
|
Tahtsin korraliku MQ mängu lindistada, kuid hommikuti leidsin ainult venelaste servereid, lõpuks ajasid nad mu nii närvi, et lasin neile terve laulu: http://www.youtube.com/watch?v=mJBe8USljY4 läbi mic'i ja ragequittisin:D
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.04.2010 14:26:32
|
|
|
Ei taha kedagi diskrimineerida, aga slaavlased on dota/honi katk...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
27.04.2010 15:20:47
|
|
|
http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=42431873
See on siis basic moon queeni build/mängimine, ei rushinud shroudi, ega ei viitsinud pingutada ka, suvaline 1500+ noob pela oli (non-EM muidugi).
Lõpuks ei suutnud enam retarde kannatada ja nati sõimasin ka neid, oli loll vene skaut enhanced marcheritega ja stealis mu stacked anciente ja runesid koguaeg, ajas närvi noh:P
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
27.04.2010 15:49:31
|
|
|
mulle meeldib teha ja .
Actionisse lennates aktiiverin ulti ja siis Shroudi. Nähtamatuna tõmban ultiga kõik low peale ja osad tapan. Siis alles välja tulla ja tappa ülejäänud. Nagu tõeline arkpüks.
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
27.04.2010 17:36:05
|
|
|
Väike 1700 psr pela, Devoureriga nomnom-lolol, denysin end 5 korda 20 minti jooksul ja ajasin vist kõik vastased kurjaks:P
http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=42459499
Siin väheke nippe, kust/kuidas hookida
edit: sry, mäng oli siiski 1600+ tiitliga, millegipärast jäi meelde 1.7k:P
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.04.2010 18:27:03
|
|
|
Sarin, sa oled valesti asjast aru saanud. Kui shroudile minna, siis kohe alguses ikka esimene päris item ja selle abiga saad palju muud. Saapad + shroud pmt (võid teha str treadsid, kui elusid vähe on - bottle on ka ok)...
m1co, sa olid pudge?
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
27.04.2010 18:30:30
|
|
|
pudge olin jah.
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.04.2010 19:03:25
|
|
|
Oh noes, sa oled just selline närviline ja ropp ekstsentrik, kes ropendab ja rage quitib... I guess see hind, mis tuleb maksta 74% win ratio eest...
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
27.04.2010 19:51:20
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Sarin, sa oled valesti asjast aru saanud. Kui shroudile minna, siis kohe alguses ikka esimene päris item ja selle abiga saad palju muud. Saapad + shroud pmt (võid teha str treadsid, kui elusid vähe on - bottle on ka ok)...
m1co, sa olid pudge? |
need on elementaarsed itemid, et ei pidanud nende mainimist vajalikuks.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
27.04.2010 20:07:47
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Oh noes, sa oled just selline närviline ja ropp ekstsentrik, kes ropendab ja rage quitib... I guess see hind, mis tuleb maksta 74% win ratio eest... |
Ma ei rage quiti, ma ropendan ainult siis kui olen ülemeelik, kõik mis ma seal mängus ütlesin, oli mõeldud naljana:P
Närviline ma olen, sest idiootsed inimesed AJAVAD HULLUKS mind:D Sellised vennad, kes mängivad 1.7k+ pelades ja ei matsu ei jaga, need lihtsalt väärivad sõimu, kui nad normaalset juttu ei kuula:D
Pealegi, win ratio oli kuni 1.7k psr'ini 80% siis lihtsalt tundsin, et ma ei viitsi enam carryisid päevast päeva taguda ja läksin supporti mängima. Polnud parim idee, -50 psr kohe laksust ja 10 kaotust jutti pmst:D
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.04.2010 21:29:30
|
|
|
Oeh, me võiks sellest isegi eraldi teema teha. Mõtlemisainet...
a) mis kasu sa saad sõimust?
b) mis kasu saab meeskond sõimust?
c) kas kellegi avalik alandamine ja sõimamine tõstab või langetab tema/meeskonna moraali?
d) kas paremini esineb kõrge või madala moraaliga meeskond?
e) kas inimeste alandamine motiveerib või demontiveerib neid?
f) kas paremini mõjub optimistlik juhendamine või agressiivne kritiseerimine?
Ei ole olemas sellist asja nagu sõim naljaga või optimistlik sõim või mis iganes. Oluline on silmas pidada, et tuldi kokku, et oleks tore, mitte, et keegi kedagi sõimaks ja kui keegi ei saa hakkama talle usaldatuga, siis jumal küll juhenda teda, mitte ära aja teda veel rohkem endast välja, keegi ei tule ju sinna meelega kaotama (erandied on)...
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
27.04.2010 21:42:28
|
|
|
a) Väljaelamine maandab enda pingeid.
b) Meeskond saab aru, et üks vend ei jaga matsu ja ei jää tema peale lootma.
c) Meeskond pingutab rohkem kui teab, et seis on 4v5;)
d) Moraal pole oluline, kui APM alla 50'e ja bootsid esimesed itemid.
e) Ma pigem näeks neid purulolle demotiveeritult, healjuhul niipalju, et HoNile uninstall tuleb.
f) Optimistlik juhendamine ei tööta noobide puhul (newbie = uus tulija, noob = inimene, kes arvab, et ta on niigi hea), kui ei saa heaga, siis peab halvaga saama.
Ma olen piisavalt leebe inimene ja olen aidanud uusi mängijaid palju, palju (eriti matchmakingut tehes alul), kuid kui inimene ei kuula ja meelega sulle s*tta keerab, siis ajab lihtsalt närvi mustaks.
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.04.2010 22:40:11
|
|
|
...
Ma olen rohkem näinud selliseid olukordi, kus kõik hakkavad ühte sõimama ja pmt ta lõigatakse meeksonnast välja (vahest discib ise). Meeskond on lootusetult demoraliseeritud, sest 4v5 võite on suht suht vähe, eriti kui vastased oskavad natukenegi midagui teha....
Moraal on väga oluline, moraal paneb inimesed pingutama ja hoolima. Inimene keda ei koti mis sünnib saab surma valel ajal/kohas ja ei täida oma kohust. Isegi totudest saab asja, kui neile anda mõni konkreetne lihtne ülesanne - a la kui teambattle on, siis sina pead ainult stunima seda või teist.
Mäng on mängimiseks ja selleks, et tore oleks. Kui sinu seltsis on sinu tasemest madalama mängijad, siis mängi lihtsalt kõrgemal tasemel. Me kõik õppisime kunagi midagi.
Olgu kuidas on pole minu meelest meelelahutuslikus kontekstis kohta vaimsele vägivallale...
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
27.04.2010 22:44:49
|
|
|
Minumeelest pole tiimitöös kohta tahtlikule lauslollusele.
Sa ei saa mu poindist aru, vist oled unustanud need vennikesed, kes võtavad nighthoundi, seisavad seljataga, varastavad killi ja siis irvitavad selle üle.
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.04.2010 22:49:01
|
|
|
Otseselt sellised tüüpe on umbes 1/10-st mängust vb... anna andeks, kui olin üldistamisel ülekohtune, aga lihtsalt sinu veidoid ja "sõnavõtte vaadates" jäi selline mulje..
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1co
Piiratud kasutaja

|
27.04.2010 23:29:57
|
|
|
Pead silmas seda devo replayd? Seal küll midagi hullu pole. Hommikune moonkweeni mäng ajas jah nati s*ta keema:P
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
hinrek
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
5c0rp
HV vaatleja

|
28.04.2010 01:20:44
|
|
|
jep mul ka rekord moonqueeniga.
temaga hea noobe omada
30-3-13
oli ka paar päeva tagasi epic mäng. kestis üle tunni. meil hävitati pms kõik towerid ja barracksid ära, viimased 10 mintsa oli shrine ainult alles, üritati meeletult backdoorida aga ikka võitsime.
http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=41479350
ma skorpa
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
crazyxman
HV kasutaja
|
28.04.2010 10:18:29
|
|
|
m1co kirjutas: |
Sa ei saa mu poindist aru, vist oled unustanud need vennikesed, kes võtavad nighthoundi, seisavad seljataga, varastavad killi ja siis irvitavad selle üle. |
Siis on väga hea kui sul nymph on. Vaatad, et tal ei oleks homecoming stone'i, teled end vastaste baasi taha, (boostitud ultiga) tema ka, naerad talle näkku ja teled ise homecoming stoniga minema.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
28.04.2010 10:39:48
|
|
|
kui sul on portal key ka, siis on veel naljakam, saad kuskile metsa sa ta tuua, kust ta ei saa välja enam kunagi ja ära tappa ka ei saa...
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
sigakoer
Kreisi kasutaja
|
28.04.2010 11:55:55
|
|
|
crazyxman kirjutas: |
m1co kirjutas: |
Sa ei saa mu poindist aru, vist oled unustanud need vennikesed, kes võtavad nighthoundi, seisavad seljataga, varastavad killi ja siis irvitavad selle üle. |
Siis on väga hea kui sul nymph on. Vaatad, et tal ei oleks homecoming stone'i, teled end vastaste baasi taha, (boostitud ultiga) tema ka, naerad talle näkku ja teled ise homecoming stoniga minema. |
Aint et Nighthoundiga jookseb vabalt vaenlase baasist minema. Vaenlase towerid isegi ei tulista NH pihta, kui ta smoke bombi sees on.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
t2ring
Kreisi kasutaja

|
28.04.2010 12:15:04
|
|
|
Heroes of Newerth Retail release date has been set. HoN's Open Beta will come to an end on Wednesday, May 12th @ 4:00pm EST, 2 weeks from today. It has been an amazing beta process and we appreciate the support of all our fans!
Ehk siis kuni 12. maini saab tasuta mängida Ei teagi kas nüüd osta mäng või asi ära lõpetada... Kurb kurb
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|