Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 168, 169, 170 ... 909, 910, 911  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 19.04.2010 09:35:56 vasta tsitaadiga

ruuteri kontrollpaneelist ei tea ma tõesti miskit. see valdkond on minu jaoks veidi tume maa ja pole ka aega uurida, kuidas see käib, aga see on tõsi, et ruuteri restartimine aitab. modemi restart ei muuda essugi.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
darcen
HV kasutaja
darcen

sõnum 23.04.2010 21:51:03 vasta tsitaadiga

päris mitu aastat starmani klient olnud ja no 100% rahul. Kõik kenasti töötab jne aga... tekkis küsimus täna ja võtsin siis ette starmani infotelefoni. Bla-bla eesti keeles ja eriti rõõmsalt vene keeles.. olete helistanud siia ja sinna ja kõik liinid on hõivatud. "Helistame teile tagasi samale numbrile 2 tunni jooksul" wuhuu.. mõtlesin, lahe süsteem ju, ega ei tahakski seal toru otsas istuda ja oodata. Ainuke asi, et nüüd on öö käes ja pole ühtegi kõnet saanud. Kuna sai vahepeal ühte eripakkumist kasutatud siis naine nii 2h hiljem helistas ka sinna, et veidi maad uurida.. sai sama vastuse osaliseks, 3x võite arvata kas helistati tagasi. Mõlemad kõned olid tehtud hommikul. Alguses oli nagu, et mega värk teevad klientidele elu mugavaks.. aga nagu näha häda korral võid niisama sahisevat pilti vaadata. Eriti lahe muidugi nendel tüüpidel kellel on tellitud mobiilile teenus : "numbri saatmine keelatud" icon_smile.gif nad võivad klienditeenindusest vist ainult und näha.
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 47
tagasi üles
-RaiTz-
Kreisi kasutaja
-RaiTz-

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.04.2010 03:53:38 vasta tsitaadiga

See "numbri saatmine keelatud" ei toimi arvatavasti sellistes kohtades nagu starmani klienditugi, politsei jne. icon_rolleyes.gif Arvatavasti uus süsteem ja vigane lihtsalt. Kas seal seda valikut siis enam pole, et järjekorras oodata?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 24.04.2010 10:59:38 vasta tsitaadiga

-RaiTz- kirjutas:
See "numbri saatmine keelatud" ei toimi arvatavasti sellistes kohtades nagu starmani klienditugi, politsei jne. icon_rolleyes.gif Arvatavasti uus süsteem ja vigane lihtsalt. Kas seal seda valikut siis enam pole, et järjekorras oodata?

Politsei ja 112 puhul saan aru, kuid Starmani klienditeenindus vast nii privilegeeritud koht pole, et numbrinäidu peitmisest mööda saab...
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
kriimsilm
HV kasutaja
kriimsilm

sõnum 25.04.2010 20:55:02 vasta tsitaadiga

Kas keegi teine pani ka tähele, et mingil ajal märtsis oli kodu kolmikul upload 1Mbit/s ja turbo boost 2 Mbit/s?
Märtsi keskel panin tähele, et seda oli tõstetud. Täna siis olukord Starmani kohta tavaline 350 kbit/s ja 1 mbit/s.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
robin
Kreisi kasutaja
robin

sõnum 25.04.2010 22:32:18 vasta tsitaadiga

Mul oli samamoodi.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 50
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 26.04.2010 16:22:42 vasta tsitaadiga

Starmani uus kampaania on ikka eriline sigadus.Kampaania tingimused on sellised, et kuskil kolmandal lehel väikses kirjas on selgitus, et ma põhimõtteliselt võtan mingi leppetrahvi kohustuse 1200 krooni ulatuses. Järjekordne petukampaania.

http://www.starman.ee/firmast/kampaaniad/superkolmiku-kevadkampaania

• Kliendil on SUPER Kolmikpaketi teenuse tarbimiskohustus vähemalt selle perioodi jooksul, mis algab kampaaniaga liitumise kuupäevast ning lõpeb 31.detsembril (k.a). Kui enne tarbimiskohustuse lõppu Klient lõpetab Lepingu, vormistab selle ümber teise isiku nimele, vahetab SUPER Kolmikpaketi teenuse mõne teise teenuse vastu või SUPER Kolmikpaketi teenust piiratakse Kliendist tuleneva asjaolu tõttu, tasub Klient AS Starmanile leppetrahvi summas 1200 krooni.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 26.04.2010 18:55:05 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Starmani uus kampaania on ikka eriline sigadus.Kampaania tingimused on sellised, et kuskil kolmandal lehel väikses kirjas on selgitus, et ma põhimõtteliselt võtan mingi leppetrahvi kohustuse 1200 krooni ulatuses. Järjekordne petukampaania.

http://www.starman.ee/firmast/kampaaniad/superkolmiku-kevadkampaania

• Kliendil on SUPER Kolmikpaketi teenuse tarbimiskohustus vähemalt selle perioodi jooksul, mis algab kampaaniaga liitumise kuupäevast ning lõpeb 31.detsembril (k.a). Kui enne tarbimiskohustuse lõppu Klient lõpetab Lepingu, vormistab selle ümber teise isiku nimele, vahetab SUPER Kolmikpaketi teenuse mõne teise teenuse vastu või SUPER Kolmikpaketi teenust piiratakse Kliendist tuleneva asjaolu tõttu, tasub Klient AS Starmanile leppetrahvi summas 1200 krooni.
Ma huvi pärast arvutasin, et selle kampaania lisakulu võrreldes tavatv-kolmikpaketiga oleks aasta lõpuni veits üle 800 kr ehk u 100 kr kuus. Mega pakkumine küll - maksa juurde, siis saad proovida, kas õnnestub see eludementne allalaadimislimiit ületada.
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 27.04.2010 00:12:25 vasta tsitaadiga

Vaja leping lõpetada, kuidas see asi töötab? Peab ennast kontorisse kohale vedama (Rävala pst. 19) või saab ka Iseteeninduses neti teel aetud?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 27.04.2010 10:19:10 vasta tsitaadiga

kui keegi pakuks sama hinnaga lasnamäel paketti, kus oleks hea kiirusega nett, telekas ja lauatelefon, sis vahetaks ka ise.
tagasi üles
DjFreeze
HV kasutaja
DjFreeze

sõnum 27.04.2010 11:14:17 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
Vaja leping lõpetada, kuidas see asi töötab? Peab ennast kontorisse kohale vedama (Rävala pst. 19) või saab ka Iseteeninduses neti teel aetud?
mina pidina kohale minema ja seadmed üleandma digibox modem jne
Satakas kirjutas:
kui keegi pakuks sama hinnaga lasnamäel paketti, kus oleks hea kiirusega nett, telekas ja lauatelefon, sis vahetaks ka ise.

stv pakub ju saturn super kiire soovitan infonetti tegelt saad boxi ka tasuta http://www.infonet.ee
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 27.04.2010 19:36:24 vasta tsitaadiga

DjFreeze kirjutas:
ewur kirjutas:

Tegelikult on minu puhul tegemist ainult igivana kaabelTV-ga, pea paarkümmend aastat tagasi võetud, ainult kaabel tuleb kuskilt "ülevalt", ei mingeid seadmeid...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
DjFreeze
HV kasutaja
DjFreeze

sõnum 27.04.2010 19:53:49 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
DjFreeze kirjutas:
ewur kirjutas:

Tegelikult on minu puhul tegemist ainult igivana kaabelTV-ga, pea paarkümmend aastat tagasi võetud, ainult kaabel tuleb kuskilt "ülevalt", ei mingeid seadmeid...

siis saad iseteeninduses ka
tagasi üles
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 27.04.2010 21:26:09 vasta tsitaadiga

DjFreeze kirjutas:
stv pakub ju saturn super kiire

10m kiirust (no palju sa seda riigisisest 100m ikka kasutad?) on praegusest (mitte alla 18m) lahjem.

DjFreeze kirjutas:
soovitan infonetti tegelt saad boxi ka tasuta http://www.infonet.ee

seda ma uurisin juba ammu, aga kiirus netikiirus jääb normaalsete hindadega pakettide puhul lahjaks (8m), ehkki telekat tuleb rohkem kaasa, aga see pole argument kuna niikuinii vaatan regulaarselt vaid 10-15 kindlat kanalit, mis on niikuinii kõigil pakkujatel olemas.
tagasi üles
T1000
HV kasutaja
T1000

sõnum 27.04.2010 21:48:57 vasta tsitaadiga

Satakas kirjutas:
DjFreeze kirjutas:

10m kiirust (no palju sa seda riigisisest 100m ikka kasutad?) on praegusest (mitte alla 18m) lahjem.

DjFreeze kirjutas:

seda ma uurisin juba ammu, aga kiirus netikiirus jääb normaalsete hindadega pakettide puhul lahjaks (8m), ehkki telekat tuleb rohkem kaasa, aga see pole argument kuna niikuinii vaatan regulaarselt vaid 10-15 kindlat kanalit, mis on niikuinii kõigil pakkujatel olemas.

Trio HD paketiga on välismaale täpselt sama nagu Elionil ehk 100/20 ning riigisiseselt veel 100/100.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
DjFreeze
HV kasutaja
DjFreeze

sõnum 28.04.2010 09:29:17 vasta tsitaadiga

mul kusjuures huvitav 8m /8m pakett tgelik kiirus pea 10 mega üles alla
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 28.04.2010 09:44:27 vasta tsitaadiga

T1000 kirjutas:
Trio HD paketiga on välismaale täpselt sama nagu Elionil ehk 100/20 ning riigisiseselt veel 100/100.

äge jah, aga ma ei taha ka eriti 300 eeku rohkem maksta kui ma praegu maksan. see oligi üks eeldus, et enam-vähem sama hind (~400) oleks.
tagasi üles
DjFreeze
HV kasutaja
DjFreeze

sõnum 28.04.2010 13:55:36 vasta tsitaadiga

Satakas kirjutas:
DjFreeze kirjutas:

DjFreeze kirjutas:

ei no mulle rohkem istub 8m stabiiselt kui 18 m buustiga ja pärast hängid 6 m mega peal.. torrentitega pole sellest power juustust midagi tolku.. 100 mega riigisiseselt kasutan vist ikag päev.. kuna infonetis ftp ja dc++ kus saab 100/mbs filme mänge ja asju alla.. kui ruuter võimaldaks siis ..huugkas vist terve päev dc++ arvutis ja jagaks manti vastu ka.
tagasi üles
kriimsilm
HV kasutaja
kriimsilm

sõnum 28.04.2010 14:26:14 vasta tsitaadiga

Mina juba jõudsin vahepeal loota, et Starman teeb loogilise sammu ja tõstab oma upload-i elioni konkureerivate pakettidega samale tasemele aga tutkit. Lihtsalt õrritati.

TurboBoostist veel nii palju, et huvipärast vaatasin ruuterist mis kiirusega minul need interneti lehed alla laetakse. Ega üle 2 megabiti sekundis, nendelt lehtedelt mida ma külastan, eriti ei tulnud. Kusjuures tavaliselt laeti lehte kauem kui 1s. Brauseri cache oli muidugi maas. Maksimum mida ma nägin oli 8Mbit/s aga kindlasti leidub erandeid suuremate kiirustega...
tagasi üles
DjFreeze
HV kasutaja
DjFreeze

sõnum 28.04.2010 14:53:06 vasta tsitaadiga

ei tea mul infoneti otsas ping korralik kõik lehed avanevad 1ms
oleks krt varem võind teenuse pakkjuat vahetada.. maksin ilmselgelt starmannile üle selle jama eest
tagasi üles
kriimsilm
HV kasutaja
kriimsilm

sõnum 28.04.2010 14:55:14 vasta tsitaadiga

DjFreeze kirjutas:

See nii ilmselgelt laest võetud number, et ei vaja isegi tõestust icon_rolleyes.gif
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 28.04.2010 17:00:42 vasta tsitaadiga

DjFreeze kirjutas:
oleks krt varem võind teenuse pakkjuat vahetada.. maksin ilmselgelt starmannile üle selle jama eest
kas ka see leht avaneb 1ms?
http://zabava.septem.cz/Blbustky/obrazky/kazety/

WAUZZZ
HV kasutaja
WAUZZZ

sõnum 29.04.2010 21:45:03 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi teisel on veel viimasel ajal probleeme netiühendusega? Täpsemalt siis kodu kolmikuga Mustamäel.
Allalaadimiskiirus on kõikuv(enamasti 1Mbit/s piirmail), ping samamoodi, vahepeal lähevad paketid kaduma.
Ning see debiilne situatsioon, kus netiühendus kaob, aga ruuteriga ühendus säilib ja Starmanilt IP on samuti täitsa olemas. Aitab ruuteri reboot või IP release-renew.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Soss-Sepp
HV vaatleja
Soss-Sepp

sõnum 30.04.2010 11:09:13 vasta tsitaadiga

Kirjavahetuse tsensuur Eesti moodi
tagasi üles
Lemmy
Kreisi kasutaja

sõnum 30.04.2010 12:42:31 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
kas ka see leht avaneb 1ms?
http://zabava.septem.cz/Blbustky/obrazky/kazety/

1m:32s kulus, hetkel küll mitte Starmani alt, aga eks siis kordab katset pärast.
Edit:
Starman (digi kolmik): 1m:24s

viimati muutis Lemmy 30.04.2010 18:59:12, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 168, 169, 170 ... 909, 910, 911  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.