Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mount & Blade märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LeScribe
HV kasutaja
LeScribe

sõnum 19.04.2010 01:06:43 vasta tsitaadiga

Ei krt, ma ei saa ei graafika ega mänguga hakkama, liiga ulme on see. :/
Proovisin turniiri, anti mingi toigas kätte ja 32!!! vanti tuli järjest, korraga oli neid mingi 5 vist ringis, aga nad sõdisid omavahel ka, aga kaks ikka tuli korraga peale. Nottisin need maha ja sain kilbi ja mõõga, natuke võimlesin nendega seal ja siis kadus kilp ära, siis oli asi päris.. peetis juba, kus sa jooksed ainult mõõgaga ja nii löögigi maha =/
Kui kunagi saan korraliku arvuti siis proovin kindlasti uuesti.
Kas keegi viitsiks äkki visata väikse .. listi asju, mida peaks algaja kohe algul kindlasti tegema hakkama? Ehk siis kogenumad mängijad võiks nõu jagada, kuidas end üles ehitada.
Siis selline küsimus veel, kas neid "cattleid" saab ainult osta? Krt üks päss küsis neid mult 9 ja kus ma selle raha huvitav võtan? mingi 160 Denari on üks, on vist ka kallimaid. Need Bandiidid on ka vaesed, ei saa neilt eriti raha üldse ja kaup on odav mis neilt saab. Külasi rüüstades saab liha ja värki aga ka -3 repi =/ Repi on vaja hoida ainult questide jaoks?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.04.2010 01:40:41 vasta tsitaadiga

Ma soovitan sul ise avastada, mis mängus töötab ja mis ei tööta. Kui anda sulle ette "eduvalem", siis ei ole mäng lihtslat nii huvitav.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
LeScribe
HV kasutaja
LeScribe

sõnum 19.04.2010 19:44:00 vasta tsitaadiga

Eduvalem teeks asja ebahuvitavaks, sellega olen nõus.
Kui saan kunagi tagasi selle mängu, siis proovin neid trikke mis sa siin pakkusid icon_smile.gif
Aa, selline asi ka veel, et mul oli mingi raamat, poodi müües oli väärtus 800 Denari, aga ma ei saanud seda lugeda millegipärast, ei tea millest mul siis puudu jäi?

tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 19.04.2010 20:10:44 vasta tsitaadiga

Raamatut saab llugeda siis, kui sa "campid".
tagasi üles
Aah
Kreisi kasutaja
Aah

sõnum 19.04.2010 23:16:38 vasta tsitaadiga

LeScribe kirjutas:
Aa, selline asi ka veel, et mul oli mingi raamat, poodi müües oli väärtus 800 Denari, aga ma ei saanud seda lugeda millegipärast, ei tea millest mul siis puudu jäi?

Intelligentsi on vaja aretada et neid raamatuid lugeda, % märgiga siis. (Teisi raamatuid peab ainult inventuris hoidma) Camp , take an action , select book to read , öösiti magades loeb automaatselt ka raamatut mille valisid. Lossides , kindlustes ööbides maksad ka pappi tüüpidele vähem.
Queste teen kunnidele , quild masteritele (lehmi ei transpordi) ja küladele. Kondan mööda mappi ringi , kogun herosi kokku ja peksan vargaid,pätte ja kaabakaid. Lahinguteks on vaja strateegiat , mitte kohe 100ga peale lendama. Kui õige aeg kätte saabub teen oma riigi. Seda mängu pole mõtet mängida mõttega millal ta läbi saab.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
denis28
Aeg Maha 2n
denis28

sõnum 19.04.2010 23:22:41 vasta tsitaadiga

mäng on täitsa tips tops aga niisugune tunne vahepeal et oleks mingi 10 aastat vana icon_biggrin.gif
ni et arenemise ruumi on , combati suhtes eriti jne
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 20.04.2010 00:52:11 vasta tsitaadiga

ei ole see mäng mingist otsast 10a vana. gameplay on parem ja sügavam kui paljud "tänapäeva" mängud. keera difficulty põhja ja blocking süsteem keera manuaalseks. ei ole "combati suhtes" teist sellist mängu veel loodud.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 20.04.2010 01:02:05 vasta tsitaadiga

denis28 kirjutas:
mäng on täitsa tips tops aga niisugune tunne vahepeal et oleks mingi 10 aastat vana icon_biggrin.gif
ni et arenemise ruumi on , combati suhtes eriti jne

denis28 aga räägi nendest mängudest, kus on parem vibuga/külmrelvadega tehtud võitlus? icon_smile.gif

Ainuke mäng, milles peale mount and blade olen tõsiseltvõetavat melee võitlust näinud... on "die by the sword", milles sai lausa custom lööke teha, vastastelt käsi küljest raiuda jms.

Kuid kui rääkida mount and bladest, ei tule mul absoluutselt ükski teine mäng peale die by the swordi meelde, mille melee võitlus tuleks ligilähedalegi.

Samamoodi käib ju combati alla ka oma armee juhtimine. RÄägi mõnest teisest mängust, kus saab samamoodi või paremini oma armeed juhtida?
tagasi üles
denis28
Aeg Maha 2n
denis28

sõnum 20.04.2010 01:37:01 vasta tsitaadiga

no mitte sellesmõttes, vaid sellesmõttes et kui ma panen räige paugu oma meetrise mõõgaga ja vastane blokib löögi ära oma väikse noaga , kõlks icon_neutral.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 20.04.2010 02:01:25 vasta tsitaadiga

Aga mõtle seda nii, vastane on väga osav. Sina raiud oma 2käe mõõgaga nagu metslane, aga kaotad tasakaalu ja osa löögi jõust läheb raisku. Tema aga on kõva super ninja eliit sõdalane ja blokeerib suurema osa sinu löögist ära või kasutab sinu oma jõudu/raskust sinu enda vastu ja suun ab löögi lihtsalt kõrvale icon_razz.gif

Pmst... kui sa tahad 100% realismi, siis see on uksest väljas, naabrimehe kuuris.

Kui otsid midagi realismi lhäedast mängudest, siis ütleksin, et keskaegse võitluse kohapealt.. mount and lbade ja die by the swordist sa enam palju "tõetruumaid" mänge ei leia.

Veel üks mõte! Kuna mount and blade on väga moditav mäng, siis saaksid ju igasuguseid mode mängule ise kirjutada või palgata kellegi, kes neid mode progeb. Näiteks üks mode võiks selline olla, mis teeb mount and bladest keskaegse elu simulaatori, kus kõik on tõetruu. Linnud lendavad, munadest kooruvad pojad, neile oksendatakse suhu, näm näm... linnupoja saab suureks ja õpib lendama. Lendab üle aasa, kus vapper sõdalane treenib oma võitlustehnikat üksilduses... nii aastaid kaks, kümme. Ootamatult aga saab mäng läbi, sest peategelane jättis oma naise unarusse, kes vapra sõdalase unes kägistas.

Kas sellist Eestit me siis tahtsimegi?
tagasi üles
denis28
Aeg Maha 2n
denis28

sõnum 20.04.2010 02:12:41 vasta tsitaadiga

haha lol Timberg , nali naljaks , kusi kaljaks.
pmst siis peab ütlema et , see on parim mis on olemas taolistest jah .. suht nõme siis , peab saama hakkama sellega mis on.
no okei ma rohkem ei vingu siis icon_biggrin.gif
tagasi üles
LeScribe
HV kasutaja
LeScribe

sõnum 20.04.2010 12:32:28 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:

Ja mina mõtlesin, et millejaoks see camp küll on =/
Muidu mida suurem sõjavägi oli seda kallimaks läks lossis magamas käimine.
Ja kui on suur sõjavägi, kuidas sa neile maksad? Mul oli juba mingi 90 Denari nädalas ~30 mehe pealt.
tagasi üles
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 20.04.2010 12:45:51 vasta tsitaadiga

Kokku mingi 3h mänguaega vist hetkeks, mängu sees mingi ~15 päeva. Kamp on ka 30 meest suur ja nädalapalk ronib jõudsalt 200 denari peale. Käisin viimati arenal nädalapalka täis teenimas enne uut rändama minekut icon_razz.gif
tagasi üles
Erx15
HV kasutaja
Erx15

sõnum 20.04.2010 21:54:54 vasta tsitaadiga

denis28 kirjutas:
no mitte sellesmõttes, vaid sellesmõttes et kui ma panen räige paugu oma meetrise mõõgaga ja vastane blokib löögi ära oma väikse noaga , kõlks icon_neutral.gif

Suunab noaga löögi mujale icon_smile.gif
Combat on mängus väga hea, aga kindlasti võiks mäng olla võimalusterohkem.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Aah
Kreisi kasutaja
Aah

sõnum 20.04.2010 22:43:32 vasta tsitaadiga

LeScribe kirjutas:
Timberg kirjutas:

Ja kui on suur sõjavägi, kuidas sa neile maksad? Mul oli juba mingi 90 Denari nädalas ~30 mehe pealt.

Ma maksan praegu 1500.- ühikut nädalas :/ (hunnikuga seregante ja rüütleid) Õnneks on see maksmise süsteem paremaks tehtud.
to Erx15 , võiks olla jah võimaluste rohkem.
Kas mingeid uusi modisi ka warbandile on tulnud?
tagasi üles
phleg
HV kasutaja
phleg

sõnum 20.04.2010 23:21:31 vasta tsitaadiga

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,108569.0.html
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 04.05.2010 11:24:14 vasta tsitaadiga

Siuke triviaalne küsimus - kas Warbandis enam väga ammustes versioonides esinenud kõigi pisikeste kangelaste hirmu Dark Knight'e enam ringi ei kondagi?

Esiteks, tahaks väljakutset, sest ei viitsi mingite bandiitide tagaajamisega tegeleda ja minu valitud kuningriik otsustas kõigiga rahu ka teha.
Teiseks - tahaks seda edevat musta armorit endale jupphaaval kokku panna. icon_razz.gif

tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 04.05.2010 11:49:26 vasta tsitaadiga

Dark Knightid olid juba algses mount and blade hilisemates versioonides ära korjatud.

Kui tahad väljakutset, siis pane optionsist mäng raskemaks (by default on vist AI kõige nõrgem ja sina ja troopid saavad 20% damagest ainult sisse).
tagasi üles
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 04.05.2010 12:08:39 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Dark Knightid olid juba algses mount and blade hilisemates versioonides ära korjatud.

Kui tahad väljakutset, siis pane optionsist mäng raskemaks (by default on vist AI kõige nõrgem ja sina ja troopid saavad 20% damagest ainult sisse).
Okei, kurb kuulda. Ühtlasi tundub, et mul on väga suur auk tõesti vahele jäänud. Teisest küljest - viimased M&B versioonid, mille installimist ma varasemast ajast mäletan, olid midagi 0.5xx vist icon_razz.gif

Aga jah, eks õhtul keerab damage't juurde ja vaatame, kuidas mu Vaegir Knight'ide armee, mida ma hellalt kasvatanud olen, surema hakkab. :/

tagasi üles
Aah
Kreisi kasutaja
Aah

sõnum 04.05.2010 22:00:08 vasta tsitaadiga

Fukiku, proovi eelmise versiooni 1.011 mode. Prophesy_of_Pendor , wedding dance jne, nendes peaks olema selliseid dark vms punte keda laiali peksta ja igast ekslusiivset nänni leida. Mingi väga kreisi mod oli veel aga ei mäleta nime.
tagasi üles
Jhael
HV kasutaja
Jhael

sõnum 05.05.2010 21:48:30 vasta tsitaadiga

Üks veider asi on see, et pärast laiekraani saamist läks combat-oskus kehvemaks. Tundub lihtsalt kuidagi off. Kellegi teise mänguoskus ka sellisest muutusest mõjutada on saanud?
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Aah
Kreisi kasutaja
Aah

sõnum 06.05.2010 10:17:53 vasta tsitaadiga

Jhael, warbandile lisandus uus combat system millega harjumine võtab aega. Kui sa seda mõtled. Alguses kirusin seda aga pikapeale harjub ära.
tagasi üles
Jhael
HV kasutaja
Jhael

sõnum 06.05.2010 17:02:08 vasta tsitaadiga

Aah, ei, ma mõtlen ikka tavaversiooni...kui harjunud 4:3-ga ning lähed 16:9-le üle...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 22.05.2010 16:39:39 vasta tsitaadiga

warband on ikka ääretult metsik edasiminek võrreldes tavalise mnb'ga. ei mäleta, mius versioonist mnb arengut jälginud olen, aga alguses oli mäng ikka täitsa toores. warbandi puhul on tunne nagu tegemist oleks tervikliku tootega icon_smile.gif

praegu vast oma 100 mängutundi warbandi all ilusti, ei ole ühtegi modi veel peale lasknud - teen alguses "defaultiga" läbi. eks hiljem saab osadest modidest veel sadu mängutunde juurde. lisaks multiplayer.

täna vast teen nordide factionile otsa peale icon_wink.gif taas sammu võrra lähemal võidule.
tagasi üles
j22karu
HV vaatleja

sõnum 23.05.2010 18:37:17 vasta tsitaadiga

Kuidas Eestis kõige lihtsamini täisversiooni on võimalik hankida?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mount & Blade mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.