Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LeScribe
HV kasutaja

|
19.04.2010 01:06:43
|
|
|
Ei krt, ma ei saa ei graafika ega mänguga hakkama, liiga ulme on see. :/
Proovisin turniiri, anti mingi toigas kätte ja 32!!! vanti tuli järjest, korraga oli neid mingi 5 vist ringis, aga nad sõdisid omavahel ka, aga kaks ikka tuli korraga peale. Nottisin need maha ja sain kilbi ja mõõga, natuke võimlesin nendega seal ja siis kadus kilp ära, siis oli asi päris.. peetis juba, kus sa jooksed ainult mõõgaga ja nii löögigi maha =/
Kui kunagi saan korraliku arvuti siis proovin kindlasti uuesti.
Kas keegi viitsiks äkki visata väikse .. listi asju, mida peaks algaja kohe algul kindlasti tegema hakkama? Ehk siis kogenumad mängijad võiks nõu jagada, kuidas end üles ehitada.
Siis selline küsimus veel, kas neid "cattleid" saab ainult osta? Krt üks päss küsis neid mult 9 ja kus ma selle raha huvitav võtan? mingi 160 Denari on üks, on vist ka kallimaid. Need Bandiidid on ka vaesed, ei saa neilt eriti raha üldse ja kaup on odav mis neilt saab. Külasi rüüstades saab liha ja värki aga ka -3 repi =/ Repi on vaja hoida ainult questide jaoks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
19.04.2010 01:40:41
|
|
|
Ma soovitan sul ise avastada, mis mängus töötab ja mis ei tööta. Kui anda sulle ette "eduvalem", siis ei ole mäng lihtslat nii huvitav.
Spoiler 
Pathfinding on tähtis, sest ilma selleta ei saa sa kedagi ktäte ja sind püütakse kinni.
Üksinda siin mängus midagi ära ei tee. Seega on leadership tähtis, et saaksid endale suurema armee.
Hobuse puhul on charge tähtis, et saaksid vaenlastest läbi ratsutada.
Mängu saab "läbi teha" iga kuningriigiga.
Nordidel on kõige tugevam jalavagi, aga neil pole absoluutselt ühtegi ratsaüksust (nendega tegin tavalise mount and blade läbi).
Raha võid teenida jõuga või kauplemisega.
Jõud = ründad karavane, rüüstad külasid.
Kauplemine = ostad linnast X odavalt, müüd linna Y kallimalt
Kui sa külasid rüüstad, siis halvenevad sinu suhted kuningriigiga, mille alla küla kuulub ja varem või hiljem hakkavad selle küla lordid sind ründama.
Vaata options menüüsse ja õpi nupud selgeks. Blokkimine on tähtis, vastaste löökide nurjamine jalaga kõhtu lüües on tähtis. Orjade müümisega rikkaks ei saa. Varem või hiljem peaksid liituma kuningriigiga, siis saad osaleda kuningriigi sõjaretkedel jne
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
LeScribe
HV kasutaja

|
19.04.2010 19:44:00
|
|
|
Eduvalem teeks asja ebahuvitavaks, sellega olen nõus.
Kui saan kunagi tagasi selle mängu, siis proovin neid trikke mis sa siin pakkusid
Aa, selline asi ka veel, et mul oli mingi raamat, poodi müües oli väärtus 800 Denari, aga ma ei saanud seda lugeda millegipärast, ei tea millest mul siis puudu jäi?
_________________ Müüa HP Pavilion G series, lisainfo läbi postkasti.
www.iDrift.nl
#swag |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
19.04.2010 20:10:44
|
|
|
Raamatut saab llugeda siis, kui sa "campid".
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
19.04.2010 23:16:38
|
|
|
LeScribe kirjutas: |
Aa, selline asi ka veel, et mul oli mingi raamat, poodi müües oli väärtus 800 Denari, aga ma ei saanud seda lugeda millegipärast, ei tea millest mul siis puudu jäi? |
Intelligentsi on vaja aretada et neid raamatuid lugeda, % märgiga siis. (Teisi raamatuid peab ainult inventuris hoidma) Camp , take an action , select book to read , öösiti magades loeb automaatselt ka raamatut mille valisid. Lossides , kindlustes ööbides maksad ka pappi tüüpidele vähem.
Queste teen kunnidele , quild masteritele (lehmi ei transpordi) ja küladele. Kondan mööda mappi ringi , kogun herosi kokku ja peksan vargaid,pätte ja kaabakaid. Lahinguteks on vaja strateegiat , mitte kohe 100ga peale lendama. Kui õige aeg kätte saabub teen oma riigi. Seda mängu pole mõtet mängida mõttega millal ta läbi saab.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
19.04.2010 23:22:41
|
|
|
mäng on täitsa tips tops aga niisugune tunne vahepeal et oleks mingi 10 aastat vana
ni et arenemise ruumi on , combati suhtes eriti jne
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
20.04.2010 00:52:11
|
|
|
ei ole see mäng mingist otsast 10a vana. gameplay on parem ja sügavam kui paljud "tänapäeva" mängud. keera difficulty põhja ja blocking süsteem keera manuaalseks. ei ole "combati suhtes" teist sellist mängu veel loodud.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
20.04.2010 01:02:05
|
|
|
denis28 kirjutas: |
mäng on täitsa tips tops aga niisugune tunne vahepeal et oleks mingi 10 aastat vana
ni et arenemise ruumi on , combati suhtes eriti jne |
denis28 aga räägi nendest mängudest, kus on parem vibuga/külmrelvadega tehtud võitlus?
Ainuke mäng, milles peale mount and blade olen tõsiseltvõetavat melee võitlust näinud... on "die by the sword", milles sai lausa custom lööke teha, vastastelt käsi küljest raiuda jms.
Kuid kui rääkida mount and bladest, ei tule mul absoluutselt ükski teine mäng peale die by the swordi meelde, mille melee võitlus tuleks ligilähedalegi.
Samamoodi käib ju combati alla ka oma armee juhtimine. RÄägi mõnest teisest mängust, kus saab samamoodi või paremini oma armeed juhtida?
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
20.04.2010 01:37:01
|
|
|
no mitte sellesmõttes, vaid sellesmõttes et kui ma panen räige paugu oma meetrise mõõgaga ja vastane blokib löögi ära oma väikse noaga , kõlks
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
20.04.2010 02:01:25
|
|
|
Aga mõtle seda nii, vastane on väga osav. Sina raiud oma 2käe mõõgaga nagu metslane, aga kaotad tasakaalu ja osa löögi jõust läheb raisku. Tema aga on kõva super ninja eliit sõdalane ja blokeerib suurema osa sinu löögist ära või kasutab sinu oma jõudu/raskust sinu enda vastu ja suun ab löögi lihtsalt kõrvale
Pmst... kui sa tahad 100% realismi, siis see on uksest väljas, naabrimehe kuuris.
Kui otsid midagi realismi lhäedast mängudest, siis ütleksin, et keskaegse võitluse kohapealt.. mount and lbade ja die by the swordist sa enam palju "tõetruumaid" mänge ei leia.
Veel üks mõte! Kuna mount and blade on väga moditav mäng, siis saaksid ju igasuguseid mode mängule ise kirjutada või palgata kellegi, kes neid mode progeb. Näiteks üks mode võiks selline olla, mis teeb mount and bladest keskaegse elu simulaatori, kus kõik on tõetruu. Linnud lendavad, munadest kooruvad pojad, neile oksendatakse suhu, näm näm... linnupoja saab suureks ja õpib lendama. Lendab üle aasa, kus vapper sõdalane treenib oma võitlustehnikat üksilduses... nii aastaid kaks, kümme. Ootamatult aga saab mäng läbi, sest peategelane jättis oma naise unarusse, kes vapra sõdalase unes kägistas.
Kas sellist Eestit me siis tahtsimegi?
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
20.04.2010 02:12:41
|
|
|
haha lol Timberg , nali naljaks , kusi kaljaks.
pmst siis peab ütlema et , see on parim mis on olemas taolistest jah .. suht nõme siis , peab saama hakkama sellega mis on.
no okei ma rohkem ei vingu siis
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
LeScribe
HV kasutaja

|
20.04.2010 12:32:28
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Raamatut saab llugeda siis, kui sa "campid". |
Ja mina mõtlesin, et millejaoks see camp küll on =/
Muidu mida suurem sõjavägi oli seda kallimaks läks lossis magamas käimine.
Ja kui on suur sõjavägi, kuidas sa neile maksad? Mul oli juba mingi 90 Denari nädalas ~30 mehe pealt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
20.04.2010 12:45:51
|
|
|
Kokku mingi 3h mänguaega vist hetkeks, mängu sees mingi ~15 päeva. Kamp on ka 30 meest suur ja nädalapalk ronib jõudsalt 200 denari peale. Käisin viimati arenal nädalapalka täis teenimas enne uut rändama minekut
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erx15
HV kasutaja

|
20.04.2010 21:54:54
|
|
|
denis28 kirjutas: |
no mitte sellesmõttes, vaid sellesmõttes et kui ma panen räige paugu oma meetrise mõõgaga ja vastane blokib löögi ära oma väikse noaga , kõlks  |
Suunab noaga löögi mujale
Combat on mängus väga hea, aga kindlasti võiks mäng olla võimalusterohkem.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
20.04.2010 22:43:32
|
|
|
LeScribe kirjutas: |
Raamatut saab llugeda siis, kui sa "campid". |
Ja kui on suur sõjavägi, kuidas sa neile maksad? Mul oli juba mingi 90 Denari nädalas ~30 mehe pealt. |
Ma maksan praegu 1500.- ühikut nädalas :/ (hunnikuga seregante ja rüütleid) Õnneks on see maksmise süsteem paremaks tehtud.
to Erx15 , võiks olla jah võimaluste rohkem.
Kas mingeid uusi modisi ka warbandile on tulnud?
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
phleg
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
04.05.2010 11:24:14
|
|
|
Siuke triviaalne küsimus - kas Warbandis enam väga ammustes versioonides esinenud kõigi pisikeste kangelaste hirmu Dark Knight'e enam ringi ei kondagi?
Esiteks, tahaks väljakutset, sest ei viitsi mingite bandiitide tagaajamisega tegeleda ja minu valitud kuningriik otsustas kõigiga rahu ka teha.
Teiseks - tahaks seda edevat musta armorit endale jupphaaval kokku panna.
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
04.05.2010 11:49:26
|
|
|
Dark Knightid olid juba algses mount and blade hilisemates versioonides ära korjatud.
Kui tahad väljakutset, siis pane optionsist mäng raskemaks (by default on vist AI kõige nõrgem ja sina ja troopid saavad 20% damagest ainult sisse).
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
04.05.2010 12:08:39
|
|
|
Dark Knightid olid juba algses mount and blade hilisemates versioonides ära korjatud.
Kui tahad väljakutset, siis pane optionsist mäng raskemaks (by default on vist AI kõige nõrgem ja sina ja troopid saavad 20% damagest ainult sisse). |
Okei, kurb kuulda. Ühtlasi tundub, et mul on väga suur auk tõesti vahele jäänud. Teisest küljest - viimased M&B versioonid, mille installimist ma varasemast ajast mäletan, olid midagi 0.5xx vist
Aga jah, eks õhtul keerab damage't juurde ja vaatame, kuidas mu Vaegir Knight'ide armee, mida ma hellalt kasvatanud olen, surema hakkab. :/
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
04.05.2010 22:00:08
|
|
|
Fukiku, proovi eelmise versiooni 1.011 mode. Prophesy_of_Pendor , wedding dance jne, nendes peaks olema selliseid dark vms punte keda laiali peksta ja igast ekslusiivset nänni leida. Mingi väga kreisi mod oli veel aga ei mäleta nime.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jhael
HV kasutaja

|
05.05.2010 21:48:30
|
|
|
Üks veider asi on see, et pärast laiekraani saamist läks combat-oskus kehvemaks. Tundub lihtsalt kuidagi off. Kellegi teise mänguoskus ka sellisest muutusest mõjutada on saanud?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
06.05.2010 10:17:53
|
|
|
Jhael, warbandile lisandus uus combat system millega harjumine võtab aega. Kui sa seda mõtled. Alguses kirusin seda aga pikapeale harjub ära.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jhael
HV kasutaja

|
06.05.2010 17:02:08
|
|
|
Aah, ei, ma mõtlen ikka tavaversiooni...kui harjunud 4:3-ga ning lähed 16:9-le üle...
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
22.05.2010 16:39:39
|
|
|
warband on ikka ääretult metsik edasiminek võrreldes tavalise mnb'ga. ei mäleta, mius versioonist mnb arengut jälginud olen, aga alguses oli mäng ikka täitsa toores. warbandi puhul on tunne nagu tegemist oleks tervikliku tootega
praegu vast oma 100 mängutundi warbandi all ilusti, ei ole ühtegi modi veel peale lasknud - teen alguses "defaultiga" läbi. eks hiljem saab osadest modidest veel sadu mängutunde juurde. lisaks multiplayer.
täna vast teen nordide factionile otsa peale taas sammu võrra lähemal võidule.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
j22karu
HV vaatleja
|
23.05.2010 18:37:17
|
|
|
Kuidas Eestis kõige lihtsamini täisversiooni on võimalik hankida?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|