Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
s::m
HV vaatleja
|
31.03.2010 23:32:52
|
|
|
xecroy kirjutas: |
Miks sa tellid kaupa koju kui sind kodus pole? Töö juurde ei saa tellida? |
töö juurde ei ole võimalik tellida ja enamus ajast olen siiski kodus või on proua kodus.
leian, et alati annab kokku leppida ja ei saa mingit probleemi olema aga selleks tuleb ETTE HELISTADA. kasvõi 3 tundi.
kõik senised probleemid on otseselt sellest alguse saanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
01.04.2010 08:11:25
|
|
|
Minul on negatiivset nende kohta täpselt nii palju, et need raiped väga ei hooli saadetistest ja nende sisust. Loobivad neid nagu patju veaks. Kui endale uue optilise seadme ja muud pudi-padi AKst tellisin, siis hakkas vanem meesterahvast autost pakki võtma, aga see kukkus maha tal käest. Korjas üles, pühkis pori maha ja andis mulle. Isegi ei vabandanud.
Kas need kulleriga pakid käivad sellest EP jaotuskeskusest läbi? Või mis iganes see Lasnamäel Asunduse tänava juures on. Tavaliselt saan alati pakid ELSiga hommikul 8-12 vahel.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
17.04.2010 12:54:34
|
|
|
Positiivne kogemus - reede hilisel pärastlõunal Tallinnas posti pandud pakk jõudis laupäeva hommikul juba Paide. Koodi järgi hea saadetist jälgida
Eelmine laupäev kuller tõi suuremõõtmelise paki ilma ette helistamata, ehkki kaupa tellides märkisin ekstra ära, et "kulleril tasub kindlasti ette helistada". Olin just kodust välja minemas.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
HV vaatleja
|
17.04.2010 14:49:34
|
|
|
saadeti elektroonikat uk'st ja seda royal mailiga. peale teatise saamisteesti posti kandekeskuselt läksin pakile järele (õismäe kandekeskus). sinna jõudes oli minust ees vaid kolm inimest, siiski pidin 35 minutit järjekorras ootama. kui lõpuks paki kätte sain, siis algselt kandiline pakend oli üsna ümmarguseks "muundatud". ei saa midagi konkreetselt eesti posti kaela ajada aga siiski õnnelik ma just ei olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
17.04.2010 15:00:47
|
|
|
Võiksite mõista, et paratamatult juhtub õnnetusi või pakend saab muljuda. Sellepärast on ka tingimustes kirjas, et selliseid asju võib ette tulla või teenuse ostuaja ei vastuta. Kui te tahate, et ta aga vastutaks, siis tuleb poole rohkem tööjõudu palgata, et iga saadetist eriti individuaalselt ja hoolega käsitleda, mis omakorda tõstab teenuse hinda, mille tulemusena valib kodanik ikkagi odavama "omal vastutusel" saatmise. Seega, ärge inisege või kasutage kindlustatud postiteenust.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
17.04.2010 16:41:25
|
|
|
MarioA., See on samaõigustatult öeldud nagu, et makstes odavamat postihinda võib postitöötaja su pakiga jalgpalli mängida
Imo selle kvaliteet enne ei parane kui post on erakätes...
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
17.04.2010 17:10:27
|
|
|
krusu70 kirjutas: |
MarioA., See on samaõigustatult öeldud nagu, et makstes odavamat postihinda võib postitöötaja su pakiga jalgpalli mängida  |
Paraku nii ongi.
Selge on see, et ettevõte töötab kasumi eesmärgil. On välja kujunenud tulu, mida saadakse ja vaevalt oldakse valmis ainult enda kasumi pealt tõstma teenuse kvaliteeti ilma tarbijale lisakulusid tegemata, mis omakorda suudaks vaid ettevõtte funktsioneerimist pärssida (loe: madalamad palgad, aeglasem areng). Mingi areng peab rahalises ühiskonnas kellegi pealt tulema ja alati on selleks aluseks suurem tulu. Seega ilma hinnatõusuta on neil küll teoreetiline vabadus sinu pakiga jalgpalli mängida, sest nad ei suuda selle hinnamäära juures paremat teenindust pakkuda, ilma et langetada töötajate arvu, palka või teenuse kiirust veel aeglasemaks. Jne jne jne.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
17.04.2010 18:51:09
|
|
|
Peale seda, kui Tondi postkontor kinni pandi ja ma oma pakid Mustamäe kandekeskusest kätte saan, jätab teenindus ikka väga soovida - küsin, kas äkki mõni pakk veel tulnud (tellin päris palju), mille kohta pole veel jõutud teadet mulle saata; peale eitavat vastust leian järgmisel päeval postkastist teatise
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
17.04.2010 18:59:42
|
|
|
http://www.post.ee/?id=3147
Küll aga on mul natukene kahju, et ma ei saa tulnud saadetisi automaatselt lähimasse postkontorisse tellida. Nad keeldusid sellest ja ju vist ei ole neil süsteemiski seda sisse ehitatud. Kuid selline võimalus kindlasti aitaks parandada klientide arvamust ning mugavust. Iseasi, kas see nende eesmärk on.
Mingi periood aga mõned pakid tulid automaatselt, pärimise peale oli seal tööl siis üks kohalikus postkontorist, kes teadis, et ma neid ligemale soovin.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
17.04.2010 19:01:47
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
Peale seda, kui Tondi postkontor kinni pandi ja ma oma pakid Mustamäe kandekeskusest kätte saan, jätab teenindus ikka väga soovida - küsin, kas äkki mõni pakk veel tulnud (tellin päris palju), mille kohta pole veel jõutud teadet mulle saata; peale eitavat vastust leian järgmisel päeval postkastist teatise  |
Ma olin ise ka suts pettunud. Milleks Tondi/Järve postkontorid siis on? Need ju ligemal kui Mustakas (Ma ei ela mustakal ka mitte, rohkem Tondi) A ikka saadeti valesti.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
17.04.2010 19:32:42
|
|
|
Peab järjekordselt mainima, et mulle toodi eile pakk koju. Kuna külas enam aktiivset postkontorit pole, siis ei jää pa EP'l midagi muud üle.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
17.04.2010 19:35:50
|
|
|
Pakk tuuakse soovi korral igale kliendile koju alates hetkest kui kandekeskused avati.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
HV vaatleja
|
17.04.2010 21:32:43
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
...paratamatult juhtub õnnetusi või pakend saab muljuda. ...... Seega, ärge inisege või kasutage kindlustatud postiteenust. |
wtf. kandiline pakk oli lähtekohas veel kandiline, postis suutis ümmarguseks muutuda. ja ma peaksin veel õnnelik olema, et odavalt sain? pole sõnu.
see on sul ikka mingi eriline orja või sibi mentaliteet, et neelan kõik alla ja küsin veel juurde ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
17.04.2010 22:07:28
|
|
|
Said õigesti aru. Peaksid õnnelik olema, sest hetkeliste postihindadega ei suudeta kliendile paremat teenust tagada. Kui raske on sellest aru saada?
Teine rida sinu poolt on aga väga vale arusaamisega - loe uuesti minu praeguse postituse esimest rida.
Kui sa aga soovid paranemist näha, võid algatada rahvahääletuse ning selle mõjul proovida sundida EP-i tõstma teenuse hindasid, mille arvelt saaks suurendada tööliste arvu, nende kvaliteeti. Sellega võib küll kaasneda see, et kõrgem hind ei taga samas mahus teenuse kasutamise. Ehk kogutulu võib jääda eelnevaga oma kalli hinna tõttu klientide loobumise tõttu samaks odavama perioodiga. Nokk kinni saba lahti.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
17.04.2010 22:23:32
|
|
|
Praegu on tööturul nii suur valik... need jobud kes pakke korralikult kohelda ei viitsi(Loe: ei viitsi tööd teha), võiks kohe lahti lasta. Poleks kahju ka sellistest...
Igatahes, milleks üldse näha vaeva mingi Eesti Posti pärast, leidub ka paremaid alternatiive, kes ka vähema raha eest paremat teenust pakuvad.
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
HV vaatleja
|
17.04.2010 22:35:52
|
|
|
ausaltöeldes, mind jätab mõningane hinnatõus külmaks, kui see raha kvaliteeti panustatakse. kardan siiski, et see oleks pigem must auk ja rändaks juhatuse tasku, mitte aga ...
ükski endast lugupidav firma ei saa sellist teenust pakkuda, mis toimetab küll kauba kohale aga paki saaja peab selle piltlikult öeldes ise kokku tagasi teipima.
ma annan aru, et pappkarp on pappkarp ja võib kergelt lömmi minna. ok. aga, t#ra, ümmarguseks. seda peab sellise tulemuse tarvis sõna otseses mõttes peksma või nelikümmend korda maha kukutama. see ei ole normaalne, olgu see hind milline tahes.
Igatahes, milleks üldse näha vaeva mingi Eesti Posti pärast, leidub ka paremaid alternatiive, kes ka vähema raha eest paremat teenust pakuvad. |
räägi seda arvutikeskusele ja nii mõnelegi teisele firmale.
EDIT: ak'st siiski saab kullerit ise valida. minu jaoks uudis, pagana hea uudis.
viimati muutis s::m 18.04.2010 22:29:34, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
17.04.2010 22:54:34
|
|
|
Ise olen Rootsist korduvalt tellinud. Seda varasemal ajal nii tavaposti kasutades kui hilisemal ajal, kui kulleriga oli odavam, siis kulleriga. Kulleriks oli UPS ja võin käsi südamel öelda, et kui pakend oli välimuselt ideaalses korras, ei nurkasid katki, lömmis ega midagi, kuigi tuli läbi Soome minuni. Postikulu on võrreldes ELS kulleriga vähe teine, kuid odavaim tellimisviis, mida antud veebipood pakkus.
ELS teenusel võiks midagi õppida olla.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.04.2010 23:10:56
|
|
|
elsi hinnad ikka rõvedalt tõusnid, pidin kuvari eest maksma 101,20. Oleks võinud ymardada
Küsimuse peale, et miks nii kallis nüüd, siis vastas, et ta kuuleb seda juttu 10 korda päevas ja inimesed( ka firmad) ei ole üldse rahul hinnaga. Ep teenustest loobutakse massiliselt
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
17.04.2010 23:41:09
|
|
|
Kõikidel siin välja toodud põhjuseil ma Eesti Posti teenuseid ei kasutagi, sest nende poolt pakutav "odav" teenus ei sobi minu poolt eeldatavate kvaliteedinõuetega. Seda just teeninduse ja pakkide käsitlemise osas. Õnnes on ka väikeses Eestis võimalik kasutada alternatiivseid võimalusi, ning ka rahalised kulutused ei ole suuremad.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
18.04.2010 00:29:52
|
|
|
Rasmus kirjutas: |
Kõikidel siin välja toodud põhjuseil ma Eesti Posti teenuseid ei kasutagi, sest nende poolt pakutav "odav" teenus ei sobi minu poolt eeldatavate kvaliteedinõuetega. Seda just teeninduse ja pakkide käsitlemise osas. Õnnes on ka väikeses Eestis võimalik kasutada alternatiivseid võimalusi, ning ka rahalised kulutused ei ole suuremad. |
aga kahjuks mõnede interneti poodidega ei ole arternlatiivi, tellisin minupood.ee pühapäeval paki ja pakk jõudis järg reedel kohale , per.. inglismaalt tellides tuleb aegajalt isegi kiiremini
Kuigi asi oli nii väike, et võinuks ma maxi kirjaga saata. Aga seda kahjuks ei olnud ettevõttel välja pakkuda. Oleks säästnud 50 eeku. Ainult ELS
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
18.04.2010 14:17:28
|
|
|
s::m kirjutas: |
Igatahes, milleks üldse näha vaeva mingi Eesti Posti pärast, leidub ka paremaid alternatiive, kes ka vähema raha eest paremat teenust pakuvad. |
räägi seda arvutikeskusele ja nii mõnelegi teisele firmale. |
Neil on võimalik DPD-d ka kasutada
|
|
Kommentaarid: 732 loe/lisa |
   |
553 |
|
tagasi üles |
|
 |
HV vaatleja
|
18.04.2010 22:25:52
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Neil on võimalik DPD-d ka kasutada :roll: |
huvitav aga väga meeldiv uudis. lõpuks-ometi. 2-3 nädalat tagasi mul seda valikuvõimalust veel ei olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
09.06.2010 14:12:53
|
|
|
Ma vaatasin, et uuemates postkontorites, mis on viidud supermarketitesse, on mulliümbrikud leti tagant väljas saalis. Kas neid peab siis klient sealt ise võtma?
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
09.06.2010 15:04:13
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
Ma vaatasin, et uuemates postkontorites, mis on viidud supermarketitesse, on mulliümbrikud leti tagant väljas saalis. Kas neid peab siis klient sealt ise võtma? |
Kui klaasi taga pole, siis jah. Marienthali Keskuses see nii toimib. Samas ma olen äriklient - äkki neil lastakse rohkem igasugu asju näppida?
|
|
Kommentaarid: 732 loe/lisa |
   |
553 |
|
tagasi üles |
|