Ega nad seal suurriigis meie, väikeste täpitähelistega, tõesti arvestanud pole. See oau klahvide all hoidmine ja täpiliste valimine ongi üks suurimaid kiiresti kirjutamise pidureid. Muidu aga läheb kirjutamine ka iPhone'il vaid kahe pöidla abil vähemalt sama kiirelt kui mõne muu smartphone'i pisikesel füüsilisel klaveril.
Vaadates seda pilti, siis peab ikka nentima, et Apple suudab jätkuvalt müüa positiivseid emotsioone ja sellega kaasnevat heaolu. Ilmselt suurema osa nende toodede hinnast moodustabki see rahulolu garantii. Hämmastav ikka... arvestades millise kriitika osaliseks iPad langes. _________________ Allstar
Allstar, mees toetab iPadi läppari peale. Kui tal see läppar seal juba on, mis on igatepidi funktsionaalsem, siis milleks kasutada iPadi.
Ja istudes laua taga. iPadi võtaks siis kätte, kui oleks kuskil bussis, lamaks voodil, diivanil vms _________________ Linux - Future "Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin 1984 was not supposed to be instruction manual
Allstar, mees toetab iPadi läppari peale. Kui tal see läppar seal juba on, mis on igatepidi funktsionaalsem, siis milleks kasutada iPadi.
Ja istudes laua taga. iPadi võtaks siis kätte, kui oleks kuskil bussis, lamaks voodil, diivanil vms
äh. kadetsejad. pigem on ikkagi doublewin, sest mehel on nii palju krõppi, et ostab ipadi toetamiseks macbook-i. :p _________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes
muidu tundub kobe asi aga nu, kui selline asi puudu no ma ei tea siis jääb ikka ostmata.
ma usun, et mõni tootja tuleb varsti säärase leluga välja, kus juba on usb olemas. _________________ Ütle siis mõtle
muidu tundub kobe asi aga nu, kui selline asi puudu no ma ei tea siis jääb ikka ostmata.
ma usun, et mõni tootja tuleb varsti säärase leluga välja, kus juba on usb olemas.
Neid tootjaid on juba mitmeid _________________ Linux - Future "Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin 1984 was not supposed to be instruction manual
ma usun, et mõni tootja tuleb varsti säärase leluga välja, kus juba on usb olemas.
Neid tootjaid on juba mitmeid
Eestis küll pole nagu müügil näinud _________________ Ütle siis mõtle
Nii stiilse välimusega seadme külge mingi USB-pulga külge töllerdama torkaja tuleks vangi panna. Eks Apple just seepärast ongi standartsete pesade kasutamist meelega vältinud.
Nii stiilse välimusega seadme külge mingi USB-pulga külge töllerdama torkaja tuleks vangi panna. Eks Apple just seepärast ongi standartsete pesade kasutamist meelega vältinud.
minu arvamus on see, et see seade pole päris liikuvale inimesele mõeldud.
kuna ei saa ühtegi välist modemit kasutada ja pool elu on nagunii juba netis.
tal pole ju ka sim kaardi tuge, et saaks mobiilset netti kasutada? _________________ Ütle siis mõtle
Ja kui nii on, et pole ühtegi teist arvutit läheduses ja sõber tahab saada mälupulgale pilte?!? _________________ Linux - Future "Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin 1984 was not supposed to be instruction manual
tal pole ju ka sim kaardi tuge, et saaks mobiilset netti kasutada?
Olid ju nii ainult wifi, kui ka wifi ja 3G mudelid...
nagu lugesin venekeelsest webist.. tõsta kass akvaariumi ette ja ütle talle, et see on interaktiivne 3d televiisor. laksust usub.
täpselt sama on selle ipad-iga. usb-d pole? pole vaja. multitassimist pole? pole vaja. flashi pole? homseks sureb välja. mälumahtu ei saa suurendada? 640k should be enough for everyone.. jne. ja kõik jüngrid noogutavad.
isiklikult ei jaksa ära oodata, kuidas suvel, +25 kraadi varjus, mõnes tänavakohvikus mõni stiilivend sundimatult ipad-i rinnataskust välja tõmbab.. _________________ rgrds,
tal pole ju ka sim kaardi tuge, et saaks mobiilset netti kasutada?
Olid ju nii ainult wifi, kui ka wifi ja 3G mudelid...
palju on näiteks: Eestis väljaspool Tallinnat wifit ja 3G-d päris suvalises kohas sa netti ei lähe ikka ok Sebe bussides saab ka nüüd kasutada MarioA., asi naljast kaugel, selline asi peaaegu ju juba olemas. _________________ Ütle siis mõtle
ärihai, Haapsalus on suht igal pool 3G olemas (EMTl vähemalt). Wifit leiab ka, kui vaja.
nu selle asjaga ikka suvalises kohas ei saa netti kasutada nagu kõuga, näiteks linnast väljas.
aga ok ma rohkem ei vingu ootan kunis sellest tuleb mingi parem variant. _________________ Ütle siis mõtle
Ja kui nii on, et pole ühtegi teist arvutit läheduses ja sõber tahab saada mälupulgale pilte?!?
Saadad üle võrgu? Aga võibolla tahab flopile?
47th ronin kirjutas:
nagu lugesin venekeelsest webist.. tõsta kass akvaariumi ette ja ütle talle, et see on interaktiivne 3d televiisor. laksust usub.
täpselt sama on selle ipad-iga.
Noh, Jobs'il on arenenud visioneerimisoskus, on neid, kes usuvad pimesi, on neid, kes mõistavad ja oskavad kaasa mõelda. Ja on neid, kes vaid trotsist mõista ei taha, kuna cool on mainstreamist erineda ja tuua teravmeelseid võrdlusi a'la kass ja akvaarium. Et pööbel vaataks - vohh, see on mees, toob võrdlusi a'la kass ja akvaarium!
47th ronin kirjutas:
usb-d pole? pole vaja.
See on kompaktseade (tead, mida tähendab sõna "kompaktne"?) ja hunnik USB-kaableid ja pulki selle servadest välja turritamas näeks üsna nõme välja.
47th ronin kirjutas:
multitassimist pole? pole vaja.
On vaja. Tuleb peagi.
47th ronin kirjutas:
flashi pole? homseks sureb välja.
Minul isiklikult pole vaja. Parem on, kui veebis reklaamid ei vilgu ja mingid tobedad flash-mängud... milleks mulle need? Pole PC peal ka aastaid enam ühtki mänginud. Viimati oli vist pingu ja helikopter. Ei tunne sellistest puudust.
47th ronin kirjutas:
mälumahtu ei saa suurendada? 640k should be enough for everyone.. jne. ja kõik jüngrid noogutavad.
Ma arvan küll, et 16-64GB on sellisele seadmele enough. Kui palju ja mis hinnaga neid suuremaid mälukaarte müügil liigub, mida sinna torgata?
47th ronin kirjutas:
isiklikult ei jaksa ära oodata, kuidas suvel, +25 kraadi varjus, mõnes tänavakohvikus mõni stiilivend sundimatult ipad-i rinnataskust välja tõmbab..
Ja mida sina see aeg teed? Loobid tuvidele küpsisetükke?
viimati muutis rex 14.04.2010 01:36:06, muudetud 1 kord
See on kompaktseade (tead, mida tähendab sõna "kompaktne"?) ja hunnik USB-kaableid ja pulki selle servadest välja turritamas näeks üsna nõme välja.
Mu mobla on kordades kompaktsem kuid omab nii USB kui videoväljundit. Igati mõnus on selle kaudu asju liigutada, kui ei ole võimalust/viitsimist wifiga jamada
rex kirjutas:
47th ronin kirjutas:
multitassimist pole? pole vaja.
On vaja. Tuleb peagi.
Tõsi, samas on naljakas kerida paar lehekülge tagasi ja lugeda kus see on täiesti mõttetu featuur
rex kirjutas:
47th ronin kirjutas:
mälumahtu ei saa suurendada? 640k should be enough for everyone.. jne. ja kõik jüngrid noogutavad.
Ma arvan küll, et 16-64GB on sellisele seadmele enough. Kui palju ja mis hinnaga neid suuremaid mälukaarte müügil liigub, mida sinna torgata?
16G kaardid olid vist max mida toetatakse. Samas pigem muretseks ma RAM'i pärast mis multitaskimisel üsnagi kitsaks võib jääma hakata. Ka mobla 256M jääb kohati puudulikuks
[edit]
Nvm, ipad ei toeta mitte mingisugust lisamälu. Kaardilugeja saab külge pookida ainult kaamera lisaga ning sellel saab ainult tehtud pilte-videod hoida. Ehk siis ei ole võimalik andmevahetust ka mälukaardi kaudu korraldada _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Mu mobla on kordades kompaktsem kuid omab nii USB kui videoväljundit. Igati mõnus on selle kaudu asju liigutada, kui ei ole võimalust/viitsimist wifiga jamada
Sul oli N900 vist? Saad sellele traditsioonilise mälupulga külge torgata? Või USB printeri vms? iPad omab ju ka tegelikult USB pesa, lihtsalt pistik on erinev. Saad vabalt ta arvuti külge ühendada ja asju siia-sinna liigutada. See, et muusikat ja videoid päris suvaliselt siia-sinna kopeerida ei saa, on tahtlik piirang piraatluse pidurdamiseks.
BTW, sõna "kompaktne" ei tähenda "väike". Just seepärast ma ülespoole selle küsimuse lisasin.
Ho Ho kirjutas:
Samas pigem muretseks ma RAM'i pärast mis multitaskimisel üsnagi kitsaks võib jääma hakata. Ka mobla 256M jääb kohati puudulikuks
Võib jääda küll. Samas iPhone OS on suht hästi optimeeritud. Mul on hetkel iPhone 3G (ma olin enne Nokia leeris - E51; N95 8GB ja arvuti poolest siiani PC peal) ja ma uimasuse üle ei kurda. iPad pidavat sellega võrreldes välgukiirune olema. Juu siis saab hakkama selle gigase prose ja 256 rammuga. Ma ei kujuta hetkel eriti ette pilti, kus tädi Susan või onu James seda lahti kangutaks, et mõned SO-DIMM'id lisada.
Ho Ho kirjutas:
[edit]
Nvm, ipad ei toeta mitte mingisugust lisamälu. Kaardilugeja saab külge pookida ainult kaamera lisaga ning sellel saab ainult tehtud pilte-videod hoida. Ehk siis ei ole võimalik andmevahetust ka mälukaardi kaudu korraldada
64GB on ikkagi vähe või? Mida konkreetselt te sinna ladustada sooviks?
Saad sellele traditsioonilise mälupulga külge torgata?
Väikse üleminekuga peaks võimalik olema. Samas lihtsam oleks vast kasutada microSD kaarti ja seda söövaid mälupulki.
rex kirjutas:
iPad omab ju ka tegelikult USB pesa, lihtsalt pistik on erinev
... ning vajas vist dock'i olemasolu. Ehk siis on-the-go võib selle ära unustada.
rex kirjutas:
See, et muusikat ja videoid päris suvaliselt siia-sinna kopeerida ei saa, on tahtlik piirang piraatluse pidurdamiseks.
Loll kes vabandust ei leia ütles selle kohta.
rex kirjutas:
64GB on ikkagi vähe või? Mida konkreetselt te sinna ladustada sooviks?
Hetkel istub mu moblas paar hooaega seriaale mida aeg-ajalt vaatan, ~30h muusikat ja terve koorem õige fotokaga tehtud pilte (jpeg+raw, ehk ~20M per pilt) ning 32G on pilgeni täis. Ruumiga on alati see, et üskõik kui palju seda on, alati jääb puudu _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
arrr. arrrrr. arrrrr. koomikud. ainuke kord, kus jobs omapead midagi visioneeris, läks samasuguse meediakäraga lahti nagu praegused iwidinad ning hiljem vaikselt müüki (ning ei ole tänaseni surnud, muide). visioon seisnes firma struktuuri kardinaalses muudatuses, mis kardetavasti lihtsalt ei toiminud, vähemalt mitte ootuspäraselt. tõsi, ilma selleta ei oleks meil osx-i, tõenäoliselt üldse mitte, kohe mitte mingil kujul. ja sihuke kallis business nagu trükkimine ja trükiettevalmistus oleks v-olla arenenud teabmis suunas.
ja siis ma tahaks näha inimest, kes on võimeline tühja usb pesa otsa komistama.. _________________ rgrds,
Tead, ega see polegi enam suur probleem. Traadita võrk on nii loomulik juba ja harva annab teenuspakkuja sulle tavalise ruuteri/modemi.
Siiski võib ka siin tekkida probleem- nimelt on ipad-i wifi vastuvõtja väga tuim, isegi ipod touch-st tuimem.
Üldiselt tundub, et iga asjaga on ipad-l nii- osaliselt väga hea, samas mingi lihtsa asjaga tekib ootamatu probleem.
Multimeedia poolel on helifailidega kõik ok, aga video mängimine on väga puudulik, ei DVD, ei avi-t ta normaalselt ei mängi.
Netis surfates on kõik väga ok, aga flash-i toe puudumine on tõsine miinus.
Aku kestab väga hästi, kuid 6 tundi laadimist on selgelt liiast.
Teksti editeerimine? liiga keeruline ülesanne.
Kahju kohe- muidu ilus ja stiilne, aga nagu kuidagi kiirustades väljalastud..
Tea kas kiirustades. Mina ütlesk, et mõtlematus, kuid selgelt on see suunatud sellistele dumbujussidele - tähendab, täidab oma eesmärki.
Õnneks on teisi tooteid turul julgelt öeldes suure varbaga segada
Õnneks on teisi tooteid turul julgelt öeldes suure varbaga segada
Just... näiteks CrunchPad(JooJoo) ja siis HP Compaq Tablet PC TC1100. Need kõik killivad iPadi igas mõttes. Nende tootjad on ka võis... raha tuleb mühinal.
...ja siis HP Compaq Tablet PC TC1100. Need kõik killivad iPadi igas mõttes. Nende tootjad on ka võis... raha tuleb mühinal.
Ma olen TC1100-t kasutanud. Killib ehk paberi peal. Reaalsuses on selle spetspliiatsiga torgitav puuteekraan tõeline saast. Win ei ole ka mõeldud näpu või pliiatsiga torkimiseks. Loodame, et nende Slate tuleb vähemalt ekraani osas etem.
Teised toovad Apple'i kiiluvees sõites kindlasti palju ja toredaid (hunniku USB-de ja SD-pesade ja kaameratega jne) seadmeid (no ütleme siis otse - iPad killereid) välja, aga miks ma juba ette arvan, et Apple müüb iPad'i rohkem kui kõik teised enda omi kokku?
Just... Deem nõrgad.
Ma olen ka alati mõelnud, et oleks kõik inimesed sellised tugevad ja targad ja head ja muidu kõiges tegijad (nagu näiteks MarioA) siis oleks maailm üks õige koht kus elada. Praegu rikuvad igasugused Appled oma nõrkade toodetega kõik ära.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.