Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 919, 920, 921  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
yadot
HV vaatleja

sõnum 10.04.2010 20:15:32 vasta tsitaadiga

darkside kirjutas:

... kas keegi on keelanud valida seadmete väljaostmise? seadmete soetamise järelturult? Keegi ei käse valida TASUTA seadmed. Elionile maksavad seadmed midagi icon_rolleyes.gif
ei hakka sinu eelmist postitust edasi kommenteerimagi icon_lol.gif

Lisanud siis veel ka see, et keegi ei käse üldse netti tarbida, sest alati võib ka küünlavalgel istuda ja...
...aga küsimus on nendes kampaaniates ja müügitöös. Müügimees, kes räägib vaid pooltõdesid, on rahvakeeli suli. Ega siin ei olegi midagi rohkem kommenteerida. icon_lol.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Laizk
HV kasutaja
Laizk

sõnum 11.04.2010 02:10:30 vasta tsitaadiga

Nokia kirjutas:
salatoimik kirjutas:
näe toksi siin adresi sisse, ehk näkkab kuskil http://tv.elion.ee/hyperkiire/kontroll.php

Nu see asjandus ei tea küll mitte midagi, kui kontrollisin siin elioni b klassi nn "serveriruumi" aadressi, siis sellepeal oli ka, et ei sa, kuigi see suht keskel ja ümbermajad ka ei sa.

EDIT: Mingit leviala kaarti pole tehtud vms?

no minu maja puhul teab küll väga kenasti:

Õnnitleme! Meie esialgsel hinnangul on Sul on võimalik kasutada Elioni hüperkiiret internetiühendust! Tellimiseks täida palun allolev vorm. Soovita ka sõpradele, sest suve lõpuni on hüperkiire internet tasuta!

PS! mul omal see sama hyperkiire olemas ka nii, et see kontroll ikka teab midagi küll icon_smile.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
limp
HV Guru
limp

sõnum 11.04.2010 09:08:30 vasta tsitaadiga

minul on ka hyperkiire, kuid siiani ei näita seal lehel seda icon_lol.gif kunagi pool aastat tagasi veel näitas icon_smile.gif
edit: nevermind, kui sisestasin ise maja numbri (mitte ei valinud listist), siis näitas ilusti, et saan kasutada hüperkiiret.

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Nokia
Serverid.ee
Nokia

sõnum 11.04.2010 22:35:31 vasta tsitaadiga

Laizk kirjutas:
Nokia kirjutas:
salatoimik kirjutas:
näe toksi siin adresi sisse, ehk näkkab kuskil http://tv.elion.ee/hyperkiire/kontroll.php

Nu see asjandus ei tea küll mitte midagi, kui kontrollisin siin elioni b klassi nn "serveriruumi" aadressi, siis sellepeal oli ka, et ei sa, kuigi see suht keskel ja ümbermajad ka ei sa.

EDIT: Mingit leviala kaarti pole tehtud vms?

no minu maja puhul teab küll väga kenasti:

Õnnitleme! Meie esialgsel hinnangul on Sul on võimalik kasutada Elioni hüperkiiret internetiühendust! Tellimiseks täida palun allolev vorm. Soovita ka sõpradele, sest suve lõpuni on hüperkiire internet tasuta!

PS! mul omal see sama hyperkiire olemas ka nii, et see kontroll ikka teab midagi küll icon_smile.gif

Sul eramaja ja jookseb Cat5 tuppa? Mul endal jookseb ka Cat5 tuppa, aga seda ainult ühenduskohani icon_smile.gif ja see sai ka ise veatud.

Amdfan
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.04.2010 22:42:29 vasta tsitaadiga

Seda veebikontrollli 100% usaldada ei tasuks. Kindlam ikkagi kliendiinfost eraldi järgi küsida. Mul sõbral oli hiljaaegu tore juhtum, kuna veebis väitis et saab, tellis ära ja pärast helistati Elionist ja öeldi sorry icon_smile.gif
Kommentaarid: 334 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 309
tagasi üles
Nokia
Serverid.ee
Nokia

sõnum 11.04.2010 22:46:41 vasta tsitaadiga

Mingit leviala kaarti ei anna sebida kuskilt? Siis oleks kohe pilt selge, et kas siin üldse tasuks sellele mõelda või mitte, kuigi ma ise arvan,et siin Viljandis saab alles mingi 2012 sellise neti, kui siiski.
Nii palju kui seal elioni foorumist lugesin, sealt väideti, et ennem peab sul see vask juhe ära kõrbema ja siis mõeldakse uute peale alles icon_biggrin.gif

Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 12.04.2010 00:14:46 vasta tsitaadiga

Nokia kirjutas:
Mingit leviala kaarti ei anna sebida kuskilt? Siis oleks kohe pilt selge, et kas siin üldse tasuks sellele mõelda või mitte, kuigi ma ise arvan,et siin Viljandis saab alles mingi 2012 sellise neti, kui siiski.
Nii palju kui seal elioni foorumist lugesin, sealt väideti, et ennem peab sul see vask juhe ära kõrbema ja siis mõeldakse uute peale alles icon_biggrin.gif

Miks seda arvad ? Tean inimest kellel viljandis on hyperkiire ja olen 100% kindel, et ta ainuke pole.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
Nokia
Serverid.ee
Nokia

sõnum 12.04.2010 08:17:32 vasta tsitaadiga

Timo1337 kirjutas:
Nokia kirjutas:

Miks seda arvad ? Tean inimest kellel viljandis on hyperkiire ja olen 100% kindel, et ta ainuke pole.

Kas ta on eramajas?

fgth
Kreisi kasutaja

sõnum 12.04.2010 09:33:37 vasta tsitaadiga

Nokia kirjutas:

http://tv.elion.ee/hyperkiire/
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 12.04.2010 11:18:06 vasta tsitaadiga

Nokia kirjutas:
Timo1337 kirjutas:
Nokia kirjutas:

Kas ta on eramajas?

eramaja on teine lugu, sinna sa ei saa jah. kui just ise kaablit vedama ei hakka icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 12.04.2010 14:55:04 vasta tsitaadiga

See saadavus on kaunis random; mõni Kükametsa eramaja võib saada, samas mõni Tallinna 150 korteriga korrusmaja (veel) mitte.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 35
tagasi üles
jkddp
HV veteran
jkddp

sõnum 12.04.2010 19:44:16 vasta tsitaadiga

vaatasin, et mulle ei pakuta seda HYPER värki. aga huvi pärast tahaks teada kus mulle kõige lähem "levi" oleks. nõmmel siis
Spezz
HV veteran

sõnum 12.04.2010 19:55:48 vasta tsitaadiga

Räägitakse, et TG784 on võimalik SNMP'd rääkima panna vanema firmwarega(6.2.miskit).
Google seda kätte ei andnud, äkki kellelgi vedeleb?
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 16.04.2010 18:49:30 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
Räägitakse, et TG784 on võimalik SNMP'd rääkima panna vanema firmwarega(6.2.miskit).
Google seda kätte ei andnud, äkki kellelgi vedeleb?

Sellele konkreetsele seadmele puudub firmware 6.2 icon_wink.gif
sa ajad 780WL`iga segamini

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.04.2010 15:57:28 vasta tsitaadiga

Elioni ülikiiret internetti kasutab umbes tuhatkond klienti
http://www.e24.ee/?id=251305

Kõigest? icon_eek.gif .Mul oli jäänud mulje, et rohkem ikka icon_neutral.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 17.04.2010 16:34:17 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Elioni ülikiiret internetti kasutab umbes tuhatkond klienti
http://www.e24.ee/?id=251305

Kõigest? icon_eek.gif .Mul oli jäänud mulje, et rohkem ikka icon_neutral.gif

Mitu sa siis kokku said? Palju neid ikka on kes seda kiirust reaalselt vajavad icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 125
tagasi üles
noonius
HV kasutaja
noonius

sõnum 17.04.2010 16:42:04 vasta tsitaadiga

hmmm millegipärst ma eriti ei usu, et 100000 kodu kortermajades on võrguga kaetud, nagu seda Elion väidab. Seega peaks vaid nii 1% võimalikest kilentidest seda kiiret netti praegu kasutama.

Mingi paks pihv paugub siin
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 17.04.2010 16:58:29 vasta tsitaadiga

keegi ei taha maksta. Andku igavesti 462 eeguga siis oleks neid kes kasutavad kordades rohkem.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.04.2010 17:07:58 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
keegi ei taha maksta. Andku igavesti 462 eeguga siis oleks neid kes kasutavad kordades rohkem.

Hinnas pole probleem.Kes jõuab praegu 462.- maksta seda see +99.- ära ei tapa ühes kuus.Pealegi hüperkiirel on palju parem Kiiruse/EEK suhe kui praegusel 12Mbit ühendusel.

Pigem inimesed kas ei tea sellest võimalusest või arvavad, et neil ei lähe vaja.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.04.2010 22:01:38 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Aga hinnast: pidasin seda silmas et keera veel mõned teemapakettide hinnad ja kui kasutad lauatelefoni siis ka kõnehinnad otsa ja saad juba arvestatava summa.

Niikaua kui ise teemapakette endale koostada ei saa mina ekstra endale ühtegi lisaks ei telli icon_wink.gif .See poleks ju teab mis raske Elionil.Igale kanalile kindel hind mis selle tellimine maksaks ja kui kasutaja valib endale paketti mitu kanalit, siis kanalite hinnad kokku ja saabki õiglase paketihinna + inimene saab need ekstrakanalid mida ta tõesti näha tahab mitte 10 kanalit millest vaatab ainult ühte ja teiste eest maksab tühja icon_rolleyes.gif .Kuna seda pole veel tehtud siis ilmselt Elion kardab, et kui see teha siis mõningaid kanaleid ei tellita piisavalt, et nende sissetellimine end ära tasuks icon_neutral.gif .

Lauatelefoni ei kasuta kodus juba alates 1998 või nii.Mobiilid ftw thumbs_up.gif
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 17.04.2010 23:23:12 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Lauatelefoni ei kasuta kodus juba alates 1998 või nii.Mobiilid ftw thumbs_up.gif

Jeh, olen nõus oma laua numbri annetma kellelegi kellel seda vaja on ja võitegi 100 eeku kuutasust maha võtta thumbs_up.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 18.04.2010 00:23:49 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
salatoimik kirjutas:

Hinnas pole probleem.Kes jõuab praegu 462.- maksta seda see +99.- ära ei tapa ühes kuus.Pealegi hüperkiirel on palju parem Kiiruse/EEK suhe kui praegusel 12Mbit ühendusel.

Pigem inimesed kas ei tea sellest võimalusest või arvavad, et neil ei lähe vaja.

õigust räägid thumbs_up.gif

aga see 100 000 jutt on puhas icon_lol.gif , teoorias on asi ikka väga hea, aga reaalsus on puhta saast.

Teoreetiliselt ma lähen 2013 marsile, aga kahjuks jõuan vaid kuule icon_neutral.gif (elioni loogika)
Aga 100/20 on väga lahe, sest mu ema tahab vene seepe ja filme näha.... ja need lippavad kui .............. olemas icon_wink.gif (raisk ei jõua suitsugi ära teha kui film juba olemas)

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Alo-Aerton
HV kasutaja
Alo-Aerton

sõnum 18.04.2010 01:09:51 vasta tsitaadiga

[quote="olc"]
tomorrow kirjutas:
Lauatelefoni ei kasuta kodus juba alates 1998 või nii.Mobiilid ftw thumbs_up.gif[/quoteJeh, olen nõus oma laua numbri annetma kellelegi kellel seda vaja on ja võitegi 100 eeku kuutasust maha võtta thumbs_up.gif

89kr kuu on üksida kui lauatelefon seinas.Oleks ka selle poolt kui saaks lauatelefoni välja lukata.
Aga samas kasulik asi vanemate inimestega lobisemisemisel ,kus kuus tekib rääkimist üle 200 minuti.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 18.04.2010 09:51:35 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
salatoimik kirjutas:
Aga hinnast: pidasin seda silmas et keera veel mõned teemapakettide hinnad ja kui kasutad lauatelefoni siis ka kõnehinnad otsa ja saad juba arvestatava summa.

Niikaua kui ise teemapakette endale koostada ei saa mina ekstra endale ühtegi lisaks ei telli icon_wink.gif .See poleks ju teab mis raske Elionil.Igale kanalile kindel hind mis selle tellimine maksaks ja kui kasutaja valib endale paketti mitu kanalit, siis kanalite hinnad kokku ja saabki õiglase paketihinna + inimene saab need ekstrakanalid mida ta tõesti näha tahab mitte 10 kanalit millest vaatab ainult ühte ja teiste eest maksab tühja icon_rolleyes.gif .Kuna seda pole veel tehtud siis ilmselt Elion kardab, et kui see teha siis mõningaid kanaleid ei tellita piisavalt, et nende sissetellimine end ära tasuks icon_neutral.gif .

Sa unustad kahjuks ära selle, et teatud kanalivaldajad (köhh...köhh... viasat) dikteerivad ette ka edasimüüjale oma paketi ja selle eest hinna, nii et 100% poleks see asi võimalik ühelgi teenusepakkujal.

tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 18.04.2010 12:40:28 vasta tsitaadiga

[quote="Alo-Aerton"]
olc kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Lauatelefoni ei kasuta kodus juba alates 1998 või nii.Mobiilid ftw thumbs_up.gif[/quoteJeh, olen nõus oma laua numbri annetma kellelegi kellel seda vaja on ja võitegi 100 eeku kuutasust maha võtta thumbs_up.gif

89kr kuu on üksida kui lauatelefon seinas.Oleks ka selle poolt kui saaks lauatelefoni välja lukata.
Aga samas kasulik asi vanemate inimestega lobisemisemisel ,kus kuus tekib rääkimist üle 200 minuti.

Kui neti paigaldus käis kunagi siis elioni tehnik helistas ja küsis enne kas üldse tahad et ma tulen seda telefoni kaablit vedama, et kaabel pidada minu raha eest veel minema icon_question.gif Üldiselt lauatelefoni pole juba aastaid kasutanud ja puudust ka ei tunne ja sinnapaika ta jäi. Aga jah, paketist välja ka ei võeta. Elionile on muidugi mugav pakkuda kõigile üht ja sama toodet sama raha eest. Milleks üle pingutada, äkki läheb sassi veel midagi.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 919, 920, 921  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.