Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
yadot
HV vaatleja
|
10.04.2010 20:15:32
|
|
|
darkside kirjutas: |
... kas keegi on keelanud valida seadmete väljaostmise? seadmete soetamise järelturult? Keegi ei käse valida TASUTA seadmed. Elionile maksavad seadmed midagi
ei hakka sinu eelmist postitust edasi kommenteerimagi  |
Lisanud siis veel ka see, et keegi ei käse üldse netti tarbida, sest alati võib ka küünlavalgel istuda ja...
...aga küsimus on nendes kampaaniates ja müügitöös. Müügimees, kes räägib vaid pooltõdesid, on rahvakeeli suli. Ega siin ei olegi midagi rohkem kommenteerida.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laizk
HV kasutaja

|
11.04.2010 02:10:30
|
|
|
Nokia kirjutas: |
Nu see asjandus ei tea küll mitte midagi, kui kontrollisin siin elioni b klassi nn "serveriruumi" aadressi, siis sellepeal oli ka, et ei sa, kuigi see suht keskel ja ümbermajad ka ei sa.
EDIT: Mingit leviala kaarti pole tehtud vms? |
no minu maja puhul teab küll väga kenasti:
Õnnitleme! Meie esialgsel hinnangul on Sul on võimalik kasutada Elioni hüperkiiret internetiühendust! Tellimiseks täida palun allolev vorm. Soovita ka sõpradele, sest suve lõpuni on hüperkiire internet tasuta!
PS! mul omal see sama hyperkiire olemas ka nii, et see kontroll ikka teab midagi küll
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
11.04.2010 09:08:30
|
|
|
minul on ka hyperkiire, kuid siiani ei näita seal lehel seda kunagi pool aastat tagasi veel näitas
edit: nevermind, kui sisestasin ise maja numbri (mitte ei valinud listist), siis näitas ilusti, et saan kasutada hüperkiiret.
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
11.04.2010 22:35:31
|
|
|
Laizk kirjutas: |
Nu see asjandus ei tea küll mitte midagi, kui kontrollisin siin elioni b klassi nn "serveriruumi" aadressi, siis sellepeal oli ka, et ei sa, kuigi see suht keskel ja ümbermajad ka ei sa.
EDIT: Mingit leviala kaarti pole tehtud vms? |
no minu maja puhul teab küll väga kenasti:
Õnnitleme! Meie esialgsel hinnangul on Sul on võimalik kasutada Elioni hüperkiiret internetiühendust! Tellimiseks täida palun allolev vorm. Soovita ka sõpradele, sest suve lõpuni on hüperkiire internet tasuta!
PS! mul omal see sama hyperkiire olemas ka nii, et see kontroll ikka teab midagi küll  |
Sul eramaja ja jookseb Cat5 tuppa? Mul endal jookseb ka Cat5 tuppa, aga seda ainult ühenduskohani ja see sai ka ise veatud.
_________________ Web3 | ERC721A |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
1 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Amdfan
HV Guru
|
11.04.2010 22:42:29
|
|
|
Seda veebikontrollli 100% usaldada ei tasuks. Kindlam ikkagi kliendiinfost eraldi järgi küsida. Mul sõbral oli hiljaaegu tore juhtum, kuna veebis väitis et saab, tellis ära ja pärast helistati Elionist ja öeldi sorry
|
|
Kommentaarid: 334 loe/lisa |
   |
309 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
11.04.2010 22:46:41
|
|
|
Mingit leviala kaarti ei anna sebida kuskilt? Siis oleks kohe pilt selge, et kas siin üldse tasuks sellele mõelda või mitte, kuigi ma ise arvan,et siin Viljandis saab alles mingi 2012 sellise neti, kui siiski.
Nii palju kui seal elioni foorumist lugesin, sealt väideti, et ennem peab sul see vask juhe ära kõrbema ja siis mõeldakse uute peale alles
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
12.04.2010 00:14:46
|
|
|
Mingit leviala kaarti ei anna sebida kuskilt? Siis oleks kohe pilt selge, et kas siin üldse tasuks sellele mõelda või mitte, kuigi ma ise arvan,et siin Viljandis saab alles mingi 2012 sellise neti, kui siiski.
Nii palju kui seal elioni foorumist lugesin, sealt väideti, et ennem peab sul see vask juhe ära kõrbema ja siis mõeldakse uute peale alles  |
Miks seda arvad ? Tean inimest kellel viljandis on hyperkiire ja olen 100% kindel, et ta ainuke pole.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
12.04.2010 08:17:32
|
|
|
Timo1337 kirjutas: |
Nii palju kui seal elioni foorumist lugesin, sealt väideti, et ennem peab sul see vask juhe ära kõrbema ja siis mõeldakse uute peale alles  |
Miks seda arvad ? Tean inimest kellel viljandis on hyperkiire ja olen 100% kindel, et ta ainuke pole. |
Kas ta on eramajas?
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
fgth
Kreisi kasutaja
|
12.04.2010 09:33:37
|
|
|
http://tv.elion.ee/hyperkiire/
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
12.04.2010 11:18:06
|
|
|
Timo1337 kirjutas: |
Miks seda arvad ? Tean inimest kellel viljandis on hyperkiire ja olen 100% kindel, et ta ainuke pole. |
Kas ta on eramajas? |
eramaja on teine lugu, sinna sa ei saa jah. kui just ise kaablit vedama ei hakka
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
sigakoer
Kreisi kasutaja
|
12.04.2010 14:55:04
|
|
|
See saadavus on kaunis random; mõni Kükametsa eramaja võib saada, samas mõni Tallinna 150 korteriga korrusmaja (veel) mitte.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jkddp
HV veteran

|
12.04.2010 19:44:16
|
|
|
vaatasin, et mulle ei pakuta seda HYPER värki. aga huvi pärast tahaks teada kus mulle kõige lähem "levi" oleks. nõmmel siis
_________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida  |
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
12.04.2010 19:55:48
|
|
|
Räägitakse, et TG784 on võimalik SNMP'd rääkima panna vanema firmwarega(6.2.miskit).
Google seda kätte ei andnud, äkki kellelgi vedeleb?
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
16.04.2010 18:49:30
|
|
|
Spezz kirjutas: |
Räägitakse, et TG784 on võimalik SNMP'd rääkima panna vanema firmwarega(6.2.miskit).
Google seda kätte ei andnud, äkki kellelgi vedeleb? |
Sellele konkreetsele seadmele puudub firmware 6.2
sa ajad 780WL`iga segamini
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.04.2010 15:57:28
|
|
|
Elioni ülikiiret internetti kasutab umbes tuhatkond klienti
http://www.e24.ee/?id=251305
Kõigest? .Mul oli jäänud mulje, et rohkem ikka
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
17.04.2010 16:34:17
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Elioni ülikiiret internetti kasutab umbes tuhatkond klienti
http://www.e24.ee/?id=251305
Kõigest? .Mul oli jäänud mulje, et rohkem ikka  |
Mitu sa siis kokku said? Palju neid ikka on kes seda kiirust reaalselt vajavad
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
noonius
HV kasutaja

|
17.04.2010 16:42:04
|
|
|
hmmm millegipärst ma eriti ei usu, et 100000 kodu kortermajades on võrguga kaetud, nagu seda Elion väidab. Seega peaks vaid nii 1% võimalikest kilentidest seda kiiret netti praegu kasutama.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
17.04.2010 16:58:29
|
|
|
keegi ei taha maksta. Andku igavesti 462 eeguga siis oleks neid kes kasutavad kordades rohkem.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.04.2010 17:07:58
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
keegi ei taha maksta. Andku igavesti 462 eeguga siis oleks neid kes kasutavad kordades rohkem. |
Hinnas pole probleem.Kes jõuab praegu 462.- maksta seda see +99.- ära ei tapa ühes kuus.Pealegi hüperkiirel on palju parem Kiiruse/EEK suhe kui praegusel 12Mbit ühendusel.
Pigem inimesed kas ei tea sellest võimalusest või arvavad, et neil ei lähe vaja.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.04.2010 22:01:38
|
|
|
Aga hinnast: pidasin seda silmas et keera veel mõned teemapakettide hinnad ja kui kasutad lauatelefoni siis ka kõnehinnad otsa ja saad juba arvestatava summa. |
Niikaua kui ise teemapakette endale koostada ei saa mina ekstra endale ühtegi lisaks ei telli .See poleks ju teab mis raske Elionil.Igale kanalile kindel hind mis selle tellimine maksaks ja kui kasutaja valib endale paketti mitu kanalit, siis kanalite hinnad kokku ja saabki õiglase paketihinna + inimene saab need ekstrakanalid mida ta tõesti näha tahab mitte 10 kanalit millest vaatab ainult ühte ja teiste eest maksab tühja .Kuna seda pole veel tehtud siis ilmselt Elion kardab, et kui see teha siis mõningaid kanaleid ei tellita piisavalt, et nende sissetellimine end ära tasuks .
Lauatelefoni ei kasuta kodus juba alates 1998 või nii.Mobiilid ftw
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
17.04.2010 23:23:12
|
|
|
Lauatelefoni ei kasuta kodus juba alates 1998 või nii.Mobiilid ftw  |
Jeh, olen nõus oma laua numbri annetma kellelegi kellel seda vaja on ja võitegi 100 eeku kuutasust maha võtta
|
|
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
18.04.2010 00:23:49
|
|
|
keegi ei taha maksta. Andku igavesti 462 eeguga siis oleks neid kes kasutavad kordades rohkem. |
Hinnas pole probleem.Kes jõuab praegu 462.- maksta seda see +99.- ära ei tapa ühes kuus.Pealegi hüperkiirel on palju parem Kiiruse/EEK suhe kui praegusel 12Mbit ühendusel.
Pigem inimesed kas ei tea sellest võimalusest või arvavad, et neil ei lähe vaja. |
õigust räägid
aga see 100 000 jutt on puhas , teoorias on asi ikka väga hea, aga reaalsus on puhta saast.
Teoreetiliselt ma lähen 2013 marsile, aga kahjuks jõuan vaid kuule (elioni loogika)
Aga 100/20 on väga lahe, sest mu ema tahab vene seepe ja filme näha.... ja need lippavad kui .............. olemas (raisk ei jõua suitsugi ära teha kui film juba olemas)
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alo-Aerton
HV kasutaja

|
18.04.2010 01:09:51
|
|
|
[quote="olc"]
Lauatelefoni ei kasuta kodus juba alates 1998 või nii.Mobiilid ftw [/quoteJeh, olen nõus oma laua numbri annetma kellelegi kellel seda vaja on ja võitegi 100 eeku kuutasust maha võtta  |
89kr kuu on üksida kui lauatelefon seinas.Oleks ka selle poolt kui saaks lauatelefoni välja lukata.
Aga samas kasulik asi vanemate inimestega lobisemisemisel ,kus kuus tekib rääkimist üle 200 minuti.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
18.04.2010 09:51:35
|
|
|
Aga hinnast: pidasin seda silmas et keera veel mõned teemapakettide hinnad ja kui kasutad lauatelefoni siis ka kõnehinnad otsa ja saad juba arvestatava summa. |
Niikaua kui ise teemapakette endale koostada ei saa mina ekstra endale ühtegi lisaks ei telli .See poleks ju teab mis raske Elionil.Igale kanalile kindel hind mis selle tellimine maksaks ja kui kasutaja valib endale paketti mitu kanalit, siis kanalite hinnad kokku ja saabki õiglase paketihinna + inimene saab need ekstrakanalid mida ta tõesti näha tahab mitte 10 kanalit millest vaatab ainult ühte ja teiste eest maksab tühja .Kuna seda pole veel tehtud siis ilmselt Elion kardab, et kui see teha siis mõningaid kanaleid ei tellita piisavalt, et nende sissetellimine end ära tasuks .
Lauatelefoni ei kasuta kodus juba alates 1998 või nii.Mobiilid ftw  |
Sa unustad kahjuks ära selle, et teatud kanalivaldajad (köhh...köhh... viasat) dikteerivad ette ka edasimüüjale oma paketi ja selle eest hinna, nii et 100% poleks see asi võimalik ühelgi teenusepakkujal.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
18.04.2010 12:40:28
|
|
|
[quote="Alo-Aerton"]
olc kirjutas: |
Lauatelefoni ei kasuta kodus juba alates 1998 või nii.Mobiilid ftw [/quoteJeh, olen nõus oma laua numbri annetma kellelegi kellel seda vaja on ja võitegi 100 eeku kuutasust maha võtta  |
89kr kuu on üksida kui lauatelefon seinas.Oleks ka selle poolt kui saaks lauatelefoni välja lukata.
Aga samas kasulik asi vanemate inimestega lobisemisemisel ,kus kuus tekib rääkimist üle 200 minuti. |
Kui neti paigaldus käis kunagi siis elioni tehnik helistas ja küsis enne kas üldse tahad et ma tulen seda telefoni kaablit vedama, et kaabel pidada minu raha eest veel minema Üldiselt lauatelefoni pole juba aastaid kasutanud ja puudust ka ei tunne ja sinnapaika ta jäi. Aga jah, paketist välja ka ei võeta. Elionile on muidugi mugav pakkuda kõigile üht ja sama toodet sama raha eest. Milleks üle pingutada, äkki läheb sassi veel midagi.
|
|
   |
125 |
|
tagasi üles |
|