Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Froggy
HV kasutaja

|
30.03.2010 02:08:11
|
|
|
Mart352 kirjutas: |
Peamine mure, et lehekülje nimed ei mahu ära ja ei leia kohe seda vajalikku tabi. |
Tabe saab ka sedasi vahetada, et hoiad paremat nuppu all ja kerid rullikuga
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
30.03.2010 02:41:11
|
|
|
Paar probleemi minu jaoks uue operaga:
1) Näiteks HV-s hakkan uusi poste teemas vaatama (klikkin kollasele märgile), siis ta jube kaua laeb seda lehte ikka, enne kui õige posti juurde viskab... ma jõuan ennem käsitsi sinna scrollida vanemaga sellist probleemi polnud. Tundub, et ta ei viska enne sinna, kui on oma kõik andmed kätte saanud, murelapseks siis just "status.icq.com", kust andmed liiguvad aeglaselt ja lehe laadimine jääb seda ootama
2) Win 7, taskbaril vaadates viskab kõik minu tabid ette, meeldis see variant rohkem, kus ainult üks, hetkel lahtine, aken oli.
Kui keegi saab nende vigade vastu rohtu jagada, oleksin väga tänulik ja jääksin uue operaga 100% rahule, praegu need jamad kisuvad rahulolu sinna 70-80% kanti
_________________ 61. Logistikapataljoni võitleja |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
30.03.2010 07:27:03
|
|
|
Froggy kirjutas: |
Mart352 kirjutas: |
Peamine mure, et lehekülje nimed ei mahu ära ja ei leia kohe seda vajalikku tabi. |
Tabe saab ka sedasi vahetada, et hoiad paremat nuppu all ja kerid rullikuga  |
jep ctrl+ tab teeb sama.
_________________ Imperfection is perfect |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
mrkaarel
HV vaatleja
|
30.03.2010 09:36:56
|
|
|
crypto kirjutas: |
2) Win 7, taskbaril vaadates viskab kõik minu tabid ette, meeldis see variant rohkem, kus ainult üks, hetkel lahtine, aken oli.
|
about:config, otsi "taskbar", võta linnuke ära "Use Windows 7 Taskbar Thumbnails" eest ja tee Operale restart.
Esimest probleemi mul ei teki, sellega ei oska aidata
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
30.03.2010 13:10:53
|
|
|
encrypt kirjutas: |
hyyk Naljakas, et sul on jamasid. Minul toimib kõik küll väga hästi.  |
Sama siin.
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
30.03.2010 14:51:12
|
|
|
Esimene probleem on seotud sellega, et mõne tarkpea avatar on kättesaamatu ning opera ootab timeouti järgi... Ma pole tegelikult päris kindel selles aga see on minu teooria ning lahenduse suhtes ei kujuta ka ette... Ise olen aegajalt stoppi vajutanud, kui sellised asjad juhtuvad ning siis seejärel aadressiribal olevale aadressile uuesti läinud. Leht on laetud aga siis ta lükkab õigesse kohta. Ebamugav, kuid ajutine work-around kuniks keegi midagi targemat pakub..
Tegelikult HV-s võiks olla üldsegist miskine kontroll avatari asukohale..
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Eestlane.
HV kasutaja

|
31.03.2010 17:59:23
|
|
|
hyyk kirjutas: |
10.51 on täis piix, maisa aru mis juhtus, peale palgapäeva tehtud? Delfis on mul flashiga mingi jama koguaeg ja jube aeglaseks on ka läinud + veel igasugust paska mida ei viitsi hakata lahti kirjutama siin, mine või gromile üle, ise olen juba paar aastat operat kasutanud, praegune on hullem kui mingi beeta raisk, samas mul seda pdf-i jama ei ole - adobe reader |
Windowsile pidid selleks ajaks valmis saama kui MSi brauserivalimisuuendus tuli ja Linuxile tegid päris korraliku puhastuse (võttes qt sõltuvuse välja ning kasutades enda joonistusvahendeid, mis neil juba nagunii svg ja kõige muu renderdamiseks valmis on tehtud), Maci versiooni ei oska kommenteerida.
Mälutarve suurenes kiiruse huvides (javascripti arvutamine).
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
01.04.2010 22:07:43
|
|
|
Opera Space Edition emerges
http://www.dvhardware.net/article41987.html
Spoiler 
Opera Software announced they're working on Opera Space Edition, the first web browser in space:
Opera Software today brings the browser wars to new astronautical heights by publicly inaugurating its Future Opera Operations in Lunar Surroundings program. The ambitious project will culminate in the release of Opera Space Edition, the first Web browser in space.
"I believe that this company should commit itself to achieving the goal of putting a Web browser in space," said Jon von Tetzchner, Co-founder, Opera. "No single space project in this period will be more impressive to other browser makers or more important for the long-range exploration of the Web, and none will be so difficult to accomplish. But, in a very real sense, it will not be one browser going to space--it will be an entire industry. For all of us must work to bring it there."
Key features of Opera Space Edition:
- Browse while leaving the Earth behind. Opera Space Edition supports Interplanetary Network Transport Protocol (INTP), which allows for long-range connectivity with the Internet, even at extreme ranges that cause traditional network transport protocols to fail due to latency and light-speed limitations
- Browse comfortably from the vacuum of space. Mission Mode ensures all browser operations can be monitored, adjusted and audited by Mission Control (except when using private browsing).
- Experience cross-suit compatibility. Opera Space Edition features Augmented Reality Browsing (ARB) to render Web content in a transparent overlay mode that is compatible with all major space suit Visual Retinal Displays (VRDs) or Heads-up Displays (HUDs).
- Enjoy touchscreen optimization for bulky gloves. Proximity sensors detect the exact region of the screen the user wants to access, and zoom allows for precise selection of the desired user-interface element.
Availability
Opera Space Edition is in closed beta testing. Sign up at http://www.opera.com/portal/inspace/ to be among the first to try the classified technology designed for Future Opera Operations in Lunar Surroundings
http://www.opera.com/portal/inspace/
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
02.04.2010 15:58:22
|
|
|
Pagana progejad, rikkudes ära vaikimisi otsinguga weebilehtede laiendite automaatse lisamise. On mõni võimalus veel lisamaks www.*.ee/.com... laiendit automaatselt peale / lisamise saidi nime lõppu ( hv/ - viib otse HinnaVaatluse lehele, mitte ei googelda seda, kui google vaikimisi otsing) või kui luua uus vaikimisi otsingumootor Otsi stringiga "http://%s/". Viimasel juhul muidugi kontekstimenüüga otsi enam ei toimi, ja peab valima alammenüüst Otsi %lemmikotsing%
_________________ -- |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Eestlane.
HV kasutaja

|
02.04.2010 18:03:33
|
|
|
Kirjuta korra sisse hv.ee ja vajuta enterit. Pärast seda peaks nii olema, et kui kirjutad HV näitab hallilt ka .ee otsa ära ning vajutad lihtsalt enterit, ma ei tea kui failproof see on kui mõni leht peaks aadressikasti poolt eelistatum olema.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
02.04.2010 20:01:24
|
|
|
.Eestlane. kirjutas: |
Kirjuta korra sisse hv.ee ja vajuta enterit. Pärast seda peaks nii olema, et kui kirjutad HV näitab hallilt ka .ee otsa ära ning vajutad lihtsalt enterit, ma ei tea kui failproof see on kui mõni leht peaks aadressikasti poolt eelistatum olema. |
Mul piisab juba h-st, et pakuks välja hv.ee.
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Confector
HV kasutaja
|
03.04.2010 03:01:59
|
|
|
Hakkasin eilsest kasutama ning väga rahul. Vajab veel kohati harjumist, kuid vajalik mugav ja kättesaadav.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
04.04.2010 14:42:33
|
|
|
Mul on viimase uuenduse järel 10.51-le tekkinud selline viga - klikkides kiirvalimise lehel mõnele lingile, avaneb selle asemel hoopis http://portal.opera.com/
Õnneks esineb seda vaid 4-5 korda päevas, aga tüütu on ta sellegi poolest. Mis võib seda põhjustada?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Confector
HV kasutaja
|
04.04.2010 15:27:03
|
|
|
harakas kirjutas: |
Mul on viimase uuenduse järel 10.51-le tekkinud selline viga - klikkides kiirvalimise lehel mõnele lingile, avaneb selle asemel hoopis http://portal.opera.com/
Õnneks esineb seda vaid 4-5 korda päevas, aga tüütu on ta sellegi poolest. Mis võib seda põhjustada? |
Reinstalli oled proovinud ?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
04.04.2010 16:00:42
|
|
|
Linky kirjutas: |
harakas kirjutas: |
Õnneks esineb seda vaid 4-5 korda päevas, aga tüütu on ta sellegi poolest. Mis võib seda põhjustada? |
Reinstalli oled proovinud ? |
Jah, see ei aita
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
04.04.2010 16:02:11
|
|
|
Ega sa kogemata topeltklikki ei tee? Topeltkliki registreerimisel avatakse homepage, mis on vaikimisi portal.opera.com
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
04.04.2010 16:31:52
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
Ega sa kogemata topeltklikki ei tee? Topeltkliki registreerimisel avatakse homepage, mis on vaikimisi portal.opera.com |
Vat see ongi kurja juur, mul teeb nimelt hiir aeg-ajalt topeltklikke ja parema klahvi klikke, aitab kui patarei välja võtan ja uuesti tagasi panen, pärast seda töötab hiir mõnda aega korralikult kuni hakkab jälle topeltklikke tegema. Nähtavasti on sees midagi ripakil, mis liigutamisel ajutiselt korda läheb, aeg vist hiir minema visata ja uus osta.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
meie
HV kasutaja
|
07.04.2010 09:33:17
|
|
|
kellelgi veel probleeme meilidega? Nimelt manused ei tule lahti, ning salvestada kah ei saa kuna faili justkui ei ole. Lisaks Opera käivitades viskab 2 brauserit lahti, üks nagu ikka ning teine leht ainult kiirvalikutega.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
07.04.2010 09:36:03
|
|
|
Ei ole küll selliseid vigu märganud.
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurman
Kreisi kasutaja

|
07.04.2010 17:27:46
|
|
|
Pagana pihta Jälle ei taha Opera Deviantarti logida. Tegemist siis 3344 versiooniga.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
07.04.2010 18:22:12
|
|
|
[lauri] kirjutas: |
Pagana pihta Jälle ei taha Opera Deviantarti logida. Tegemist siis 3344 versiooniga. |
Sinupoolne teema siis vist, mul logib kenasti sisse. Lükka cache puhtaks ja eemalda deviantarti küpsised ja proovi siis..
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Allstar
HV kasutaja
|
07.04.2010 18:37:28
|
|
|
Scrollbar paremal ekraani ääres kipub kaduma. Vahest on, vahest mitte. Enamik aeg tõsi küll pole. Millest see võib olla tingitud? Opera ver. 10.10, build 4742 (op.süst. Linux).
_________________ Allstar |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurman
Kreisi kasutaja

|
07.04.2010 21:24:20
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
[lauri] kirjutas: |
Pagana pihta Jälle ei taha Opera Deviantarti logida. Tegemist siis 3344 versiooniga. |
Sinupoolne teema siis vist, mul logib kenasti sisse. Lükka cache puhtaks ja eemalda deviantarti küpsised ja proovi siis.. |
Jah. Peale cookide kustutamist hakkas tööle nagu siidi
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Eestlane.
HV kasutaja

|
08.04.2010 11:42:52
|
|
|
Allstar kirjutas: |
Scrollbar paremal ekraani ääres kipub kaduma. Vahest on, vahest mitte. Enamik aeg tõsi küll pole. Millest see võib olla tingitud? Opera ver. 10.10, build 4742 (op.süst. Linux). |
Mis DE? Gnome jaoks on Opera 10.5 juba suht OK, v.a fonti probleemid (ei ole siiski nii hull, et takistada uuendamist). KDE peal on vist kole, lxde ja xfce kohta ei tea.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
08.04.2010 18:34:59
|
|
|
mis see kuradi swedpanga pangalink ei toimi enam üldse operaga või?
suunamisel hangub nii linuxi kui ka windowsi all raisk.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|