Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
gnoom
HV veteran
|
25.03.2010 01:47:59
|
|
|
Andium kirjutas: |
gnoom kirjutas: |
Tegin välismaistele firmadele hinnapäringu sain kujunduse hinnaks 1000 krooni plus nad ise joonistasid, muutsid sada korda ümber minu soovide järgi. muidugi tegemine võttis rohkem kui 2 kuud. Sellegi eest oli asi väärt. vot nii on lood. |
Et sind nüüd mitte valetajaks ja mullipuhujaks ei saaks pidada, siis näita seda tehtud lehte ja anna ka link tegijatele. |
Sry, pole enam midagi näidata. Oli terve eelmine aasta üleval nagu oli mõeldud. Võid mind nüüd valetajaks või mullipuhujaks pidada. |
No kas tegijad siis ka juba kadunud? Nende aadress huvitaks ka, ehk siin on rohkemgi rahvast, kes omale soodsaid lehti soovivad. Ja oma lehe aadressi võid ikkag öelda (kui ikka asi olemas oli ) arhiivist saab seda iludust ikkagi vaadata.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
25.03.2010 21:51:25
|
|
|
gnoom, Tegija on täitsa olemas. Kodukas ka veel üleval. Kahjuks jätan ütlemata. Ennegi on sellist värki olnud kus lendab HV kari peale ning asjad hakkavad muutuma halvemaks. Kust arhiivist sa seda näha saad?
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
26.03.2010 03:23:50
|
|
|
gnoom, Tegija on täitsa olemas. Kodukas ka veel üleval. Kahjuks jätan ütlemata. |
Seda võiski arvata, et see 1k eegu jutt oli bullshit .
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
26.03.2010 05:20:20
|
|
|
gnoom, arva mida tahad. võrdle üks kõik mis hindu. UK või USA-s hinnad on ikka madalamad.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
2korda2
HV kasutaja
|
26.03.2010 15:31:39
|
|
|
Teeme nii, et lihtsalt lolli juttu ei aja. 1KEEK töö on ükskõik mis nurga alt vaadates niivõrd tühine, et selle pealt mingit "seal on odavam" juttu ajada on lihtsalt nõme. On meil ka hulgem koolipoisse, kes selle raha eest mingi lehe ära teevad. Kui räägime süsteemide arendamisest, siis on selge hinnavahe sees. Sugugi mitte meie kahjuks (kahjuks= sõltub, kas vaadata tööandja või töövõtja poolt ).
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
kullar
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
26.03.2010 20:13:39
|
|
|
2korda2, Ma ei rääkinud süsteemist 1k eest, vaid kujundusest.
kullar, Algne teema ja pealkiri on täitsa teise teemaline ning jutt läks lihtsalt mujale . Ma otsin OpenSource CMS portaali mis oleks Cv online sarnane.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
daetric
HV kasutaja

|
28.03.2010 00:09:47
|
|
|
siis mine otsi välismaalt kui eestist ei oska normaalse hinnaga inimest otsida
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
h2nk
HV vaatleja

|
28.03.2010 22:08:17
|
|
|
Ma soovitan , võta päev vabaks ja hakka agentuure läbi helistama ja küsima kõigilt hinnapäringuid sellise portaali kohta.
Ja siis tule kirjuta mis hinnaks said. Ja kui hind on konkureeriv , siis saaks juba midagi edasi rakendada.. VMS
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|