Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Andium
HV veteran
|
06.03.2010 00:24:00
töökuulutuste OpenSource CMS protaal? |
|
|
ega keegi ei tea mõnda OpenSource CMS mis oleks sarnane CV online taoliste kodukatega.
Hea oleks, kui oleks tasuta OpenSource CMS, tasuline oleks ka ok kui oleks hea see.
või kas mõnda OpenSpirce CMS ümber muuta pole võimalik selleks?
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
zepac
HV kasutaja

|
07.03.2010 12:46:22
|
|
|
Open Source on sellise teemaga, et sa võid temast ükskõik mille välja võluda. Corporate või litsentsiga kaitstud koodi võid kohandada vaid pluginaid rakendades.
Kusagilt meelde jäänud säärane fakt.
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
08.03.2010 01:04:55
|
|
|
zepac kirjutas: |
Open Source on sellise teemaga, et sa võid temast ükskõik mille välja võluda. Corporate või litsentsiga kaitstud koodi võid kohandada vaid pluginaid rakendades.
Kusagilt meelde jäänud säärane fakt. |
Ühesõnaga ütled, et üks kõik millist Open Source võib muuta oma suva järgi ning teha enda jaoks sobivaks. Seda kindlasti aga oskad mõnda head näidet tuua töökuulutus portaali suhtes.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
zepac
HV kasutaja

|
08.03.2010 09:02:50
|
|
|
Näidet hetkel tuua ei oska. Kui kindlasti annab nt Joomla sisuhaldurist välja ehitada tööportaali nõuetele vastav süsteem. Pigem on vaja teada nõudmisi portaalile. Seejärel saab juba lahendusi pakkuda.
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel98
HV kasutaja

|
08.03.2010 10:40:03
|
|
|
jobberbase.com pole küll päris see mida vaja vist.
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
08.03.2010 20:56:19
|
|
|
Vaja oleks rohkem, kus x valdkonnaga firmad saavad oma andmed üles laadida ning y, z, j firmad neid leida.
Ühesõnaga B2B põhjal aga soliitset värki.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
h2nk
HV vaatleja

|
18.03.2010 01:43:30
|
|
|
Idee poolest tegelikult saad iga open source `i ümber teha.
Ise soovitan drupalit.
Isegi riigiinfo portaal on selle platvormi peal
http://www.riso.ee/et/
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
19.03.2010 09:40:14
|
|
|
Tänud. Täpselt, kui oskusi on siis muidugi.
Aga see riso. kodukas on küll õudne.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
h2nk
HV vaatleja

|
19.03.2010 17:27:13
|
|
|
Andium kirjutas: |
Aga see riso. kodukas on küll õudne. |
Eks ta just kõige parem pole jah.. Ma ise ka imestan , et mis moodi riigil selline umbes leht on.
Siin vähe parem ülevaade drupal saitidest ,aga need ingliskeeles.
http://buytaert.net/tag/drupal-sites
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
19.03.2010 17:47:11
|
|
|
h2nk kirjutas: |
Aga see riso. kodukas on küll õudne. |
Eks ta just kõige parem pole jah.. Ma ise ka imestan , et mis moodi riigil selline umbes leht on.
Siin vähe parem ülevaade drupal saitidest ,aga need ingliskeeles.
http://buytaert.net/tag/drupal-sites |
Ma tean, et joomla ja drupali alusel on väga võimsaid kodukad üles ehitatud. Point ongi, kus neid oskus töölisi võtta, kes need valmis treivad. Ning et hind oleks mõistuse piiris. Mul ei ole neid wannabe-si vaja.
Kindlasti see riso kodukas maksis mitu miljonit.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
h2nk
HV vaatleja

|
19.03.2010 17:54:30
|
|
|
Oot sul vaja pmt. kes sul midagi CV.ee taolist kokku vorbiks ?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
19.03.2010 18:15:11
|
|
|
Oot sul vaja pmt. kes sul midagi CV.ee taolist kokku vorbiks ? |
Jep. aga enne tahaks tehtuid tõid näha.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
19.03.2010 18:47:42
|
|
|
Oot sul vaja pmt. kes sul midagi CV.ee taolist kokku vorbiks ? |
Jep. aga enne tahaks tehtuid tõid näha. |
Siinkohal küsin sellise küsimuse, et kas oled võimeline ka samasuguse summa välja käima, nagu CV Online peale kulutati?
Ja ei saa küsida nii, et näita mida teinud oled. Sellised asjad ei ole ühemehe projektid.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
19.03.2010 19:11:04
|
|
|
gnoom, Muidugi ma ei hakka selliseid utoopilis summasid välja käima nagu eestis on käidud riigi portaalide eest. mis on ülemõistuse ning ei kõlba kuhugi. Ma ütlesin hind peab olema mõistuse piires. Ja saab küll küsida, kui inimestel ei ole midagi ette näidata siis ei võta ma ka jutule.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
kullar
HV kasutaja

|
19.03.2010 19:32:26
|
|
|
Kui sa ütled et tahad midagi taolist nagu cv.ee, kas sul vastav projekt ja projekti kirjeldus olemas ja kirjeldatud kõik võimalused ära mis peavad portaalil olema. Kui mitte, siis võid juba arvestada päris korraliku summaga sellise kirjelduse peale, kus saab erinevad kasutuslood, andmebaasi mudeli jne.
_________________ Online Perekonna Eelarve, Keerukamad veebipõhised infosüsteemid jms |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
19.03.2010 19:41:55
|
|
|
gnoom, Muidugi ma ei hakka selliseid utoopilis summasid välja käima nagu eestis on käidud riigi portaalide eest. mis on ülemõistuse ning ei kõlba kuhugi. Ma ütlesin hind peab olema mõistuse piires ning kui inimestel ei ole midagi ette näidata siis ei võta ma ka jutule. |
Miks arvad, et need portaalide hinna nii väga utoopilised on.
Väike näide.
Tellitakse portaal.
Süsteemi analüüs ja algdokumentatsiooni loomine ajaliselt 1-2 kuud - hind siis vastava tegelase palk. See kes seda teeb on tavaliselt korralik mees ja saab enamvähem norm palka ütleme 25k kätte. See teeb ettevõttele kulu palgafondinäol 43 831,72.-EEk kuus 2 kuud siis 87663.44.-EEk nagu niuhti läinud pluss ettevõtte muud kulud juurde.
Oletame, et edasi tegeleb projektiga umbes 7 kuud meeskond, mis koosneb viiest inimesest võtame nende tagasihoidlikeks palkadeks keskimiselt 12k kätte see teeb ettevõttele ühe isku kohta palgafondiks 20 600,15.- EEK kuus viie inimese jaoks juba 103000.57.-EEK kuus
Seitsme kuu jaoks on juba summa 721005.25.-EEK lisame siia süsteemianalüüsile kulunud summa ja ongi juba otsene palgakulu 808668.65.-EEK
Siia juurde tuleb veel lisada ettevõtte muud kulud, mis selle projektiga seotud on ja lõpuks tahab veel ettevõte mingit kasumit ka teenida.
Ja nüüd tule siis kilkama, et portaalide loomise hinnad on utoopilised.
ning kui inimestel ei ole midagi ette näidata siis ei võta ma ka jutule. |
Ja arvad, et sind võetakse jutule mõne tõsisema tegija poolt, kui sul pole ette näidata, et oled võimeline tellitava asja kinni maksma.
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
19.03.2010 20:25:50
|
|
|
gnoom, jah jah. tee parem mõni hinnapärin USA või India firmasse. siis näed millised hinnad on mujal.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
19.03.2010 20:47:12
|
|
|
gnoom, jah jah. tee parem mõni hinnapärin USA või India firmasse. siis näed millised hinnad on mujal. |
Miks mina? Siin ikka nagu keegi teine soovib omale portaali tellida.
Ja loomulikult kui asi on kokku monteeritud mingtest juba olemas olevatest asjadest on hinnad ka hoopis teised. Näiteks Joomla + mõni vastav moodul (näiteks Recruitment Agency Manager).
Aga kui tahad custom lahendust siis tuuluta aga rahakotti.
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
h2nk
HV vaatleja

|
22.03.2010 13:04:41
|
|
|
Vaatasin ka pikemalt seda cv.ee`d ja mida põhjalikumalt uurima hakkasin , seda suuremaks rahanumbrid minema hakkasid tõesti.
Ausalt öeldes ei oskakski öelda mis selle hind võiks välja kujuneda, sest ainuüksi juba testimise jms peale läheks ikka kuu vähemalt.
Mul tuttav kunagi tahtis suurt autoportaali nagu auto24 , aga 8 vms. keelt ka veel juures. Ja läks agentuuri hinnapakkumist küsima ,
Siis seal ka need vennad rääkisid , et esiteks varu korralikult pappi ja vähemalt 3kuud kui mitte rohkem oleme veel projekti küljes täielikult.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
23.03.2010 19:33:22
|
|
|
h2nk, eestis on teenuste hinnad väga kõrged. võta kas või serverite rendi hinnad. Võrdle välismaisetega.
Eestis ma lasin hinnapäringu koduka kujunduse kohta. Sain sealt ka mingid üüratuma summad. alla 10 000 krooni ei olnud kusagil. Kodukas ise midagi suurt ei olnud. Küsisin näidiseid tehtud töödest siis saadeti minule need mis tulevad programmidega kaasa ning mida on võimalik internetis osta või torrentis alla laadida. Ütlesid, et need on nende enda tehtud. Saatsin nad kõik seenele, sest nad olid tegelt muutnud..
Tegin välismaistele firmadele hinnapäringu sain kujunduse hinnaks 1000 krooni plus nad ise joonistasid, muutsid sada korda ümber minu soovide järgi. muidugi tegemine võttis rohkem kui 2 kuud. Sellegi eest oli asi väärt.
vot nii on lood.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
2korda2
HV kasutaja
|
23.03.2010 20:03:08
|
|
|
Otse loomulikult on meil hinnad kole kallid. Ilmselt sellepärast ekspordivadki IT-ettevõtted aasta-aastalt järjest edukamalt. Rääkida mingist koduka kohendamisest 1000 krooni eest või serveri rendihinnast samas teemas, kus soovitakse korralikku tööportaali, on lihtsalt naljaks. Need on täiesti erinevad asjad.
Neile, kes siin kulusid kokku arvutasid: korraliku analüütiku/arhitekti tunnihindeks on hetkel vähemalt 600EEK (see on siis hind tellijale). Sellise hinnaga on võimalik osta tasemel tööd. Kuus on 160+ töötundi, ehk jämedalt on sellise spetsialisti hind 100KEEK kuus. "Koodineegreid" on erineva hinnaga aga palju odavamalt ei saa ka seal (odavam tunnihind tähendab tihtipeale suuremat tundide hulka).
Kui tahate "minu lahendust", siis on see kallis. Kui sobib mõne olemasoleva sobitamine, siis on hinnavahe tüüpiliselt kordades.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
24.03.2010 03:27:12
|
|
|
2korda2 kirjutas: |
Otse loomulikult on meil hinnad kole kallid. Ilmselt sellepärast ekspordivadki IT-ettevõtted aasta-aastalt järjest edukamalt. |
Kus siin loogika taga on. Meil on kallid hinnad ning see läheb paremini välisturule peale või. välismaal on konkurents ning selliste hindadega saadetakse kohe pikalt nagu meil. Saadakse odavam, kvaliteetsem, kiiremini teenust väljast.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
24.03.2010 03:49:09
|
|
|
Tegin välismaistele firmadele hinnapäringu sain kujunduse hinnaks 1000 krooni plus nad ise joonistasid, muutsid sada korda ümber minu soovide järgi. muidugi tegemine võttis rohkem kui 2 kuud. Sellegi eest oli asi väärt. vot nii on lood. |
Et sind nüüd mitte valetajaks ja mullipuhujaks ei saaks pidada, siis näita seda tehtud lehte ja anna ka link tegijatele.
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
2korda2
HV kasutaja
|
24.03.2010 13:44:20
|
|
|
2korda2 kirjutas: |
Otse loomulikult on meil hinnad kole kallid. Ilmselt sellepärast ekspordivadki IT-ettevõtted aasta-aastalt järjest edukamalt. |
Kus siin loogika taga on. Meil on kallid hinnad ning see läheb paremini välisturule peale või. välismaal on konkurents ning selliste hindadega saadetakse kohe pikalt nagu meil. Saadakse odavam, kvaliteetsem, kiiremini teenust väljast. |
Sry, siin keskkonnas on ilmselt vaja iroonia puhul näpp püsti tõsta
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
25.03.2010 01:42:23
|
|
|
gnoom kirjutas: |
Tegin välismaistele firmadele hinnapäringu sain kujunduse hinnaks 1000 krooni plus nad ise joonistasid, muutsid sada korda ümber minu soovide järgi. muidugi tegemine võttis rohkem kui 2 kuud. Sellegi eest oli asi väärt. vot nii on lood. |
Et sind nüüd mitte valetajaks ja mullipuhujaks ei saaks pidada, siis näita seda tehtud lehte ja anna ka link tegijatele. |
Sry, pole enam midagi näidata. Oli terve eelmine aasta üleval nagu oli mõeldud. Võid mind nüüd valetajaks või mullipuhujaks pidada.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad.
viimati muutis Andium 25.03.2010 01:58:59, muudetud 1 kord |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|