Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Probleem32
HV vaatleja
|
25.03.2010 11:27:20
Probleem LCD monitori punase värviga. |
|
|
Mul on Syncmaster 2043NW LCD monitor ja on probleem üldise värviga. Monitori seadetest sain natuke paremaks aga ikkagi on punane värv nagu üle. Color Control on mul pandud nii; Red -0, Green 50, Blue 50. Ja sain ka muuta seda natuke Intel (R) Extreme Graphics optionsist. Aga kas on võimalik selline asi et mingi driveri viga? Siiskui mul see monitor alguses töötas siis oli Plug and Play monitor aga nüüd SyncMaster 2043NW on intel (R) 82845G/GL/GE/PE/GV. See nagu on muutunud display seadestes. Keegi äkki oskab Öelda milles asi??
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.03.2010 19:26:31
|
|
|
Palju tõenäolisem on see, et mõni luminofoortorudest on punakaks muutunud, andes märku sellest, et võib peagi läbi minna.
Ehk siis: Ekraani sees on a 2-4 (või ka rohkem) luminofoortoru ning need torud muudavad oma värvitooni "aja jooksul".
Ja ka kõik torud võivad oma tooni muuta.
----------------------------------------
Seda saad nii teada - katkud LCD-monitori lahti, võtad DATA-kaabli lahti ja jätad ainult taustavalgustuse tööle. Siis näed mis värvi taustvalgus on. Suure tõenäosusega on see punakas.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
25.03.2010 19:37:51
|
|
|
millegipärast arvan, et üks põhivärvidest- roheline või sinine on kadunud.
võid proovida monitori kaablit vahetada, molu teise masina külge lükata.
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
25.03.2010 22:42:40
|
|
|
kännuämmelg, kui punane oleks üldse kadund, siis ei aitaks see monitori värviseadistustest teiste värvide juurde keeramine midagi.
kui on võimalus, siis ma prooviks seda molli teise masina või videokaardiga ja kui on monitoril rohkem, kui üks sisend, siis igaks juhuks prooviks ka need üle. või kui videol on üle 1 väljundi, siis võimalusel prooviks teist väljundit.
endal see 8800GTS, millel VGA adaptriga üks väljund sinine ja venna videol VGA väljundis punane kadund.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
25.03.2010 22:49:09
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
kännuämmelg, kui punane oleks üldse kadund, siis ei aitaks see monitori värviseadistustest teiste värvide juurde keeramine midagi.
|
punast on just üle.. ja see oli lihtsalt üks mõttevälgatus
aga mõte tekkis sellest, et peenikesed molukaablid katkevad pizduulja juurest lihtsalt ja kui üks põhivärvide kiud lahti/mättas või õrnalt küljes, ongi selline krjeldamatu tunne nagu oleks ühte värvi palju aga teised kah puudu pole.
|
|
   |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
25.03.2010 22:57:11
|
|
|
aah, üle hoopis oh jah, ok. endal kehva ühenduse korral sellised kogemused, et mõni põhivärv kaob täielikult, aga et kuidagi poolikult midagi näitaks, seda pole mul veel olnud.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Probleem32
HV vaatleja
|
27.03.2010 10:20:55
Probleem |
|
|
Kas ikka on mingi torude viga?? Screensaver mul ka ei tööta, selleasemel on rohkem kui pool must ja kiri siis seal liigub valge kast mille sisse on kirjutatud: unspecifed error encountered. Mingi plug and play driver on maas ma arvan aga ma ei tea kust seda saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
27.03.2010 10:26:20
|
|
|
no aga lase mingi Live-cd linuks käima ja saad teada, kas probleem on riistvaras või driverites
|
|
   |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.03.2010 10:57:40
|
|
|
Kui ei usu, siis mine poodi ja vaata, kuidas k6ikidel myydavatel LCD-monitoridel on pilt kas punakas v6i sinakas ja see tuleb sellest, kas kasutatud on punaka v6i sinaka tooniga luminofoorlampe.
Lihtsalt inimsilm reageerib punasele paremini, kui sinisele toonile.
------------
Nii, et pane enda monitor s6bra arvuti kylge, siis n2ed kohe, et kas on samamoodi "punane". Millegip2rast arvan, et on samamoodi punakas yletoon.
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|