Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tolka15
HV kasutaja
|
21.03.2010 20:45:38
|
|
|
AJ kirjutas: |
Zenoni kirjutas: |
Sinu definitsiooni järgi olen mina debiilik, mina just nii teengi Kui palju on mul ID kaarti vaja, nädalas vaid korra või paar.
djstallion kirjutas: |
Opera oleks igapäevabrauseriks mõeldav vaid siis, kui sellel oleks ID-kaardi tugi. Kuni selline tugi puudub, ei hakka mina ja ka väga paljud teised seda brauserit kasutama. Oleks ju debiilne kasutada teist brauserit paralleelselt vaid selle jaoks, et saaks kasuta ID-kaarti. Mitte et mul muidu midagi Opera vastu oleks... |
|
Mina siis vist ka debiilik.  |
Sama . Mugavusest Opera kõrvale veel Chrome või Firefox lahti tehtud aegajalt. Mõni üksik funktsioon on, millega teine brauser paremini toimib.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
HighEnd
HV veteran

|
21.03.2010 20:46:55
|
|
|
Tolka15 kirjutas: |
AJ kirjutas: |
Zenoni kirjutas: |
Sinu definitsiooni järgi olen mina debiilik, mina just nii teengi Kui palju on mul ID kaarti vaja, nädalas vaid korra või paar.
Opera oleks igapäevabrauseriks mõeldav vaid siis, kui sellel oleks ID-kaardi tugi. Kuni selline tugi puudub, ei hakka mina ja ka väga paljud teised seda brauserit kasutama. Oleks ju debiilne kasutada teist brauserit paralleelselt vaid selle jaoks, et saaks kasuta ID-kaarti. Mitte et mul muidu midagi Opera vastu oleks... |
|
Mina siis vist ka debiilik.  |
Sama . Mugavusest Opera kõrvale veel Chrome või Firefox lahti tehtud aegajalt. Mõni üksik funktsioon on, millega teine brauser paremini toimib. |
Mul ka lisaks Operale on veel IE, Avant browser ja FF kasutuses vahelduva eduga.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
22.03.2010 03:42:44
|
|
|
Väga hea, opera on parim brauser päris pika puuga. ID- kaardi tugi pole ka enam oluline, mõistusega inimesed kõik mobiili-id peal, keegi ei kasutagi enam id-kaarti peale pensionäride ja neile kõlbab internet explorer ka.
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
HighEnd
HV veteran

|
22.03.2010 08:08:22
|
|
|
Ainuke miinus Opera juures on mul, et youtube videod laggivad kohati ja vahepeal ei lae orkutis lehti ära, muidu pöörf browser.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
22.03.2010 11:23:07
|
|
|
Noname kirjutas: |
Väga hea, opera on parim brauser päris pika puuga. ID- kaardi tugi pole ka enam oluline, mõistusega inimesed kõik mobiili-id peal, keegi ei kasutagi enam id-kaarti peale pensionäride ja neile kõlbab internet explorer ka.  |
Kus nüüd tuli mõistusega inimene. Üks haigemaid mölaööbikuid ja mõttetuimaid tatipritsijaid HV foorumis.
Ülejäänutele, kes minu postituse põhjal ennast debiilikuteks pidasid (mina pole öelnud, et olete): minu arvutis on samuti olemas nii Firefox, Opera, Chrome, Safari kui ka IE, kuid see ei muuda fakti, et Operal ID-kaardi tugi puudub, ning minu jaoks on see miinus.
_________________ www.meybo.ee |
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
RReinu
HV kasutaja

|
22.03.2010 12:21:06
|
|
|
arvi16 kirjutas: |
tsitaat: |
Kõikidele enimlevinud brauseritel
|
isiklikult ma ise ei virise ,et pean id kaardi jaoks korra IE käima lükkama aga kuidas teistele see nii ületamatu raskus on  |
Ei nu see on ju NII tavaline Eestis, kui keegi üritab piiksugi teha selle kohta, et keegi v miski midagi "head" tegi...siis on vaja KOHE vaidlema hakata!! Et mis moodi...ei ole nii!!! See ikka Parem jne!
Fakt on see et kõik nad on omamoodi head ja omamoodi Halvad....vahet pole millist browserit kasutad!! Üks S**T kõik! Ainult erinevast toidust seeditud!
RAHU!
Väga hea, opera on parim brauser päris pika puuga. ID- kaardi tugi pole ka enam oluline, mõistusega inimesed kõik mobiili-id peal, keegi ei kasutagi enam id-kaarti peale pensionäride ja neile kõlbab internet explorer ka.  |
Kus nüüd tuli mõistusega inimene. Üks haigemaid mölaööbikuid ja mõttetuimaid tatipritsijaid HV foorumis.
Ülejäänutele, kes minu postituse põhjal ennast debiilikuteks pidasid (mina pole öelnud, et olete): minu arvutis on samuti olemas nii Firefox, Opera, Chrome, Safari kui ka IE, kuid see ei muuda fakti, et Operal ID-kaardi tugi puudub, ning minu jaoks on see miinus. |
Ei no mida EFFI!! mis krdi poolest peaks olema mobiili-ID parem!! Ja iga "mõistusega" inimene selle alla ronima??? Sa NONAME oled natukene poolearune we??? Suht mõttetu tatipritsija oled jah!
Miks paksin ma viitsima lampi kuutasu maksta selle mõttetu m-ID'e pärast??? Kui ma saan samalihtalt kasutada ka tavalist ID kaarti!! Kui ID kaart sinu jaoks pensokate teema, siis jah...väga nooruslik mees oled;) Edu sulle S**A suust väljaajamisega!! TYYPILINE EESTLANE!
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
maakas1
HV kasutaja

|
22.03.2010 12:37:50
|
|
|
Vaidleks jälle: Kõik ei ole ühtmoodi s*tad vms. On lihtsalt inimesi, kes kasutavad suvalist, söövad ja kiidavad. Need inimesed üldjuhul ei märka, kuidas nende brauser tegelikult võrreldes teistega uimab ja harjumuse pärast ei taha ka vahetada. Vanasti ehk ooper tundus ka liigselt ulmeline või keeruline, aga praegu on kõigil levinud brauseritel KA tabid, igasugune menüüribade kaotamine, nahad jne.. Pole enam nii harjumatu ehk üle minna.
Mina kasutan just igasuguste võimaluste, kiiruste ja innovatiivsuse tõttu operat. + bookrmarke ei peagi omama. Kõik tabid, mida sa suudad kasutada, suudab ta ka lahti hoida!
No samas, pole miskit teha. Sama seis, mis inimeste ja autodega. Kui endal on hoovi peal auto, mida pead kõige mugavamaks ja paremaks, siis ei suuda aru saada, kuidas naaber suudab mingi panniga sõita.. Samas enamikud sõidavad bemmi või audiga, kuna kõik sõidavad nendega.. (kahte viimasesse mõelge midagi muud, kui ei taha konkreetseid näiteid).
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
22.03.2010 16:14:45
|
|
|
Ülejäänutele, kes minu postituse põhjal ennast debiilikuteks pidasid (mina pole öelnud, et olete): minu arvutis on samuti olemas nii Firefox, Opera, Chrome, Safari kui ka IE, kuid see ei muuda fakti, et Operal ID-kaardi tugi puudub, ning minu jaoks on see miinus. |
ID-kaardi toe puudumine on küll puudus aga kord nädalas, kui mul ID-kaarti vaja on võin ma FF-i ka käima panna.
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
22.03.2010 17:53:30
|
|
|
Kes tahab ise Ballot skreeni näppida siis laske käia : http://www.browserchoice.eu
Pange tähele kuidas refresh paigutab brauserid ümber suvalises järjekorras
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
22.03.2010 20:56:28
|
|
|
Browser ballot hurts IE's European market share
http://www.techspot.com/news/38315-browser-ballot-hurts-ies-european-market-share.html
Spoiler 
Not that this should come as a big surprise, but one month after the browser ballot screen was implemented in all European versions of Windows it seems Microsoft's Internet Explorer is losing chunks of market share overseas. According to analytics firm Statcounter, the browser's share of all web surfing has dropped by 2.5% in France, 1.3% in Italy and 1% in the United Kingdom over the past month.
While this may not seem like much with IE's close to fifty percent lead of the market in Europe, these trends could foreshadow what's to come. Opera has already seen downloads more than double in Europe because of the browser choice option, while Mozilla says it has seen a surge in interest as well. Google hasn't commented on its gains, but it grew by 0.7 percent Europe-wide in the same time frame.
Smaller web browsers have seen much lower levels of growth and are concerned that they're being squeezed out of the picture -- you can take that literally since only the top five are always visible on the main screen, and only a scroll bar indicates that there are more options. You'd think that having Microsoft promote rival browsers in its own operating system was already a big enough leap, but some are still hoping to change the way options are presented.
The browser ballot screen is part of an antitrust settlement between Microsoft and the European Commission over the choice of web browsers in Windows. A full deployment of the browser ballot screen is still due in May. |
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
22.03.2010 21:02:34
|
|
|
ja kui logid ca 10 korda panka vms kohta sisse, maksad 25.- krooni emt-le päevas ?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvi16
Kreisi kasutaja
|
22.03.2010 21:51:10
|
|
|
ja kui logid ca 10 korda panka vms kohta sisse, maksad 25.- krooni emt-le päevas ?
|
ja veel rikkamatel on pin-kalkulaator, maksad mitu sotti ja patakavahetus samuti mitu sotti.
Ja saan ka operaga muretult neti pangas käia
pealegi kus riigis on veel samasugune kiipkaardi süsteem kasutusel ?
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
22.03.2010 22:17:45
|
|
|
|
ja veel rikkamatel on pin-kalkulaator, maksad mitu sotti ja patakavahetus samuti mitu sotti.
Ja saan ka operaga muretult neti pangas käia
pealegi kus riigis on veel samasugune kiipkaardi süsteem kasutusel ? |
kui ma õigesti mäletan siis
PIN-kalkulaatori patarei elueaks on keskmiselt seitse aastat. Patareide tühjenemise kiirus sõltub ka PIN-kalkulaatori kasutamise aktiivsusest. Patarei tühjenemine viib sünkroonist välja kalkulaatoris oleva kella, mis võib olla põhjuseks, et masin annab justkui valesid koode. Kuna PIN-kalkulaator on turvaseade, ei saa sellel patareisid vahetada |
http://www.ap3.ee/?PublicationId=6d316f2a-aa69-4fd9-8949-f0334171a912
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvi16
Kreisi kasutaja
|
22.03.2010 22:34:29
|
|
|
PIN-kalkulaatori patarei elueaks on keskmiselt seitse aastat.
|
minu omal vanust juba 4aastat mõtlesin üks päev ,et saab varsti veel tühjaks,
kui patakas pole vahetatav siis on veel hullem uus pin kalkulaator miski 250.-
millel on samuti eelis ringirännates ja eriti välismaal, kus neid id-kaardi lugejaid igal pool pole
Ja lisaks on Operal mobiili versioon ka, mida samuti ainult kiidaks
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
pmz
HV vaatleja
|
22.03.2010 23:30:30
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Chromel ametlikku toetust pole ja vähemalt SWED-is makset digiallkirjastada ei saa. |
Viimased 6 kuud on Chrome olnud ainuke brauser, millega on mul alati õnnestunud kõik ID-kaardiga audentimised ja samuti Seb/Swed maksete sooritamine. Windows 7 on op.süsteemiks. Nüüd kui Chromeli lisandub järjest uusi lisasid, siis pole enam plaaniski kasutada IEd või Firefoxi. Opera pole mulle kunagi meeldinud. Kiirus-lihtsus on paljud minu arvutivõõrastest tuttavatest samuti selle pisikuga nakkatanud. Enam ei lärmata arvuti taga, et kus on ie ikoon, vaid kus on "Krõum".
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
23.03.2010 00:08:28
|
|
|
Viimased 6 kuud on Chrome olnud ainuke brauser, millega on mul alati õnnestunud kõik ID-kaardiga audentimised ja samuti Seb/Swed maksete sooritamine. Windows 7 on op.süsteemiks
|
OK, siis Windows 7 on erandiks, sest XP Pro-ga makset allkirjastada ei õnnestu.
Või on kellelgi ideid, mida võiks proovida?
Igatahes Swedpangast vastati nii:
> Austatud Tanel Raud
>
> Täname Teid kirjaliku pöördumise eest!
>
> Käesolevaga teatame, et ID-kaart on toetatud ainult järgmiste
> brauseritega: Internet Explorer, Mozilla Firefox ja Safari.
>
> Küsimuste korral palume Teil pöörduda Sertifitseerimiskeskuse poole
> telefonil 1777.
>
>
> Parimate soovidega
>
>
> Swedbank AS
> Tel +372 613 2222
> Fax +372 613 1508
> e-post: ariklienditugi@swedbank.ee
> http://www.swedbank.ee |
Ja Sertifitseerimiskeskusest vastati nii:
Tere
Täname, et pöördusite meie poole Teie küsimusega!
Nagu Teile kirjutati ka Swedbankist, siis ID-kaarti on võimalik edukalt kasutada läbi Internet Exploreri ja Mozilla Firefoxi. Võite näiteks teha RIA-le (Riigi Infosüsteemide Arenduskeskus) ettepaneku uue hanke välja kuulutamiseks, et arendada tuge ka Google Chromele.
Antud hetkel palun Teil kasutada ID-kaarti kas Internet Exploreri või Mozilla Firefoxiga.
Parimate tervitustega,
AS Sertifitseerimiskeskus
ID-kaardi abiliin 1777 |
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
23.03.2010 02:49:23
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
ja kui logid ca 10 korda panka vms kohta sisse, maksad 25.- krooni emt-le päevas ? |
jah. mul pole vaja id kaarti, id kaardilugejat, id kaardi toega brauserit, ei mingeid draivereid jne. mugavus maksab.
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
anim
HV kasutaja

|
23.03.2010 11:33:21
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
ja kui logid ca 10 korda panka vms kohta sisse, maksad 25.- krooni emt-le päevas ? |
jah. mul pole vaja id kaarti, id kaardilugejat, id kaardi toega brauserit, ei mingeid draivereid jne. mugavus maksab. |
nii palju siis rahast:
Mobiil-ID teenusega liitumisel saad teenust toetava SIM-kaardi tasuta, teenuse kuutasu on 10 krooni ja teenuse kasutamine Eestis on tasuta Teenuse kasutamisel välismaal lisandub välisriigist Eestisse saatmise SMS hind.
PS
Opera on parim brauser
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
23.03.2010 12:35:52
|
|
|
pealegi kus riigis on veel samasugune kiipkaardi süsteem kasutusel ? |
Neid riike on juba üsna mitmeid, alates põhjanaabrite Soomega. Sa tegeled ainult huupi lahmimisega?
_________________ www.meybo.ee |
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
23.03.2010 14:10:53
|
|
|
praegusel momendil browser ballot update-t WU-s ei paista. paar päeva tagasi oli olemas...
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
23.03.2010 16:14:12
|
|
|
Marie, mis sul viga on?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
23.03.2010 20:29:42
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Ja mis selles halba on, kui pakutakse alternatiive IE8-le?
Kui ta ei soovi midagi muud kasutada, siis sulgegu lihtsalt see aken. |
Seda tehakse Update tarkvaravärskenduse KB976002 näol, see pole summagi meeldiv, mingi ülearune ikoon töölaual, pluss käivitus fail
Windows kaustas, registrites ja ei tea veel kus, sama hea tunne nagu oleks viiruse masinasse tõmmanud
C:\Windows\system32\browserchoice.exe
Oleks ikoon olnud suunamisega lingile http://www.browserchoice.eu/BrowserChoice/browserchoice_et.htm siis saaks veel aru, aga, et registrit muutma hakati ja faile lisama, see on küll väga kurjast
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |