Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
20.03.2010 10:34:54
Opera allalaadimisnumbrid tõusuteel tänu Euroopa Komisjonile |
|
|
link :: minut.ee
Opera paistab saavat suuresti kasu hiljutisest otsusest Microsofti poolelt teha Euroopas jagatavatel operatsioonisüsteemidel eraldi veebibrauserite valiku aken. Inglismaal on suurenenud allalaadimised 85%, Poolas 328%, Hispaanias 215% ja Itaalias 202%.
Opera Software tegevjuhi Hakon Wium Lie sõnul teeb veebilehitsejate valik kogu internetis asuvad veebilehed standarditele rohkem vastavaks ja lihtsamalt kasutatavaks.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
UrmoZ
HV Guru

|
20.03.2010 10:56:02
|
|
|
Wow, nice
_________________ Amazon - will not buy! |
|
Kommentaarid: 219 loe/lisa |
   |
0 :: |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zenoni
HV kasutaja

|
20.03.2010 12:26:54
|
|
|
Opera on ka üks parimaid, kiiremaid ja turvalisemaid browsereid. Olen seda juba väga palju aastaid kasutanud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
stks
HV kasutaja

|
20.03.2010 13:17:45
|
|
|
Huvitav, kui palju tõusid teiste, näiteks firefoxi allalaadimised.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
20.03.2010 13:34:56
|
|
|
Kuidas seda allalaadimis statistikat tehakse, mingi erapooletu osapool ka seda jälgib, muidu üllatav tõesti, et IE ga harjunud mingit teist brauserit hoopis kasutada otsustasid
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
stinger
HV kasutaja
|
20.03.2010 13:44:03
|
|
|
See on igatepidi hea. Only firefox veebiprogejatel läheb ka elu raskemaks
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krizto
Kreisi kasutaja

|
20.03.2010 14:45:53
|
|
|
Sai kah ära proovitud Opera 10.5. Kiire on ta tõesti, paistab et peab hakkama Firefoxist tema uimerdamise pärast loobuma
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
20.03.2010 15:32:34
|
|
|
Opera oleks igapäevabrauseriks mõeldav vaid siis, kui sellel oleks ID-kaardi tugi. Kuni selline tugi puudub, ei hakka mina ja ka väga paljud teised seda brauserit kasutama. Oleks ju debiilne kasutada teist brauserit paralleelselt vaid selle jaoks, et saaks kasuta ID-kaarti. Mitte et mul muidu midagi Opera vastu oleks...
_________________ www.meybo.ee |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zenoni
HV kasutaja

|
20.03.2010 15:58:16
|
|
|
Sinu definitsiooni järgi olen mina debiilik, mina just nii teengi Kui palju on mul ID kaarti vaja, nädalas vaid korra või paar.
djstallion kirjutas: |
Opera oleks igapäevabrauseriks mõeldav vaid siis, kui sellel oleks ID-kaardi tugi. Kuni selline tugi puudub, ei hakka mina ja ka väga paljud teised seda brauserit kasutama. Oleks ju debiilne kasutada teist brauserit paralleelselt vaid selle jaoks, et saaks kasuta ID-kaarti. Mitte et mul muidu midagi Opera vastu oleks... |
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
20.03.2010 18:13:41
|
|
|
stinger kirjutas: |
See on igatepidi hea. Only firefox veebiprogejatel läheb ka elu raskemaks  |
Mismõttes?
Hoopis IE only progejatel vesi ahjus kuna teised suuremad brauserid järgivad üldjoontes veebistandardeid
Opera oleks igapäevabrauseriks mõeldav vaid siis, kui sellel oleks ID-kaardi tugi. Kuni selline tugi puudub, ei hakka mina ja ka väga paljud teised seda brauserit kasutama. Oleks ju debiilne kasutada teist brauserit paralleelselt vaid selle jaoks, et saaks kasuta ID-kaarti. Mitte et mul muidu midagi Opera vastu oleks... |
Sama siin.Kiiruse osas pole absoluutselt etteheiteid.10.5 on Chromega võrdväärne aga puuduv ID kaardi kasutamise võimalus ei meelita kohe üldse.
Üldiselt ma arvan, et jään ka tulevikus Firefoxi peale.Mis sest, et aeglasem kui Chrome või Opera.Firefoxi tugevus on võimaluses kõike mõeldavat ja mõeldamatut oma soovide järgi sättida ja olen nõus kaotama kiiruses .
Samasse teemasse veel sellest kuidas väiksemate brauserite arendajad kaebavad, et keegi ei viitsi/ei näe võimalust kerida ballot akna sisu :
Small Browser Makers Ask Microsoft to Change Browser Ballot Box Again
http://www.dailytech.com/Small+Browser+Makers+Ask+Microsoft+to+Change+Browser+Ballot+Box+Again/article17884.htm
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
P2
HV vaatleja
|
20.03.2010 19:11:35
|
|
|
No kuulge, mis moodi te saate seda Opera äbariku kiita.
See kiire laadimine on näiline. Iialgi ei tea kuhu sa hiirega klikid, sest leht raip "elab" kogu laadimise aja. Peaagu alati unustab brauser pikemate lehtede peal pilitde laadimise ära. Ja liiga tihti on layeritega probleeme jne.
Minu kogemuste najal pean ma ütlema, et on küll jah paar olulist mugavusvidinat, mida teistel ei ole, kuid samas on ta kõige ebastabiilsem brauser mida ma tean.
Ei lähe mööda ühtegi kasutuspäeva, kui ma ei peaks vähemalt korra vahetama Opera brauserit FF või lausa IE vastu.
Mugavusvidinate pärast kasutan Operat igapäevaselt, kuni esimese toppamiseni, misjärel kolin üle FF peale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
20.03.2010 19:18:15
|
|
|
tsitaat: |
Sama siin.Kiiruse osas pole absoluutselt etteheiteid.10.5 on Chromega võrdväärne aga puuduv ID kaardi kasutamise võimalus ei meelita kohe üldse.
|
ei näe probleemi,palju juttu ja nuriant on miks kõigil poeraatoritele polnud Mobiili-ID.
Nüüd oelmas ja maximum mugavus.
Kuigi Operat kasutan WWAN ühenduse jaoks, siis on ta klass oamette
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
20.03.2010 19:32:27
|
|
|
Operal on üks väga tore lisa olemas Opera Turbo.
Ning see on super-hea väljamõeldis piiratud mahuga ja aeglasemate Mobiil-internettide korral.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvi16
Kreisi kasutaja
|
20.03.2010 20:58:43
|
|
|
No kuulge, mis moodi te saate seda Opera äbariku kiita.
See kiire laadimine on näiline. Iialgi ei tea kuhu sa hiirega klikid, sest leht raip "elab" kogu laadimise aja. Peaagu alati unustab brauser pikemate lehtede peal pilitde laadimise ära. Ja liiga tihti on layeritega probleeme jne.
Minu kogemuste najal pean ma ütlema, et on küll jah paar olulist mugavusvidinat, mida teistel ei ole, kuid samas on ta kõige ebastabiilsem brauser mida ma tean.
|
ise olen operat kasutanud 4-5 aastat, minu arust parim brauser mis saada see jutt on sul küll väga rumal
kas mitte id-kaarti seepärast ei toeta, et keegi pole sellele seda pluginni teinud
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
21.03.2010 02:57:23
|
|
|
Zenoni kirjutas: |
Sinu definitsiooni järgi olen mina debiilik, mina just nii teengi Kui palju on mul ID kaarti vaja, nädalas vaid korra või paar. |
Sina kasutad nädalas korra või paar, mina iga päev ja päeva jooksul mitu korda.
arvi16 kirjutas: |
kas mitte id-kaarti seepärast ei toeta, et keegi pole sellele seda pluginni teinud  |
Ei no tore sinisilm oled Kõikidele enimlevinud brauseritel on ID-kaardi tugi olemas, aga näe, laiskvorstid, Operale ei tee!
Kulla mees, asi on ikka selles, et Opera arendusmeeskond pole siiani võtnud kedagi jutule, et kiipkaardi valmidus Operale lisada. Draiverist üksi on vähe abi, kui brauseri enda mootoril puudub kiipkaardi valmidus.
_________________ www.meybo.ee |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvi16
Kreisi kasutaja
|
21.03.2010 04:14:35
|
|
|
Kõikidele enimlevinud brauseritel
|
millised need kõik on
peale IE ja firefoxi ?
isiklikult ma ise ei virise ,et pean id kaardi jaoks korra IE käima lükkama aga kuidas teistele see nii ületamatu raskus on
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.03.2010 04:43:47
|
|
|
arvi16 kirjutas: |
millised need kõik on
peale IE ja firefoxi ? |
Chrome ja Safari
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
zest
Kreisi kasutaja

|
21.03.2010 11:18:26
|
|
|
Ei no tore sinisilm oled Kõikidele enimlevinud brauseritel on ID-kaardi tugi olemas, aga näe, laiskvorstid, Operale ei tee!
Kulla mees, asi on ikka selles, et Opera arendusmeeskond pole siiani võtnud kedagi jutule, et kiipkaardi valmidus Operale lisada. Draiverist üksi on vähe abi, kui brauseri enda mootoril puudub kiipkaardi valmidus. |
Mingi lingi selle tõestamiseks ka pakud äkki?
Või asi on hoopis meie sertifitseerimiskeskuses?
Meil tööjuures on ka üks ilus programm (samuti riigi tasandil) mis töötab ainult IEga (ok, kui aus olla siis viimases versioonis lisasid ikka Firefoxi tugi) ja ainult PC peal
ja selle loogika järgi äkki ma võin väita, et MacBookid on s*tt miss s*tt kuna ei saa nendega midagi teha?
_________________ If Jesus had been killed twenty years ago, Catholic school children would be wearing little electric chairs around their necks instead of crosses. |
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
zest
Kreisi kasutaja

|
21.03.2010 12:39:05
|
|
|
ok, tänud.
_________________ If Jesus had been killed twenty years ago, Catholic school children would be wearing little electric chairs around their necks instead of crosses. |
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
HighEnd
HV veteran

|
21.03.2010 15:02:00
|
|
|
FireFox hakkas lampi pange panema ~2 nädalat tagasi, siis tirisin ka Opera, nüüd enamusel klassist Operad juba koolis.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.03.2010 17:07:49
|
|
|
HighEnd kirjutas: |
FireFox hakkas lampi pange panema ~2 nädalat tagasi, siis tirisin ka Opera, nüüd enamusel klassist Operad juba koolis.  |
Firefox tavaliselt ei pane ise lampi pange.Enamasti mingi lisatud addoni või plugina tõttu
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
HighEnd
HV veteran

|
21.03.2010 18:52:05
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
HighEnd kirjutas: |
FireFox hakkas lampi pange panema ~2 nädalat tagasi, siis tirisin ka Opera, nüüd enamusel klassist Operad juba koolis.  |
Firefox tavaliselt ei pane ise lampi pange.Enamasti mingi lisatud addoni või plugina tõttu  |
Mul mingi addon installitud küll mida ei saa maha võtta millegipärast, aga Opera käib kah, tuleb kiiremini üles ka kui mitukümmend tabi lahti koguaeg.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
21.03.2010 20:40:16
|
|
|
Zenoni kirjutas: |
Sinu definitsiooni järgi olen mina debiilik, mina just nii teengi Kui palju on mul ID kaarti vaja, nädalas vaid korra või paar.
|
Mina siis vist ka debiilik.
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|