Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
martty
HV kasutaja

|
23.10.2003 11:34:23
miks s-video pilt mustvalge |
|
|
olen siin viimased paar päeva kõiksugu vanades postitustes sobranud, aga neist polnud minu probleemi puhul kasu ja seepärast tegin uue teema.
Probleem järgmine:
Läpakal on integreeritud video (kiip on SiS 650) ja s-video väljund.
Kasutan juhet, mille ühes otsas on s-video ja heli ning teises otsas kohe scart.
Pilt ja heli tulevad ilusti telekasse, aga pilt mustvalge .
Lugesin siin eelnevatest postitustest, et sellistel juhtudel soovitati muuta värvistandardeid ja siis video output formatiks panna composite.
Kõik settingud läbi uurinud, aga tee või tina mul pole selliseid valiku kohtigi .
Kas on kindel, et kui see kondekas vahele joota siis läheb pilt värviliseks? Või sõltub see ka veel millestki?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri
HV veteran

|
23.10.2003 12:01:30
|
|
|
1) kuskil teleka setingutes muuta midagi nii, et ta aru saaks s-videost
2) telekas ei toeta s-videot
aga ma võin ka valesti arvata.
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
hdi28
HV kasutaja

|
23.10.2003 14:06:53
|
|
|
MIse olen juba rohkem kui kuu aega sellega mässanud. Aga kui ikka telekas jonnib egas midagi teha pole. Olen lasknud ehitada ime juhtmeid ja jootnud nii kaablit kui ka ennast aga pilt ei ole kuhugi muutnud. Räägitakse et vanemale telekale ja odavale videomakile pole mõtet sellist uut asja taha ajada nagu s-video. Kui oleks RCA väljund(või mis ta nüüd oligi) siis oleks asi hoopis lahedam. Aga no jah , soovime ainult jõudu.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
23.10.2003 15:10:14
|
|
|
ostsin ka hiljuti s-video kaabli läpakale, millel SiS 650 videokaart. Minul näitab küll kõike värviliselt. Mustvalgeks sai panna kuskilt kaardi videosettingutest. Proovi ja vaata, äkki oled kogemata video settinguid muutnud. Mul on ka odavamat sorti scart otsikuga telekas (1.a. vana), telekas midagi muuta ei saa. Võib-olla on telekas sul liiga vana, et ei taha värvilist pilti näidata, kaardis küll viga ei tohiks olla...
_________________ Ehitusteemalised arutelud:
https://www.ehitusfoorum.com |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
hdi28
HV kasutaja

|
23.10.2003 16:04:12
|
|
|
Mul telekas 6 aastat vana. Siis vist ei teatudki veel s-vidoet.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
23.10.2003 16:20:05
|
|
|
mul on telekas ligi 8 aastat vana ja sööb läbi scart-i nii s-videot kui ka rgb-d. vanus ei ole näitaja, funktsionaalsus on. rtfm (teleka oma), äkki on abx. ka minu telekal käib scart-i mode lülitamine läbi nupu, millel pealkirja järgi pole ööd ega mütsi videorezhiimiga tegemist (vana sanyo purki vaatan)
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
martty
HV kasutaja

|
23.10.2003 17:42:16
|
|
|
tsitaat: |
Mustvalgeks sai panna kuskilt kaardi videosettingutest. Proovi ja vaata, äkki oled kogemata video settinguid muutnud.
|
mul peaks praegu praktiliselt kõik default väärtused olema. Näppisin järjekordselt kõik võimalikud ja võimatud kohad läbi, kuid sellist kohta kust pilti saaks mustvalgeks või värviliseks muuta küll ei leidnud. äkki viitsid järgi vaadata ja öelda kust täpsemalt seda muuta sai
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
23.10.2003 20:08:26
|
|
|
parema klahviga vajutad SiS Utility Tray peal, sealt valid Display property, sealt edasi Video Setting, ning sealt proovi liigutada Saturationi riba või Gamma correctionit. Kui sa oled kõike proovinud, siis ei ole vist viga selles, kuid proovi vaata kas muudab sul vähemalt mingeid varjundeid vms...
_________________ Ehitusteemalised arutelud:
https://www.ehitusfoorum.com |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
UUS
HV kasutaja
|
23.10.2003 21:26:05
|
|
|
Mina kontrolliks ka telekat Minu teleka AV1 ja AV2 sisend on ka must-valge aga panen puldist SVHS ja asi korras (GeForsega)
ATI-ga on mul aga vastupidi
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
martty
HV kasutaja

|
26.10.2003 13:01:09
|
|
|
tsitaat: |
Mina kontrolliks ka telekat
|
proovisin nüüd teise telekaga ja pilt kohe paugust värviline. ilmselt siis ikkagi oli teleka viga.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|